|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
12.11.2008 21:13:23   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili jaz sem že čips povečerjala user posted image

dolenjka kakšna se ti pa zdi FP kahla user posted image jaz bi rada, da je pri kraju prostor kamor se prime oz upre, da vstane user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  danes je zgleda čišps večer user posted image  user posted image  user posted image

Men je una od Jane zato všeč, ker ima zvok kot da si vodo potegnil, ko lonček z urinom oz kakico ven vzameš user posted image

važn je zvok ja user posted image user posted image user posted image nisi mi odgovorila, kakšna se ti zdi FP ?

čips user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.11.2008 21:16:06   
Janey
dolnjka v bistvu smo dans bli v trgovini ampak je vse še v avtu, ke je na firmi od mojgauser posted image user posted image sem našla nekajuser posted image user posted image

čipsa pa ne maram in ga niti nikol nimamo domauser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.11.2008 21:21:12   
dolenjka
A ti 2 misliš Ella?

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900004&e=storeProduct&pid=34819

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=222001&e=detail&site=fr&selcat=bgpty&pid=37472

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.11.2008 21:21:38   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

Taj spi že pol urce, men je pa spet neki slabo (in ne, nisem noseča)user posted image . Neki me okol jajčnikov špika, pa nč ni na vidiku v naslednjih dneh...no ja, sej bo minilo.user posted image

Meso sm vrgla mesarju v glavo, on pa samo še v smeti, ker je res noro smrdeluser posted image user posted image .
Sva pa poleg ogromno opravičil in slabe vesti dobila še dve kresnički in eno luštno igrico ala človek ne jezi se. No ja, ni glih 100.000 SIT, je pa neki za našga Tajsonauser posted image

Nč, fajn bi blo kej večerjat dons, kaj mislite???

jaz sem že user posted image  2 mini tortici in pol velike vreče čipsa user posted image  se vidi da bo tetka vsak čas na obisk uletela user posted image

tud jst bi vse to, sam ne vem, če je najbolj pametno, glede na to, da mi je že brez tega slabouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.11.2008 21:25:38   
ella79

A ti 2 misliš Ella?

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900004&e=storeProduct&pid=34819

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=222001&e=detail&site=fr&selcat=bgpty&pid=37472

prvi, k ima še kotliček sigurno ne user posted image user posted image poleg tega drugega je še en, k ima pokrov, sam na tej strani ga ni user posted image mah pozab user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.11.2008 21:27:32   
ella79
no, kdaj potem kej podobnega organiziramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://caytonphotography.com/blog/2007/07/potty-pary.html

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 206
12.11.2008 21:28:23   
Janey
sem se najedla in poiskala deko da sem se zavila, ker me zebe ko malega pesekauser posted image user posted image zdaj mi je že dobro...ma sem jaz en zmrzljivc.

a veste da ona prfoksa še zdaj ni ocen vpisala, pa je rekla da jih bo v ponedeljek, danes ko je ena sošolka z njo govorila ji je pa zagotovila da danes bodo pa vpisaneuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 207
12.11.2008 21:28:29   
dolenjka
Priznaj, da je ta s kotličkom hud user posted image

Drugače pa mi je uni tadrugi kul user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 208
12.11.2008 21:29:31   
Janey

no, kdaj potem kej podobnega organiziramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

đizsuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 209
12.11.2008 21:31:12   
dolenjka

mah zdej še ne, k bi ziher Zoja zmagala k pipi pa pupu že obvlada user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 210
12.11.2008 21:31:34   
Janey
mi bomo pa imeli samo nastavek za na školjko..se mi zdi bolše, kaj pa vem. itak pa bom jaz jakca pustila tak dolgo v plenici dokler nebo znal povedal al pa pokazat da je lulal al pa kakal..pol pa se bomo počasi učili kdaj povedat da ga tišči. no pač vsak ima svoje...to je moje mnenje

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 211
12.11.2008 21:36:11   
ella79
janey jaz sem enakega mnenja, da dokler ne pove kaj dela v pleničko, nima smisla jo na kahlo dajat, k bi bil itak zgolj slučaj da se podela user posted image
a ni ta luštna
user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 212
12.11.2008 21:39:32   
dolenjka

janey jaz sem enakega mnenja, da dokler ne pove kaj dela v pleničko, nima smisla jo na kahlo dajat, k bi bil itak zgolj slučaj da se podela user posted image
a ni ta luštna
user posted image

Olala, tale je pa zelo damska user posted image  user posted image  user posted image

Jaz bom probala, ker ima od kar je "konkretno" na GH pri vsakem kakanju rdečo ritko, tudi če jo takoj ko se pokaka previjem. Sej pol jo lepo s hladilnim mazilom namažem in je kmalu ok, sam zakaj če ni treba user posted image  Je pa res, da mi zjutraj redno oz 6x na teden kakamo pol ure po tem ko vstanemo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 213
12.11.2008 21:45:02   
Janey
dolenjka to je drugo, pa tut če jo trofiš, ampak je to en zelo pomemben korak v otrokovem živlenju in meni se zdi prehtevanje ga in siljenje vanj enako kot da bi 2 msečnega otroka dal sedet..še enkrat to je moje mnenje...vsaka mami nardi kot se ji zdi prav. tut jaz kaj delam kar kdo še nebi. da nebo kake zamereuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
12.11.2008 21:46:12   
Janey
tale kahla je pa res ej...ko prava, samo da je mala...pri nas imajo v eni previjalnici tako malo školjkouser posted image user posted image je ful lušna. aja to sem še htela rečt...sej če ti daš dete na kahlo to nič ni, je ok, če pa daš plenice stran pa pritiskaš na dete je pa za mene katastrofa. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 215
12.11.2008 21:48:08   
Maj78

a ni ta luštna
user posted image  

Men osebno deluje bolj kot kak kemični wc za kampirat, kot pa kahla, pa brez zamere.

Naš tud že spi sam kaj mi to pomaga če me čaka spet ustajanje na eno uro ponoč.

Ne vem katera je spraševala sem iz Lj.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 216
12.11.2008 21:49:31   
Maj78
Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava?

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 217
12.11.2008 21:50:47   
jencili
evo, pa sm se le odločila kaj bi jedla. Sej ne, da i ful paše, sam neki je treba jest. Večerjam pa svežo francosko štručko in pršutuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 218
12.11.2008 21:51:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

tale kahla je pa res ej...ko prava, samo da je mala...pri nas imajo v eni previjalnici tako malo školjkouser posted image user posted image je ful lušna. aja to sem še htela rečt...sej če ti daš dete na kahlo to nič ni, je ok, če pa daš plenice stran pa pritiskaš na dete je pa za mene katastrofa. 

ne ne, nobenega siljenja, da smo si na jasnem
Jaz nisem zato kupila kahlice, da bom na plenicah šparala, kar se mene tiče, lahko lula še 2 leti v plenice, bom pa poizkusila in če ne bo hotela, bomo pač kahlico samo jahali user posted image  Včeraj in danes sem jo dala zraven, da si jo ogleda, mal za nos vščipne, poboža...danes je gor sedela pa skakala in se je premikala v radiju 1 metra z njo vred user posted image  user posted image  user posted image  Čisto počasi jo najprej spoznavamo, pol jo bom pa eno jutro gor posadila in pleničko dol vzela, da vidim, če bo sploh hotla kakat user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 219
12.11.2008 21:52:02   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava?

večkrat uspavam, kot neuser posted image  - na žalost ne gre drugače

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 220
12.11.2008 21:52:29   
Janey

hehehe...pri nas to ne delujeuser posted image user posted image mi marsikaj nardimo, edino na roke ne gre. če ne gre drugače ga dam v svojo posteljo in se cartama dokler ne zaspi pa ga samo preložim.

kak pa to da se zbujate? a že skoz? al so zobki? ker mi se zbujamo od 3,5meseca ko smo dobili prvi zobek...včasih tut celo noč  na 10 min. zadnje čase je tut kak rekord, ene 4,5x na noč, ampak to so redke noči. je pa grpza ta neprespanost...jaz sem čist adijo, pa tut z živci in odnosom z lubijem.user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 221
12.11.2008 21:54:13   
Janey

Jaz nisem zato kupila kahlice, da bom na plenicah šparala, kar se mene tiče, lahko lula še 2 leti v plenice, bom pa poizkusila in če ne bo hotela, bomo pač kahlico samo jahali user posted image  Včeraj in danes sem jo dala zraven, da si jo ogleda, mal za nos vščipne, poboža...danes je gor sedela pa skakala in se je premikala v radiju 1 metra z njo vred user posted image  user posted image  user posted image  Čisto počasi jo najprej spoznavamo, pol jo bom pa eno jutro gor posadila in pleničko dol vzela, da vidim, če bo sploh hotla kakat user posted image

zate tak vem da si supermami...jaz sem sam mnjenje povedala, ki ni letelo na določeno osebouser posted image ju nov aj lajk juuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
12.11.2008 21:54:31   
dolenjka

jaz je nič ne rukam user posted image  preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 223
12.11.2008 21:56:26   
Janey

jaz je nič ne rukam user posted image  preden jo gor odnesem ji dam lupčka, odložim v posteljico, pokrijem in pobožam in grem, pa sama zaspi. Je pa res, da to delam že tako rekoč od začetka user posted image

se moraš hvalit nekaj neuser posted image user posted image user posted image hehe...hecam se
jaka je tut od začetka sam zaspal, pol pa kar naenkrat več ne...ko je zgruntal da se lahko premakne in prekotali, tam pri ene 4m...od takrat več ne zaspi sam, niti s pomočjo zvezdice...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
12.11.2008 21:56:51   
dolenjka

zate tak vem da si supermami...jaz sem sam mnjenje povedala, ki ni letelo na določeno osebouser posted image ju nov aj lajk juuser posted image user posted image

o ne, supermami pa na žalost ne, imam več kot eno napako, torej več kot una iz knjige user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?