|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
12.11.2008 15:55:31   
dolenjka
Sem vam pred časom obljubila link od Tarinega vrtca, evo:

http://www.kidfarwest.be/en/index_en.htm

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.11.2008 16:03:28   
ella79
pa še ena znana je mal nižje dol na seznamu user posted image
maj78 dobrodošla user posted image
dolenjka luštn zgleda tale vrtec user posted image user posted image user posted image a to si sama na netu našla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.11.2008 16:05:40   
larisa
Maj78 dobrodošla user posted image  

Čvekice se kar nabirajo user posted image

Dolenjka lep vrtec. To je fajn,da nam je tud vizualno všeč, nam je lažje pri srcu, ko jih moramo nekje pustit, a ne?!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 153
12.11.2008 16:17:24   
dolenjka
O Maj78 dobrodošla user posted image  S katerga konca si? Aja, za ta nove je srečanje 19.11. v LJ v Supernovi obvezno user posted image

Lušten vrtec, a ne? Ja, sama sem ga našla, ker na šihtu ni nič frej, pa sem mal srfala. So bili po tel. tudi ful prijazni in ko pridemo gor, gremo 1 dan vsi trije pogledat kako pa kaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 154
12.11.2008 16:45:01   
ella79
dolenjka kakšno kahlico si kupila  za Taro user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
12.11.2008 17:53:22   
Februarka08
Smo doma.
Sem dala včer urin spet na preiskavo kar k nam v službo. Pa mi je prejle sodelavka prinesla in so bli izvidi slabi. Pol smo letel k dohtarju, če bo dobila spet AB al kajuser posted image in je bla ena dr. k je delala na par obratovuser posted image čakalnica polna, otroci jokali, mislim katastrofauser posted image je rekla da so sicer bakterije, ampak ne glih toliko in ker ni naša dr. moram jutri poklicat svojo oz. Larisino in bo ona povedala kako naprejuser posted image tako  da jutri spet kličem tja in že kar vem kaj mi bo rekla... v petek pop. je dežurna in bomo mogli dol dat še 1x urin. Sigurno bo kaj takega, potem se bo pa odločila - ali AB ali pa non-stop preiskave urinauser posted image mah... prejle sem bla spet totalna živčna razvalinauser posted image dobr da je vsaj Larisa dobre voljeuser posted image

Maj78 dobrodošlauser posted image a se poznavauser posted image user posted image dobr da maš isti nickuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 156
12.11.2008 18:19:25   
itata
dan,
danes sem bila na obravnavi. crkneš od smeha, no al se pa zjokaš - 2 brata se tožita med sabo, ker je en drugega s komolcem dregnu močno in rekel "da jih bo fasal" user posted image  in to že 6 let. vse kaj je od tega prišlo je to, da odvetnika služita dobr, udeleženci so pa vsi KONEC!!
pol sestanek z odvetnico k mi je rekla, da naj bom na izi jutr in naj je pričakujem, da mi bodo šli v službi preveč na roko glede pravosodnegauser posted image  beda. sem mal zaskrbljena zdej zarad tega. upam pa, da bodo vsaj odobril, da ga lahk delam in urnik sam 4 ure na danuser posted image  držite pesti

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 157
12.11.2008 18:44:22   
MetiLu
niste resne !!!!!!! vas sploh še nisem prebrala, ker sem lihkar s šihta prišla ...

Jest sem pa pisala na prejšnjem delu user posted image  user posted image  Se mi ne lub še enkrat, bom sam zadnji moj post skopirala, pa naj mi ena napiše glede kakija:

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Vas ne utegnem prebrat...
Dones smo imeli posvetovalnico, naš Janez ima 74 cm in 8.800g user posted image  sicer je suhec, sam je vse ok, smo zrastli za 3 cm in se v 3 mesecih zredili za 1.700g user posted image  Jutri imamo pa še kontrolni pregled na razvojni, upam,d a bo vse ok user posted image

No potem smo šli pa še malo v nabavo, pa sva si z možekom spotoma kupila še novoletni darili za 1€ ... nove telefončke user posted image user posted image user posted image

Zdele pa letim na šiht...

Dejte mi prosim povedat, kakšna je razlika med navadnim kakijem in kaki vanila user posted image  sem dones kupila tega vanila, pa je čist trd, pa sploh ne vem kako se ga pripravi user posted image  zadnjič sva jedla tamehkega user posted image
Aja, pa dones so mi rekli da lahko user posted image  po 8. mesecu jejo že citruse, samo s kivijem je treba počakat vsaj do 1. leta.

Z srečanje še nič ne oblubim, prideva v primeru, če bom fraj user posted image  No upam, da bom user posted image  pa itak sva tko blizu, da lahko tud sam za kakšno urco priletiva user posted image

Zdej pa res šibam user posted image

Aja, pa še eno ?, če mi zna katera pomagat: a jaz lahko dam sporazumno odpoved med porodniško??? sem slišala, da ne smem, pa ne vem kje lahko preverim, jaz na netu nič info. ne najdem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 158
12.11.2008 19:06:54   
buči
Saj ne morem verjet! Naklepetale ste 30 starni, jaz pa delam! Vam pogrešam, vas pridem v sredo pogledat - na hitro!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 159
12.11.2008 19:30:56   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Pozdravljene, z vami sem čvekala še bolj na začetku, nekatere me poznate nekatere me še boste če se vam lahko pridružim seveda.
Imam sinčka Žana rojenega 27.2.08 ima že 6 zob, in nekaj čez 9kg in pa cca 74cm, to je neka osnova za vse tiste ki me ne poznate.

Februarka08 a ni bilo z urinom že ok?

no, pa se je trud včeraj splačal user posted image
Maj78, dobrodošla nazajuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 160
12.11.2008 19:39:55   
jencili
Meti, sicer nisem ziher kakšna je razlika, je pa tud naš bil bolj trd ko sem ga kupila, pa je zdej z dnevi ratal enako mehek kot navaden. Glih zato, ker je bil pa tok trd, mu pa nisem hotla dat surovega in sem ga za par minutk vseeno v vodo vrgla o ostalim sadjem in je blo super

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 161
12.11.2008 19:49:31   
ella79
meti kaki vanila se je še trd in je čist okusen, k un običen, more bit že tok mehek, da ti v roki skoraj razpade, da je okusen. No, vsaj meni user posted image user posted image jaz dam vanili kaki za kak dan k jabolkam, pa rata še bolj sladek, ne pa tok mehkejši kot je običen. Men je valini ful dober, tako da sam tega kupujem. Zoji pa očitno tudi user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 162
12.11.2008 20:15:53   
Janey
a lahko znorim??? 45 min se že j**** z malim. noče spat, pa je tak zaspan da komaj gleda. zdaj sem ga pustila...stoji v postlici in jamrauser posted image user posted image pa še kolcat se mu jezačelo. ampak jaz ne vem več kaj naj. zaspi in ko grem stran se zbudi in že stoji in pol spet...isto in isto ves čas, kot da se napravlja da spi.
zdaj pa že pošteno joka...grem spetuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
12.11.2008 20:26:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka kakšno kahlico si kupila  za Taro user posted image

Tole, in jo je že veselo jahala danes user posted image

user posted image

Tako bo imela pa v Bruslju, jo bom kar gor kupila, da mi je ni treba seliti, ker bomo itak 2 rabili user posted image

http://www.jane.es/index.php?fuseaction=fitxa&id_producte=1054&tipo=31&categoria=2&subcategoria=22

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 164
12.11.2008 20:28:32   
dolenjka
Aja, pa dober zvečer user posted image

Janey, sej bo, očitno spet neka faza user posted image  user posted image

Meti, jaz ga dajem tako kot navadnega - pretlačim z vilico. Sem pa ravno prav zrele kupila in niso čisto trdi user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
12.11.2008 20:38:22   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Pozdravljene, z vami sem čvekala še bolj na začetku, nekatere me poznate nekatere me še boste če se vam lahko pridružim seveda.
Imam sinčka Žana rojenega 27.2.08 ima že 6 zob, in nekaj čez 9kg in pa cca 74cm, to je neka osnova za vse tiste ki me ne poznate.

Ane ane , se je sej sem ti rekla da pridem gor mal počvekat, ker sem itak neprespana pa je vseen če bom še mal bolj user posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 166
12.11.2008 20:39:11   
Janey
ufff...pa spiuser posted image ne morem verjet ej...pa še sama sem, je moj spet na SP. danes pa res komaj čakam da pride da se stisnem k njemu, ker mi jezdaj zadnje 10 min šlo že na jok od sile. še dobro da mam živce na gumici in se malo zrahlja ko dvakrat vdihnem, ker me je ene parkrat melo da bi tak zatulila na malega. mi je blo hudo ko sem samo mislila zatulit, kak bi šele blo če bi. no zdaj spi.

meti poglej v zakon o delovnih razmerjih, tam je vse o odpovedi not. drugače pa vprašaj itato, ona bi mogla vedet, pa tut neni pomoje ve.

dolenjka
ja, jaz upam da je faza...ampak sem ga tut vzela v veliko posteljo da bi zaspal in je blo isto, sem ga pol pač dala nazaj v njegovo, ker tak ni blo razlike, tak da tut to ni. kulsko kahlo imate,joj mi bi jo tut lahko počasi nabaviliuser posted image

danes smo malo zapravljali, smo spet hlailnik napolnili (no še ne, so vrečke še v avtu, ki je pri firmi od mojgauser posted image user posted image in jaz nimam kaj za jest dokler ne prideuser posted image ), pa jaka je dobil nove dude, pa dvojne nove štumfeke z bremzami, pa pol mu je še babi kupla cicibanove copatke, da se lažje postavi pa še malo sm v zapravljala za zdravo prehrano v naši ajdiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
12.11.2008 20:39:39   
ella79
janey faza k mu je fajn vstajat, ga bo slej ko prej minila user posted image sedaj itak verjetno že spi user posted image

dolenjka tole t drugo imajo v pikapolonci a ne user posted image no, vsaj na spletu sem jo našla. Jaz bom tudi eno tako, k je ala stolček varianta, da lahko sploh z nje user posted image vstane, se nekam prime... pa da je potem še kot nastavek za školjko in pručka. Pa tudi ne bom v slo kupila user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.11.2008 20:39:52   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ane ane , se je sej sem ti rekla da pridem gor mal počvekat, ker sem itak neprespana pa je vseen če bom še mal bolj user posted image

no no kaj je zdej to, prideš v sredo na čvek, da boš lažje spala user posted image  user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.11.2008 20:40:30   
Maj78
Februarka ja ma ne da se mi skoz nikov spreminjat pa gesel pol mam pa enga in istega povsod, pa je vilk sit in ovca cela.

Glede srečanja pa na žalost jaz nimam avta ker ga ima skoz moj ker hodi v službo, tko da bomo videli, no....

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.11.2008 20:40:33   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a lahko znorim??? 45 min se že j**** z malim. noče spat, pa je tak zaspan da komaj gleda. zdaj sem ga pustila...stoji v postlici in jamrauser posted image user posted image pa še kolcat se mu jezačelo. ampak jaz ne vem več kaj naj. zaspi in ko grem stran se zbudi in že stoji in pol spet...isto in isto ves čas, kot da se napravlja da spi.

mi smo imeli enake probleme, pa sem ga zaj**** in sem začela posteljco rukat sem ter tja pa gor in dol. Zdej se malo tolčem po glavi, ker mi skoraj drugače ne zaspi, ampak kaj čmo vsaj zaspi. Pri nas se je začel problem, ko je zbolel in je dudo izpustil. Joj, kje je tisti dan, ko je duda pela user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.11.2008 20:41:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey faza k mu je fajn vstajat, ga bo slej ko prej minila user posted image sedaj itak verjetno že spi user posted image

dolenjka tole t drugo imajo v pikapolonci a ne user posted image no, vsaj na spletu sem jo našla. Jaz bom tudi eno tako, k je ala stolček varianta, da lahko sploh z nje user posted image vstane, se nekam prime... pa da je potem še kot nastavek za školjko in pručka. Pa tudi ne bom v slo kupila user posted image user posted image user posted image

tale račka je luštna, naša se je že vstajala user posted image  super bo pol, k bo hodila, pa se bo s posrano ritko dvignila in šibala user posted image  user posted image  user posted image

A od Fischer price-a ti je všeč un stolček?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.11.2008 20:43:17   
amaya

niste resne !!!!!!! vas sploh še nisem prebrala, ker sem lihkar s šihta prišla ...

Jest sem pa pisala na prejšnjem delu user posted image  user posted image  Se mi ne lub še enkrat, bom sam zadnji moj post skopirala, pa naj mi ena napiše glede kakija:

Dan!
Vas ne utegnem prebrat...
Dones smo imeli posvetovalnico, naš Janez ima 74 cm in 8.800g user posted image  sicer je suhec, sam je vse ok, smo zrastli za 3 cm in se v 3 mesecih zredili za 1.700g user posted image  Jutri imamo pa še kontrolni pregled na razvojni, upam,d a bo vse ok user posted image

No potem smo šli pa še malo v nabavo, pa sva si z možekom spotoma kupila še novoletni darili za 1€ ... nove telefončke user posted image user posted image user posted image

Zdele pa letim na šiht...

Dejte mi prosim povedat, kakšna je razlika med navadnim kakijem in kaki vanila user posted image  sem dones kupila tega vanila, pa je čist trd, pa sploh ne vem kako se ga pripravi user posted image  zadnjič sva jedla tamehkega user posted image
Aja, pa dones so mi rekli da lahko user posted image  po 8. mesecu jejo že citruse, samo s kivijem je treba počakat vsaj do 1. leta.

Z srečanje še nič ne oblubim, prideva v primeru, če bom fraj user posted image  No upam, da bom user posted image  pa itak sva tko blizu, da lahko tud sam za kakšno urco priletiva user posted image

Zdej pa res šibam user posted image

Aja, pa še eno ?, če mi zna katera pomagat: a jaz lahko dam sporazumno odpoved med porodniško??? sem slišala, da ne smem, pa ne vem kje lahko preverim, jaz na netu nič info. ne najdem user posted image

jaz ga dam v mikser ker je pretrd za ga z vlikico tlačit, zraven pa mu dam še babano...noro dobro...še meni je, ki kakijev ne jem. Tisti drugi sluzasti pa mi ne grejo....user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 173
12.11.2008 20:43:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mi smo imeli enake probleme, pa sem ga zaj**** in sem začela posteljco rukat sem ter tja pa gor in dol. Zdej se malo tolčem po glavi, ker mi skoraj drugače ne zaspi, ampak kaj čmo vsaj zaspi. Pri nas se je začel problem, ko je zbolel in je dudo izpustil. Joj, kje je tisti dan, ko je duda pela user posted image

o a ti se nas še spomniš user posted image  user posted image

prideš v LJ?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.11.2008 20:44:12   
amaya
Aja, pa pozdravit sem vas pozabla user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.