Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 15:55:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem vam pred časom obljubila link od Tarinega vrtca, evo: http://www.kidfarwest.be/en/index_en.htm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 16:03:28
|
|
|
|
ella79
|
pa še ena znana je mal nižje dol na seznamu maj78 dobrodošla dolenjka luštn zgleda tale vrtec a to si sama na netu našla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 16:05:40
|
|
|
|
larisa
|
Maj78 dobrodošla Čvekice se kar nabirajo Dolenjka lep vrtec. To je fajn,da nam je tud vizualno všeč, nam je lažje pri srcu, ko jih moramo nekje pustit, a ne?!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 16:17:24
|
|
|
|
dolenjka
|
O Maj78 dobrodošla S katerga konca si? Aja, za ta nove je srečanje 19.11. v LJ v Supernovi obvezno Lušten vrtec, a ne? Ja, sama sem ga našla, ker na šihtu ni nič frej, pa sem mal srfala. So bili po tel. tudi ful prijazni in ko pridemo gor, gremo 1 dan vsi trije pogledat kako pa kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 16:45:01
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka kakšno kahlico si kupila za Taro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 17:53:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Smo doma. Sem dala včer urin spet na preiskavo kar k nam v službo. Pa mi je prejle sodelavka prinesla in so bli izvidi slabi. Pol smo letel k dohtarju, če bo dobila spet AB al kaj in je bla ena dr. k je delala na par obratov čakalnica polna, otroci jokali, mislim katastrofa je rekla da so sicer bakterije, ampak ne glih toliko in ker ni naša dr. moram jutri poklicat svojo oz. Larisino in bo ona povedala kako naprej tako da jutri spet kličem tja in že kar vem kaj mi bo rekla... v petek pop. je dežurna in bomo mogli dol dat še 1x urin. Sigurno bo kaj takega, potem se bo pa odločila - ali AB ali pa non-stop preiskave urina mah... prejle sem bla spet totalna živčna razvalina dobr da je vsaj Larisa dobre volje Maj78 dobrodošla a se poznava dobr da maš isti nick
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 18:19:25
|
|
|
|
itata
|
dan, danes sem bila na obravnavi. crkneš od smeha, no al se pa zjokaš - 2 brata se tožita med sabo, ker je en drugega s komolcem dregnu močno in rekel "da jih bo fasal" in to že 6 let. vse kaj je od tega prišlo je to, da odvetnika služita dobr, udeleženci so pa vsi KONEC!! pol sestanek z odvetnico k mi je rekla, da naj bom na izi jutr in naj je pričakujem, da mi bodo šli v službi preveč na roko glede pravosodnega beda. sem mal zaskrbljena zdej zarad tega. upam pa, da bodo vsaj odobril, da ga lahk delam in urnik sam 4 ure na dan držite pesti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 18:44:22
|
|
|
|
MetiLu
|
niste resne !!!!!!! vas sploh še nisem prebrala, ker sem lihkar s šihta prišla ... Jest sem pa pisala na prejšnjem delu Se mi ne lub še enkrat, bom sam zadnji moj post skopirala, pa naj mi ena napiše glede kakija: IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Vas ne utegnem prebrat... Dones smo imeli posvetovalnico, naš Janez ima 74 cm in 8.800g sicer je suhec, sam je vse ok, smo zrastli za 3 cm in se v 3 mesecih zredili za 1.700g Jutri imamo pa še kontrolni pregled na razvojni, upam,d a bo vse ok No potem smo šli pa še malo v nabavo, pa sva si z možekom spotoma kupila še novoletni darili za 1€ ... nove telefončke Zdele pa letim na šiht... Dejte mi prosim povedat, kakšna je razlika med navadnim kakijem in kaki vanila sem dones kupila tega vanila, pa je čist trd, pa sploh ne vem kako se ga pripravi zadnjič sva jedla tamehkega Aja, pa dones so mi rekli da lahko po 8. mesecu jejo že citruse, samo s kivijem je treba počakat vsaj do 1. leta. Z srečanje še nič ne oblubim, prideva v primeru, če bom fraj No upam, da bom pa itak sva tko blizu, da lahko tud sam za kakšno urco priletiva Zdej pa res šibam Aja, pa še eno ?, če mi zna katera pomagat: a jaz lahko dam sporazumno odpoved med porodniško??? sem slišala, da ne smem, pa ne vem kje lahko preverim, jaz na netu nič info. ne najdem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 19:06:54
|
|
|
|
buči
|
Saj ne morem verjet! Naklepetale ste 30 starni, jaz pa delam! Vam pogrešam, vas pridem v sredo pogledat - na hitro!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 19:30:56
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pozdravljene, z vami sem čvekala še bolj na začetku, nekatere me poznate nekatere me še boste če se vam lahko pridružim seveda. Imam sinčka Žana rojenega 27.2.08 ima že 6 zob, in nekaj čez 9kg in pa cca 74cm, to je neka osnova za vse tiste ki me ne poznate. Februarka08 a ni bilo z urinom že ok? no, pa se je trud včeraj splačal Maj78, dobrodošla nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 19:39:55
|
|
|
|
jencili
|
Meti, sicer nisem ziher kakšna je razlika, je pa tud naš bil bolj trd ko sem ga kupila, pa je zdej z dnevi ratal enako mehek kot navaden. Glih zato, ker je bil pa tok trd, mu pa nisem hotla dat surovega in sem ga za par minutk vseeno v vodo vrgla o ostalim sadjem in je blo super
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 19:49:31
|
|
|
|
ella79
|
meti kaki vanila se je še trd in je čist okusen, k un običen, more bit že tok mehek, da ti v roki skoraj razpade, da je okusen. No, vsaj meni jaz dam vanili kaki za kak dan k jabolkam, pa rata še bolj sladek, ne pa tok mehkejši kot je običen. Men je valini ful dober, tako da sam tega kupujem. Zoji pa očitno tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:15:53
|
|
|
|
Janey
|
a lahko znorim??? 45 min se že j**** z malim. noče spat, pa je tak zaspan da komaj gleda. zdaj sem ga pustila...stoji v postlici in jamra pa še kolcat se mu jezačelo. ampak jaz ne vem več kaj naj. zaspi in ko grem stran se zbudi in že stoji in pol spet...isto in isto ves čas, kot da se napravlja da spi. zdaj pa že pošteno joka...grem spet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:26:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka kakšno kahlico si kupila za Taro Tole, in jo je že veselo jahala danes Tako bo imela pa v Bruslju, jo bom kar gor kupila, da mi je ni treba seliti, ker bomo itak 2 rabili http://www.jane.es/index.php?fuseaction=fitxa&id_producte=1054&tipo=31&categoria=2&subcategoria=22
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:28:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, pa dober zvečer Janey, sej bo, očitno spet neka faza Meti, jaz ga dajem tako kot navadnega - pretlačim z vilico. Sem pa ravno prav zrele kupila in niso čisto trdi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:38:22
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pozdravljene, z vami sem čvekala še bolj na začetku, nekatere me poznate nekatere me še boste če se vam lahko pridružim seveda. Imam sinčka Žana rojenega 27.2.08 ima že 6 zob, in nekaj čez 9kg in pa cca 74cm, to je neka osnova za vse tiste ki me ne poznate. Februarka08 a ni bilo z urinom že ok? no, pa se je trud včeraj splačal Maj78, dobrodošla nazaj Ane ane , se je sej sem ti rekla da pridem gor mal počvekat, ker sem itak neprespana pa je vseen če bom še mal bolj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:39:11
|
|
|
|
Janey
|
ufff...pa spi ne morem verjet ej...pa še sama sem, je moj spet na SP. danes pa res komaj čakam da pride da se stisnem k njemu, ker mi jezdaj zadnje 10 min šlo že na jok od sile. še dobro da mam živce na gumici in se malo zrahlja ko dvakrat vdihnem, ker me je ene parkrat melo da bi tak zatulila na malega. mi je blo hudo ko sem samo mislila zatulit, kak bi šele blo če bi. no zdaj spi. meti poglej v zakon o delovnih razmerjih, tam je vse o odpovedi not. drugače pa vprašaj itato, ona bi mogla vedet, pa tut neni pomoje ve. dolenjka ja, jaz upam da je faza...ampak sem ga tut vzela v veliko posteljo da bi zaspal in je blo isto, sem ga pol pač dala nazaj v njegovo, ker tak ni blo razlike, tak da tut to ni. kulsko kahlo imate,joj mi bi jo tut lahko počasi nabavili danes smo malo zapravljali, smo spet hlailnik napolnili (no še ne, so vrečke še v avtu, ki je pri firmi od mojga in jaz nimam kaj za jest dokler ne pride ), pa jaka je dobil nove dude, pa dvojne nove štumfeke z bremzami, pa pol mu je še babi kupla cicibanove copatke, da se lažje postavi pa še malo sm v zapravljala za zdravo prehrano v naši ajdi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:39:39
|
|
|
|
ella79
|
janey faza k mu je fajn vstajat, ga bo slej ko prej minila sedaj itak verjetno že spi dolenjka tole t drugo imajo v pikapolonci a ne no, vsaj na spletu sem jo našla. Jaz bom tudi eno tako, k je ala stolček varianta, da lahko sploh z nje vstane, se nekam prime... pa da je potem še kot nastavek za školjko in pručka. Pa tudi ne bom v slo kupila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:39:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pozdravljene, z vami sem čvekala še bolj na začetku, nekatere me poznate nekatere me še boste če se vam lahko pridružim seveda. Imam sinčka Žana rojenega 27.2.08 ima že 6 zob, in nekaj čez 9kg in pa cca 74cm, to je neka osnova za vse tiste ki me ne poznate. Februarka08 a ni bilo z urinom že ok? no, pa se je trud včeraj splačal Maj78, dobrodošla nazaj Ane ane , se je sej sem ti rekla da pridem gor mal počvekat, ker sem itak neprespana pa je vseen če bom še mal bolj no no kaj je zdej to, prideš v sredo na čvek, da boš lažje spala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:40:30
|
|
|
|
Maj78
|
Februarka ja ma ne da se mi skoz nikov spreminjat pa gesel pol mam pa enga in istega povsod, pa je vilk sit in ovca cela. Glede srečanja pa na žalost jaz nimam avta ker ga ima skoz moj ker hodi v službo, tko da bomo videli, no....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:40:33
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey a lahko znorim??? 45 min se že j**** z malim. noče spat, pa je tak zaspan da komaj gleda. zdaj sem ga pustila...stoji v postlici in jamra pa še kolcat se mu jezačelo. ampak jaz ne vem več kaj naj. zaspi in ko grem stran se zbudi in že stoji in pol spet...isto in isto ves čas, kot da se napravlja da spi. zdaj pa že pošteno joka...grem spet mi smo imeli enake probleme, pa sem ga zaj**** in sem začela posteljco rukat sem ter tja pa gor in dol. Zdej se malo tolčem po glavi, ker mi skoraj drugače ne zaspi, ampak kaj čmo vsaj zaspi. Pri nas se je začel problem, ko je zbolel in je dudo izpustil. Joj, kje je tisti dan, ko je duda pela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:41:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey faza k mu je fajn vstajat, ga bo slej ko prej minila sedaj itak verjetno že spi dolenjka tole t drugo imajo v pikapolonci a ne no, vsaj na spletu sem jo našla. Jaz bom tudi eno tako, k je ala stolček varianta, da lahko sploh z nje vstane, se nekam prime... pa da je potem še kot nastavek za školjko in pručka. Pa tudi ne bom v slo kupila tale račka je luštna, naša se je že vstajala super bo pol, k bo hodila, pa se bo s posrano ritko dvignila in šibala A od Fischer price-a ti je všeč un stolček?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:43:17
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu niste resne !!!!!!! vas sploh še nisem prebrala, ker sem lihkar s šihta prišla ... Jest sem pa pisala na prejšnjem delu Se mi ne lub še enkrat, bom sam zadnji moj post skopirala, pa naj mi ena napiše glede kakija: IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Vas ne utegnem prebrat... Dones smo imeli posvetovalnico, naš Janez ima 74 cm in 8.800g sicer je suhec, sam je vse ok, smo zrastli za 3 cm in se v 3 mesecih zredili za 1.700g Jutri imamo pa še kontrolni pregled na razvojni, upam,d a bo vse ok No potem smo šli pa še malo v nabavo, pa sva si z možekom spotoma kupila še novoletni darili za 1€ ... nove telefončke Zdele pa letim na šiht... Dejte mi prosim povedat, kakšna je razlika med navadnim kakijem in kaki vanila sem dones kupila tega vanila, pa je čist trd, pa sploh ne vem kako se ga pripravi zadnjič sva jedla tamehkega Aja, pa dones so mi rekli da lahko po 8. mesecu jejo že citruse, samo s kivijem je treba počakat vsaj do 1. leta. Z srečanje še nič ne oblubim, prideva v primeru, če bom fraj No upam, da bom pa itak sva tko blizu, da lahko tud sam za kakšno urco priletiva Zdej pa res šibam Aja, pa še eno ?, če mi zna katera pomagat: a jaz lahko dam sporazumno odpoved med porodniško??? sem slišala, da ne smem, pa ne vem kje lahko preverim, jaz na netu nič info. ne najdem jaz ga dam v mikser ker je pretrd za ga z vlikico tlačit, zraven pa mu dam še babano...noro dobro...še meni je, ki kakijev ne jem. Tisti drugi sluzasti pa mi ne grejo....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:43:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Janey a lahko znorim??? 45 min se že j**** z malim. noče spat, pa je tak zaspan da komaj gleda. zdaj sem ga pustila...stoji v postlici in jamra pa še kolcat se mu jezačelo. ampak jaz ne vem več kaj naj. zaspi in ko grem stran se zbudi in že stoji in pol spet...isto in isto ves čas, kot da se napravlja da spi. zdaj pa že pošteno joka...grem spet mi smo imeli enake probleme, pa sem ga zaj**** in sem začela posteljco rukat sem ter tja pa gor in dol. Zdej se malo tolčem po glavi, ker mi skoraj drugače ne zaspi, ampak kaj čmo vsaj zaspi. Pri nas se je začel problem, ko je zbolel in je dudo izpustil. Joj, kje je tisti dan, ko je duda pela o a ti se nas še spomniš prideš v LJ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 12.11.2008 20:44:12
|
|
|
|
amaya
|
Aja, pa pozdravit sem vas pozabla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.