bamby
|
lilči, superca, da je Lukec prišel k apetitu ! februarka, jaz kruhove cmoke tudi vedno nardim kot štruca, zavijem v alufolijo in skuham, pol jih pa narežem. Otroci, komot lahko jejo jedi,tudi če je cel jajc noter. Saj od tega ga pojejo čist malo. Anaja tudi je testenine, pa rezance v juhi, pa zadnjič gresove cmoke, danes drobtinove cmoke. mesečnica, za vaju z Luno en velik , da bodo izvidi čimprej boljši! Moja noč je bila pa enostavno katastrofa. Ko sem se sinoči poslovila od vas, sem se spravila spat in sem že pred polnočjo kuhala čaj iz kamilic, ker me je tako začel trebuh bolet. Pa ni nič nucalo. Sem bila celo noč v močnih bolečinah, se nisem mogla niti na bok uležt, ker me je še bolj bolelo kot vznak. Pol me je okrog 3h začelo še rantat, da sem mislila, da me že vročina lovi, pa me na srečo ni. Sem že mojga na šiht klicala, da bom verjetno mogla se it k dohtarju kaj pokazat. Zjutraj itak nisem bila za nikamor, saj še na nogah stat nisem mogla. Mamo sem komaj doklicala ob 8h na telefon, če lahko pride Anajo pedenat. Tim je itak ostal doma in ni šel v vrtec. Pol me je pa moj k zdravniku peljal, je pa rekel, da so zdaj take trebušne viroze, da je veliko tega na pohodu. Sem dobila Ketonal proti bolečinam, pa še nekaj za proti slabostim, ker sem tudi bruhala. Zdaj, ko sem Ketonal požrla, se že boljše počutim. Mama je cel dopoldan mularijo pedenala, pa kosilo nam skuhala, da sem jaz lahko počivala. Me je kar zmanjkalo za nekaj časa, ker ponoč nisem spala niti minute ! Edina sreča zame, da je Anaja spala ponoč kot angelček .
|