Blacky30
|
Sončika, ti si dobra! Če bi se moj javil, da bo ponoči hranil otroka, bi ga takoj dvignila v luft. Ti pa še mu rečeš, da je tako lepo spal, da nisi imela srca ga zbudit!?!? Upam, da ceni, kar ima. Neboglasnica, si pomislila, da mogoče ponoči ne spiš zaradi preveč cukra v krvi? Ker baje to dela otroke hiperaktivne, cuker namreč. Tebi pa mogoče vpliva na nespečnost. Poskusi en dan brez cukra....japajade, ne? Katero knjigo zdaj bereš? Jaz berem Dar od Julie Garwood, pa je tak enkratna, da se naglas režim zraven. Prav smešno, to mi še pri nobeni knjigi ni uspelo. Ful tako sproščeno branje. HD, ena , da se čimprej pozdraviš. Naša je budna največ uro in pol skupaj. V tem času 10 min papcava, 10 min počiva, da se hrana vleže v trebuščku, takrat leži kjerkoli, sedežna, ležalnik, podloga, previjanje, traja 5 min, in potem se nekje eno uro igra na podlogi al pa leži v ležalniku in se pogovarjava, potem pa je spet čas, da jo uspavam. Tak da večkrat jaz njo zmotim med igro, kot pa bi sama začela tečnarit. Glu3, kakav na žličko, bljakkkkkkkkk... Kak lahko to jeste??? Mojcej, kje imaš avatarček?? Aha, že vidim, skrila si ga pod opis. Ti ga sekaš! Tudi Ferrero s temno čokolado je bljak.... ne maram temne čokolade. Tims, bravo za skupnih 18 let, lepa številka glede na to, kako mlada si še. Ja, saj pri nama je skoraj enako, 1. januarja bova štela že 16 skupnih let. Sva bila tudi stara 16 in 17 let, ko sva začela hodit. Metuljcek, piščančji žur pri nas velikokrat pali. Samo mi smo verjetno družina z rekordom v številu velikih kosil in praznovanj. Mater, pri nas se praznuje vse, nakup avta, obnova stanovanja, rd itak, martinovanje, pust, ni kaj ni, tak da smo imeli že velikokrat to na meniju. Da ne govorim kalvarije dogajanj, ki jih imamo okoli božiča, takrat je pri nas res pravljično, za otroke in mene, ki sem še bolj otročja od otrok, je bajno. Sem pa poskusila že s sladko smetano (nesladkano), kislo smetano in s smetano za kuhanje, vse je odlično. Ne, ne, nagrade za nakladačico pa ne dobiš, ker ne nakladaš, zelo fajn se te bere. A na krstu si ti Anjo imela na rokah? Ker pri nas jo mora imet botra. Lunica v bolnici????? OMG, kar spreletelo me je. Lukec, drži se!!! Mislim na vas! Mojcek, žal mi je za tvojega tasta. Nimam komentarja, ker je res čisti podn. Zimska, čestitke za novo princesko v vaši familiji, Brino! Moja frajla pa spi že od pol desetih. Mater, čisto jo je vrglo. Da ne povem, da je nazadnje jedla ob 7h. Bom jo morala počasi vrečt gor, ker morava po Nejca v vrtec, pa še tak lep sonček je. Naju verjetno ne bo tako zeblo, kot včeraj. No, mene je, ona je lepo spančkala na toplem.
|