|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
11.11.2008 17:03:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: živa25
sonček85 javi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo se javljam,samo danes vbolj tako tako ko mi pa tole vreme prav nič ne diši,tako zaspano je ,glava ma boli ,pa še sama sem ko moj dragi dela popoldanuser posted image
pa ti draga moja kako si mi kaj.Veselo poskakuješuser posted image user posted image user posted image user posted image navijam da bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica:a lahko pridem k tebi na rižoto ,njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,si mi naredila lušteuser posted image

ti kr prid, jo zmer tok skuham kot da bi ze mela svojo familijo user posted image user posted image user posted image user posted image
SAM POVEJ IZ KJE SI PA TAKOJ PRILETIM S PEŠ HONDOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 726
11.11.2008 17:11:43   
jazzz27
Jaz sem še bolj prepotopna od programauser posted image user posted image user posted image user posted image

A zdej nas boste pa na ZSjih obirale...nema tu gor bituser posted image

miška BUUUU!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 727
11.11.2008 17:20:11   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Sej vem, čist sem za luno...

Oprosti, ampak za mano ni nikogar... sem preverla... trikrat pogledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 728
11.11.2008 17:24:38   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

jst sem šla pa na pričakujemouser posted image pa sem vidla da še vedno rolajo mojo himno.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk lepo

a veš da sem ravn zadnjič študirala o tejle pesmici... kaj bii še eno za sem napisala user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 729
11.11.2008 17:26:43   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce a se spomnite debate...lanske...decembra na ne pričaujemo...o inštalaciji za novo leto. Spermiji pa jajček....??? Na Prešercu....biba ti se ziher spomniš.....pa sonček, ti tud.....Sem glih prej ajsiki pisala, da sem se spomnila...

hjaaaaaaaaa, je blo kr na januarju, k ste ga sračkale že vnaprej user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ste že 1oo strani naklofale, pa še decembra ni blo konc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 730
11.11.2008 17:30:24   
jazzz27
ah luna, sem vedla da boš ti pa ponoč gor pršla..kako tipičnouser posted image . A to je bilo januarja? Joj, kako gre čas, pa da se spomnim, da je KAHLO že rodila...OMG!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 731
11.11.2008 17:35:26   
LuNa73
oooooooooo jazzzi... ma je bla januarsko nepričakovanje, ker je Kahlica bla kot kao navijačica decembra... evo ga na... pol nas je pa s plusom presenetla konc mesca decembra...user posted image . Pa dober je blo tam na januarju...  sem ti jo našla TUKAJ. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 732
11.11.2008 17:42:44   
jazzz27
luna ...hudo...saj ne morem verjet, bi šla najraje vse prebrat...in zakaj hudiča sem bla jst žalostna???!!!user posted image user posted image  Zarad šeeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .....hm, me je prav potegnilo....sem prebrala KAHLO, jaz BOM BORRRKAAA!!!user posted image user posted image user posted image
Vidim, da gantar (sem čist pozabila nanjo) ni nikjer več...pa kar dosti nas je, ki smo še vedno tu....zanimivo, res!!

Kaj pa letos babe, a boste kaj napeljavo dol snele?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 733
11.11.2008 17:42:49   
gigi1
Oj lubice moje drage.

prosim ne bit hude name, ker se nisem oglasila. Dans je en prav nor dan. Tud v službi in sem vmes med sestankom skočila ven in klicala za izvide...Ni kej, včasih se res nekdo igra z nami.
Kot ste že ugotovile mi tokrat ni ratalo. Vendar v 3tje gre rado in verjamem, da nam bo vsem borkam prej ali slej ratalo.

Neskončno sem vam hvaležna za navijanje in pestke. Res ste carice.user posted image

Prosim vas ne skrbet zame. Res sem čist pomirjena s tem izidom in še bolj prepričana v končno zmago.

Rada vas imam

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 734
11.11.2008 17:51:55   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj lubice moje drage.

prosim ne bit hude name, ker se nisem oglasila. Dans je en prav nor dan. Tud v službi in sem vmes med sestankom skočila ven in klicala za izvide...Ni kej, včasih se res nekdo igra z nami.
Kot ste že ugotovile mi tokrat ni ratalo. Vendar v 3tje gre rado in verjamem, da nam bo vsem borkam prej ali slej ratalo.

Neskončno sem vam hvaležna za navijanje in pestke. Res ste carice.user posted image

Prosim vas ne skrbet zame. Res sem čist pomirjena s tem izidom in še bolj prepričana v končno zmago.

Rada vas imam

.... in jaz imam rada tebe! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
11.11.2008 17:53:31   
Serendipity
Oj,

uh, sem odprla stari link, ko semo še ždele na Nepričakujemo ... Se spomnim svojega optimizma, da bom leta 2008 ziher nosečka, no bo pa pač leto 09 ali pa 10 ali pa ... raje ne grem naprej... user posted image

gigi - me mamo tebe tudi lade, fejst. In se zadržim ostalim izbruhom, OK? Bodi to kar si, vlivaš mi moč in pogum.

*hugs & kisses babes*

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
11.11.2008 17:54:52   
LuNa73

luna ...hudo...saj ne morem verjet, bi šla najraje vse prebrat...in zakaj hudiča sem bla jst žalostna???!!!user posted image user posted image  Zarad šeeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .....hm, me je prav potegnilo....sem prebrala KAHLO, jaz BOM BORRRKAAA!!!user posted image user posted image user posted image
Vidim, da gantar (sem čist pozabila nanjo) ni nikjer več...pa kar dosti nas je, ki smo še vedno tu....zanimivo, res!!

Kaj pa letos babe, a boste kaj napeljavo dol snele?user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem zdej malo brala in se zraven režala..... evo, glede Gantar, sem tud jst ravn tebe hotla vprašat, če imaš še kaki stik z njo user posted image .

Kar se pa Kahlice tiče........ jaoooooooooo... tej babuški pa sem se jst tooookkk nasmejla.... prav pogrešam jo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 737
11.11.2008 17:56:11   
LuNa73
oooooooooooooooooo madam Se*... hav ar ju? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 738
11.11.2008 17:59:24   
Serendipity
Uh, sempreletela moje prejšnje sporočilo - nekam zamorjeno zveni user posted image

Da popravim ''okus v ustih''

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 739
11.11.2008 18:00:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

der ver beter dejs

end ju?

user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 740
11.11.2008 18:04:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

der ver beter dejs

end ju?

user posted image  

aj dont nov sta da kazem.... bilo je i beter. bat tudej is, kako da kažem,še nekak za preživet.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
11.11.2008 18:06:51   
Serendipity

der ver beter dejs

end ju?

user posted image  

aj dont nov sta da kazem.... bilo je i beter. bat tudej is, kako da kažem,še nekak za preživet.user posted image

ha ha ha

jao, si me nasmijala.

Kaj je zdaj z mačkico? Bo ali ne bo?

Jaz navijam za DAAAAAAAAAAA! user posted image  user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 742
11.11.2008 18:11:00   
LuNa73
mačkico... ja bo ja... sem zdej ravn lastnici mail poslala.. pol morem pa mamo angažirat, da bo šla po njo v trbovlje user posted image . Sem se odločla, da jo hočem met!Pa mami je tud rekla da jo bo čuvala user posted image . Moj darling pa se še nekej upira... sam itak nima šans pr odločitvi... pa se ja ve kdo nosi hlače pr hiši! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
11.11.2008 18:13:38   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image

Ma, ko jo bo videl se bo stopil v sekundi. Nazadnje bo bolj nejgov cart kot tvoj ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 744
11.11.2008 18:25:19   
LuNa73

user posted image user posted image user posted image

Ma, ko jo bo videl se bo stopil v sekundi. Nazadnje bo bolj nejgov cart kot tvoj ... user posted image user posted image user posted image

ma on se boji odgovornosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
11.11.2008 18:25:51   
jazzz27

No pa da vam še pokažem, kaj sem si jst umislila... oz. zelo resno razmišljam o nabavi točno tegale  user posted image .

Mejte se lepo lepo lepo.... najlepotejše user posted image !

ko ste pri lepoti...madona tale mačkon pa je lep!!! Šeenkrat za učke nafotrat!

ste me pa nasmejale do solz...ve ste taprave!!! Ja Se* optimizem je pa bil...ane?user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 746
11.11.2008 18:34:26   
Serendipity
ste me pa nasmejale do solz...ve ste taprave!!! Ja Se* optimizem je pa bil...ane?user posted image

Uh, tega je pa res (bilo) cel koš! user posted image  Sem kar padla v stare teme .. uh, nostalgija ... Kera je to ven privlekla? Jo za uhe potegnem user posted image user posted image user posted image

Lunčka - to so pa dedci ... user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 747
11.11.2008 18:37:08   
LuNa73

Uh, tega je pa res (bilo) cel koš! user posted image  Sem kar padla v stare teme .. uh, nostalgija ... Kera je to ven privlekla? Jo za uhe potegnem user posted image user posted image user posted image

Lunčka - to so pa dedci ... user posted image

Koga bi ti vlekla za lepa majhna , skratka nadvse srčkana ušesca? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
11.11.2008 18:38:24   
jazzz27
lunička je kriva!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  njo dajte gospa učiteljica!user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sem gledala datum....smo se že decembra borile za januaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
11.11.2008 18:39:58   
LuNa73

No pa da vam še pokažem, kaj sem si jst umislila... oz. zelo resno razmišljam o nabavi točno tegale  user posted image .

Mejte se lepo lepo lepo.... najlepotejše user posted image !

ko ste pri lepoti...madona tale mačkon pa je lep!!! Šeenkrat za učke nafotrat!

jazzzi, a nda da jo je sama lepota? upam, da jo še imajo user posted image . Mene je čist očarala... pa sam na slikci... kak bi šele me (no me bo) v živo....

sem se ravn spomnla, da sem bla zadnjič na rojstnem dnevu pr prjatlci...sam babe..ene 7 komadov... in jst sem si našla najboljšo družbo... 8 tednov starega zlatega prinašalca... me je izbral kr za svojo... kam sem šla, on za maano...še na hajzl....user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.