|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
11.11.2008 23:23:10   
sunny24
Ooo, pol maš pa lušno delo! Pa te stvari od Prenatal in Chicco so full lepe, sam drage ko user posted image .

Jst sem tudi neki dobila od sodelavke, sam je vse bolj tanko, pa bodiji so s kratkimi rokavi-njen fantek je poletni, mi bomo meli pa zimsko punčko...Tko, da neki bomo uporabli, večino pa žal ne...

Sej jst sem z nakupi cotk za našo skor končala, še par malenkosti, ker ostalo mamo že vse...Ku sm hitra! Še kako bolj toplo kapico za ven rabim, pa rokavičke, dekico mi nardi mama, eno že mam-še svojo, pa uni kombinezonček bom verjetno nabavla (se še nism odločla, ker ne vem, kolko bo pršu prov marca...). Pol pa še plenice, kozmetika,...to bom pa drugi mesec, ko bom mela plac za spravit. Gremo ta teden končno naročit previjalno in omaro.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.11.2008 23:24:03   
glen
No bom še enkrat prilepla vse slikice v manjši velikosti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.11.2008 23:30:41   
sunny24
Lepo, lepo! Pa to je pol sobe v zeleni, pol v rumeni, al je sam zaradi svetlobe ratalo tam pr postlci rumeno?

Mi2 bova pa nardila pol v nežno oranžni barvi in pol v rumeni. Upam, da bo ratalo lepo!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.11.2008 23:31:11   
glen
Sunny
sej jaz na začetku tudi nisem vedla da bom kaj dobila, zdaj pa mi kr dve dajata in to obe imata fantka in zimskega ker od Lin mi ne pride nič vpoštev ker je bila poletna in smo prva dva mes. preživeli v bodijih, ker je bilo peklensko vroče.
Jaz imam tudi že vse nabavljeno, samo še kozmetiko morem nabavit,drugače pa škarje,termometer,krtačko itd itd že mam.
Sam kremice,mila,.... pa bom decembra.
Jaz sem dobila en zimski pajac(bundico) ampak sem si vseeno dala gušta v h&m in sem nabavla še enga belega za 25 eu.Tako za gušt.user posted image
a mi poveš prosim če so zdaj slike v normali velikosti?
HVALA
Kje ste pa druge?A že pridno spite?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.11.2008 23:34:27   
glen
Sanny dve steni sta zeleni in dve rumeni,prav si vidla ni se svetloba pohecalauser posted image .
Tako da je pol sobe zelene pol rumene.
Mamo pa sobo dolgo 5 mestrov in široko pa samo 2,30 tako da mogoče zaradi tega se zdi na slikah malo čudno.
Prej je pa imela Lin sobo pobarvano v pastelni zeleni in pastelno riza taki bolj nežni,samo je bla soba čez celo sobo spodaj zelena zgoraj roza vmes pa bordura.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.11.2008 23:38:08   
sunny24
Ja, slikice so vse majhne! Od zdej naprej uberi to tehniko in bo!user posted image

Ja, sej to je res fajn, če dobiš kake oblekce, k pršparaš kar neki dinčkov. Meni se zdi, da bomo že mi2 precej pršparala: na postlci (mamo staro od mojega dragega), pohištvo nam bojo "none" nabavle...(so se same prponudle)user posted image , voziček bo "častila" občina (tisto ko dobiš ob rojstvu), CSD bo pa mal povrnu stroškov od oblekic...Smo že vse zračunali...user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
11.11.2008 23:46:14   
glen
Ja res je fajn ko lahko kaj prišparaš.
Lin je tudi imela postlo še od mojega drage(in njegove sestre)samo zdaj jo pa uporablja nečakinja (1 leto)sam ni panike ker mi jo bo prijatelca posodla ,za začetek imam pa tisti košek(ki mi ga je dobra prijateljica kupla za darilo),pa še zibko dobim na izposojo.
Mam pa namen dat user posted image ,čim prej v taveliko postlo,Lin smo dali pri cca 7 mes. v taveliko (200-90)z varovalom.
Kolko pa dobiš od občine da ti bo častla voziček,mi dobimo 250 eu.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.11.2008 0:02:14   
sunny24
Občina NG da 400 in še neki zravn, tko, da bo ta velik del vozička vrnjen. Ma ja, kar se da pršparat, je fajn!

Nč, jst za danes zapuščam RR, bom šla počasi spat, tko, da lahko nočko in lepe sanje! user posted image

Se tipkamo jutri!user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.11.2008 7:34:13   
Urša08
Dobro jutro

Kako ste? Jaz sem se dons naspala user posted image .

Glede cunc je pri meni tudi tako, da praktično še vse mam od Nejca, ki je januarček. Bom pa dokupla kak komplet za svojo dušo. Pa kombinezončka sem tud kupla. Kar se pohištva in ostale opreme tiče (lupinica, voziček,...? je še vse lepo in bom kar porabila še za tega otročka.

Nekatere občine so pa res radodarne. No sej pri nam je novi župan tudi uvedel 200e in sem ful vesela.user posted image

Glen super sobicauser posted image

Grem eno kavico popit.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 459
12.11.2008 8:18:33   
Balonchy
Jutroooooooo trebuščkarce...

Eko... Že hitim kuhat kafe... Eno Illy bomo danes... Se mi tolk lušta, da se prow tresem!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.11.2008 8:20:33   
BarbaraGS
glen kaj pajac je taksen, ko se lahko naredi v vreco ali pa v nogice in ima spredaj vsit medvedji obrazek, oz. uhice, ucke in smrcek? Ce je odgovor da, bova ze dve februarcici (in mislim, da ne edini), ki bosta svojega otrocicka prevazali v enakem hehe :)

upam, da bom se jaz lahko kmalu dala slikice sobice

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.11.2008 8:23:09   
cati
Jutro user posted image
Sam da se vam pohvalim mi pa gremo sedaj našo pikico gledatuser posted image
Upam da nam danes pokaže obraz saj do sedaj so bile vedno rokice pred njimuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.11.2008 8:23:13   
Balonchy
A bi kera tut kej jedla?
No bomo en zdrav zajtrk probal nardit (Ajvy - sorry ni zate user posted image  user posted image )...

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 463
12.11.2008 8:35:12   
claud
Dobro jutro...!

Evo da se pofočkam....dons sm čist nablojena, ker je že 3. dan ko nisem spala NIČuser posted image
Od 6h zjutri že lutam po stanovanju, tko da sm se spravla mal po omarah pospravljat, cote so že oprane.....še mal pa mi bo zmanjkal delauser posted image

Balonchy hvala za kavico in zajtrk....čeprav bi rajš dons eno uspavalno namest kaveuser posted image

cati- srečno na pregledu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 464
12.11.2008 8:51:34   
boma2
dobro jutro souser posted image .............

Kako ste kaj? Jaz že kar nekaj dni ne spim dobro, da bi se zbudila naspana... :(

TKo, da pol v službi zeham... :)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 465
12.11.2008 8:53:39   
boma2
balonchy................ hvala za kavico in poobedek... :)user posted image user posted image user posted image user posted image

glen..... full lepa sobica.... :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 466
12.11.2008 8:54:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Jutro user posted image
Sam da se vam pohvalim mi pa gremo sedaj našo pikico gledatuser posted image
Upam da nam danes pokaže obraz saj do sedaj so bile vedno rokice pred njimuser posted image

držimo pesti... in dobro opravi....

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 467
12.11.2008 8:56:01   
boma2
antonia in glen.... dobro orpavita pregled danes... :) držim pesti in poročajta

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 468
12.11.2008 9:22:57   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

antonia in glen.... dobro opravita pregled danes... :) držim pesti in poročajta

Se pridružujem bominim željam... user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 469
12.11.2008 9:32:32   
petrap
jutro...uf ste načvekale od včeraj...vas bom šla malo kasneje brat, zdaj morm par stvari nujno narest, ker imam ob 12h sestanek...

vidla sem na hitrco sobico in je res lepa...midva za enkrat nisva še nč nalepkic gor dala, ker ne vemo kaj bo...pa sem rekla, da ne bo vse tako nevtralno, bomo šli pol iskat kake nalepke (princeske al kaj takega user posted image )

vse, ki imate pregled se fajn držte...itak bo vse okej...jaz morm pa mal omejit moje hranjenje, da zdaj v zadnjem tednu slučajno ne pridobim še kakšnga kg...user posted image user posted image user posted image ..že tko bom spet kregana...sam res ne vem kako mi rata, sploh ne jem več sladkarij, pa ful sadja pojem, tud nč pic al kaj podobnega ne jem, pa sem se vseen spet zredila za 3kg...prej ni šlo nikamor, zdaj  pa kar leti user posted image

no morm it par stvari prečekirat pol pa vas brat...pridne bodte do takrat...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
12.11.2008 9:49:00   
Maksi1
Dobro jutro.

Sobica - je full cartkana. Pridni ste.

Balonchy - jaaaa, illy. Paše. Pa tudi sokec in rogljiček. Hvala. Sem vesela, da si ti ok.

Spanje - jaz zaenkrat še kar spim, čeprav ne več tako dobro. Zdi se mi, da bomo počasi zmeraj slabše spale. A ve že kaj uporabljate dodatne blazine za spat?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 471
12.11.2008 9:58:34   
claud
Maksi1- jst že kr neki časa uporabljam blazino...mi je najbolj fajn če jo dam med noge, pol si pa še odejo mal nagužvam pod trebuh....včasih pa kr mojga uporabm namest blazine....brez tega pomoj ne bi tud eno uro spala.

Pa ponoč grem 2x-3x na wc tko da se že od tega čist zbudim pol pa ne morm nazaj zaspat,ob 6h gre pa moj u službo-takrat pa pol sploh ne gre več tko da je bolš da kr ustanem-drugač je sam še slabš če se neki matram pa premetavam po postliuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
12.11.2008 10:02:15   
Čebel@
jutro!!
claud.......če imaš šanso pejt še malo počivat in držim pesti  da ti rata zaspati.....a ne kok je lušten videt moškega ko se razneži pri mini cunjicahuser posted image user posted image
petrap.......ne sikeri se ker si pač kkšno kilco dubila-bo šlo itak vse dol
glen..... full lepa sobicauser posted image .....dobro uštimej na pregledu
ajvy.....hvala za tolažbouser posted image .......sem pridna in ne jem nič sladkega-še čaj sem včeraj pila grenekuser posted image -ampak če je treba je treba
sunny.....fajn šopinguser posted image ....jaz se tudi ne morem upreti ko grem v trgovino da nebi neki za našga knedla kupilauser posted image
cati.....upam da vam user posted image  pokaže obrazek
balonchy.....sem vesela da je vse okuser posted image
brkn....upam da boš lahko plavala v toplicah-pa že to je veliko da bosta malo zamenjala okoljeuser posted image
no midva sva šla pa včeraj popoldne na rudnik v leclerk in sem si kupila pižamo ker res nobene več ne potegnem čez buši,pa user posted image  sem kupila 3 pare nogavičk-se nisem mogla upret da mu nebi vsaj neki kupilauser posted image .....no po sva šla pa še v super novo in sva v millerju kupila en helikopterček na daljinca za njegovga nečaka-potem sva mu pa darilo nesla in valda ga je takoj sprobov......je bil tok vesel da ga je dubil ker doma mu ga niso hotli kupit kej je predrag(35evrov) potem smo pa še malo sedeli.....od mojga sestra je en hudo dober peciv nardila z borovnicami in skuto in sem probala samo pol vilčke pa sem se odrekla.....mi je tašča takoj daja nasvete kaj lahko sladkorni bolniki jejo in sem rekla da me nej pusti na miru da bom videla če sploh imam sladkorno ampak da se zase izogibam cukru

no kok sem se razpisalauser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.11.2008 10:07:50   
Čebel@
maksi.....pri meni je čisto odvisno......danes sem recimo celo noč prespala sem šla šele ob pol 6 na wc pol sem pa potegnila do 9.....bom pa danes si zrihtala dodatne povštre ker avtomatsko ponoč vlečem kovter med noge potem me pa zebe
balonchy......sem pozabla rečt.......hvala za zajterk ampak jaz bom samo gledalauser posted image
namesto nutele za zajterk bom danes imela jogurt inžemljicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 474
12.11.2008 10:08:36   
brkn83
dobro jutro.

Evo js sem se zopet super naspala. Zdej pa sem že zajtrk pojedla, pa cote dala prat. Zdej pa sploh ne vem kaj bom delala, ker vse sproti naredim ko mi je dolčas.

Vsem, ki mate danes pregled - srečno, potem pa le poročajte kako je bilo.

Katjuša -in kako si zdej zadovoljna kot lastnica novega avtomobila. Ste včeri vse uredili??? In kako je bilo v kinu???

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?