|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
11.11.2008 8:29:32   
rebeka84
"Martin iz mošta dela vin"
Dobro jutro vsemuser posted image ! Želim vam lep Martinov dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.11.2008 8:49:56   
Ajvy
Kakšna noč.---čist nič nisem mogla spat....ne morem verjet...skoz eno premetavanje..pa to ni prav, pa tko ni prav....v glavnem, k bi se človek sred noči kr mau poču in v red spravil....
Zdej bi pa spala...ampak ne gre....sva že pojedli...zdejle se mau palčkujeva...potem pa v nove dogodivščine....
Antibiotik prijemle...je že čist drugačna...taka Mojauser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.11.2008 8:54:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem pozabila povedat, da mam samo še 81 dni do porodauser posted image . Kok gre to hitr. A mogoče katera ve kje prodajajo še Clarove cunce, poleg baby centra? A imajo mogoče svojo prodajalno? 

jst sem jih povsod iskala..pa ni ...baje so jih imeli v trgovini mothercare..samo je zaprta oz. je pri nas ni več...najbližja se mi zdi ,da je na Hrvaškem.....
tko da to je to.......

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.11.2008 8:55:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

"Martin iz mošta dela vin"
Dobro jutro vsemuser posted image ! Želim vam lep Martinov dan!

Tudi vam vsem en lep lep dan.......pa da bo moj možek fajn vinčka nareduuser posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.11.2008 8:56:49   
Ajvy

cao! imam eno vprašanje. a že kateri teče iz bradavičk? jaz imam namreč fleka na majčki.

meni čist nič.....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.11.2008 9:02:10   
Ajvy
Deja...lepo opravi na kontroli,da ti vse uspe zrihtat kot si si zaželela....user posted image user posted image user posted image
Tvoj je pa tole lepo povedal user posted image user posted image user posted image

Boma...tudi tebi en lep lep dan user posted image user posted image

Urša...men se zdijo ,da veliko ljudi komentira trebuščke samo zato ,ker se jim to zdi nujno potrebno...ne pa ker bi zares mislili, to kar rečejo...pol imajo pa takšne pametne, ko jim ni nikoli nič prav...en tedn je prevelik, drug pa premajhen.....najbrž je najboljš, da takoj po tem ko poveš, da si noseč...že naslednji dan kar rodiš.....user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.11.2008 9:06:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

boma.....a kar sneg je že napovedan.....ja hudo nouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ampak tudi, če ne bo snega je obvezna zimska oprema do 15.11.2008, drgač je pa kazen 400 eurov.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.11.2008 9:08:08   
boma2
balonchy....

nisem nikjer zasledila... dej mi prosim, napiši kako je s tvojim user posted image . te je že začel kaj brcati... da si vsi malo odahnemo... :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.11.2008 9:09:15   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

boma.....a kar sneg je že napovedan.....ja hudo nouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ampak tudi, če ne bo snega je obvezna zimska oprema do 15.11.2008, drgač je pa kazen 400 eurov.

Še dobr da mava zimske gume že celo leto goruser posted image  Iz istega razloga kot ena od sonosečkic (pa se res ne spomnim kera, soryuser posted image )... So ble letne čist zanič in nisva mela dnarja za nove.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.11.2008 9:10:55   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

cao! imam eno vprašanje. a že kateri teče iz bradavičk? jaz imam namreč fleka na majčki.

meni čist nič.....

Men tud ne, pa tud pri Neli mi do konca ni nikol.
Sicer pa to nima veze z dojenjem, da se ne bo kera sekirala ker ji ne teče, al pa da ne bo kera misnla da pol pa mleko ziher bo.
Hvalabogu da je tko, k če ne jst pri Neli ne bi mela šanse dojituser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.11.2008 9:14:59   
petrap
dan čveke...kako ste?

jaz danes tako zaspano...po moje je krivo vreme...

katjusa - no vidš, pa boš imela svoj avto...je pa res da sta 2 avta ogromen strošek, skoz je neki...tehničen, servis, gume...mamo zdaj 2 in resnično upam, da se bomo enga znebil...

majchy - matematika bo že še na vrsto pršla...se mormo zavedat, da nam ne bo šlo vedno vse po načrtih, ker nismo več odvisne samo od sebe...tko je blo žal tud z mojim osnutkom..bo treba zdaj nadoknadit...pa saj bomo, a ne?

ajvy - ja po 2 urni vožnji sem bla res že čist fuč...se prou bojim, da me bo en dan krč v nogo zagrabu, k morm tolkrat sklopko prtisnt...user posted image ..user posted image ah ajvy, včasih še mene mal skrbi...ker se res kar ne znam ustavit, pa mal poležavat, pa počivat...sam sem ta vikend skoz počivala, ker mi je začel otrdevat trebuh v enakih intervalih...tko da sem vedla, da če bom nadaljevala s takim tempom, bom mogla it res kje prej rodit...sem se tud zdaj dogovorila v službi, da bom najbrž še en teden prej bla doma...

rebeka - men še nč ne teče, če pa izvajam masažo, pol pa ja....user posted image ..smešno a ne? moje se me kar boji mal bl orng prijet...user posted image

boma - se popolnoma strinjam glede velikosti trebuščka...jaz mam tud večjega, ker nosim otročka čist naprej...sam se ne sekiram, mi je pa zadnjič moja tetka (ki se nikol ne more vzdržat komentarja) rekla, da moja mami ni mela takega trebuha, ko je šla rodit brata..pa sem ji mislila reč, da no saj ti maš pa še zdaj takega k da boš šla vsak čas rodit...user posted image user posted image user posted image ..mah saj nism nasploh žleht, sam ona more pa vedno neki zbadat ljudi okrog sebe, k da je ona popolna user posted image user posted image

birdy - jaz sem tista user posted image user posted image user posted image ..sm mela čist fuč letne...

Vsem čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

No mal delat, pol pa kličem mojo zamenjavo, če je še za in da ji povem našo ponudbo glede plačila...dršte pestke, da bo vse okej, pa mal božite bušije...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.11.2008 9:50:08   
cati
Punce ve ste pa res prave čveke imam 20 strani za prebratuser posted image
Ušam da nebo ko končam naslednjih 20user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.11.2008 9:51:24   
Čebel@
jutro!!
sem spet slabe volje.........no učeri nezgoda sredi testa......danes zjutraj me je pa iz laboratorija za cuker klicala da ga mam povišanga in da nej v četrtek ob 7hpridem na 3urni test....ma res gre vse narobe..........ne vem kako se bom odrekla cukru.....grem še malo v posteljo ker mi grekar nauser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.11.2008 9:53:12   
Vesnozaver
Doooobro jutro! no ze dober dan....user posted image

vceraj sem pa mela en cuden vecer, sploh nisem mogla zaspati, oči ko čukuser posted image

rebeka meni se tudi nic ne tece....

katjusa cestitke za avtouser posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.11.2008 10:04:20   
petrap
majchy - user posted image vem kako je, ker sem jaz prejšnji teden imela take dneve...ker mam v ponedeljek pregled, sem se odločila, da bom še ekstra pazila na to kaj jem, da ne bodo kg kar poskočili...glede cukra te pa čist razumem, sam mogoče pa ni tako hudo...user posted image ,,najbolš je res še malo postelce, pa da sama sebe pocrtaš...

no zdajle pa morm poklicat majo - mojo zamenjavo ...upam, da bo vse okej user posted image ..vam poročam...

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.11.2008 10:07:45   
petrap
evo sem poklicala...user posted image user posted image user posted image user posted image ...je rekla, da velja in da se vidimo 1.12. user posted image user posted image user posted image user posted image ....jupi jupi jupi

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.11.2008 10:24:49   
Urša08
Maychi23 sej mogoče ni tako črno kot se zdi user posted image

Petrap super za zamenjavo.

A je še katera dons tako zaspana? Men se samo zeha, sem čist povožena. No sej se bom zbudila, mogoče si bom mogla še eno kavico narest. Sem pa dons popoldan zmenjena z eno kolegico in njeno punčko. Bo šel spet dan tika tak okrog. Drugače sem kar pri mojih, mi je tko lažje, v petek grem pa domov k moj user posted image nazaj pride, komi čakam user posted image .

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.11.2008 10:27:50   
brkn83
dobro jutro.

Kako ste kaj? No js sem se super spočila - zdej vsak dan dlje spim, danes sem že do devetih.  Zdej vas grem pa hitro mal za nazaj prebrati, da vidim kaj ste načvekale.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.11.2008 10:29:24   
Urša08
Punce a katera včasih čut kot da bi ji v trebuščku vibriral oz. kot mačje predenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Men se to občasno dogaja. Pa sploh ne vem kaj takrat dela otroček. Joj kok so čudoviti ti gibi. Gotovo jih bom pogrešalauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.11.2008 10:30:24   
Urša08
Brkn83 kok sem ti fovš za spanje do 9user posted image jaz bi tud, sploh dons.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.11.2008 10:37:37   
petrap
urša - jaz sem tud danes ekstra zaspana, sem tako težko ustala za v službo...drugače pa tud men včasih vibrira trebuh, dekleta pravijo, da takrat otrok kouca...je pa res, da so brcike men neki najlepšega...danes jih ni blo kaj dost...user posted image ..upam, da še bojo...sem šla zdajle v trgovino in sem komaj pršla nazaj, mi otrok tko dol na mehur prtiska, da je prou težko hodit...se vam to tud dogaja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.11.2008 10:37:45   
brkn83
urša08- sej nisem namenoma tak dolgo spala, sam enostavno se nisem prej zbudila.

majchy - user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kr pojdi nazaj v postlo, pa se mal počij in razvajaj sama sebe. Kot so ti že druge rekle, mogoče pa le ni vse tak črno.
Js tudi upam, da ne bom imela povišanega sladkorja, v petek grem na test, potem v ponedeljek pa imam kontrolo pri ginekologinji.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.11.2008 10:43:19   
Shuka
Jutrčka sonosečkiceuser posted image

glen - super sta izkoristila vikend in ga še spremenila v romantične trenutke.user posted image

majchy - sej naslednjič ti ne bo slabo in boš odlično pisala, verjamem pa da si se tega izpita hotela zdej rešiti.user posted image

cita - kaj pa tebe slabost in bruhanje napada? Kako je bilo ponoči?user posted image

deja - čestitke za pregleduser posted image

katjuša - bravo za kredit, midva bova šla ta mesec urejat zadeve za kredit, še ne veva kje ga vzet, k so vsepovsod obresti visokeuser posted image ampak bo treba neki uredit.

Ajvy - kako ste vi?user posted image Praviš, da niste dobro spali? Jaz ponoči obvezno 2-3x vstanem, tko da spim na kake 3 urce, pomoje se privajam na čas, ko bo še en družinski član user posted image

Petrap - no super da ste našli zamenjavo, zdaj greš res lahko mirne volje na porodniškouser posted image

Urša80 - vibriranje mi sicer ni znano, je pa včeraj spet na 3 sekunde na enem in istem mestu 10x udaril, to mi je čudno, le kaj mu dogajauser posted image

Balonchy - je že kaj več brcik? Moj se ponavadi oglasi malo za tem ko spijem magnezijuser posted image , mogoče ga mehurčki žgačkajouser posted image pa sej vemo, da temu ni tako ampak ma tak tajming.user posted image

Dons je spet oblačno vreme, če ma kera kej sončka naj ga še k nam pošlje, drugače si pa naredite lep dan kljub oblačnosti.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.11.2008 10:55:07   
Čebel@
hvala vam  punceuser posted image bom pa do četrtka full merkala kaj pojem........verjetno so bili učeraj krivi tudi živciuser posted image user posted image user posted image moram samo prespati in bo boljše
petra sem vesela da je maja še zaiterisiranauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.11.2008 11:07:48   
rebeka84
A ve že kaj razmišljate o imenih ali jih že imate zbrana? Midva se še vedno odločava, nimava istega okusa glede imenuser posted image ...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?