HuAnita
|
JUUUUTRO! Pride kdo na kavo - sem doma, mali je sinči zakuhal. Še vedno ima vročino, ima pa že tudi običajne napade 'zdravega' odbobja - tako se je že uspel 2x politi s čajem, razmetati vse mogoče in nemogoče igračke, sestrici strgati liste, na katere ona riše... Ja, takle 'mamo. Bom počakala do jutri, da vidim, kaj in kako. Upam, da je samo viroza. Skabi - upam in vam privoščim, da se selite pred nami. Za nas še ni strahu (beri: čakamo enih 5 obrtnikov, ki vsi pridejo ' verjetno že danes, če ne pa jutri... - naj omenim, da enega čakamo že 3 tedne na to foro ). Bova pa zdaj verjetno vzela Gorenjevo keramiko oz. umivalnike ipd. Sicer se tistega, kar nama je všeč, ne da naročiti posebej (resimo umivalnik je v omarici in samega ne moreš dobiti, ampak bova pač znižala želje ). Lepo, da imate parket. Po mojem imate zdaj noro dnevno sobo! Vneta ušesa - jaz sem jih imela kronično, vsaj na 3m, če ne še pogosteje, do kakega 25. leta. Se spomnim, kako me je to bolelo, pa NIČ pomagalo, nehala zdravila jemati, spet vneto uho, močnejša zdravila. So bili pa to časi, ko so bili ljudje večinoma prepričani, da dobiš vneto uho zato, ker ne nosiš kape. Pozimi že, poleti pa mi res ni šlo v glavo, da bi imela kapo Ušesa pa itak vneta 'tak i onak'. Meni je še najbolj pomagal uhec, netresk ali kako že, rastlina, ki jo imajo mnogi na pokopališčih. Ko je zandjič capinka začela tožiti, da jo boli uho, sem kar pred blokom natrgala nekaj teh mastnih lističev, jih narezala in skozi cedilo precedila, ji vlila v uho, pa je k sreči pomagalo
|