bella02
|
sayuri, sem bla mal v dvomih, al mu naj vzamem ninje, spidermana pa sploh mel niso. Baje se v vrtcu pritožujejo na spidermanom, da ni za mulce, za ninje pa niti ne vem. Samo, da mu je všeč . sandra, ob omembi jutranje budnice Tine ti povem, da je bilo pri nas nekaj časa isto. Zdaj pa se je umirila in celo tako mamo, da men sploh ni treba ustat. Zvečer ji pripravim cunje in zjutraj jo oči zbudi, umijeta zobke, se oblečeta in gresta in to že okoli 5.35. za očita! Pa mi tud nimamo . gajka, si se pomirila? Upam, da te ni kaj slabega razp... majči22, jaz si ne pumpam, ni potrebe: največ, kar se zgodi, je to, da mi iz ene je, iz druge pa malo ven poteče, pa ni sile tinka14, za lepe novičke. Jest bi tud mela xaro picaso, sam rabljeno, bo že za to treba vzeti puf . Sam moj ni preveč navdušen, bi rajš kej druzga. Naša pupa zdaj . Mi je včerej in danes bila zbujena od 9 do 12 in sva takrat spet jedli, Do zdaj mi je spala od 10h-14, zdaj pa očitno ne bo več. Sem se že začela pripravljat za učit in mi bo ukradla mirno dopoldne . Je pa že 2 dni in močno upam, da mi za vikend ne , ne bi rada spet odpovedala krsta. No, pa naša punca očitno ne spi. Grem! Pa pa
|