Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 16:31:50
Anonimen
Ojla mamice. Se ne morem nič kaj dost javljat, ker nas ni doma. Končno smo dobili kuhinjo. No, 2 del-viseči. Majstra smo čakali več kot 4 mesece, zato se s tamalo umikavi, da ni v ropotanju, ker je majster "gluh" in nima mere, kolk lahko udari.Valda je ropotanje preglasno. Kakorkoli, pridne ste v čvekanju.
Spimo še vedno celo noč, rekord je bil en dan nazaj, 12 ur in pol, papamo še pri mamici večinoma, edin popoldne ima en obrok GH, pa še malo zizanja. Pa vsakič raje ima flaško, kar znori, ko jo zagleda.
Se kaj čujemo, moram po končanem delu spucat, sortirat še ostale posode.
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 17:19:59
*anamor*
kaja08 - kako ti narediš ta seznam. Kam si ga shraniš. Jaz sem si ga shranila v word in potem mi vse narobe pride ko želim dati na rr. Hvala. Urejam nekje drugje seznam in me jezi.
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 17:31:31
RMRM
Ojla!
Čestitke za mini tini roj. dni
Pogledala slikce, super cort vsi , ne morem pa mimo Maja, Lunca, tvoj veliki sine je pa tak cukr, tako nežno navihan, ne znam opisat, kot en angelček res, pa punce ne mi zamert, sej so drugač vsi .
Midva sva tud imela včeraj cepljenje. Imamo manekensko postavo, btw. Kaja hvala za ažurnost . Cepljen je bil tud v nogico, nobene reakcije, pa tako je bil priden, tud A ni rekel, kar naprej je veselo opazoval .
Sva pa danes v novem stolčku prvič zares jedla mlečno kašico na žličko, najprej samo za probo, pol mu je bilo pa tako všeč, da je kar vriskal in se pogovarjal, da sem mu kar tapravo mero nardila, je vse popapcal. (upam da me ne bo katera linčala ko uporabljam pomanjševalnice, enkrat sem namreč na RR brala, ko je ena mal v pomanševalnicah pisala, ma noro....)
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 18:05:43
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*
kaja08 - kako ti narediš ta seznam. Kam si ga shraniš. Jaz sem si ga shranila v word in potem mi vse narobe pride ko želim dati na rr. Hvala. Urejam nekje drugje seznam in me jezi.
jaz sem kar direkt na RR skopirala, nisem nič v wordu urejala....