|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.11.2008 9:18:29   
HuAnita
Huanita, ko boš naslednjič moje balkone zijala, pa še v hrib prisopihaj. Od jutri naprej ti bom alhko že kavo skuhala
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Tvoje balkone naj kar K. gleda O. pa obdeluje!  Kufe, sveži luft in čvek pa vedon! Ampak sem šla z enega obiska, na sosednjem griču, pa ura nekaj čez poldne, cajt za južno, pa za deco za spat, pa ti potem nisem uletavala, ok?user posted image

Skuštrana - beavo za Lizo!!!!user posted image  To je ful dogodek za deco, naša Capinka še zdaj vsakemu razlaga, da se pelje brez. Kaj pa na 4 koleščkih, se še kaj rola?
Sicer bi te pa za kontakt prosila, v laškem vrtcu poznate nekoga... saj veš, zakaj... Ima tvoj M. doma skopirane tiste letne načrteuser posted image , o čemer govorim. Lahko na ZS pošlješ, kdo & številko? Tenk ju!

Janeja - upam, da se vam porihta!

Natika - držimo pesti!user posted image

Vsem drugim pa lepe pozdrave!

Olga!user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.11.2008 9:21:26   
HuAnita
Eh, naj gre nekam, spet ne znam citirat!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.11.2008 9:27:23   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Eh, naj gre nekam, spet ne znam citirat!

Sem ti ravno hotela to povedatuser posted image

Punce, jaz sem danes od 10.00 do 11.00 v Top fitu na aerobiki, pa lahko ob 11ih pridete po robo. Če slučajno kateri paše, drugač sem pa tko vsak dan kje zunaj...kje je Naty taja, sem sam zarad nje šla rač. prižigat.user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.11.2008 9:38:29   
HuAnita
Mavo, verjentno bom kaj prikorakala tam mimo - okoli 11. ure si rekla? Naj te samo opozorim, da je zunaj kar mrzlo - brrrr.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.11.2008 10:59:49   
jerebica

skuštranka
bravo lizi za kolo js sm ti pa meil na altermamo poslala, mi boš dala navodila kako naprej?

janeja sem z mislijo pri vas user posted image

naty bravouser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.11.2008 11:58:36   
žanek
Še ena radovedna, ki je prišla na RR pokukat, kako je z Naty-Tajo user posted image .
Skuštrana, bravo Liza user posted image , moj Ž. pa nima interesa za kolo oz. sploh ne zna gonit user posted image , doma na orbitreku pa raztura user posted image

Skabi, kako se bova zmenili za MT? Če boš dolgo hodila, nam bodo pa že lasi počasi zrastli user posted image . Ti ga tudi pri U. v trgovini lahko pustim, samo glej da vseeno prideš na kavico user posted image .

Janeja, user posted image , vem kako je to. Ko moj stari ata že malo zasmrka, sem v skrbeh za njega. Je pa pravi borec user posted image .

Vsi bolančki, želim vam čimprejšnje okrevanje user posted image !

< Sporočilo je popravil žanek -- 10.11.2008 12:02:22 >

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.11.2008 12:15:49   
skuštrana
Jerebica, imaš mail..

Naty, naty, ti hudobnica...Ampak nas forumu imena pa že ime zbira, tako dauser posted image user posted image

Huanita, v šoli imam veze...ti javim..user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.11.2008 16:15:33   
marjanaR
Vidim, da sem veliko zamudila. No, Natka, kaj novega?

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.11.2008 18:11:14   
Naty*Taja
Madona, ste radovedne! Pa sej do štirih popoldan še sama nisem vedla, zdej pa vem in javno priznavam, da smo v tretjem krogu. Tam nekje začetek julija nas bo 5! U mater se hudo čuje user posted image . ja itak, sej mi je že lep čas slabo, sam nisem nič testa delala, ko sem itak imela redni pregled in so mi kr tam test naredle, in valda je bilo pozitivno. Ja, no tak je to. Drugače pa Skuštrana glede tegale imena sem se jaz že prej tudi zanimala, tak da ...
No zdej pa veste, zdej pa grem počivat in spat, ker mi tako zelo paše!!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.11.2008 18:15:12   
pikecpokec
Čestitam, Naty-Taja! user posted image user posted image user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.11.2008 19:12:54   
barika
Naty-Taja, ČESTITKE!!user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.11.2008 19:17:44   
snorlax
Bravo, Naty! Čestitke! user posted image

Žanek, nov avatar. user posted image

Skuštrana, bravo za Lizo. user posted image Mojemu tamalčku se še s pomožnimi kolesi ne ljubi vozit. user posted image

HuAnita, pismo, še jaz znam citirat, no. user posted image Postavi se čisto na koncu za vsemi črkami in znaki. Saj ni panike, samo težko te je brat. Če ne, pa vsaj poudari svoj odgovor ali pa ga pobarvaj z drugo barvo.

Skabi, kdaj bo grande otvoritev hiške oz. selitev? user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.11.2008 19:19:14   
snorlax
A ste že oddale vlogo za znižano plačilo vrtca? Jaz sem si jo danes šele sprintala. Kot ponavadi, jo bom verjetno nesla zadnji dan. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.11.2008 19:37:16   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Žanek, nov avatar.
Skuštrana, bravo za Lizo. user posted image Mojemu tamalčku se še s pomožnimi kolesi ne ljubi vozit. user posted image

Snorlax, najina tamalčka sta si pa kar podobna v določenih stvareh user posted image .
Glede avtarja ... ti dve mali opici sta mi takoj padli v očke, sta tolk luštni in nagajivi kot moja dva sončka user posted image .

Naty-Taja, iskrene čestitke user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil žanek -- 10.11.2008 19:38:59 >

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.11.2008 19:46:50   
Meggi
ČESTITAM to pa je novica!!! Za zapit na Martinovo! A bo Martin?

Želim dobro počutje, mir in obilo dogotkov za tvojo dušo. ČESTITAM!

Naslednja pa bo?

Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.11.2008 20:32:42   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Vsem vam želim enga veselga martina (a bi morala z veliko začetnico napisat? Mam kar mal tremo pred našimi slavistkami in ostalimi raznoraznimi učiteljicami)

Z veliko ga lahko kvečjemu Naty-Taji zaželiš user posted image Sem dobro razložila pravopisno pravilo?

Bravo, Naty-Taja, čestitke!!

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 10.11.2008 20:45:50 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.11.2008 20:41:52   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Naša Liz se je včeraj naučila vozit kolo brez pomožnih koleščkuser posted image user posted image Ma, bravo punca...Smo mislili da ne bo do tega prišlo nikoli, pa se je včeraj zjutraj kar sama odločila in popoldan je že znala user posted image user posted image

U, pol bomo pri nas tud kmalu znali user posted image bravo, Liza!!

Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.11.2008 20:49:59   
Jančika_
Naty-Taja, super, še enega julijčka boš imela, lepouser posted image !

Snorlax, jaz sem vlogo oddala danes. Saj jo lahko pošlješ priporočeno, samo jaz enako daleč do pošte in do urada, tako da je čisto vseeno. Bonnie sem srečala tam, tako da za njo lahko rečem, da je tudi oddalauser posted image . S sabo sem imela Skabijinega najmlajšega in seveda sem v tisti eni uri v mestu srečala vse možne ljudi, ki so debelo gledali in na prste računali, kaj je zdaj touser posted image .

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.11.2008 20:53:21   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Naty-Taja, ČESTITKE!!user posted image user posted image

Se podpišem pod to.

Čim manj slabosti ti želim. Jaz sem do 21 tedna non stop bruhala. Pol sem pa na akupunkturo hodla in je bilo bolje(nisem več 10x na dan, ampak mogoče 1x ali 2x).

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.11.2008 21:02:13   
mavo
Bravo, Naty tajauser posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.11.2008 21:02:41   
skuštrana
Naty Taja, evo še uradne čestitke od nas user posted image user posted image

Ropotuljica
, bote morali na inštrukcije pridet, danes že full obvlada..Se mi zdi, da je dobila idejo pri sosedu v Laškem, je eno leto straejši od nje in se vozi brez pomožnih koles..Pa je malo razmišlajla, če lahko on potem lahko pa jaz tudiuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.11.2008 21:14:38   
teta beta
Jeeee, Naty, čestitke!!!! Mirno nosečnost in zdravega dojenčka! Zdaj grem pa še na imena gledat, o kakšnih razmišljate .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.11.2008 21:23:28   
Janeja
user posted image NatyTaja, čestitke. Juhuuu, pa bomo spet navijali. user posted image

Skuštrana, super za Lizo.
Ostale pa - naš Jan ni imel volje za kolo do 5 leta. user posted image Sem mislila, da mu nikoli ne bo ratalo zvozit brez koleščkov. Potem sva mu pa za 5 RD kupila novo fensišmensi kolo in je ful voljo dobil. Seveda je bilo to kolo malo večje in brez koleščkov tako, da se je moral hitro naučit s tastarim vozit, da je potem lahko prešaltal na novega. user posted image

Vlogo za vrtec sem ravno danes izpolnila, kdaj mi jo bo ratalo odnest pa še ne vem. Snorlax, nisi zadnja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.11.2008 21:55:42   
Meggi
Eto pa se je pojačala obiskanost in odzivni časi na temle čveku. Kok smo vesele Naty, a vidiš. Ko smo same prevelike prp. da bi zrihtale tako srečo. Sam bi rekla da pr 3 šele pol uživaš tist na polno.. ker veš kok hitr zraste,.. ker imaš zadi varuške.. ker si srečen da sploh lahko imaš!!!

A ja vlogo za vrtec 3 dni jo že po torbici nosn, 2x že bla zastonj v papirnici, ko mi je v službi informatik prnesu pole potrdit. Mozak pač ne!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.11.2008 22:30:14   
marjanaR
Bravo, Naty! Čestittke in srečno!user posted image user posted image user posted image

ČUJTE, KVA MATE TO ZDAJ Z NEKIMI VLOGAMI ZA VRTEC? A MORAM TUD JAZ KEJ DAT?

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.