Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.11.2008 20:01:51
|
|
|
|
gigi1
|
Se morm poslovit na hitr k grem večerjat. Lupčke srčice moje
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.11.2008 20:27:47
|
|
|
|
~Biba~
|
žižika..glavo pokonci, prsi vün pa rit notri..in gremo naprej...na juriiiš! kak ste dobre babnice..sem vedela, da moram pred spanjem, še sem pokukat.. sem se vam nasmejala do solz... face ste, prav vsako od vas mam feeeeeejst lada zdaj pa ...nočkaaaa
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 11.11.2008 21:38:51
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 No pa da vam še pokažem, kaj sem si jst umislila... oz. zelo resno razmišljam o nabavi točno tegale . Kako kjut mačkon. A je mačkonka? Jest bi ga/jo tud. Si vaju kar predstavljam. Dva navihančka skup. lunči lepo, da si spet med nami . Missala sem te. žižika
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 11.11.2008 21:42:56 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 7:46:56
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: murkica Sej vem, čist sem za luno... Oprosti, ampak za mano ni nikogar... sem preverla... trikrat pogledala HAHAHAHA... Sam tole si me pa nasmejala...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 7:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooooooooo testek še vedno negativen no ja ni važno.... jaz sem pa samo še danes in jutri z vami potem me pa do ponedeljka ne bo Grev v Beograd
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 8:02:13
|
|
|
|
murkica
|
No pol pa danes jaz častim kavico: na pa seveda čajček za nosečke: no pa še mal za pozajtrkovat (jaz sem danes jedla kar žemlco z putrom in marmelado , tega nisem jedla že 100 let): ali pa takle, kakor vam bolj odgovarja : No pa dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 8:05:04
|
|
|
|
miska73
|
Murkica ful hvala. Si me nasmejala. Jst bom samo prvi dve slikci. Tretje ne smem - kile... Za četrto pa imam tehnične ovire - sem v službi.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 8:06:13
|
|
|
|
murkica
|
Živa žal mi je, da je testek še vedno negativen... A si slučajno pomisilila, da se ti je zamaknila M, pa se ti je vse skupaj malo pomešalo? Namreč če imam prav si prejšnji mesec tudi že cel teden delala teste, pa je na koncu prišla. Meni se je namreč iz 28 dni zamaknila na celo 38(in to že 2x)... Tako, da si vzemi daljši cikel, tako da ne boš tako nervozna in da ne boš po potrebi metala denarja skozi okno. Jaz zdej, če ne mine vsaj 40 dni, sploh ne delam testa ker mi ga je žal... Ta mesec se mi zdi, da sem imela 25 dan šele O... Saj glede na sluz... Amapk definitvno držim pesti in jaz še vedno mislim, da se bo čez nekaj dni pokazal močan plus... Tukaj pa še za srečo... Jaz navijam zate!!!
< Sporočilo je popravil murkica -- 12.11.2008 8:08:23 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 8:07:37
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Murkica ful hvala. Si me nasmejala. Jst bom samo prvi dve slikci. Tretje ne smem - kile... Za četrto pa imam tehnične ovire - sem v službi. Sej na žalosts em tudi jaz v službi in ni izvedljivo... Pa še moj je na enem seminarju in mi tudi nebi nič pomagalo, če bi šla domov. Ampak sem dala kot opcijo za vse tiste, ki pa imajo čas in dragega na voljo ...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 8:09:47
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka!!!!! Opa, vidim da mamo novo himno!!!! Go beyba, go beyba, go beyba!!!!!! ..... To pa je skriti talent, punca ti rasturaš, svaka ti čast!!!!!!! Živa šit, da je - !!! No ja sej veš kako to gre, če je zdaj - še ne pomeni da ne bo kmalu +... Vsak dan si bližje cilju, to si zapomni, jaz si to vsak dan posebej povem, pa mi je takoj boljše....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 8:24:09
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Živa...žal mi je za negativen test...ampak borba do konca!! Aqui...ni nova himna, je kar stara...tole so potegnile iz pred leta nazaj. Murkica...hvala za čajčka in zajterk, jaz pa tud še tehnično ne morem tazadnje slikice . Dans mi je blo že mal slabo zjutraj Oreng ste se imele včeraj ženskice, jaz pa sem šla zvečer mal ven.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:06:29
|
|
|
|
aqua77
|
No, še eno potrdilo, da sem res mrs.blond....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:07:25
|
|
|
|
aqua77
|
Vidim jazzzika, da te že dajejo sladke jutranje slabosti....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:07:41
|
|
|
|
pikicao.
|
jutrckaaaaa men pa dons uradno ni nc ves jasn... M mam ponavad me 5-6 dni... zdej sm jo mela pa 2 dni?! WTF? jao jao
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:09:16
|
|
|
|
aqua77
|
a je bla močna? kako je zgledalo?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:09:55
|
|
|
|
aqua77
|
Aja pa še to sem pozabla.... Dobro jutro pikica....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:12:14
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi jutro princeska moja ja ne ni bla mocna.. prvi dan mogoce mal bl.. sam ne tok kt ponavad.. pa se bolelo me ni tok kt ponavad..sej ves ponavad sm kr dol padla od bolecin.. vceraj je bla pa svoh.. dons je pa ni .. oziroma ena rahla rjava crtica cudno cudno.. lahko d zaradi dabrostona
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:17:15
|
|
|
|
aqua77
|
kaj pa če kakšen test polulaš, tko mal za hec, mal za res???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:17:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kaj pa če kakšen test polulaš, tko mal za hec, mal za res??? hahaha sanja svinja kukuruz.. a kukuruzaaa nemaaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:18:41
|
|
|
|
murkica
|
Ja res bi se lahko mal za hec polulala!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:21:27
|
|
|
|
aqua77
|
dej no piki, polulaj mal palčko, sej to nč ne boli....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:23:22
|
|
|
|
pikicao.
|
najprej tebi aqua NE pol pa se tebi murkica NE ne bom ne bom ne bom ne bom ne bom lalalalalalalalalalala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:29:00
|
|
|
|
aqua77
|
packa....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:33:39
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kaj pa če kakšen test polulaš, tko mal za hec, mal za res??? hahaha sanja svinja kukuruz.. a kukuruzaaa nemaaaaa Piki, jst sem imela ob jemanju Klomifena tudi precej bolj švoh M. Lahk pa, da ti bo šele priteklo ta glavno...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.11.2008 9:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dej no piki... polulaj kak testek Sicer pa me je danes začelo šraufati... Zgleda da bo vsak čas packa tukaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.