|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
12.11.2008 11:06:43   
Anonimen
Za riževo kašico (Prva kašica od Novalaca) jest dajem cucelj 4 od Aventa. Tisti z izmeničnim pretokom (s črticami ob strani) je za en drek.

Je pa super stvar tale kašica. Zjutraj in zvečer mu jo dam v mleko ravno toliko da je malo bolj gosto, pa pomalca v trenutku.

Do 6. meseca bo imel samo to, potem pa uvajanje GH.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.11.2008 11:09:23   
*Mojca*
Se strinjam da je tisti cucelj za en drek ja, mi smo še vedno na 3, pa je super.

Sem si pa oddahnila, ker sem mislila da sem za Polje ker preveč kompiciram user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.11.2008 11:11:27   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Samsa mi smo se tudi zbujali na eno ali 2 uri. Eno noč sem ustala 27krat user posted image user posted image
In ti povem da od kar mi zvečer poje 200ml kašice spi kot top do 4h. Včasih se umes zbudi in joka kakih 10min, ga zignoriram in spi dalje. Proba s kašicami.
Vem kako ti je, ker se je meni skoraj utrgalo od ustajanja user posted image

user posted image user posted image  za boljše spanje.
Danes bom še poskusila ji dati namesto nočnega normalni novalac, pa bom videla kaj bo. Drugače bom pa pol probala s kašico. Hvala za nasvet vsem

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.11.2008 11:14:04   
Anonimen
Mojca komplikator user posted image  Važen da teče pa je user posted image

V glavnem zgoraj sem odprla eno temo o pozabljanju mamic in očetov. Namreč v nekem članku piše, da dojenček v 6. mesecu lahko pozabi mamo ali očeta če ju ne vidi nekaj dni user posted image
Ker se mi obetajo dvodnevne službene poti me je kar mal stisnilo.
A ma kera izkušnje s tem?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.11.2008 11:18:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

V glavnem zgoraj sem odprla eno temo o pozabljanju mamic in očetov. Namreč v nekem članku piše, da dojenček v 6. mesecu lahko pozabi mamo ali očeta če ju ne vidi nekaj dni user posted image

a res al kaj? meni se obeta operacija tumorja v januarju in me ne bo 7 dni!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..v bolnico pa itak vedno komplicirajo da se malih otrok ne sme vozit noter

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.11.2008 11:19:27   
*Mojca*
nop, nimam pojma. da bi kr pozabu? svaštauser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.11.2008 11:22:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Glede pozabljanja po 6m ne vem,lahko ti povem za 3-4m.Ko smo bili 1m v slo.brez moza,je tamala vse nase(mami,sestro...)zavracala,le mene in sestrico je hotela.Sem se bala da bo prav tako pri mozu,ker ga tako dolgo ni videla.Pa ni bilo nobenega problema,ga ni pozabila.Za kasneje pa res ne vem.Se mi pa zdi da te zaradi dveh dnevov ni treba skrbetuser posted image .

Dudo imava pa prav tako od Aventa 3 kot ti Mojca.Pol je tapravauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.11.2008 12:20:20   
Samsa
vidim, da ste vse pridne in kuhata ali pospravljate ali..... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.11.2008 12:22:00   
HEI
zdravo mamice

samsa mi smo tudi imeli pred uvedbo riževe kašice pestre noči. Me je blo groooza večera in noči. Zdaj pa spi do približno pol štirih. Poskusi zvečer s kašico.

Mene pa zanima koliko mleka vam popijejo user posted image  in kako pogosto se hranijo? Meni se zdi da moj user posted image  malo štrajka user posted image  in me vse skupaj že malo skrbi user posted image user posted image . Pred uvedbo GH sva se dojila in ob dojenju nikoli ne veš koliko poje. Napredoval je OK, vsaj P mi je tako rekla. Zdaj pa se mi zdi da popije premalo mleka. Zvečer ko poje kašico (na žlico) nikoli noče še mleka.

Pa še to me zanima a vse sadje in zelenjavo mešate z mlekom al katera dela izključno sadne oz. zelenjavne kašice?

Lunca14  jst sm si tudi drznila pokukat fotke tvojih malčkov. Cukri so.user posted image  Ja pa res se vidi kako se imate radi user posted image user posted image  Fulll lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.11.2008 12:26:05   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

Mene pa zanima koliko mleka vam popijejo user posted image  in kako pogosto se hranijo? .

To tudi mene zanima user posted image  ( kako so ali še jejo pri 4 - 5 mesecih)...
Madona, se vidi, da mam cajt, ko mi malika spi v slingu user posted image user posted image

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.11.2008 12:29:58   
Cofijana
Zivjo cveke vidm da kr velik cvekate jaz trenutno nimam tolk casa ker mi moj Jan skoz neki tecnariuser posted image sam bo bols ko bojo zobki.Je ze vidno za zobka sam se ni prsov ven komi cakamuser posted image . Kaj pa vi kej pocnete v tem dezenem dnevu, jaz sem malo pospravla pa kosilo sem skuhala dokler je Jan spal.user posted image No se se kej tipkamo

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.11.2008 12:41:47   
lunca14
Lunca14 jst sm si tudi drznila pokukat fotke tvojih malčkov. Cukri so. Ja pa res se vidi kako se imate radi Fulll lepo.

Saj sem ti poslala vabilo,ali ne?Saj imam ogromno albumov,če želiš ti pošljem še ostale,saj ne vem,kaj sem ti poslala.Jaz zelo rada gledam fotke,pa se nobeni ne da albumov več delatuser posted image user posted image .........dejmo punce,mal pofotkat vaše škorčkeuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.11.2008 12:48:01   
Samsa
jaz ga imam javnega, tako da ste vabljene, da ga pogledate oz. da vidite mojo čmrliko user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.11.2008 12:57:04   
HEI
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Lunca14 jst sm si tudi drznila pokukat fotke tvojih malčkov. Cukri so. Ja pa res se vidi kako se imate radi Fulll lepo.

Saj sem ti poslala vabilo,ali ne?Saj imam ogromno albumov,če želiš ti pošljem še ostale,saj ne vem,kaj sem ti poslala.Jaz zelo rada gledam fotke,pa se nobeni ne da albumov več delatuser posted image user posted image .........dejmo punce,mal pofotkat vaše škorčkeuser posted image user posted image

Nisi mi poslala vabila pa nič za to, sej sm kr sama pofirbcala user posted image   Moje slikce so kolikor vem javne in lahko mirno pogledate.

Zdej grem pa po ta veliko v vrtec pa na en džiro z vozičkom.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.11.2008 13:07:04   
mtinca1
samsa - luštne fotke - tak en cartkan dobrovoljček je tvoja Lara.
HEI - tudi zelo luštne fotke - pa kr dva zakladka; tavelika je prava lepotica!

vsem čestitke za tini mini rojstne dneve user posted image - danes, včeraj...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.11.2008 13:12:33   
mtinca1
spanje - se nam zadnje čase spreminja na par dni, tako da se mi zdi brezveze pisat, ker bo mogoče jutri že spet drugače. je pa spanje v enem kosu ponoči krajše, ampak se mi še ne zdi tako hudo, da bi zvečer uvajala kakšne kašice.... se še vedno samo dojimo.
zobki - že nekaj dni smo ponosni lastniki dveh zobkov.
gosta hrana - še je čas za nove okuse....

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.11.2008 13:36:57   
Anonimen
jst sem mu ponudila danes bučke in pire..pa je tko lepo pojedel sem bla že čisto vesela..no pojedel je tistih 10 žličk pol pa jok in histerija in sem mu mogla dat še am 120 gor...pa smo zdej imeli kosilo že čisto brez AM..sem se odločila za kosilo bodo vedno kašice talkšne in drugačne pa tud zelenjavne juhe,nič več ne probavam k se mi sam dere pa noče jest,ne bom pa zdej nazaj na AM prišla če že uvajamo drugi obrok...naj je tisto kar ima rad...torej za kosilo kašice,popoldanski obrok sadje...ne probavam več nič...vsaj neki časa ne,kr se dere,pol pa še mene iz tira sprav k ga komi potolažim,,ne grem se večuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.11.2008 13:52:09   
Anonimen
lunca imaš mailuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.11.2008 13:53:26   
lonapo
jest dajem Žigatu hrano po žlički-tudi kašice, nikoli nisem dajala po flaški-par dni smo se matral da je začel jest tko kot je treba.
Naš dan glede prehrane:

ob 6 in ob 9 mleko (Aptamil 1) cca 180 ml-vedno pusti noter za en pljunekuser posted image
ob 11 ih- ovsena kašica z enim krhljem jabolka
ob cca 12-13- mleko 150 ml
ob 14-14.30 - kosilo (bučkina juha-gosta, ali pa špinača,  ali pa kuhana zelenjava-cvetača,brokoli, včasih malo domače zelene-odvisno od dneva)včasih pa kosilo tudi spustiva
ob 16-17 sadna kašica (ponavadi !/2 do 1 jabolko, ena banana in bebi otroški piškot) pa mal čajčka za popit

okrog pol osmih zvečer pa riževa kašica od milupe pa malo mleka, če je pa buden okrog devetih mu dam pa še mal mleka za popit.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.11.2008 13:56:20   
Kaja08
Dan! No, naj se najprej pohvalim, da je Žiga pojedel ceeeel korenček - v kašici, seveda user posted image  Pol je pa še skor celo flaško mleka popil. Očitno res že potrebuje GH, ker ga mleko ne nasiti dovolj. Zdej pa samo ušam, da bo tudi ponoč začel spat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Punce kakšne kašice daste zvečer. in to na cucelj

Riževa kašica od Milupe, vedno na žličko, nikoli na cucelj user posted image

HEI, Žiga poje od 170 - 210 ml na obrok, ima pa 5 obrokov na dan. No, zdej ko se ponoč enkrat več zbudi, jih ima 6

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 12.11.2008 13:57:26 >

Žiga je car!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.11.2008 13:58:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

jest dajem Žigatu hrano po žlički-tudi kašice, nikoli nisem dajala po flaški-par dni smo se matral da je začel jest tko kot je treba.
Naš dan glede prehrane:

ob 6 in ob 9 mleko (Aptamil 1) cca 180 ml-vedno pusti noter za en pljunekuser posted image
ob 11 ih- ovsena kašica z enim krhljem jabolka
ob cca 12-13- mleko 150 ml
ob 14-14.30 - kosilo (bučkina juha-gosta, ali pa špinača,  ali pa kuhana zelenjava-cvetača,brokoli, včasih malo domače zelene-odvisno od dneva)včasih pa kosilo tudi spustiva
ob 16-17 sadna kašica (ponavadi !/2 do 1 jabolko, ena banana in bebi otroški piškot) pa mal čajčka za popit

okrog pol osmih zvečer pa riževa kašica od milupe pa malo mleka, če je pa buden okrog devetih mu dam pa še mal mleka za popit.

Lonapo,tvoj Ziga je pa zelo pritkan jedec.user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.11.2008 13:59:45   
Kaja08
lonapo, , tvoj Žiga pa že ogromno GH poje!! Kdaj si pa začela z uvajanjem? Jaz sem začela par dni nazaj in ima zdej za večerjo riževo kašico, opoldne pa zelenjavo - zdej sva na korenčku...

Kater Aptamil pa uporabljaš za kašice - enko ali dvojko? Na škatli namreč piše, da moraš dati nadaljevalno mleko, samo dvojka je šele od 6. meseca dalje user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.11.2008 14:01:15   
Anonimen
Kaja za Zigauser posted image user posted image ,pa da se ne bos samo ti hvalila,moja Meri je pojedla sadno kasico jabolko+banano+korenjcek.Pa kompot je pila,zdej pa spancka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.11.2008 14:11:30   
Anonimen
ja kaja nič se hvalituser posted image user posted image user posted image user posted image ...lonapo ti si moj idoluser posted image ..pa res vi imate mleko še samo 2x na dan??super no ...glede kašic kaja jst uporabljam kašice od milupe ki se mešajo z vodo,piše od 4 .meseca naprej,je pa noter že nadaljevalno mleko ,ampak če piše od 4.mesce naprej se ne sekiramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.11.2008 14:19:48   
Anonimen
kaja a vi ste že tudi pol nadomestili 2 obroka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!