Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 11:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Za riževo kašico (Prva kašica od Novalaca) jest dajem cucelj 4 od Aventa. Tisti z izmeničnim pretokom (s črticami ob strani) je za en drek. Je pa super stvar tale kašica. Zjutraj in zvečer mu jo dam v mleko ravno toliko da je malo bolj gosto, pa pomalca v trenutku. Do 6. meseca bo imel samo to, potem pa uvajanje GH.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 11:09:23
|
|
|
|
*Mojca*
|
Se strinjam da je tisti cucelj za en drek ja, mi smo še vedno na 3, pa je super. Sem si pa oddahnila, ker sem mislila da sem za Polje ker preveč kompiciram
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 11:11:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Samsa mi smo se tudi zbujali na eno ali 2 uri. Eno noč sem ustala 27krat In ti povem da od kar mi zvečer poje 200ml kašice spi kot top do 4h. Včasih se umes zbudi in joka kakih 10min, ga zignoriram in spi dalje. Proba s kašicami. Vem kako ti je, ker se je meni skoraj utrgalo od ustajanja za boljše spanje. Danes bom še poskusila ji dati namesto nočnega normalni novalac, pa bom videla kaj bo. Drugače bom pa pol probala s kašico. Hvala za nasvet vsem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 11:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca komplikator Važen da teče pa je V glavnem zgoraj sem odprla eno temo o pozabljanju mamic in očetov. Namreč v nekem članku piše, da dojenček v 6. mesecu lahko pozabi mamo ali očeta če ju ne vidi nekaj dni Ker se mi obetajo dvodnevne službene poti me je kar mal stisnilo. A ma kera izkušnje s tem?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 11:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Mojca komplikator Važen da teče pa je V glavnem zgoraj sem odprla eno temo o pozabljanju mamic in očetov. Namreč v nekem članku piše, da dojenček v 6. mesecu lahko pozabi mamo ali očeta če ju ne vidi nekaj dni Ker se mi obetajo dvodnevne službene poti me je kar mal stisnilo. A ma kera izkušnje s tem? a res al kaj? meni se obeta operacija tumorja v januarju in me ne bo 7 dni!!!! ..v bolnico pa itak vedno komplicirajo da se malih otrok ne sme vozit noter
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 11:19:27
|
|
|
|
*Mojca*
|
nop, nimam pojma. da bi kr pozabu? svašta
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 11:22:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Mojca komplikator Važen da teče pa je V glavnem zgoraj sem odprla eno temo o pozabljanju mamic in očetov. Namreč v nekem članku piše, da dojenček v 6. mesecu lahko pozabi mamo ali očeta če ju ne vidi nekaj dni Ker se mi obetajo dvodnevne službene poti me je kar mal stisnilo. A ma kera izkušnje s tem? Glede pozabljanja po 6m ne vem,lahko ti povem za 3-4m.Ko smo bili 1m v slo.brez moza,je tamala vse nase(mami,sestro...)zavracala,le mene in sestrico je hotela.Sem se bala da bo prav tako pri mozu,ker ga tako dolgo ni videla.Pa ni bilo nobenega problema,ga ni pozabila.Za kasneje pa res ne vem.Se mi pa zdi da te zaradi dveh dnevov ni treba skrbet . Dudo imava pa prav tako od Aventa 3 kot ti Mojca.Pol je taprava .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 12:20:20
|
|
|
|
Samsa
|
vidim, da ste vse pridne in kuhata ali pospravljate ali.....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 12:22:00
|
|
|
|
HEI
|
zdravo mamice samsa mi smo tudi imeli pred uvedbo riževe kašice pestre noči. Me je blo groooza večera in noči. Zdaj pa spi do približno pol štirih. Poskusi zvečer s kašico. Mene pa zanima koliko mleka vam popijejo in kako pogosto se hranijo? Meni se zdi da moj malo štrajka in me vse skupaj že malo skrbi . Pred uvedbo GH sva se dojila in ob dojenju nikoli ne veš koliko poje. Napredoval je OK, vsaj P mi je tako rekla. Zdaj pa se mi zdi da popije premalo mleka. Zvečer ko poje kašico (na žlico) nikoli noče še mleka. Pa še to me zanima a vse sadje in zelenjavo mešate z mlekom al katera dela izključno sadne oz. zelenjavne kašice? Lunca14 jst sm si tudi drznila pokukat fotke tvojih malčkov. Cukri so. Ja pa res se vidi kako se imate radi Fulll lepo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 12:26:05
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: HEI Mene pa zanima koliko mleka vam popijejo in kako pogosto se hranijo? . To tudi mene zanima ( kako so ali še jejo pri 4 - 5 mesecih)... Madona, se vidi, da mam cajt, ko mi malika spi v slingu
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 12:29:58
|
|
|
|
Cofijana
|
Zivjo cveke vidm da kr velik cvekate jaz trenutno nimam tolk casa ker mi moj Jan skoz neki tecnari sam bo bols ko bojo zobki.Je ze vidno za zobka sam se ni prsov ven komi cakam . Kaj pa vi kej pocnete v tem dezenem dnevu, jaz sem malo pospravla pa kosilo sem skuhala dokler je Jan spal. No se se kej tipkamo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 12:41:47
|
|
|
|
lunca14
|
Lunca14 jst sm si tudi drznila pokukat fotke tvojih malčkov. Cukri so. Ja pa res se vidi kako se imate radi Fulll lepo. Saj sem ti poslala vabilo,ali ne?Saj imam ogromno albumov,če želiš ti pošljem še ostale,saj ne vem,kaj sem ti poslala.Jaz zelo rada gledam fotke,pa se nobeni ne da albumov več delat .........dejmo punce,mal pofotkat vaše škorčke
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 12:48:01
|
|
|
|
Samsa
|
jaz ga imam javnega, tako da ste vabljene, da ga pogledate oz. da vidite mojo čmrliko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 12:57:04
|
|
|
|
HEI
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Lunca14 jst sm si tudi drznila pokukat fotke tvojih malčkov. Cukri so. Ja pa res se vidi kako se imate radi Fulll lepo. Saj sem ti poslala vabilo,ali ne?Saj imam ogromno albumov,če želiš ti pošljem še ostale,saj ne vem,kaj sem ti poslala.Jaz zelo rada gledam fotke,pa se nobeni ne da albumov več delat .........dejmo punce,mal pofotkat vaše škorčke Nisi mi poslala vabila pa nič za to, sej sm kr sama pofirbcala Moje slikce so kolikor vem javne in lahko mirno pogledate. Zdej grem pa po ta veliko v vrtec pa na en džiro z vozičkom.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:07:04
|
|
|
|
mtinca1
|
samsa - luštne fotke - tak en cartkan dobrovoljček je tvoja Lara. HEI - tudi zelo luštne fotke - pa kr dva zakladka; tavelika je prava lepotica! vsem čestitke za tini mini rojstne dneve - danes, včeraj...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:12:33
|
|
|
|
mtinca1
|
spanje - se nam zadnje čase spreminja na par dni, tako da se mi zdi brezveze pisat, ker bo mogoče jutri že spet drugače. je pa spanje v enem kosu ponoči krajše, ampak se mi še ne zdi tako hudo, da bi zvečer uvajala kakšne kašice.... se še vedno samo dojimo. zobki - že nekaj dni smo ponosni lastniki dveh zobkov. gosta hrana - še je čas za nove okuse....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem mu ponudila danes bučke in pire..pa je tko lepo pojedel sem bla že čisto vesela..no pojedel je tistih 10 žličk pol pa jok in histerija in sem mu mogla dat še am 120 gor...pa smo zdej imeli kosilo že čisto brez AM..sem se odločila za kosilo bodo vedno kašice talkšne in drugačne pa tud zelenjavne juhe,nič več ne probavam k se mi sam dere pa noče jest,ne bom pa zdej nazaj na AM prišla če že uvajamo drugi obrok...naj je tisto kar ima rad...torej za kosilo kašice,popoldanski obrok sadje...ne probavam več nič...vsaj neki časa ne,kr se dere,pol pa še mene iz tira sprav k ga komi potolažim,,ne grem se več
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca imaš mail
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:53:26
|
|
|
|
lonapo
|
jest dajem Žigatu hrano po žlički-tudi kašice, nikoli nisem dajala po flaški-par dni smo se matral da je začel jest tko kot je treba. Naš dan glede prehrane: ob 6 in ob 9 mleko (Aptamil 1) cca 180 ml-vedno pusti noter za en pljunek ob 11 ih- ovsena kašica z enim krhljem jabolka ob cca 12-13- mleko 150 ml ob 14-14.30 - kosilo (bučkina juha-gosta, ali pa špinača, ali pa kuhana zelenjava-cvetača,brokoli, včasih malo domače zelene-odvisno od dneva)včasih pa kosilo tudi spustiva ob 16-17 sadna kašica (ponavadi !/2 do 1 jabolko, ena banana in bebi otroški piškot) pa mal čajčka za popit okrog pol osmih zvečer pa riževa kašica od milupe pa malo mleka, če je pa buden okrog devetih mu dam pa še mal mleka za popit.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:56:20
|
|
|
|
Kaja08
|
Dan! No, naj se najprej pohvalim, da je Žiga pojedel ceeeel korenček - v kašici, seveda Pol je pa še skor celo flaško mleka popil. Očitno res že potrebuje GH, ker ga mleko ne nasiti dovolj. Zdej pa samo ušam, da bo tudi ponoč začel spat IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Punce kakšne kašice daste zvečer. in to na cucelj Riževa kašica od Milupe, vedno na žličko, nikoli na cucelj HEI, Žiga poje od 170 - 210 ml na obrok, ima pa 5 obrokov na dan. No, zdej ko se ponoč enkrat več zbudi, jih ima 6
< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 12.11.2008 13:57:26 >
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo jest dajem Žigatu hrano po žlički-tudi kašice, nikoli nisem dajala po flaški-par dni smo se matral da je začel jest tko kot je treba. Naš dan glede prehrane: ob 6 in ob 9 mleko (Aptamil 1) cca 180 ml-vedno pusti noter za en pljunek ob 11 ih- ovsena kašica z enim krhljem jabolka ob cca 12-13- mleko 150 ml ob 14-14.30 - kosilo (bučkina juha-gosta, ali pa špinača, ali pa kuhana zelenjava-cvetača,brokoli, včasih malo domače zelene-odvisno od dneva)včasih pa kosilo tudi spustiva ob 16-17 sadna kašica (ponavadi !/2 do 1 jabolko, ena banana in bebi otroški piškot) pa mal čajčka za popit okrog pol osmih zvečer pa riževa kašica od milupe pa malo mleka, če je pa buden okrog devetih mu dam pa še mal mleka za popit. Lonapo,tvoj Ziga je pa zelo pritkan jedec.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 13:59:45
|
|
|
|
Kaja08
|
lonapo, , tvoj Žiga pa že ogromno GH poje!! Kdaj si pa začela z uvajanjem? Jaz sem začela par dni nazaj in ima zdej za večerjo riževo kašico, opoldne pa zelenjavo - zdej sva na korenčku... Kater Aptamil pa uporabljaš za kašice - enko ali dvojko? Na škatli namreč piše, da moraš dati nadaljevalno mleko, samo dvojka je šele od 6. meseca dalje
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 14:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja za Ziga ,pa da se ne bos samo ti hvalila,moja Meri je pojedla sadno kasico jabolko+banano+korenjcek.Pa kompot je pila,zdej pa spancka.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 14:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kaja nič se hvalit ...lonapo ti si moj idol ..pa res vi imate mleko še samo 2x na dan??super no ...glede kašic kaja jst uporabljam kašice od milupe ki se mešajo z vodo,piše od 4 .meseca naprej,je pa noter že nadaljevalno mleko ,ampak če piše od 4.mesce naprej se ne sekiram
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 14:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
kaja a vi ste že tudi pol nadomestili 2 obroka?
|
|
|
Cepljenje.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?Za. (
75%)
Proti. (
12%)
Sem za svobodno izbiro. (
12%)
Ne vem, ne morem se odločiti. (
0%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!