petrap
|
dan čveke...kako ste? jaz danes tako zaspano...po moje je krivo vreme... katjusa - no vidš, pa boš imela svoj avto...je pa res da sta 2 avta ogromen strošek, skoz je neki...tehničen, servis, gume...mamo zdaj 2 in resnično upam, da se bomo enga znebil... majchy - matematika bo že še na vrsto pršla...se mormo zavedat, da nam ne bo šlo vedno vse po načrtih, ker nismo več odvisne samo od sebe...tko je blo žal tud z mojim osnutkom..bo treba zdaj nadoknadit...pa saj bomo, a ne? ajvy - ja po 2 urni vožnji sem bla res že čist fuč...se prou bojim, da me bo en dan krč v nogo zagrabu, k morm tolkrat sklopko prtisnt... .. ah ajvy, včasih še mene mal skrbi...ker se res kar ne znam ustavit, pa mal poležavat, pa počivat...sam sem ta vikend skoz počivala, ker mi je začel otrdevat trebuh v enakih intervalih...tko da sem vedla, da če bom nadaljevala s takim tempom, bom mogla it res kje prej rodit...sem se tud zdaj dogovorila v službi, da bom najbrž še en teden prej bla doma... rebeka - men še nč ne teče, če pa izvajam masažo, pol pa ja.... ..smešno a ne? moje se me kar boji mal bl orng prijet... boma - se popolnoma strinjam glede velikosti trebuščka...jaz mam tud večjega, ker nosim otročka čist naprej...sam se ne sekiram, mi je pa zadnjič moja tetka (ki se nikol ne more vzdržat komentarja) rekla, da moja mami ni mela takega trebuha, ko je šla rodit brata..pa sem ji mislila reč, da no saj ti maš pa še zdaj takega k da boš šla vsak čas rodit... ..mah saj nism nasploh žleht, sam ona more pa vedno neki zbadat ljudi okrog sebe, k da je ona popolna birdy - jaz sem tista ..sm mela čist fuč letne... Vsem čestitke za pregled No mal delat, pol pa kličem mojo zamenjavo, če je še za in da ji povem našo ponudbo glede plačila...dršte pestke, da bo vse okej, pa mal božite bušije...