Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:13:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili jaz sem že čips povečerjala dolenjka kakšna se ti pa zdi FP kahla jaz bi rada, da je pri kraju prostor kamor se prime oz upre, da vstane danes je zgleda čišps večer Men je una od Jane zato všeč, ker ima zvok kot da si vodo potegnil, ko lonček z urinom oz kakico ven vzameš važn je zvok ja nisi mi odgovorila, kakšna se ti zdi FP ? čips
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:16:06
|
|
|
|
Janey
|
dolnjka v bistvu smo dans bli v trgovini ampak je vse še v avtu, ke je na firmi od mojga sem našla nekaj čipsa pa ne maram in ga niti nikol nimamo doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:21:38
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, Taj spi že pol urce, men je pa spet neki slabo (in ne, nisem noseča) . Neki me okol jajčnikov špika, pa nč ni na vidiku v naslednjih dneh...no ja, sej bo minilo. Meso sm vrgla mesarju v glavo, on pa samo še v smeti, ker je res noro smrdel . Sva pa poleg ogromno opravičil in slabe vesti dobila še dve kresnički in eno luštno igrico ala človek ne jezi se. No ja, ni glih 100.000 SIT, je pa neki za našga Tajsona Nč, fajn bi blo kej večerjat dons, kaj mislite??? jaz sem že 2 mini tortici in pol velike vreče čipsa se vidi da bo tetka vsak čas na obisk uletela tud jst bi vse to, sam ne vem, če je najbolj pametno, glede na to, da mi je že brez tega slabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:28:23
|
|
|
|
Janey
|
sem se najedla in poiskala deko da sem se zavila, ker me zebe ko malega peseka zdaj mi je že dobro...ma sem jaz en zmrzljivc. a veste da ona prfoksa še zdaj ni ocen vpisala, pa je rekla da jih bo v ponedeljek, danes ko je ena sošolka z njo govorila ji je pa zagotovila da danes bodo pa vpisane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:28:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Priznaj, da je ta s kotličkom hud Drugače pa mi je uni tadrugi kul
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:31:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 no, kdaj potem kej podobnega organiziramo http://caytonphotography.com/blog/2007/07/potty-pary.html mah zdej še ne, k bi ziher Zoja zmagala k pipi pa pupu že obvlada
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:31:34
|
|
|
|
Janey
|
mi bomo pa imeli samo nastavek za na školjko..se mi zdi bolše, kaj pa vem. itak pa bom jaz jakca pustila tak dolgo v plenici dokler nebo znal povedal al pa pokazat da je lulal al pa kakal..pol pa se bomo počasi učili kdaj povedat da ga tišči. no pač vsak ima svoje...to je moje mnenje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:36:11
|
|
|
|
ella79
|
janey jaz sem enakega mnenja, da dokler ne pove kaj dela v pleničko, nima smisla jo na kahlo dajat, k bi bil itak zgolj slučaj da se podela a ni ta luštna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:39:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey jaz sem enakega mnenja, da dokler ne pove kaj dela v pleničko, nima smisla jo na kahlo dajat, k bi bil itak zgolj slučaj da se podela a ni ta luštna Olala, tale je pa zelo damska Jaz bom probala, ker ima od kar je "konkretno" na GH pri vsakem kakanju rdečo ritko, tudi če jo takoj ko se pokaka previjem. Sej pol jo lepo s hladilnim mazilom namažem in je kmalu ok, sam zakaj če ni treba Je pa res, da mi zjutraj redno oz 6x na teden kakamo pol ure po tem ko vstanemo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:45:02
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka to je drugo, pa tut če jo trofiš, ampak je to en zelo pomemben korak v otrokovem živlenju in meni se zdi prehtevanje ga in siljenje vanj enako kot da bi 2 msečnega otroka dal sedet..še enkrat to je moje mnenje...vsaka mami nardi kot se ji zdi prav. tut jaz kaj delam kar kdo še nebi. da nebo kake zamere
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:46:12
|
|
|
|
Janey
|
tale kahla je pa res ej...ko prava, samo da je mala...pri nas imajo v eni previjalnici tako malo školjko je ful lušna. aja to sem še htela rečt...sej če ti daš dete na kahlo to nič ni, je ok, če pa daš plenice stran pa pritiskaš na dete je pa za mene katastrofa.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:48:08
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey jaz sem enakega mnenja, da dokler ne pove kaj dela v pleničko, nima smisla jo na kahlo dajat, k bi bil itak zgolj slučaj da se podela a ni ta luštna Men osebno deluje bolj kot kak kemični wc za kampirat, kot pa kahla, pa brez zamere. Naš tud že spi sam kaj mi to pomaga če me čaka spet ustajanje na eno uro ponoč. Ne vem katera je spraševala sem iz Lj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:49:31
|
|
|
|
Maj78
|
Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:50:47
|
|
|
|
jencili
|
evo, pa sm se le odločila kaj bi jedla. Sej ne, da i ful paše, sam neki je treba jest. Večerjam pa svežo francosko štručko in pršut
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:51:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey tale kahla je pa res ej...ko prava, samo da je mala...pri nas imajo v eni previjalnici tako malo školjko je ful lušna. aja to sem še htela rečt...sej če ti daš dete na kahlo to nič ni, je ok, če pa daš plenice stran pa pritiskaš na dete je pa za mene katastrofa. ne ne, nobenega siljenja, da smo si na jasnem Jaz nisem zato kupila kahlice, da bom na plenicah šparala, kar se mene tiče, lahko lula še 2 leti v plenice, bom pa poizkusila in če ne bo hotela, bomo pač kahlico samo jahali Včeraj in danes sem jo dala zraven, da si jo ogleda, mal za nos vščipne, poboža...danes je gor sedela pa skakala in se je premikala v radiju 1 metra z njo vred Čisto počasi jo najprej spoznavamo, pol jo bom pa eno jutro gor posadila in pleničko dol vzela, da vidim, če bo sploh hotla kakat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:52:02
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? večkrat uspavam, kot ne - na žalost ne gre drugače
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:52:29
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? hehehe...pri nas to ne deluje mi marsikaj nardimo, edino na roke ne gre. če ne gre drugače ga dam v svojo posteljo in se cartama dokler ne zaspi pa ga samo preložim. kak pa to da se zbujate? a že skoz? al so zobki? ker mi se zbujamo od 3,5meseca ko smo dobili prvi zobek...včasih tut celo noč na 10 min. zadnje čase je tut kak rekord, ene 4,5x na noč, ampak to so redke noči. je pa grpza ta neprespanost...jaz sem čist adijo, pa tut z živci in odnosom z lubijem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:54:13
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey tale kahla je pa res ej...ko prava, samo da je mala...pri nas imajo v eni previjalnici tako malo školjko je ful lušna. aja to sem še htela rečt...sej če ti daš dete na kahlo to nič ni, je ok, če pa daš plenice stran pa pritiskaš na dete je pa za mene katastrofa. ne ne, nobenega siljenja, da smo si na jasnem Jaz nisem zato kupila kahlice, da bom na plenicah šparala, kar se mene tiče, lahko lula še 2 leti v plenice, bom pa poizkusila in če ne bo hotela, bomo pač kahlico samo jahali Včeraj in danes sem jo dala zraven, da si jo ogleda, mal za nos vščipne, poboža...danes je gor sedela pa skakala in se je premikala v radiju 1 metra z njo vred Čisto počasi jo najprej spoznavamo, pol jo bom pa eno jutro gor posadila in pleničko dol vzela, da vidim, če bo sploh hotla kakat zate tak vem da si supermami...jaz sem sam mnjenje povedala, ki ni letelo na določeno osebo ju nov aj lajk ju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:54:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? jaz je nič ne rukam preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:56:26
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? jaz je nič ne rukam preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka se moraš hvalit nekaj ne hehe...hecam se jaka je tut od začetka sam zaspal, pol pa kar naenkrat več ne...ko je zgruntal da se lahko premakne in prekotali, tam pri ene 4m...od takrat več ne zaspi sam, niti s pomočjo zvezdice...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 21:56:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey tale kahla je pa res ej...ko prava, samo da je mala...pri nas imajo v eni previjalnici tako malo školjko je ful lušna. aja to sem še htela rečt...sej če ti daš dete na kahlo to nič ni, je ok, če pa daš plenice stran pa pritiskaš na dete je pa za mene katastrofa. ne ne, nobenega siljenja, da smo si na jasnem Jaz nisem zato kupila kahlice, da bom na plenicah šparala, kar se mene tiče, lahko lula še 2 leti v plenice, bom pa poizkusila in če ne bo hotela, bomo pač kahlico samo jahali Včeraj in danes sem jo dala zraven, da si jo ogleda, mal za nos vščipne, poboža...danes je gor sedela pa skakala in se je premikala v radiju 1 metra z njo vred Čisto počasi jo najprej spoznavamo, pol jo bom pa eno jutro gor posadila in pleničko dol vzela, da vidim, če bo sploh hotla kakat zate tak vem da si supermami...jaz sem sam mnjenje povedala, ki ni letelo na določeno osebo ju nov aj lajk ju o ne, supermami pa na žalost ne, imam več kot eno napako, torej več kot una iz knjige
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?