|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.11.2008 22:32:33   
marjanaR
A, sem nekaj opazila. Torej vloga za znižano plačilo vrtca. Kura strelasta, to moram pa tud jaz najbrž poslat.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.11.2008 22:38:04   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

A, sem nekaj opazila. Torej vloga za znižano plačilo vrtca. Kura strelasta, to moram pa tud jaz najbrž poslat.

user posted image Ja, tudi ti moraš poslat, če nočeš plačevat polne cene. Do 15. novembra.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.11.2008 23:08:30   
HuAnita
Naaaaatika, čestitke! Uh, kje je že čas, ko smo bili pri tebi in sva ena drugi jamrali, kako sva izžeti, no vidiš, pa greste v 3. krog!user posted image   Bravo, zame si junakinja - jaz si tega pač ne upam!

MarjanaR - jaz se tudi s to vlogo ubadam, samo mi pol ni jasno - psloh pa to, da moraš na eni poli nee 6x napisat svoje ime in EMŠOuser posted image   Kot da sem debilna, no, pa saj na vrhu 1. strani piše, kdo sem, zakaj moram na 2. strani še 2x napisatiuser posted image user posted image  

PS - A je treba dati potrditi kaj na firmi, kjer delaš, ali je dovolj, da jim požegnaž, da ti pregledajo davkarijo, pa katastre...?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.11.2008 23:10:16   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
ali je dovolj, da jim požegnaž, da ti pregledajo davkarijo, pa katastre...?

Dovolj.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.11.2008 5:05:41   
snorlax
Jutro! user posted image

Vloga za znižano plačilo vrtca je tudi TUKAJ
Lep dan! user posted image

Ups. user posted image http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=478

< Sporočilo je popravil snorlax -- 11.11.2008 5:07:10 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.11.2008 7:21:18   
Skabi
Skuštrana, če midve nisva v žlahti user posted image   Ja, pa bravo za Lizo. Naš M se je naučil šele pri 5, G pa še ne zna. Glede na to, v kakih hribih živimo, jima ni za zamerit.

Huanita, če bi tapravi balkoni zgledali tako kot moji, bi lahko kar z glavne ceste gor stopila, tako bi bili povešeni user posted image

Žanek, pridem. Samo nekaj dni še moramo zdržati. user posted image

Ooh, Naty, kako lepo!!!!user posted image user posted image user posted image

Še hoče še katera ljudi zmedene delat tako kot Jančika, lahko ugodno rentate našega O.

Snorlax, hvala za tukaj. Grem printat in izpolnit.  Selili se bomo. user posted image   Resno, najbrž še ta mesec. Miklavžu smo pisali iz novega naslova, tako da moramo bit tam, da nam kaj prinese, ne?

Naš parket je pa tako leeeeeeeep!  Včeraj ga je mojster še zbrusil in naoljil in ni lepšega nasvetu kot naša tla v dnevni.
Zdaj nas čaka še končno barvanje dnevne, danes pa najbi začeli z azdnjo fazo priklopa vode in centralne.  AJ, ap stopnišče je še v razsulu user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.11.2008 7:46:29   
Naty*Taja
Hvala vsem za čestitke. BOlj kot premišljujem, bolj se zavedam, da mi bo prav pasal tale premor med službo! user posted image Zdej morem sam še do konca tega leta pregurat, pa bo.

Skabi bravo za selitev! To pa bo luksuz, a?

Nič, sej nimam časa pisat, ker morem na šiht. Sicr začnem kasneje, sam je pa danes martinova pojedina v šoli...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.11.2008 9:24:10   
barika
Jutro.
Naty - Taja, zdej rabiš počitek, pa ne preveč obremenjevanja v šoli, sej veš mularijauser posted image user posted image user posted image

Aja, naš Martin časti za goduser posted image  (bemtiš, bomo cel mesec praznovali, naslednji teden pa že prvi R.D., ko sma mu ime izbirala, sploh nisma vedla, da ima novembra goduser posted image user posted image )

Pa še eno čudno vprašanje. Martin za 1x še ni v vrtcu, a če bo slučajno šel, potem se da ta vloga potem not, ko je že vpisan, ne? user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.11.2008 9:51:32   
HuAnita
JUUUUTRO! Pride kdo na kavo - sem doma, mali je sinči zakuhal. Še vedno ima vročino, ima pa že tudi običajne napade 'zdravega' odbobja - tako se je že uspel 2x politi s čajem, razmetati vse mogoče in nemogoče igračke, sestrici strgati liste, na katere ona riše... Ja, takle 'mamo. Bom počakala do jutri, da vidim, kaj in kako. Upam, da je samo viroza.

Skabi - upam in vam privoščim, da se selite pred nami. Za nas še ni strahu (beri: čakamo enih 5 obrtnikov, ki vsi pridejo ' verjetno že danes, če ne pa jutri... - naj omenim, da enega čakamo že 3 tedne na to forouser posted image ). Bova pa zdaj verjetno vzela Gorenjevo keramiko oz. umivalnike ipd. Sicer se tistega, kar nama je všeč, ne da naročiti posebej (resimo umivalnik je v omarici in samega ne moreš dobiti, ampak bova pač znižala željeuser posted image ). Lepo, da imate parket. Po mojem imate zdaj noro dnevno sobo!

Vneta ušesa - jaz sem jih imela kronično, vsaj na 3m, če ne še pogosteje, do kakega 25. leta. Se spomnim, kako me je to bolelo, pa NIČ pomagalo, nehala zdravila jemati, spet vneto uho, močnejša zdravila. So bili pa to časi, ko so bili ljudje večinoma prepričani, da dobiš vneto uho zato, ker ne nosiš kape. Pozimi že, poleti pa mi res ni šlo v glavo, da bi imela kapouser posted image   Ušesa pa itak vneta 'tak i onak'. Meni je še najbolj pomagal uhec, netresk ali kako že, rastlina, ki jo imajo mnogi na pokopališčih. Ko je zandjič capinka začela tožiti, da jo boli uho, sem kar pred blokom natrgala nekaj teh mastnih lističev, jih narezala in skozi cedilo precedila, ji vlila v uho, pa je k sreči pomagalouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.11.2008 12:08:06   
katja_p
Ojla!

Sem vas prišla mal pogledat, ker se nas bo v kratkem najbrž nekaj Celjank vključilo v vaše debate user posted image  Smo se odločle, da ne bomo na temi Dojenček odpirale nove teme, ampak pridemo kr k vam, če nas sprejmete medse.

Boste kakšen pameten nasvet dale user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.11.2008 13:13:24   
HuAnita
Katja_p - dobrodošle! Smo vas že takoooo dolgo nazaj vabile, da smo skoraj obupale.

Zdaj pa takole, če je dete bolno, pa večino dneva spi, še gre, če je pa bolno, ima vročion, zraven pa ne spi, ampak ene 3 ure pase trmo - joj, to je pa nevzdržno... Bomo videli, kaj bo, ko si po krepčilnem spancu nabere energije, če ga bo kaj minilouser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.11.2008 13:24:14   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Katja_p - dobrodošle! Smo vas že takoooo dolgo nazaj vabile, da smo skoraj obupale.

Se vam kmalu pridružimo, sam da zagledamo svoje user posted image  v živo user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.11.2008 13:29:15   
sasa.vracko
Lep pozdrav

Vas na brzino predstavim, sem iz okolice Celja in sicer čvekam pri junijskih princih in princeskah (PDP 12.6.08), rodila sem pa 28. maja, 2008...user posted image  Imamo Luka, ki je že pravi lumpek, sicer pa uživam, ker je ful priden! Me zanima, če se vam lahko kdaj pridružim na čveku?! user posted image

Papa

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.11.2008 19:05:54   
marjanaR
Evo mene. Danes sem poskusila nesti vlogo za vrtec. Ja, seveda, ne delajo. Uradne ure v ponedeljek, sredo in petek. Grem jutri spet. Še to mi povejte. Najbrž sem tudi jaz le polpismena in ne vem, katero leto moram vpisati zgoraj - vloga za leto 2008 ali 2009? Včasih se mi zdi, da sem tak debil pri izpolnjevanju teh stvari.
Bo že boljš, saj bom šla kmalu v šolo user posted image .

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
12.11.2008 5:09:40   
snorlax
Jutro! user posted image

Pozdravljeni Katja in Saša! user posted image Dobrodošle med nami. Samo boste morale pridno čvekat vsak dan, to je tule edini pogoj. user posted image

Marjana, jaz sem vpisala 2009, ker se ta vloga šteje za obračun plačila za naslednje leto. Po moje je tako prav. Naj me katera popravi, če se motim. user posted image A kaj veste, če se vloga potrjuje v službi, kjer delaš? Pri nas jo potrjujejo, za druge firme ne vem. Jaz sem jo itak pozabila v službi, da bi še dec danes potrdil, tako da jo bom verjetno poslala v petek priporočeno. Zadnja, kot vedno. user posted image

HuAnita, mi rečemo tej rastlini možek. Tudi mojemu dedcu so to dajali v ušesa, ko je bil majhen in je imel kar naprej vneta ušesa. Je pa res, da (verjetno od tega) slabo sliši. Čeprav včasih sumim, da je to bolj selektivni sluh (sliši samo tisto, kar hoče). user posted image Aja, pa na vseh slikah iz otroštva (res, da jih je malo) ima kapo na glavi. user posted image

Barika, čestitke Martinu za god. Lepo praznujte. Vlogo za vrtec pa oddaš, ko malega vpišeš v vrtec, nato pa vsako leto novembra za naslednje koledarsko leto. user posted image

Naty-Taja, a veš, da sem ti fauš, ker se lahko brez slabe vesti zrediš. In varaš Montija z razlogom. user posted image

Skabi, uuuuu. A imate naoljen parket, namesto lakiran. To bi pa enkrat rada videla. Mora zgledat fensi šmensi. user posted image

Lep dan vsem! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
12.11.2008 6:40:55   
Naty*Taja
Evo, moj dragi zna izpolnjevat vse tele zadeve z obrazci - jaz se tega branim, ker sem mogla do zdej vse sama delat, zdej nej pa kr on. Jaz pa na sestanke hodim, pa k dohtaju z malima... Sem prešvinglala od njega - vpiše se leto 2009, pa nič se ne potrjuje, ker mislim, da na občini znajo prečekirat zadeve. Kar se pa tiče biti debil glede izpolnjevanja obrazcov, je dokazano, da nas je večina slovencev zelo nepismena v tej smeri! Tak da Marijana nisi nobena izjema user posted image .

Snorči
, kar se tiče tegale redenja, bom imela zelo slabo vest, če se preveč zredim - ker res nebi bila na skor trimestnem številu več!! Tak da zdej že kr na tem delam, sej res, da zdejle varam Montija, sam samo tako dolgo, dokler mi je slabo ko hudič! (spet bo fant po moje user posted image ). Drugače pa nema. Tudi rekreacijo še kr vzdržujem, dokler mi še paše. Seveda bolj na izi ampak vseen. Če ne druga se bom zdej na kako nosečniško vključla. Sem se striktno odločla, da se ne zapustim!
Kar se šihta tiče sem pa tudi kr bolj na izi. Itak ne vem, kako doglo bom, čeprav je mal bet, ker sem namest bolniške, sam kaj pa čem, tak je. Pa sej jih dost čaka na priložnost. Jaz bom pa verjetno tudi kej našla potem. Pa še pasalo mi bo eno leto oddiha.

Dobrodošle nove čveke! Kdaj pa imaš rok Katja?

Oj, Skabi, a je to neka bio varianta? NO če je, nimam nič dobre prognoze zate. Je sodelavka po cirka petih letih vso zadevo mogla prestrugat in polakirat s pravim lakom. No če je to isto - ona je imela en bio lak al nekaj podobnega. Je rekla, da je šlo vse dol in da se je parket ful uničil.

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
12.11.2008 7:27:22   
mavo
user posted image user posted image user posted image user posted image buuuuhuuuhuuu, kak musklfiber mamuser posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
12.11.2008 7:30:09   
marjanaR
user posted image user posted image user posted image Mavo, jest tud.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
12.11.2008 7:30:47   
marjanaR
Jaz mam tok hudga, da bom najbrž morala it s tabo na kofe danes.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
12.11.2008 7:58:59   
skuštrana
He, he, punce, kaj pa lazite po fitnesihuser posted image user posted image Prav vam je, evo, nas lenuhe pa nič ne boliuser posted image

Nove čveke, dobrodošle, samo čvekajte kaj, vse samo začnejo, napišejo en post pol pa jih ni večuser posted image user posted image A smo tako strašne user posted image user posted image No, Mavo in Darja sta se obdržali user posted image user posted image user posted image

Skabi, pridem gledat tale fensi šmensi parket, ko bom v Slouser posted image

Pri nas pa danes dežujeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
12.11.2008 8:50:31   
katja_p
Bomo čvekale, brez skrbi user posted image  Sam najprej mormo porod dat skoz, pol se vam pa pridružimo. Do takrat vas bomo pa lepo pridno brale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1896
12.11.2008 8:50:54   
barika
Jutro

Snorlax, zdej bojda ni treba več dat v službi potrjevat obrazcev (za vrtec), je bilo po radiu. Hvala za info. Martin pa verjetno do septemnra 2009-2010 ne gre v vrtec, bo mami doma iz istih razlogov kot Naty-Taja.user posted image (samo na veseli december je še treba počakat).

Neposredna povezava do sporočila: 1897
12.11.2008 9:00:43   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

user posted image user posted image user posted image user posted image buuuuhuuuhuuu, kak musklfiber mamuser posted image user posted image user posted image

Si se raztegnala na koncu?? Ha ha, sem ti rekla, da se moraš. Viš, ko ne ubogaš pa sam na kofe misliš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skustrana

He, he, punce, kaj pa lazite po fitnesih Prav vam je, evo, nas lenuhe pa nič ne boli

Nove čveke, dobrodošle, samo čvekajte kaj, vse samo začnejo, napišejo en post pol pa jih ni več A smo tako strašne No, Mavo in Darja sta se obdržali

Seveda smo strašne, skuštrana, kaj pa misliš, tako kot darja in mavo user posted image

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 12.11.2008 9:01:23 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
12.11.2008 9:17:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Skabi, uuuuu. A imate naoljen parket, namesto lakiran. To bi pa enkrat rada videla. Mora zgledat fensi šmensi. user posted image

Zgleda ful lepo, ja, sam jaz imam dvome. Sem videla pri prijateljici, ki takrat še ni imela otrok, parket je bil praktično nov (kaka dva meseca) in so bili že fleki na njem. Od vode. Kako to zgleda po daljšem času, pa ne vem, moram it kaj pogledat.

Naty-Taja, a slabo ti je? Boga. Upam, da te ne bo dolgo matralo.

Barika, zdaj ne vem, a je že kaj al je šele v načrtu? Če je v načrtu, upam, da bova lahko skupaj odštevali. No, midva čakava na januar, ne december.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
12.11.2008 9:31:02   
barika
Jančika, čakamo na december.
Čeprav me malo skrbi, moj je 100% da bo septembrček, ja hudiča, kaj pa če se ne posreči, a potem bomo pa spet 1 leto čakal, al ne bo imel otroka rad če bo oktobrček, ali pa avgustovčekuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.