lučka 25
|
Punce in fantje, pa saj vi niste normalni. Koliko ste napisali. Saj se mi kar blede od toliko postov. miška, te bom ubogala. Jutri bom nalulala . daisy23, žal mi je da ni uspelo. Reš pa ponavadi v samoplačniških postopkih predpiše Superfact in Menogon. Je pa res, da je že od poletja velik problem okoli Menogonov, jih morajo punce prej naročit. Aha, vidim da ti je DaisyE dala še bolj izčrpne podatke. Daisy, jaz si zadnje čase po vseh opisih in prigodah tako zelo predstavljam tebe, kako se hitro zrihtaš in skočiš na mizo. Mene je pa obakrat na punkciji in zdaj na ET mal čudno pogledal in rekel, da tu pa ne morem na mizo kar na sredini, da mam lepo stopničke pri strani, da je bolj zanimivo. Kaj čmo, pa če ma v ordinaciji za UZ tako, da greš na sredini za gor it, pa tista brzina,... nokes, a te sosedi hecajo. Še dobro, da se najinim sosedom zmeša bolj popoldan, ko navijajo muziko, al pa samo parkrat na leto okoli polnoči, ko se "malo" glasneje pogovarjajo. Jutri samo lulam. Sem pa malo razmišljala, dabom v petek kar doma, se mal cartala z dragim in potem šla še v Adria lab na krvnega. Pri nas se ga nikjer ne da delat saoplačniško. Vsaj po moje. miška, si pridna, skrbiš za seznamček - srečanje. Jaz bi pa tako rada prišla, me res ima, še nikoli tolk, pa ne morem. Ti šment. bbpikica, nič razmišljat kateri je v katerem postopku uspelo. Razmišljaj samo to, da vam bo zdaj pa uspelo. netka, jaz sem bolj dobričina, pa me vsi hočjo. Tko da dnar vlečem pri arielu in Persilu. Ampak res, danes pa res ni ne duha ne sluha o izcedkih. blanč, a potem jutri stiskamo pesti, da bo na UZ vse pod kontrolo. maš pa reszanimivo kombinacijo. Me prav zanima kako to vse poteka. lara, pa sj tisti, ki ste privatniki imate tako najmanj časa. Mi v javni upravi, ki živimo na račun države pa lepo uživamo. Kaj zdaj spet traparije stresam. bambi, zdaj si pa sigurno že z UZ. Jazzz, hvala bogu, da so Murkota odstranli, ker jaz sem imela zdaj že resne težave s prebavo. želvica, jaz sem bila po ET tud tri dni doma, potem pa delat. Tko vsaj čez dopoldan mal odklopiš. sapi, počasi se daleč pride. Kar malo več glej fotostimulacije, pa bodo folikli čist podivjal. Bumo, super za pravo akcijo. Zdaj pa nizek štart in gasa naprej. Tina nič bat. Mene niso jočke nič bolele ptredpunkcijo, so kar velike, pa sploh nisem vedela da jih imam. Me je pa špikalo ni špikalo v vseh obdobjih - pred/ po punkciji, pred/po ET,... Ni da ni. poka.po, bravo za . Zdaj pa ju lepo grej in cartaj, 27.11. pa naj bo test . Upam, da boš ti takrat ponosno rekla, noseča sem, jaz pa si bom na UZ ogledovala otročke pri Rešu. mismis, a pa boš ti ostopila svojega dr.D. A ja, nam prijateljicam zmeraj. Kalina, super za . Saj bo, boš videla. Se boš morala še bolj pazit, kot bi se pri . Bomo me malo pomagale, pa kako urco obležale na mesto tebe, da boš lahko ti mal vandrala naokoli. Še enkrat, čestitam Saj ne vem, če sem vse omenila. sem rabila eno uro, da sem vse prečekirala, prebrala,... Ste mi pa dale nega ela. Zdaj se grem pa malo kavčkat, pol pa spet mal na teren. vas pridem vmes še mal počekirat.
|