Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:55:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . saj smoooo samo včasih je lahko prijeno tudi brez njih in je potem še slajše, ko se vidimo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:55:38
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . eh sej sem, veš da sem, samo je tak fino čvekat in ko pride, me pokne dol... Saj vem - se samo hecam malo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:55:45
|
|
|
|
listek1
|
februarka, jest sam berem, ker ne morem nič napisat, k tok hit tipkajo tele čveke. Jest se pa s čipsom bašem :) ga nisem jedla že sto let
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:55:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - imamo ob 12-ih. Pa moj bo šel zraven, tako, da najbrž ne bo možno. No, sam me bi z veseljem tut superočija spoznale
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:55:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede jaz že mam malo v gatah tak se režim... meni se je pa mala zbudila (pa spet spi), verjetno ni treba dolgo razmišljat zakaj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:56:35
|
|
|
|
ella79
|
mesecnica res škoda, da v sredo ne moreta Luna je pa itak prava punca in bo ta pregled prenesla po žensko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:56:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . eh sej sem, veš da sem, samo je tak fino čvekat in ko pride, me pokne dol... saj pa to tudi paše, al ne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:56:51
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 februarka, jest sam berem, ker ne morem nič napisat, k tok hit tipkajo tele čveke. Jest se pa s čipsom bašem :) ga nisem jedla že sto let Pomojem ne moreš tipkam, ker imaš roke zaposlene s čipsom .
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:57:05
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . saj smoooo samo včasih je lahko prijeno tudi brez njih in je potem še slajše, ko se vidimo Bejbe, vam mojga posodim, k mi zadnje časa ob 21h dol pade in sem pol čist frej Ampak samo posodim, pa samo spat mu dovolim, ostalo pripada meni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:57:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede jaz že mam malo v gatah tak se režim... zato jaz uporabljam dnevne vložke allways fresh, nikoli me ne pustijo na cedilu
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:57:20
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - imamo ob 12-ih. Pa moj bo šel zraven, tako, da najbrž ne bo možno. No, sam me bi z veseljem tut superočija spoznale Hmmm - ne vem - mu bom predlagala, pa da vidim reakcijo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:57:35
|
|
|
|
mala_pikica
|
Mesečnica glede na zdravstveno stanje tvoje Lune, mislim, da ti bodo komot napisali mnenje za podaljšanje porodniške, saj imaš več kot tehten razlog za podaljšanje. Verjamem, da bi raje šla v službo, pa imela popolnoma zdravega otroka. Ampak, če je tako naneslo, pa le izkoristi to pravico, predvsem zaradi Lune. Mislim, da ti bo alergologinja brez težav napisala, pa urologa tudi prosi. Moraš pa sama dati pobudo, sicer ti nobeden ne bo sam predlagal, no se najdejo tudi kakšni taki" fer" zdravniki. Sicer pa oddaj k vlogi čisto vse fotokopirane izvide, pa še sama lahko napišeš prošnjo oz. razlog za kaj prosiš za podaljšanje( napišeš, da dojiš, da nimaš možnosti domačega varstva, kako skrbiš in neguješ Luno,...).
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:57:37
|
|
|
|
ella79
|
listek a vinček je že padu mene tudi mika čips sam sem karakter pa midve kakšno rečva, k sva mal vn padle iz debate, pa se nama še februarka pridruži
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:57:45
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . eh sej sem, veš da sem, samo je tak fino čvekat in ko pride, me pokne dol... saj pa to tudi paše, al ne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:57:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - res kapo dol pred vami, carski ste Tudi jaz si želim, da se enkrat res spoznamo.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:58:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . saj smoooo samo včasih je lahko prijeno tudi brez njih in je potem še slajše, ko se vidimo Bejbe, vam mojga posodim, k mi zadnje časa ob 21h dol pade in sem pol čist frej Ampak samo posodim, pa samo spat mu dovolim, ostalo pripada meni eh, če te skrbi za tistih 20 dag mesa se nič ne boj, vsi ga imajo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:58:26
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mesecnica res škoda, da v sredo ne moreta Luna je pa itak prava punca in bo ta pregled prenesla po žensko Hvala ti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:58:28
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, čeeerrr. vas ne dohajam. do zdej se mi je tamala zbujala, upam da bo zdej mal miru.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:58:41
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . eh sej sem, veš da sem, samo je tak fino čvekat in ko pride, me pokne dol... saj pa to tudi paše, al ne tisto kaj maš ti v mislih itak daaaaa in danes me upam da bo, ke rni več priajateljice spodaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:58:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede jaz že mam malo v gatah tak se režim... zato jaz uporabljam dnevne vložke allways fresh, nikoli me ne pustijo na cedilu jaz bom pa kar plenice vzela, več vzdržijo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:58:58
|
|
|
|
jencili
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:59:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - imamo ob 12-ih. Pa moj bo šel zraven, tako, da najbrž ne bo možno. No, sam me bi z veseljem tut superočija spoznale Hmmm - ne vem - mu bom predlagala, pa da vidim reakcijo Reč da moraš po meso
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:59:16
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey moj je javil da je že skor doma pa tak fajn je čvekat tukaj...grr moj tudi kmalu pride danes pa mi ta čvek res sede Ej - mi je pa res hecno - da bejbe niste vesele, ker vaši prihajajo domov . Jaz sem mojmu samo adijo rekla, ko je šel na šiht. Za njim še pogledala nisem, tolk sem v debato padla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:59:52
|
|
|
|
jencili
|
rabite pomoč do 200-tke?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:00:01
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka kakšnih 20 dag Za pod pol kile si je tud umijem ne
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?