|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
12.11.2008 15:04:45   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej punce, a jaz lahko pogrejem polento in blitvo, ki je ostala in ji jo pol še mal damuser posted image

Imaš moj žegn user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.11.2008 15:05:05   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec
Itata & Jakob
Misar & Lana
Lillchy & Lukec
Ella & Zoja
Bajsa & Zala

Jenclil & Taj
Mala Pikica & Luka
Marusah & Lovro

Srečka nosečka & Lana

Evo ažuriran seznam za srečanje. Sem mogla gospo in gospodično SN dodati user posted image

pridna mama dolenjka user posted image

mami dolenjka je mene pozabila vpisat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.11.2008 15:15:17   
dolenjka
Nizy, če si pa rekla da samo mogoče user posted image

Evo, popravljam:

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec
Itata & Jakob
Misar & Lana
Lillchy & Lukec
Ella & Zoja
Bajsa & Zala

Jenclil & Taj
Mala Pikica & Luka
Marusah & Lovro

Srečka nosečka & Lana
Nizy & Azra

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.11.2008 15:18:26   
nizy
saj najverejtneje pridem , glih paše , da je naš z nočne , da bosta starejši 2user posted image osatli z njim doma , .......sam ura pa ni nič določena user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.11.2008 15:19:41   
lillchy123
men je pa otrok zdele še enih 150 krompirčka z zelenjavco pojedu? pa čeprou je pred kako uro pa kakih 250 zmazu?

gre pa definitivno ven še en zob. osumljena je enka. ma tolk zatečen, da se je dvojkica kar skrila. božček

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.11.2008 15:21:50   
dolenjka
Tam, od 9h naprej v zgornjem štuku, v lokalu Pizza del Piazza, ko prideš iz lifta ven kar produžiš naravnost user posted image

Aja, sam ne ob 17h pridet user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.11.2008 15:25:33   
nizy

Tam, od 9h naprej v zgornjem štuku, v lokalu Pizza del Piazza, ko prideš iz lifta ven kar produžiš naravnost user posted image

ufff od 9h , a ni to malo prezgodaj user posted image user posted image user posted image je pol treba ob 7h že vstat , takrat pa naša še spi , no ja saj nekako pa bo user posted image

Kaj pa vzamete vašim user posted image za hrant za tačas user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.11.2008 15:25:39   
jencili
evo, pa sm zrihtala laskeuser posted image . Kok je super zdej k so malo krajši. Res je bolj enostavno iz njih neki narest, k prej pa so čist mal krajši (no, ene 10 cm)user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
12.11.2008 15:26:14   
jencili
Taj pa še kr švasauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.11.2008 15:26:49   
lillchy123
sn, a greš gledat baletno božično predstavo? jst sem jo 2 leti nazaj in mi je blo ful všeč. bo treba še kdaj. uživaj

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
12.11.2008 15:30:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ufff od 9h , a ni to malo prezgodaj user posted image user posted image user posted image je pol treba ob 7h že vstat , takrat pa naša še spi , no ja saj nekako pa bo user posted image

Kaj pa vzamete vašim user posted image za hrant za tačas user posted image

Lahko prideš tudi ob 11h, sej ne bomo vse ob 9h, sam tko sem napisala, ker ne vem kaj ti bolj paše, bolj zgodaj, al v času kosila user posted image

Jaz vzamem za jest tisto kar pač je, ker šele zadnje čase malo bolj GH porajta bom verjetno še kaj poleg sadja vzela. Kako polento al pa riž z zelenjavo, ne vem še user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 136
12.11.2008 15:33:17   
ella79
jaz ji tudi kar kosilo sabo vzamem, če grem na abonma user posted image pa fajn zapakiram v lonček, pa v termo ne vem kaj in je v času kosila ravno prave temperature user posted image tako, da lačna zagotovo ne bo user posted image user posted image user posted image pa fino mi je, da res neki toplega poje za kosilo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
12.11.2008 15:38:25   
Februarka08
Larisa ma spet slab urin, letimo k dohtarjuuser posted image jest sem spet čist v podnuuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 138
12.11.2008 15:39:28   
dolenjka
O dober dan cool mama user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 139
12.11.2008 15:40:08   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Larisa ma spet slab urin, letimo k dohtarjuuser posted image jest sem spet čist v podnuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 140
12.11.2008 15:40:22   
dolenjka

user posted image  a so vas nazaj klical user posted image  a ga nisi v službo nesla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
12.11.2008 15:43:15   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 142
12.11.2008 15:43:55   
ella79
sem na mail dobila ringarajine novičke... pa odprem tale link http://www.ringaraja.net/rezultati-zrebanja-nagrade-igre-nas-album_1182.html
pomoje kako poznamo a ne user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 143
12.11.2008 15:46:27   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz ji tudi kar kosilo sabo vzamem, če grem na abonma user posted image pa fajn zapakiram v lonček, pa v termo ne vem kaj in je v času kosila ravno prave temperature user posted image tako, da lačna zagotovo ne bo user posted image user posted image user posted image pa fino mi je, da res neki toplega poje za kosilo user posted image

zdaj smo pa tam ,  aventov lonček mam  za zapakirat, kaj pa naj za termo uporabim user posted image saj vem ,vam se bo zdelo smešno ,... sam jaz zdaj res gruntam , pa nimam nobene ideje , edino , če grem kaj tazga kupituser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.11.2008 15:47:56   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

sem na mail dobila ringarajine novičke... pa odprem tale link http://www.ringaraja.net/rezultati-zrebanja-nagrade-igre-nas-album_1182.html
pomoje kako poznamo a ne user posted image user posted image user posted image

hihi, a se nista ravno zadnjič z eno menili, da bi šli plavat???user posted image
Čestitam mišikauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.11.2008 15:48:54   
nizy
misar- čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 146
12.11.2008 15:51:29   
ella79
nizy sem lahko magaru tudi v termonko daš kako juhco al pa sam vodo, pa ji kako žitno kašco pripraviš. No, al pa daš sadje, skutko, pa potem doma mal bolj pozno kosilo. Pač mi smo navajeno, da ima ob dvanajstih kosilo.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 147
12.11.2008 15:52:48   
larisa
Februarka, ne takoj najslabše mislit. Pozitivne misli ful pomagajo user posted image user posted image

Nizy, ne obremenjuj se z termo zadevami. Ti lepo zapakiraj v lonček pa bojo tam pogreli v mikro. Če pa mikro ne maraš uporabljat, ti bojo dali pa v lonček vrelo vodo, pa boš notri postavla, pa bo user posted image  Preprosto kot pasulj....s klobaso seveda user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 148
12.11.2008 15:52:59   
dolenjka
A niste vedle user posted image  Ja, samo to plavanje je za otroke, tko da bosta mogli malo kasneje izkoristiti user posted image  Sam je res fajn ko koga poznaš in vidiš, da niso vse sam veze, no razen če jih miška ima user posted image  user posted image

Evo, naša se je prebudila po dobri urici in pol in že igrače "pospravlja" user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 149
12.11.2008 15:55:23   
Maj78
Pozdravljene, z vami sem čvekala še bolj na začetku, nekatere me poznate nekatere me še boste če se vam lahko pridružim seveda.
Imam sinčka Žana rojenega 27.2.08 ima že 6 zob, in nekaj čez 9kg in pa cca 74cm, to je neka osnova za vse tiste ki me ne poznate.

Februarka08 a ni bilo z urinom že ok?

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.