|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
11.11.2008 11:27:01   
Vilika
Tejkaz - vse NAJ NAJ  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty - ko vsaj nebi imel Jošt alergije na KM user posted image user posted image user posted image

Gajka, kaj je pa tebe rzjezilo?

Kaja Lina, Lovro, Zara, Neža - čestitke za obmesečnico! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuriuser posted image bravo za pridnega možeka. Ja, Vid je včeraj kar 1,5 ure vsega skupaj v avtu spal, prej pa ne pa ne spat. Obožuje avto in vožnjo - kot mamica user posted image . Vzeli smo tisto ovalno tortico v svetlo modri barvi, pa majcene marjetice bojo okrog, brez pecljev, pa bel napis, ter dojenček. Čimbolj preprosto. A mogoče že imaš številko za svečke naročit? Sem te pozabila včeraj vprašat.

Zoja Miša - naš fant zna že biti tudi zeloooo užaljen. Tako lepo navzdol zavije spodnjo ustnico, da bi ga kar pohrustala. Meni je tako lepa tale šobica, vedno jo lovim s fotoaparatom pa mi je nikakor ne uspe ujeti. Se pa tudi meni smešno zdi, kako tale majcena bitjeca znajo z mimiko pokazat užaljenost. Naš to obvlada že od prvega meseca, neverjetno. Zdaj je pa še sramežljiv postal user posted image , ko ga kdo ogovori, se nasmehne, potem pa hitro skrije glavico navzdol user posted image .

Tolko za zdaj. Tamal mi drema jaz grem pa malo posesat po hiši.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 676
11.11.2008 11:38:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

A mogoče že imaš številko za svečke naročit?

Nimam user posted image  Se bom potrudila jo kje izbrskat user posted image . Te punce čist nč ne vidm...ma bom njeni mami rekla user posted image .

JAz sem prejle dala obema riževo kašico za poskusit.user posted image Sem umrla skor od smeha, kakšen obraz sta naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nista vedla al naj se kremžita al naj bosta presenečena al naj pogoltneta al naj ven izpljuneta user posted image user posted image user posted image . Lovro je hitro pogruntal, da je to nekaj za jest in je kar krilil z rokami. Tko, da je dobil 3 žličke user posted image , Zara pa nekako ni bla zainteresirana in po drugi žlici ni več odprla ust user posted image  user posted image user posted image user posted image . No ja....jutri nadaljujemo user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 677
11.11.2008 11:47:10   
Erin
dojenč- lepo da si se nam oglasila! Povej kako je kaj pri vas? Žana je pridna?user posted image

sayuri - bravo za prve poskuse s hrano user posted image user posted image user posted image Si to kašico kupila ali sama naredila?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 678
11.11.2008 11:53:23   
Vilika
Sayuri - super za prve žličke user posted image user posted image , to bo še zanimivo. Prav vidim kako bo smešno user posted image
Mi moramo še 2 meseca počakat, če bo naš 'velikan' zdržal tolko časa samo na mlekcu user posted image
No, ko boš dobila cifro, mi jo pošlji na ZS, ploosiiim. In hvala ti.

Nič ni z mojim sesanjem - ko se nečesa lotim je sirena. Itak.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 679
11.11.2008 11:59:34   
Krysia
Dan

Najprej čestitke: tejkaz, čestitke za četrt stoletja user posted image user posted image Upam, da se ne sliši preveč grozno
Zara, Lovro, Neža: čestitke za tretjino leta
Kaja Lina: čestitke za četrt leta

Tinka14, jst sm čist navdušena nad xaro picasso. Moj pa pravi, da nima dost velikega prtljažnika. Pa te prosim za tvoje mnenje ... Mislim, itak mam zdej cliota, kar pomeni, da bo imel skoraj vsak avto večji prtljažnik, a ne?

No, pa mam sireno. Se tipkamo

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 680
11.11.2008 12:15:23   
anita goitan
Kaja Lina, Lovro, Zara, Neža - čestitke za 3muser posted image user posted image user posted image

Me2 prišle do Ambroža pod Krvavcem, meglauser posted image pa kličem mojga če mi spletne kamere pogleda-meglauser posted image in sva se obrnile nazaj v kamnik, zdej jo bova pa z vozičkom mal po mestu mahnle.

majči sprašuješ glede dojenja ponoči oz pumpanja, jah jaz dojim 3x  od 19ih do 7ih zjutraj, tud 4x tako da teh problemov nimam je pa sigurno res da se ponudba zmanjša ker povpraševanja ni, pojdi mal na med over net , forum dojenje pa tam si mal prečitaj.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.11.2008 12:17:48 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 681
11.11.2008 12:30:41   
miškolinček
Kje pa ste vse?

Al se meni zdi al pa ste od srečanja vse bolj tihe tle goruser posted image ?

JAz pijem danes že drugo user posted image pa nič se mi ne ljubi,pa toliko imam za narest.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 11.11.2008 12:36:29 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 682
11.11.2008 12:34:17   
Vilika
pr nas je pa sooončekkkk, že pol urce sije user posted image user posted image user posted image

sam kaj ko tamal spet drema, pa ga bom kar pustila user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 683
11.11.2008 12:34:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
sayuri - bravo za prve poskuse s hrano user posted image user posted image user posted image Si to kašico kupila ali sama naredila?user posted image

Riževe mlečne kašice ne znam sama nardit user posted image . Kupila od Milupe bio riževo kašico

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 684
11.11.2008 12:44:32   
karmar
sayuri a si jih posnela? Midva bova obvezno snemala prve žličke...po moje je res za crknit smešno.

Erin super majica. Po moje bo vesela.

kyrsia po moje ima tvoj clio več možnosti za spravit noter voziček, kot moj A4. Kofano je velik, sam odprtina je tako majhna, da moram voziček razmontirat, če ga hočem dat noter.user posted image  Tinka14 super izbira!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 685
11.11.2008 12:44:34   
sayuri
miškolinček zgleda, da smos e preveč zadnjič načvekale user posted image user posted image user posted image
Vilika, sonce mate? Pri ans je tko čudno, da ne upam ven. Predno se bom spakirala bo zihr začelo padat. user posted image  
PA user posted image user posted image  tud dremata. Ju je hrana zgleda čist zadela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 686
11.11.2008 12:45:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

sayuri a si jih posnela? Midva bova obvezno snemala prve žličke...po moje je res za crknit smešno.

Nism user posted image . Sem pa slikala - sicer z mobitelom, ker je mož fotoaparat na šiht odnesel. user posted image  

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 687
11.11.2008 12:46:05   
karmar
ojoj, zdej vidim da je vse "po moje po moje po moje"... imam očitno napako v sistemuuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 688
11.11.2008 12:48:17   
sayuri
Kaja Lina, vse najboljše za 3 mesece

user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 689
11.11.2008 12:48:39   
karmar
punce kje dobite vse te lepe slikice za rojstne dneve?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 690
11.11.2008 12:54:09   
bella02
sayuri, sem bla mal v dvomih, al mu naj vzamem ninje, spidermana pa sploh mel niso. Baje se v vrtcu pritožujejo na spidermanom, da ni za mulce, za ninje pa niti ne vem. Samo, da mu je všečuser posted image .

sandra, ob omembi jutranje budnice Tine ti povem, da je bilo pri nas nekaj časa isto. Zdaj pa se je umirila in celo tako mamo, da men sploh ni treba ustat. Zvečer ji pripravim cunje in zjutraj jo oči zbudi, umijeta zobke, se oblečeta in gresta in to že okoli 5.35.user posted image za očita! Pa mi tud nimamo user posted image . user posted image

gajka, si se pomirila? Upam, da te ni kaj slabega razp...

majči22, jaz si ne pumpam, ni potrebe: največ, kar se zgodi, je to, da mi iz ene je, iz druge pa malo ven poteče, pa ni sile

tinka14, user posted image za lepe novičke. Jest bi tud mela xaro picaso, sam rabljeno, bo že za to treba vzeti pufuser posted image . Sam moj ni preveč navdušen, bi rajš kej druzga.

Naša pupa zdaj user posted image . Mi je včerej in danes bila zbujena od 9 do 12 in sva takrat spet jedli, Do zdaj mi je spala od 10h-14, zdaj pa očitno ne bo več. Sem se že začela pripravljat za učit in mi bo ukradla mirno dopoldne user posted image . Je pa že 2 dni user posted image in močno upam, da mi za vikend ne user posted image , ne bi rada spet odpovedala krsta.
No, pa naša punca očitno ne spi. Grem! Pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 691
11.11.2008 12:55:34   
miškolinček

pr nas je pa sooončekkkk, že pol urce sije user posted image user posted image user posted image

pošlji ga še na Gorenjsko,tle je pa turobno,zelo mrzlo,smo že zimsko oblečeni ,zdajle je začel pa še leden veter pihat.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 692
11.11.2008 12:56:02   
LuciaMarta
Živjo čvekice! Jaz imam punčko Anai, ki se je rodila 6.8.08 To je moja druga hčerkica, Eva je stara 2 leti in pol. Pri nas je tako čuden dan, da ne upam peljati punčke vn, čeprav bom morala, saj je za druge dneve napovedan dež.
Lp.

Eva in Anai, sončki mojih dni

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 693
11.11.2008 12:57:39   
sayuri
LuciaMarta, dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image

karmar http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu LuciaMarta)
Neposredna povezava do sporočila: 694
11.11.2008 13:08:04   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

miškolinček zgleda, da smos e preveč zadnjič načvekale user posted image user posted image user posted image

Pol jih bo pa treba ukinit,ker če ne bo tukaj gor glih zdaj sušauser posted image .

Saj vreme tudi ni tako da bi ravno vabilo ven,bi človek pomislil da vas bo več na rr zato.
Se vidi da se mi nič ne da,samo po user posted image šnofam,pa HB nič pametnega ne najdem,še v špajzi ni nič pametnega,tko bi eno čokolado pa sta mi Erazem in mož včerja vse pospravila. Bo treba v trgovino.

Bi mogla mal user posted image ,pa imam dober izgovor da mi ni treba, v tisto sobo sem namreč prinesla odzunaj gor košaro v kateri spi Filip. Ja,vsak izgovor je dober. Še kuhanje mi je dans bol muka kot užitek,sem kr naprej tuhtala kaj naj naredim da se ne bo treba preveč marat.
Sem tok lena danes.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 695
11.11.2008 13:47:43   
daja28
Pri nas je že dva dni tako turobno vreme (včeraj sem mislila, da bom zmrznila), sončka itak ni.
Dolgčas, mali tečen, meni se pa nič ne da. Za kosilo bo kar lazanja iz skrinje (skrite zaloge).

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 696
11.11.2008 13:51:27   
gajka
Evo, midva sva nazaj s sprehoda, jaz pa veselo malicam sladoled. user posted image

Sem prej spregledala našo 3-mesečnico Kajo Lino. Čestitke!
user posted image

Sem se na sprehodu malo pomirila, zgodbe, zakaj sem pa slabe volje, pa raje ne bom razlagala, ker je predolga. Itak nimate časa brat, jaz pa sem prelena za pisat! user posted image

tejkaz - svojo starost lahko enačiš tudi s četrt stoletja, potem pa povej, če se še vedno mlado počutiš. user posted image

LuciaMarta - dobrodošla med nami! user posted image

tinka14 - super za avto! user posted image Midva pa se bova spomladi ''okrepila'' s karavansko Mazdo6. Bo user posted image svoj avto menjal, jaz pa bom svojega Yarisa obdržala. Pa morava zdaj tudi čarat, ker imava dva 3-vratna avta, poleg mojega Yarisa še Xsaro coupe. user posted image

Tiste, ki dojite bi imela eno vprašanje za vas: Ko vam ponoči spijo npr 6-7 oziroma več ur skupaj, a si pumpate vn al sam mal stisnete, da razbremenite? Predvidevam ,da imate trde kot jazuser posted image Pa a katera kej ve, če se potem količina mleka s tem manjša, če je ponoči odvzem manjši?

Včasih sem si mogla ponoči malo ven iztisnit, da sem zmanjšala pritisk. Zdaj pa nimam več teh problemov, sta se očitno ponudba in povpraševanje uravnala.

Sonca pa pri nas danes tudi ni. Se je sicer prej nekaj med oblaki kazalo, ampak žal je nekdo tam gor še te luknje zašil... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.11.2008 13:57:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 697
11.11.2008 13:56:24   
daja28
Tejkaz - vse naj naj user posted image , pa naj te možek s čim lepim preseneti (da ne bo le virtualnih pozornosti).

Vsem otročkom pa potrpežljive in nasmejane mamice na njihov mali rojstni dan.

Bella02 - A Tjaša rabi škorenjčke za gazenje po snegu?user posted image

Vilika - Nisem še videla otročka v avtu, ki bi bil zadovoljen. Naš Leon spi al pa ful nesrečno zgleda.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 698
11.11.2008 14:08:08   
daja28
Erin - Včeraj sem se hvalila, da Leončka samo v postelco dam in zaspi, dons je pa prava driskica. Tečen za popiz., sem ga že 2x na joški uspavala.

Majči22 - Ponavadi ponoči 1x dojim (zdrži 4-5 ur). Joški mam čist polni, tako da ga grem vmes previt in mi sprazni obe (če ga ne bi previla, bi zaspal na prvi joški pa še polulan bi bil). Nič ne pumpam.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 699
11.11.2008 14:13:16   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

pošlji ga še na Gorenjsko,tle je pa turobno,zelo mrzlo,smo že zimsko oblečeni ,zdajle je začel pa še leden veter pihat.

Žal. Je tudi od nas sonček nekam pobegnil user posted image . Vsega skupaj se je kakšno urico kazal.
Bohve kdaj se naslednjič prikaže, verjetno šele čez kakšen teden.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.