Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:48:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - kdaj pade salama Ujojoj, pomojem ta vikend Ju3 nimam namena od doma hodit, v čet pa mogoče spotoma fantiča obiščem in ga mal po zdravju vprašam Lačna
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:48:08
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Meni je pa full hudo, ker ne bom mogla priti na srečanje . kje pa sta takrat V Ljubljani na Pediatrični - imamo pregled na ledvičkah - EMCUG - s katetrom gredo v mehur.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:48:14
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Larisa - saj to je to. Zdaj vas bo full tam in bi imela priliko spoznat še tiste, ki jih nisem. jaz sem si tut zelela malo borko in mamo borko spoznat...vaju tak spoštujem, vedno ko je kaj se na vas spomnim in mi da moč in energijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:48:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica tole je pa vprašanje za 1 mio SIT IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala Jenclil & Taj Mala Pikica & Luka Marusah & Lovro Še 1 fant manjka, da bodo poparčkani Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit Meni pa je bila prej bolj lepa, je zdaj sprva sploh nisem prepoznala, ima ful smešne napihnjene ustnice. Kateri pa je Tarin stric? tole je pa vprašanje za 1 mio SIT Denar pa pri nas res ni problem , ti prinesem v sredo. Ampak mi imamo samo €, a je to kakšen problem . mio je mio, valuta ji ni bitna lahko ji daš tudi lire , bo v B vse vnovčila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:49:06
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bom, vozičke pa bomo na streho montirale za četrtek načeloma drži, jaz imam čas super...a maš ti avto a se jaz zmenim?? SN, imaš tako velik avto, da vse 4 vozičke v prtljažnik rukneš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:49:19
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica tole je pa vprašanje za 1 mio SIT IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala Jenclil & Taj Mala Pikica & Luka Marusah & Lovro Še 1 fant manjka, da bodo poparčkani Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit Meni pa je bila prej bolj lepa, je zdaj sprva sploh nisem prepoznala, ima ful smešne napihnjene ustnice. Kateri pa je Tarin stric? tole je pa vprašanje za 1 mio SIT Denar pa pri nas res ni problem , ti prinesem v sredo. Ampak mi imamo samo €, a je to kakšen problem . mio je mio, valuta ji ni bitna lahko ji daš tudi lire , bo v B vse vnovčila jaz ti za mio funtov povem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:49:34
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - kdaj pade salama Ujojoj, pomojem ta vikend Ju3 nimam namena od doma hodit, v čet pa mogoče spotoma fantiča obiščem in ga mal po zdravju vprašam Lačna Zdajle sem se sicer najedla prosene kaše s suhimi slivami (kar mi niti ni tako dobro, ampak OK). Tako, da ni panike sploh
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:49:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - bom jaz z avtom, pa vaju poberem uzput
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:50:00
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bom, vozičke pa bomo na streho montirale za četrtek načeloma drži, jaz imam čas super...a maš ti avto a se jaz zmenim?? SN, imaš tako velik avto, da vse 4 vozičke v prtljažnik rukneš bamby to je za v četrtek...ne za v lj, drugač ma pa njen dragi kareto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:50:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bom, vozičke pa bomo na streho montirale za četrtek načeloma drži, jaz imam čas super...a maš ti avto a se jaz zmenim?? SN, imaš tako velik avto, da vse 4 vozičke v prtljažnik rukneš jap, imamo kamion mah, še svojega komaj, pa je plac adijooo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:50:37
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica V Ljubljani na Pediatrični - imamo pregled na ledvičkah - EMCUG - s katetrom gredo v mehur. Nič prijeten pregled za tako malo pikico . Se mi prav smili
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:50:43
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Larisa - saj to je to. Zdaj vas bo full tam in bi imela priliko spoznat še tiste, ki jih nisem. jaz sem si tut zelela malo borko in mamo borko spoznat...vaju tak spoštujem, vedno ko je kaj se na vas spomnim in mi da moč in energijo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:50:54
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - bom jaz z avtom, pa vaju poberem uzput to pa res...čist spotoma ti je a boš kar čez ruše prišla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:51:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bom, vozičke pa bomo na streho montirale za četrtek načeloma drži, jaz imam čas super...a maš ti avto a se jaz zmenim?? SN, imaš tako velik avto, da vse 4 vozičke v prtljažnik rukneš bamby to je za v četrtek...ne za v lj, drugač ma pa njen dragi kareto ima jo ja, ampak samo takrat ko se maskira
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:51:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Haloooooooooooooooooooooo počakte meeeeeeeeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:51:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Mesečnica, verjetno že zgodaj začnete, se ne bi mogli na kavi prej videti, a ne POl bo pa itak preveč vsega, da bi se vidli MP, daj pare, svejedno šta, može i njemačke marke, pare su pare
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:51:47
|
|
|
|
Janey
|
moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:51:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - bom jaz z avtom, pa vaju poberem uzput to pa res...čist spotoma ti je a boš kar čez ruše prišla ne, čez dravograd
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:52:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Haloooooooooooooooooooooo počakte meeeeeeeeeee nč čakat, hitr srečko kupit
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:52:58
|
|
|
|
mesecnica
|
Dolenjka - imamo ob 12-ih. Pa moj bo šel zraven, tako, da najbrž ne bo možno.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:52:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:53:52
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bom, vozičke pa bomo na streho montirale za četrtek načeloma drži, jaz imam čas super...a maš ti avto a se jaz zmenim?? SN, imaš tako velik avto, da vse 4 vozičke v prtljažnik rukneš bamby to je za v četrtek...ne za v lj, drugač ma pa njen dragi kareto ima jo ja, ampak samo takrat ko se maskira srečam enga kolega v uniformi pa rečem kaj ti si policaj, pa on ne ne jaz se samo maskiram kaj pa ena ko je zadnjič razlagala da je na enem roditeljskem sestanku vprašala enga kje dela, pa je rekel da v kranju, pa je rekla ja pa kje, pa on v kranju no...in je policaj in ni upal priznat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:54:00
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov .
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:54:25
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede jaz že mam malo v gatah tak se režim...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:55:00
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . eh sej sem, veš da sem, samo je tak fino čvekat in ko pride, me pokne dol...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?