Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 13:44:02
|
|
|
|
tims
|
Populis, Lara je pa pravi je cukerček in ful lep pončo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 13:44:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 13:45:18
|
|
|
|
nanka
|
Midve sva bili na gastro oddelku na vrazovem trgu, samo sva bili tam do 16 potem pa domov spat. Bile sva tri dni. Je pa res da sem sestre bolj malo idela, ker smo bile vse mamice z otroki. Populis luškana je Lara v tem ponču.
< Sporočilo je popravil nanka -- 11.11.2008 13:46:31 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 13:45:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ej Ljubljančanke ... a ta teden se tut kej dobite? Kaj pravte a se kaj dobimo - vreme bo itak slabo, pa lahko malo čas zapravljamo? Hehe, sej jest sem samo prašala ... ker je možno, da bova šla z Aleksandrom jutri po pregledu pri P kaj v LJ ... Pa moram do Bazilice v Citypark po moj čaj Nič obveznega, samo vprašanje je bilo, ker vem da ste bile zmenjene prejšnji teden na sredo
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 13:46:26
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Srečanje LJ;jaz sem zmeri ZA.Sam povejte kdaj in kam pridem . Če ne prej pa 20.11.08 kot je predlagala ilatic da ses rečamo z njo in Tarikom. Aha, ena k se že izogiba pospravljanja . Hecam se. Men je ok 20.11.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 13:50:22
|
|
|
|
glugluglu
|
Mojcek, meni je pediatrija v Lj. groza, bolj zaradi razmer v katerih si, osebje je pa itak tako kakor naletiš. a je Lunica v CE ali LJ?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 13:57:44
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic ja ja več vrst jih je. jaz sem imela še panično motnjo + depresijo. Jaz sem se ful bala to je nerealni strah . sam obisk sosede mi je povečal utrip srca, potenje,,, kr neki strah te je vsega.. počasi se tega naveličaš in te pripelje v depresijo...brezvoljnost, obupanost itd.. pa kaj je vzrok temu?čudno je, ko že imaš 2 otroka, pol pa pri 3. to vdari..je bolj razumljivo, da bi pri 1. ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 13:57:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:08:47
|
|
|
|
24julij
|
ojla en pozdravcek ste pridne z pisanjem me par dni ni blo na branju in sem 20 strani u zaustanku veselo na branje ce mi le lara pusti. mi sedaj ze dva dni spimo od 20 do 8 zjutraj 12 ur u kosu je tolk pridna se nosa ne rabiva pucat dva dni,tako naj tudi postane zgleda da je krst na njo tko blagodejno uplival hahaha kaksno vreme men se bo z.... ce bo tkole ker ni ne za ven not se ne znava vec zamotit,se dobr da se lara sama z sabo zamot pa da dost spi oziroma da velikokrat gre...sej spi pa itak pol ure
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:09:37
|
|
|
|
ilatic
|
Ja SREČANJE - lahko se kr zmenmo za 20.11 ob npr. 12h - kje pa vi povejte kje je najboljše za te naše vozičke. pa kaj je vzrok temu?čudno je, ko že imaš 2 otroka, pol pa pri 3. to vdari..je bolj razumljivo, da bi pri 1. ne? Razlogov ni, razen da ti hormoni ponorijo. Pri meni so že med nosečnostjo z alergijo... Mogoče se obremenjujem preveč sedaj ko je še ena odgovornost več. V bistvu pravih razlogov ni in žal lahko vsakega doleti. Kdor me pozna ve, da sem drugače zelo močna oseba, zelo rada se hecam in na sploh sem optimistična. Je pa res da živim za otroke, vedno so pred mano oni in moj mož, potem sem pa šele jaz.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:10:45
|
|
|
|
Motoristka
|
ilatic-točno vem kaj preživljaš oz. si...jaz sem to doživljala v nosečnosti-celih 7 mesecev-sem mislila, da me bo pobralo...vedela sem, da AD-jev ne smeš jemati v nosečnosti in sem komaj komaj pregurala to pot-je bilo pa hudo(še zdaj mi gre na jok )...vse so uživale v nosečnosti, jaz pa dobesedno skoraj doma zaradi tega ždela-pri meni so se potem začeli še panični napadi-mož je hodil z mano na preglede ker si sama nisem upala...potem me je bilo strah kako bom zdržala v porodni, pa potem par dni....nato pa ko sem prišla v porodno pa kot bi odrezal-nič več ni bilo...tudi kasneje je bilo vsega konec....želim si še par nosečnosti, par otrok..ampak misel da bo še kakšna taka nosečnost pa ni govora-me vse mine .....zdaj ko jemlješ AD-je bo bolje, veliko bolje...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 14:21:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:24:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Tudi Ferrero s temno čokolado je bljak.... ne maram temne čokolade. kolk s ti čudna
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:26:19
|
|
|
|
sončika84
|
flower,prej sem pozabla: vse najboljše!!!! mojcek pa lunica samo za vajine sončke in vaju! Upam,da bo čimprej v redu in mimo!! Pr nama je bla patronažna. je rekla,da lahko mu dajem GH. sadje,zelenjavo. Počasi,njaprej z enim začnem,potem, pa lahko mešam,če bo vse ok. Prej sem mu dala rižeka mal in ga je fuuul pojel. tretjino obroka!!!!! In pol še po flaški,kar je mleka ostalo, tm okol 70-80ml. Zdej pa le i v lealniku,neki se če kregat. mal je zaspan pa je mal sitn. zaspat pa noče. aja, zvagale smo ga in ima 5860g. v pondelek pa ima cepljenje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:28:35
|
|
|
|
sončika84
|
blacky, jah,kaj čem,dobra dušca sem. hehe mah kaj,itak sem bla budna in ne bi zaspala nazaj,pa sem pol kr jz nafutrala Matijeta. bom že kak dan to nadoknadla pša bo on mogu bit budn pa vse,jaz pa bom spala. Sploh pa,naj se naspi,ker čez teden itak tko mal spi,ker ful dela. POl je pa sit,kdr ni naspan. bo že pršu na svoj račun!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:40:42
|
|
|
|
24julij
|
ilatic-ena izmed prvih stvari je bla da sem mal precekirala kaj si napisala,tvoja zgodba je bila res zalostna sem se sama zajokala ker te u neki meri zelo razumem,se mi zdi da sem bila jaz skoraj na isti poti z istimi tezavami samo sem se potem sama nekako potegnila ven,pomoje je bil pri meni vzrok za strah biti sama z laro ker sem po tolikem casu lezanja mogla presaltat na odgovornost fizicno aktivnost-ki me je zelo izcrpavala na zacetku.....skratka zelo sem vesela da ti je bolje,in da ti bo se bolje tvoji trije soncki so lahko ponosni na svojo mamico da se tako pogumno bori z to boleznijo -kot si tudi sama rekla in nimas se res cesa sramovati,pomoje ti je lazje ce tudi o temu govoris,tako da drzim pesti zate glede dojenja te pa razumem ker jaz nisem dojila ker larika zaradi predcasnega poroda ni imela sesalnega refleksa in mi je bilo vedno nekaj najlepsega da bom nekoc dojila in bila povezana z svojim otrokom,no to mi je bil velik sok in neka samokritika ker sem sama sebe krivila kako sem slaba mama,da mi ne gre ampak moja mala puncka je bila preslabotna da bi dojiola,pa mi je blo vedno tezko gledat mamice ki dojiji se slabse pa ko so komaj cakale da prenehajo,jih nisem nikol razumela ker jaz sem si to tako zelela,potem drugi sok je pa pred casom ko je pa lara zacela silit u dojko da se bo potolazla,sem ji ponudla in je ful zagrabla in potem revica totalni jok ker ni nic priteklo zraven pa se jaz,k mi je pokalo srce ....ma sva prebrodile in sem vesela da je postala taka deklica kot je in da je zdrava,drzim pesti tudi zate joj upam da se nisem prevec razpisala....mam cas ker lara spet spi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:42:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Midva sva šla pa prejle na sprehod in sem prvič obula superge in seveda pretiravala, sedaj imam pa prst zatečen...no in da mi ne bo preveč lepo, poleg sredinca še presneti palec. Bemti, saj bo. Zdaj grem pa banjico sladoleda uničit, ker mi je mož naročil, da moram skrinjo spraznit, ker bomo imeli koline. Ti pridem pomagat spraznit?? Prepozno. Žal. populis: saj sem rekla, kam pa gre tale mična gospodična? Bemti, po kosilu s posladkom vred spet jem grisine s sezamom. Tale M me bo poredila. HB, tims, ti je ne boš imela, s tem pa tudi izgovorov za mlatenje hrane ne. Ok, populis, sporoči tašči, da je zmagala na izboru za NAJ taščo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:44:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, bolnica: odvisno od sestre ali bratca. Povečini so bile prijazne. Sicer sem se pa bolj Ani posvečala, pa jim nisem težila, one pa meni ne.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:54:20
|
|
|
|
Netta
|
kukuc julijke, se pripravljam na polet na luno...ki bo jutri mimogrede...skafander je že gor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 14:54:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:56:43
|
|
|
|
ilatic
|
Motoristka sem presenečena da nisi nikoli med nosečnostjo kaj omenila. Imam sosedo ki pa ni zdržala in je AD jemala proti koncu nosečnosti (8-9mesec) in je rodila zdravo preljubko hčerkico. In res zna bit hudo in jaz se hvala bogu vračam na stare tire. 24julij hvala za spodbudne besede. Res mi to pomaga. Res je to z dojenjem žalostno, ampak ko bodo zrasli se ne bomo več toliko obremenjevale. Zdaj nam je pa res hudo. Pa še tako nepriročno je to mleko. Kamor grem morm poskrbet za vodo, čiste flaške, mleko, žlička, nož.... kar ni konca s to prtljago. Prej je blo tko luštn, sam joško vn pa je blo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 14:57:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 14:58:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Matr sm štorata!!!!!! Si obuvam nogavico in dvignem nogo na stol. No, naj bi jo, saj sem falila stol in butnila z vso močjo v rob stola. In nagradno vprašanje s katero nogo? Bino - ja, s poškodovano. Boli!!!! Sorry, ker pojamram, ampak potem manj boli. Res, pomaga. Kot otrokom obliž.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 14:59:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 15:00:46
|
|
|
|
24julij
|
mirjam huda fotka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
presenečenjeklavdijakauranvas mož kdaj preseneti z tem da si želi se enega otroka???da (
48%)
ne (
52%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!