Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:56:57
|
|
|
|
Janey
|
jaz rukat niti ne morem bi bil brez vseh zob
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:58:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? jaz je nič ne rukam preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka se moraš hvalit nekaj ne hehe...hecam se jaka je tut od začetka sam zaspal, pol pa kar naenkrat več ne...ko je zgruntal da se lahko premakne in prekotali, tam pri ene 4m...od takrat več ne zaspi sam, niti s pomočjo zvezdice... no, če je pa tko zvenel pa ne bom več nič rekla, ampak če je pa vprašala Sej naša je imela tut paniko, ko se je na trebuh prevalila, pa se nazaj ni znala, pa smo "napako" popravili in gremo dalje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:00:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Čvek že laufa jaz bom raje v sredo čvekala, danes sem vsa še bolj podrta Lepo nočko grem si mal baterije nafilat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:00:15
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? jaz je nič ne rukam preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka se moraš hvalit nekaj ne hehe...hecam se jaka je tut od začetka sam zaspal, pol pa kar naenkrat več ne...ko je zgruntal da se lahko premakne in prekotali, tam pri ene 4m...od takrat več ne zaspi sam, niti s pomočjo zvezdice... no, če je pa tko zvenel pa ne bom več nič rekla, ampak če je pa vprašala Sej naša je imela tut paniko, ko se je na trebuh prevalila, pa se nazaj ni znala, pa smo "napako" popravili in gremo dalje hecaaaam seeee joooj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:01:33
|
|
|
|
jencili
|
jst pa še kr večerjam in gledam film na pop-u
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:01:44
|
|
|
|
dolenjka
|
ne, sej je kul, sej mogoče bi blo res bolj da sem tiho, da jih spet po ustih ne dobim od kake mame
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:01:57
|
|
|
|
Janey
|
lubek je že na poti domov....jeeeiii za 15 min je doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:02:28
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? hehehe...pri nas to ne deluje mi marsikaj nardimo, edino na roke ne gre. če ne gre drugače ga dam v svojo posteljo in se cartama dokler ne zaspi pa ga samo preložim. kak pa to da se zbujate? a že skoz? al so zobki? ker mi se zbujamo od 3,5meseca ko smo dobili prvi zobek...včasih tut celo noč na 10 min. zadnje čase je tut kak rekord, ene 4,5x na noč, ampak to so redke noči. je pa grpza ta neprespanost...jaz sem čist adijo, pa tut z živci in odnosom z lubijem. V bistvu pri nas tudi traja od tam 3 meseca in še mal od zobka ja in pa ker smo meli do 5 meseca full krčke smo ga valda nosili po rokah in guncali da je zaspal in tega se ne mormo rešit, ker priznam, da mi ni otroka poslušat kako se dere dve uri in pol in pol itak da ne zaspi ker je razdražen ipd. Dude ne mara je bla dobra samo ko je bil kot novorojenček na intenzivni ko smo pa domov prišli jo je pa ven začel metat in to z rokam. O neprespanosti pa raje ne bi ker je bila že taka kriza da sva ga dala dediju in babi za prespat zato da sva se malce naspala vsaj tisto noč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:03:50
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ne, sej je kul, sej mogoče bi blo res bolj da sem tiho, da jih spet po ustih ne dobim od kake mame kaj je ti... ne bodi taka, ko si ti glasna je pa smešno a? ma saj veš da samo hecam....jaz sem tak vesela za vsako ki ima to srečo in ji otrok sam zaspi in lepo spi. ker res ne privoščim nobeni tega nespanja..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:05:20
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? hehehe...pri nas to ne deluje mi marsikaj nardimo, edino na roke ne gre. če ne gre drugače ga dam v svojo posteljo in se cartama dokler ne zaspi pa ga samo preložim. kak pa to da se zbujate? a že skoz? al so zobki? ker mi se zbujamo od 3,5meseca ko smo dobili prvi zobek...včasih tut celo noč na 10 min. zadnje čase je tut kak rekord, ene 4,5x na noč, ampak to so redke noči. je pa grpza ta neprespanost...jaz sem čist adijo, pa tut z živci in odnosom z lubijem. V bistvu pri nas tudi traja od tam 3 meseca in še mal od zobka ja in pa ker smo meli do 5 meseca full krčke smo ga valda nosili po rokah in guncali da je zaspal in tega se ne mormo rešit, ker priznam, da mi ni otroka poslušat kako se dere dve uri in pol in pol itak da ne zaspi ker je razdražen ipd. Dude ne mara je bla dobra samo ko je bil kot novorojenček na intenzivni ko smo pa domov prišli jo je pa ven začel metat in to z rokam. O neprespanosti pa raje ne bi ker je bila že taka kriza da sva ga dala dediju in babi za prespat zato da sva se malce naspala vsaj tisto noč. te čist razumem...jaz sem ko en zombi...se naspim kolko tolko edino kadar grem dopoldan še z njim spat, takrat pa potegne 2 ure...če gre sam spi ene pol ure
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:06:00
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ne, sej je kul, sej mogoče bi blo res bolj da sem tiho, da jih spet po ustih ne dobim od kake mame kaj je ti... ne bodi taka, ko si ti glasna je pa smešno a? ma saj veš da samo hecam....jaz sem tak vesela za vsako ki ima to srečo in ji otrok sam zaspi in lepo spi. ker res ne privoščim nobeni tega nespanja.. Jaz tud, hvala bogu da ti sama zaspi Dolenka, kaj bi midve dali a ne Janey?!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:06:24
|
|
|
|
listek1
|
čer, a se me še spomnete sem vas dones mal zapostavljala ane. Matr, ampak tkole nam dobila ta tretje * Ampak sem mogla mal bajto počedt in mi je ratal počistit celo. Sme bla na konc tko vesela. Dolenjka - mi mamo tud tako kahklico in jo ma David ful rad. Ful rad čiča na njej, sej ne da bi kaj naredu v njo, ampak se tud počasi navajamo na kahlico. Februarka - , sej bo vse ok z Lariso, tud tale urin se bo poštimal. Maj78 - jest tudi Davida že od samega začetka samo položim v posteljico, včasih takoj zaspi, včasih pa rabim še parkrat in k njemu in mu dat dudico. Jencili - dober tek No, za malico je bil pa moj fantek ful priden, je pojedel vse in brez težav. Sem mu dala od movenpicka (nekakšna mešanca s skuto, sadjem). Pa pomagu mi je sesat danes, je bil ful posrečen. Zdej sva pa pri moji mami in sem se ravno napokala zelja s krompirjem. JE blo njami. Čipsa pa nimam, pa tko bi pasu še zdele. Sem ga včeri vsega požrla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:07:16
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? hehehe...pri nas to ne deluje mi marsikaj nardimo, edino na roke ne gre. če ne gre drugače ga dam v svojo posteljo in se cartama dokler ne zaspi pa ga samo preložim. kak pa to da se zbujate? a že skoz? al so zobki? ker mi se zbujamo od 3,5meseca ko smo dobili prvi zobek...včasih tut celo noč na 10 min. zadnje čase je tut kak rekord, ene 4,5x na noč, ampak to so redke noči. je pa grpza ta neprespanost...jaz sem čist adijo, pa tut z živci in odnosom z lubijem. V bistvu pri nas tudi traja od tam 3 meseca in še mal od zobka ja in pa ker smo meli do 5 meseca full krčke smo ga valda nosili po rokah in guncali da je zaspal in tega se ne mormo rešit, ker priznam, da mi ni otroka poslušat kako se dere dve uri in pol in pol itak da ne zaspi ker je razdražen ipd. Dude ne mara je bla dobra samo ko je bil kot novorojenček na intenzivni ko smo pa domov prišli jo je pa ven začel metat in to z rokam. O neprespanosti pa raje ne bi ker je bila že taka kriza da sva ga dala dediju in babi za prespat zato da sva se malce naspala vsaj tisto noč. te čist razumem...jaz sem ko en zombi...se naspim kolko tolko edino kadar grem dopoldan še z njim spat, takrat pa potegne 2 ure...če gre sam spi ene pol ure men pa to na žalost ne znese ker pospravim po fletu pa za psa skuham pa za naju, ma mogoče bi blo tud bolš zame če bi si enkrat prvoščla popoldanski spanec.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:07:38
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ne, sej je kul, sej mogoče bi blo res bolj da sem tiho, da jih spet po ustih ne dobim od kake mame kaj je ti... ne bodi taka, ko si ti glasna je pa smešno a? ma saj veš da samo hecam....jaz sem tak vesela za vsako ki ima to srečo in ji otrok sam zaspi in lepo spi. ker res ne privoščim nobeni tega nespanja.. Jaz tud, hvala bogu da ti sama zaspi Dolenka, kaj bi midve dali a ne Janey?! se pridružujem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:08:35
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ne, sej je kul, sej mogoče bi blo res bolj da sem tiho, da jih spet po ustih ne dobim od kake mame kaj je ti... ne bodi taka, ko si ti glasna je pa smešno a? ma saj veš da samo hecam....jaz sem tak vesela za vsako ki ima to srečo in ji otrok sam zaspi in lepo spi. ker res ne privoščim nobeni tega nespanja.. Jaz tud, hvala bogu da ti sama zaspi Dolenka, kaj bi midve dali a ne Janey?! ja res...ok no za zaspat načeloma ni taki problem, če je lubek se malo menjama pa ga božama pa obračama in polgama in počasi zaspi, sam zbujanje pa ampak sej se navadiš..jaz se več ne zbudim stežka tak kot sem se včasih, ko ga zaslišim sem budna. bi pa dala ne vem kaj za spanje..sej sem rekla da bom božičku pisala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:10:38
|
|
|
|
ella79
|
listek da je David lepo jedel no, pa ti tudi naša tudi od vsega začetka zaspi sama brez problemov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:14:56
|
|
|
|
Janey
|
Maj78 to si pa le vzami, jaz imam raje kak kup perila in malo štalco doma. ker je groza drugače. če par dni ne grem sem čist adijo, vsa živčna in vzkipljiva. žalostno, ampak tak je. zvečer kaj skup zmečem da je kolko tolko, skuham pa ko je jaka buden in ga mam tam v stajici in zdaj mu je postalo celo fajn, pa itak se režima drug drugumu, da hitro mine. res i vzami kako uro pa se vleži.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:17:15
|
|
|
|
jencili
|
hihi, poglejte zadnja sporočila na forumih http://www.ringaraja.net/nosecnost.html še ene divje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:18:43
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Maj78 to si pa le vzami, jaz imam raje kak kup perila in malo štalco doma. ker je groza drugače. če par dni ne grem sem čist adijo, vsa živčna in vzkipljiva. žalostno, ampak tak je. zvečer kaj skup zmečem da je kolko tolko, skuham pa ko je jaka buden in ga mam tam v stajici in zdaj mu je postalo celo fajn, pa itak se režima drug drugumu, da hitro mine. res i vzami kako uro pa se vleži. Ma naš še v stajci nič ne zamoti no ja mogoče za 10 minut in to je to. Mah sej se tolažim da bo kmalu sam zaspal sam od sebe, ampak kaj čmo mogoče je le to slaba tolažba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:20:45
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Janey Maj78 to si pa le vzami, jaz imam raje kak kup perila in malo štalco doma. ker je groza drugače. če par dni ne grem sem čist adijo, vsa živčna in vzkipljiva. žalostno, ampak tak je. zvečer kaj skup zmečem da je kolko tolko, skuham pa ko je jaka buden in ga mam tam v stajici in zdaj mu je postalo celo fajn, pa itak se režima drug drugumu, da hitro mine. res i vzami kako uro pa se vleži. Ma naš še v stajci nič ne zamoti no ja mogoče za 10 minut in to je to. Mah sej se tolažim da bo kmalu sam zaspal sam od sebe, ampak kaj čmo mogoče je le to slaba tolažba. naš sam je tut max 10 min, ampak če sem pa tak pa ga skoz animiram pa je dolgo lahko not. ker prej sem ga mela na tleh, zdaj mi pa pobegne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:21:34
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili hihi, poglejte zadnja sporočila na forumih http://www.ringaraja.net/nosecnost.html še ene divje valda februarčki so in bodo legende
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:22:14
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka kje si?? upam da nisi kaj jezna?! sej veš da se hecam ane??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:25:59
|
|
|
|
jencili
|
Dolenjka, a si spet na tortici?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:26:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili hihi, poglejte zadnja sporočila na forumih http://www.ringaraja.net/nosecnost.html še ene divje sam so še vedno vajenke za nas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 22:29:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, a si spet na tortici? Ne, flaške sem pomila, pa stroj nafilala, da bom jutri prišla v pokidan spodnji štuk
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?