|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
12.11.2008 21:56:57   
Janey
jaz rukat niti ne moremuser posted image user posted image bi bil brez vseh zobuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 226
12.11.2008 21:58:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava?

jaz je nič ne rukam user posted image  preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka user posted image

se moraš hvalit nekaj neuser posted image user posted image user posted image hehe...hecam se
jaka je tut od začetka sam zaspal, pol pa kar naenkrat več ne...ko je zgruntal da se lahko premakne in prekotali, tam pri ene 4m...od takrat več ne zaspi sam, niti s pomočjo zvezdice...user posted image

no, če je pa tko zvenel pa ne bom več nič rekla, ampak če je pa vprašala user posted image
Sej naša je imela tut paniko, ko se je na trebuh prevalila, pa se nazaj ni znala, pa smo "napako" popravili in gremo dalje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 227
12.11.2008 22:00:09   
Februarka08
Čvek že laufauser posted image jaz bom raje v sredo čvekala, danes sem vsa še bolj podrtauser posted image

Lepo nočkouser posted image grem si mal baterije nafilat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
12.11.2008 22:00:15   
Janey

Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava?

jaz je nič ne rukam user posted image  preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka user posted image

se moraš hvalit nekaj neuser posted image user posted image user posted image hehe...hecam se
jaka je tut od začetka sam zaspal, pol pa kar naenkrat več ne...ko je zgruntal da se lahko premakne in prekotali, tam pri ene 4m...od takrat več ne zaspi sam, niti s pomočjo zvezdice...user posted image

no, če je pa tko zvenel pa ne bom več nič rekla, ampak če je pa vprašala user posted image
Sej naša je imela tut paniko, ko se je na trebuh prevalila, pa se nazaj ni znala, pa smo "napako" popravili in gremo dalje user posted image

hecaaaam seeee joooj

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.11.2008 22:01:33   
jencili
jst pa še kr večerjam in gledam film na pop-u

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.11.2008 22:01:44   
dolenjka
ne, sej je kul, sej mogoče bi blo res bolj da sem tiho, da jih spet po ustih ne dobim od kake mame user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.11.2008 22:01:57   
Janey
lubek je že na poti domov....jeeeiii za 15 min je domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 232
12.11.2008 22:02:28   
Maj78

hehehe...pri nas to ne delujeuser posted image user posted image mi marsikaj nardimo, edino na roke ne gre. če ne gre drugače ga dam v svojo posteljo in se cartama dokler ne zaspi pa ga samo preložim.

kak pa to da se zbujate? a že skoz? al so zobki? ker mi se zbujamo od 3,5meseca ko smo dobili prvi zobek...včasih tut celo noč  na 10 min. zadnje čase je tut kak rekord, ene 4,5x na noč, ampak to so redke noči. je pa grpza ta neprespanost...jaz sem čist adijo, pa tut z živci in odnosom z lubijem.user posted image

V bistvu pri nas tudi traja od tam 3 meseca in še mal od zobka ja in pa ker smo meli do 5 meseca full krčke smo ga valda nosili po rokah in guncali da je zaspal in tega se ne mormo rešit, ker priznam, da mi ni otroka poslušat kako se dere dve uri in pol in pol itak da ne zaspi ker je razdražen ipd. Dude ne mara je bla dobra samo ko je bil kot novorojenček na intenzivni ko smo pa domov prišli jo je pa ven začel metat in to z rokam.
O neprespanosti pa raje ne bi ker je bila že taka kriza da sva ga dala dediju in babi za prespat zato da sva se malce naspala vsaj tisto noč.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.11.2008 22:03:50   
Janey

ne, sej je kul, sej mogoče bi blo res bolj da sem tiho, da jih spet po ustih ne dobim od kake mame user posted image  user posted image  user posted image

kaj je ti... ne bodi taka, ko si ti glasna je pa smešno a?user posted image user posted image user posted image user posted image ma saj veš da samo hecam....jaz sem tak vesela za vsako ki ima to srečo in ji otrok sam zaspi in lepo spi. ker res ne privoščim nobeni tega nespanja..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
12.11.2008 22:05:20   
Janey

hehehe...pri nas to ne delujeuser posted image user posted image mi marsikaj nardimo, edino na roke ne gre. če ne gre drugače ga dam v svojo posteljo in se cartama dokler ne zaspi pa ga samo preložim.

kak pa to da se zbujate? a že skoz? al so zobki? ker mi se zbujamo od 3,5meseca ko smo dobili prvi zobek...včasih tut celo noč  na 10 min. zadnje čase je tut kak rekord, ene 4,5x na noč, ampak to so redke noči. je pa grpza ta neprespanost...jaz sem čist adijo, pa tut z živci in odnosom z lubijem.user posted image

V bistvu pri nas tudi traja od tam 3 meseca in še mal od zobka ja in pa ker smo meli do 5 meseca full krčke smo ga valda nosili po rokah in guncali da je zaspal in tega se ne mormo rešit, ker priznam, da mi ni otroka poslušat kako se dere dve uri in pol in pol itak da ne zaspi ker je razdražen ipd. Dude ne mara je bla dobra samo ko je bil kot novorojenček na intenzivni ko smo pa domov prišli jo je pa ven začel metat in to z rokam.
O neprespanosti pa raje ne bi ker je bila že taka kriza da sva ga dala dediju in babi za prespat zato da sva se malce naspala vsaj tisto noč.

te čist razumem...jaz sem ko en zombi...se naspim kolko tolko edino kadar grem dopoldan še z njim spat, takrat pa potegne 2 ure...če gre sam spi ene pol ureuser posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 235
12.11.2008 22:06:00   
Maj78

kaj je ti... ne bodi taka, ko si ti glasna je pa smešno a?user posted image user posted image user posted image user posted image ma saj veš da samo hecam....jaz sem tak vesela za vsako ki ima to srečo in ji otrok sam zaspi in lepo spi. ker res ne privoščim nobeni tega nespanja..

Jaz tud, hvala bogu da ti sama zaspi Dolenka, kaj bi midve dali a ne Janey?!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 236
12.11.2008 22:06:24   
listek1
čer, a se me še spomnete user posted image sem vas dones mal zapostavljala ane. Matr, ampak tkole nam dobila ta tretje * user posted image  Ampak sem mogla mal bajto počedt in mi je ratal počistit celo. Sme bla na konc tko vesela.

Dolenjka - mi mamo tud tako kahklico in jo ma David ful rad. Ful rad čiča na njej, sej ne da bi kaj naredu v njo, ampak se tud počasi navajamo na kahlico.

Februarka - user posted image , sej bo vse ok z Lariso, tud tale urin se bo poštimal.

Maj78 - jest tudi Davida že od samega začetka samo položim v posteljico, včasih takoj zaspi, včasih pa rabim še parkrat in k njemu in mu dat dudico.

Jencili -  dober tek user posted image  

No, za malico je bil pa moj fantek ful priden, je pojedel vse in brez težav. Sem mu dala od movenpicka (nekakšna mešanca s skuto, sadjem). Pa pomagu mi je sesat danes, je bil ful posrečen. Zdej sva pa pri moji mami in sem se ravno napokala zelja s krompirjem. JE blo njami. Čipsa pa nimam, pa tko bi pasu še zdele. Sem ga včeri vsega požrla user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
12.11.2008 22:07:16   
Maj78

te čist razumem...jaz sem ko en zombi...se naspim kolko tolko edino kadar grem dopoldan še z njim spat, takrat pa potegne 2 ure...če gre sam spi ene pol ureuser posted image user posted image

men pa to na žalost ne znese ker pospravim po fletu pa za psa skuham pa za naju, ma mogoče bi blo tud bolš zame če bi si enkrat prvoščla popoldanski spanec.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 238
12.11.2008 22:07:38   
jencili

se pridružujemuser posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 239
12.11.2008 22:08:35   
Janey

ja res...ok no za zaspat načeloma ni taki problem, če je lubek se malo menjama pa ga božama pa obračama in polgama in počasi zaspi, sam zbujanje pauser posted image user posted image ampak sej se navadiš..jaz se več ne zbudim stežka tak kot sem se včasih, ko ga zaslišim sem budna. bi pa dala ne vem kaj za spanje..sej sem rekla da bom božičku pisalauser posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 240
12.11.2008 22:10:38   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image da je David lepo jedel user posted image no, pa ti tudi user posted image user posted image user posted image

naša tudi od vsega začetka zaspi sama brez problemov user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 241
12.11.2008 22:14:56   
Janey
Maj78 to si pa le vzami, jaz imam raje kak kup perila in malo štalco doma. ker je groza drugače. če par dni ne grem sem čist adijo, vsa živčna in vzkipljiva. žalostno, ampak tak je. zvečer kaj skup zmečem da je kolko tolko, skuham pa ko je jaka buden in ga mam tam v stajici in zdaj mu je postalo celo fajn, pa itak se režima drug drugumu, da hitro mine. res i vzami kako uro pa se vleži.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 242
12.11.2008 22:17:15   
jencili
hihi, poglejte zadnja sporočila na forumihuser posted image
http://www.ringaraja.net/nosecnost.html

še ene divjeuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 243
12.11.2008 22:18:43   
Maj78

Maj78 to si pa le vzami, jaz imam raje kak kup perila in malo štalco doma. ker je groza drugače. če par dni ne grem sem čist adijo, vsa živčna in vzkipljiva. žalostno, ampak tak je. zvečer kaj skup zmečem da je kolko tolko, skuham pa ko je jaka buden in ga mam tam v stajici in zdaj mu je postalo celo fajn, pa itak se režima drug drugumu, da hitro mine. res i vzami kako uro pa se vleži.

Ma naš še v stajci nič ne zamoti no ja mogoče za 10 minut in to je to. Mah sej se tolažim da bo kmalu sam zaspal sam od sebe, ampak kaj čmo mogoče je le to slaba tolažba.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 244
12.11.2008 22:20:45   
Janey

Ma naš še v stajci nič ne zamoti no ja mogoče za 10 minut in to je to. Mah sej se tolažim da bo kmalu sam zaspal sam od sebe, ampak kaj čmo mogoče je le to slaba tolažba.

naš sam je tut max 10 min, ampak če sem pa tak pa ga skoz animiram pa je dolgo lahko not. ker prej sem ga mela na tleh, zdaj mi pa pobegneuser posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 245
12.11.2008 22:21:34   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

valda februarčki so in bodo legendeuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 246
12.11.2008 22:22:14   
Janey
dolenjka kje si?? upam da nisi kaj jezna?! sej veš da se hecam ane??user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 247
12.11.2008 22:25:59   
jencili
Dolenjka, a si spet na tortici?user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 248
12.11.2008 22:26:47   
dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  sam so še vedno vajenke za nas user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.11.2008 22:29:12   
dolenjka

Dolenjka, a si spet na tortici?user posted image

Ne, flaške sem pomila, pa stroj nafilala, da bom jutri prišla v pokidan spodnji štuk user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?