|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 12:13:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
11.11.2008 12:24:08   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky hvala! user posted image Zdaj si me pa ful presenetila, že dolgo ni bilo tega seznama na vidiku.

Bemti, moj emšo. Ko je zadnjič blacky30 objavila seznam, sem si kao zapomnila, ampak očitno si nisem. user posted image

Torej, flower: Vse najboljše, draga! Naj ti Lan polepša dneve, noči pa tvoj dragi.

tims: pri almeri si verjetno mislila na Bora, kajne?

Zdaj me pa sin kliče...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
11.11.2008 12:27:06   
Netta
hvala vsem za odgovore glede plenic in madežev...sem že probala in je šlo dol (z meglio)user posted image user posted image

italic - lepo da si se pridružila. tu ni nikoli dolgčas in čeprav se fizično ne vidimo, imaš stalno občutek da je nekdo ob tebi, da nisi sam celi ljubi dan. pa še veliko pametnih odgovorov izveš. Pa če boš kdaj potrebovala, da nekdo samo posluša (bere), smo vedno na voljo. No še en šopek zateuser posted image

flower - pa še zate eno - čestitke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.11.2008 12:27:56   
ilatic
Rebeca pozdravljena. Ja se te spomnim!!! Bila si prva ki je rodila med julikami a ne? In tudi vem da je tvoj Tariq, ker sem zato svojega poimenoval s k. Tako da veš. Idejo mi je dala teta od moža potem sem pa malo raziskovala in ugotovila ,da še ni tako pogosto ime in se seveda odločila. Ni mi žal. Od kolegice sodelavka je numerologinja in ima tudi Tarika in je baje to zelo srečno ime!! Kako je že ime punčki? In kako ti gre iz dvojčki? Kako napredujeta? Sta že dohitela svojo starost?Vsaka čast!! Upam da se kdaj srečamo, obožujem dvojčke!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.11.2008 12:41:57   
frutka_
Ilatic welcome back!!!! Super, da si se opogumila in upam, da boš kmalu na starih tirih. Imaš kakšno pomoč okoli otrok?user posted image

Blacky danes godujemo vsi pijančeki. Jaz pa sem krščena Martina, ker je  Martin naše družinsko ime in sva tako dve sestrični Martini. No, ona je res Tina. user posted image

Flower vse najboljše!

< Sporočilo je popravil frutka -- 11.11.2008 12:46:17 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 12:45:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.11.2008 12:51:55   
ilatic
Ja super vam gre ni kaj. Verjamem da nimaš časa za pospravljat. Jaz ga težko najdem pri enemu dojenčku. Česarkoli se lotim mora biti krajše kot 2 uri. Me že kliče... Grem še kosilo pripravit do konca ker pridejo punce iz šole pa se popoldne kaj tipkamo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3782
11.11.2008 13:05:34   
liju
Pozdravljene!
Kako kaj? Meni so neki čudni dnevi, mi ni za nič. Sem full brez voljeuser posted image . Ne vem kaj mi je.
Ilatic:user posted image user posted image  samo za tebe in tvoje zdravje. Sem vesela, da si prišla nazaj in odkrito povedala o tvojih težavah. Le zaupaj se in ti bo bolje. Nekaj me pa zanima, če ti ni odveč vprašanjeuser posted image  Kaj si sama spoznala da je treba po zdravniško pomoč ali so te bolj drugi prepričevali? Če ti ni, ne rabiš odgovorit, te bom razumelauser posted image

flower: Vse najboljše, pa ne se ga preveč nasekat danes, ko še je pa Martinuser posted image user posted image user posted image  Pa tudi pri nas je tako, da se vstajamo takkkooooo zgodaj. Danes že ob pol sedmihuser posted image user posted image user posted image

Tašče -sem se danes spet z mojo pičla - še kar teži kolk je Bor revček, ker ima krče, mater 2x zajoka pa ima revček krče. Bolj ko ji tupim, da je mali čist OK, ne ne ima krče. Zdaj je prijavla naj ga na akupunkturo peljem .

To pa ni komentarjauser posted image

Lasje :tudi meni so začeli full izpadat, danes grem v lekarno po kapsule ali pa kaj drugega, samo da mi pomaga. Imam črne lase, te pa da se ne menimo kak se vse vidi, kje ležijo.

kolk se vasi otroci cez dan sami zamotijo????na igralni podlogi, v lezalniku, na postelji, z igrackami....

Tudi naš je full rad v ležalniku, ko se pa naveliča, pa hitro na igralno podlogo, tam pa je zakon, samo da ima vse pod kontrolo.user posted image

Motoristka:Pri meni je tudi prejšnji teden začelo mleko zmanjševat, pol pa po nasvetu naših čvekicuser posted image user posted image , sem pojedla kruh z maslom in medom ter posuto z sezamom. Učinekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res probajuser posted image

user posted image user posted image  za lunico in njenega Lukca

Plenice:Mi uporabljamo od Mullerja ali DM-a. Smo imeli Pamperske, ko smo jih dobili za darilo in ritka rdeča kot user posted image . No porabli smo jih vseeno, ker sem dajela pol izmenično z DM-ovimi in je bilo ok.

mojcek:boščika tvoja pikica, upam da bo kmalu okuser posted image
Tak, sirena je tu in že moram it!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 13:06:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3784
11.11.2008 13:11:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Se pa moram pohvalt. Zadnjič sem vam napisala, kok so me v službi presenetl z boni za BC. No, prejšnji teden pa dobim listek za paket iz Lj. Pa nič mi ni blo treba plačat. Men seveda nič jasno, ker vem da nisem nič naročila. In grem včeraj dvignit in je bilo v škatli polno enih Lumpijevih izdelkov (hladilna krema, osvežilni robčki, dekica, igračka, kopel...) Sem bila toooook presenečena, da sem kar brez besed ostala (to se men drugač ne dogajauser posted image ). To pa je poslala uprava za rojstvo.

Važička!!

plenice: mi imamo pamperske, smo pa preizkusili še DM-ejeve, Mullerjeve pamperske, Lionstar, LUmpi..Ostali smo na pamperskah iz Mullerja, ker so trenutno najcenejše.

flekci: jaz jih namažem s starim, dobrim Opalom.

majuška: nič konkretnega se nismo menile, ampak me smo itak na klic, pobudo in hop, gremo

ilatic: user posted image user posted image . Tudi mene je pri tretjem nekaj dajalo, pa sem si pomagala s cukrom in z RR-jem. Očitno je meni pomagalo. Se pa držim tega: večim osebam povem kaj me teži, lažje mi je.

tims: predlagam, da narediš srečanje julijk v tvojem novem stanovanju. Obvezna oprema: metle, krpe, dobra volja... Otroke bo pa tašča pazila, samo ne tvoja, katera druga.

tinky: pozdravi lunico

Midva sva šla pa prejle na sprehod in sem prvič obula superge in seveda pretiravala, sedaj imam pa prst zatečen...no in da mi ne bo preveč lepo, poleg sredinca še presneti palec. Bemti, saj bo. Zdaj grem pa banjico sladoleda uničit, ker mi je mož naročil, da moram skrinjo spraznit, ker bomo imeli koline.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.11.2008 13:13:34   
dzanika
mojcek bravo za Živo!! user posted image

ilatic dobrodošla spet med nami. Seveda se te spomnimo. Super da je tvoj sonček tako priden. Te pa razumem zakaj se nam nisi javljala in verjamem da je precej huda zadeva tale depresija. Važno da ti gre na bolje!  user posted image

netki tkole je tut pri meni. Že vse splaniram kaj bom rekla potem mi pa jezik kar zablokira. user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.11.2008 13:15:02   
Blacky30
Sončika, ti si dobra! Če bi se moj javil, da bo ponoči hranil otroka, bi ga takoj dvignila v luft. Ti pa še mu rečeš, da je tako lepo spal, da nisi imela srca ga zbudit!?!? Upam, da ceni, kar ima. user posted image

Neboglasnica, si pomislila, da mogoče ponoči ne spiš zaradi preveč cukra v krvi? Ker baje to dela otroke hiperaktivne, cuker namreč. Tebi pa mogoče vpliva na nespečnost. Poskusi en dan brez cukra....japajade, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
Katero knjigo zdaj bereš? Jaz berem Dar od Julie Garwood, pa je tak enkratna, da se naglas režim zraven. Prav smešno, to mi še pri nobeni knjigi ni uspelo. Ful tako sproščeno branje.user posted image
HD, ena user posted image , da se čimprej pozdraviš. Naša je budna največ uro in pol skupaj. V tem času 10 min papcava, 10 min počiva, da se hrana vleže v trebuščku, takrat leži kjerkoli, sedežna, ležalnik, podloga, previjanje, traja 5 min, in potem se nekje eno uro igra na podlogi al pa leži v ležalniku in se pogovarjava, potem pa je spet čas, da jo uspavam. Tak da večkrat jaz njo zmotim med igro, kot pa bi sama začela tečnarit.user posted image

Glu3, kakav na žličko, bljakkkkkkkkk...user posted image  Kak lahko to jeste???user posted image

Mojcej, kje imaš avatarček??user posted image  Aha, že vidim, skrila si ga pod opis. Ti ga sekaš!user posted image user posted image user posted image

Tudi Ferrero s temno čokolado je bljak.... ne maram temne čokolade.user posted image

Tims, bravo za skupnih 18 let, lepa številka glede na to, kako mlada si še. Ja, saj pri nama je skoraj enako, 1. januarja bova štela že 16 skupnih let.user posted image  Sva bila tudi stara 16 in 17 let, ko sva začela hodit.user posted image

Metuljcek, piščančji žur pri nas velikokrat pali. Samo mi smo verjetno družina z rekordom v številu velikih kosil in praznovanj. Mater, pri nas se praznuje vse, nakup avta, obnova stanovanja, rd itak, martinovanje, pust, ni kaj ni, tak da smo imeli že velikokrat to na meniju. Da ne govorim kalvarije dogajanj, ki jih imamo okoli božiča, takrat je pri nas res pravljično, za otroke in mene, ki sem še bolj otročja od otrok, je bajno. Sem pa poskusila že s sladko smetano (nesladkano), kislo smetano in s smetano za kuhanje, vse je odlično.user posted image

Ne, ne, nagrade za nakladačico pa ne dobiš, ker ne nakladaš, zelo fajn se te bere.user posted image
A na krstu si ti Anjo imela na rokah? Ker pri nas jo mora imet botra.

Lunica v bolnici????? OMG, kar spreletelo me je. Lukec, drži se!!! Mislim na vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojcek, žal mi je za tvojega tasta. Nimam komentarja, ker je res čisti podn.user posted image

Zimska, čestitke za novo princesko v vaši familiji, Brino!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja frajla pa spi že od pol desetih. Mater, čisto jo je vrglo. Da ne povem, da je nazadnje jedla ob 7h. Bom jo morala počasi vrečt gor, ker morava po Nejca v vrtec, pa še tak lep sonček je. Naju verjetno ne bo tako zeblo, kot včeraj. No, mene je, ona je lepo spančkala na toplem.user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.11.2008 13:15:07   
dzanika
Midva sva šla pa prejle na sprehod in sem prvič obula superge in seveda pretiravala, sedaj imam pa prst zatečen...no in da mi ne bo preveč lepo, poleg sredinca še presneti palec. Bemti, saj bo. Zdaj grem pa banjico sladoleda uničit, ker mi je mož naročil, da moram skrinjo spraznit, ker bomo imeli koline.

Ti pridem pomagat spraznit?? user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.11.2008 13:18:40   
dzanika
Blacky pri nas sem tudi jaz imela malega na rokah. Je župnik rekel da so včasih botri imeli otroka na rokah ker mama ni bila zraven na krstu ker je doma počivala po porodu...  Zdaj pa ko so mame zraven pa naj bi ga imela ona... user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 13:21:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 13:31:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.11.2008 13:31:49   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

tims: predlagam, da narediš srečanje julijk v tvojem novem stanovanju. Obvezna oprema: metle, krpe, dobra volja... Otroke bo pa tašča pazila, samo ne tvoja, katera druga.

user posted image user posted image user posted image  tale srečanje bi pa rada vidla. Naenkrat bojo vsi otročki tečni, pa mel krčkeuser posted image user posted image user posted image . Če se pa vseeno katera odloč pridt pomagat, pa predlagam taščo od Populis al pa od Todi. Kaj pravta?

Drugač pa definitivno bo decembersko srečanje v našmu novmu stanovanju. Ko boste prišle, glejte da boste imele otroke v kengurujčkih, ve pa boste pozvonile z nosom, neuser posted image ?

Jest pa kuham goveji golaž, pa me mal skrbi, da nisem preveč vina ulilauser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.11.2008 13:31:56   
nanka
Mojcek če te napotijo v LJ bolnico, greš na vrazov trg. Midve z Zojo sva bili na preiskavah in so kar prijazni, nimam žal besede, vsaj do naju.

Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.11.2008 13:33:11   
ilatic
Kaj si sama spoznala da je treba po zdravniško pomoč ali so te bolj drugi prepričevali?

Sama. Ko sem videla da nikamor to več ne gre. Domači niti niso vedeli, ker sem skušala normalno funkcionirat. Imam le tri otroke, moža ki po cele dneve dela in sem bila primorana funkcionirat. Stanje se je poslabšalo po vstavitvi mirene, kjer sem zasledila tudi da je stranski učinek depresija. Takrat sem se močno ustrašla in po enem tednu pristala pri zdravnici. ker pa sem želela dojiti saj sem imela mleka sigurno za dva me je poslala na polikliniko. tam so mi svetovali da lahko dojim razen da si jih po tableti izpraznim, vendar sem po večih posvetih z P prenehala z dojenjem. To je bil dodatni šok saj prisegam na dojenje. To je nit ki te povezuje z svojim sončkom. Jokala sem več kot teden dni, in še sedaj mi je težko ko vidim mamice ki dojijo. Moram povedat da je panična motnja čisto nekaj drugega kot depresija, in zato sem sama ugotovila ,da je nekaj narobe. Prilagam link, da boste vedele kaj je to. GROZA VAM POVEM http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=38
Iz tega se mi je razvila depresija.

Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.11.2008 13:36:14   
glugluglu
Blacky, kakav: ja v sili človek marsikaj pojeuser posted image , se hecam, imamo doma vse živo, ampak to ali pa nutella na žlico je pa najboljšeuser posted image , najboljši kakav na žličko mi je pa od Nesquicka. Ja to prakticiram pa že odkar pomnim in naša Nina gre po mojih stopinjah.

Jaz sem očitno odvisna od kakavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3795
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 13:36:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.11.2008 13:36:34   
ilatic
Tale moj škratek je neverjetenuser posted image . Medtem ko sem kuhala je revček na igralni podlogi zaspal brez dudike in joka. Prav neverjeten je. Tako je priden da me je včasih kar strah. 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 13:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
11.11.2008 13:40:29   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

zdaj pa vprašanje - v CE so menda prijazni in v redu na pediatriji, kako pa je v LJ? kam naj grem, če bom morala z malo v bolnico????

Naš Tim je bil v Lj. pediatrični na alergološkem in pulmološkem oddelku. Na prvem sem bila fuuuuul razočarana, so bile kar dost neprijazne. Se spomnim, da sem enkrat prosila, če grem lahko za pol ure dol, da si grem nekaj kupit za jest (sem bila ves čas zraven njega). Mi je odgovorila, da ni problema, ko pa sem prišla nazaj, so ga imele v vozičku, in ga je ena z nogo porivala, tamal pa joku. In ko me je zagledala, mi je rekla, da se zdej pa nej odločim, a bom zraven otroka, al bom doma, ker sprehajat se pa ne morem, ker s tem zmedem otroka. Me pa ni bilo točno petnajst minut. In po tistem, se nisem več premaknila iz sobe.
Na pulmološkem pa sama prijaznost. Nisem mogla verjet, da so lahko tok različne sestre. To je moja izkušnja. Upam, da bom čimmanjkrat tam.

Neposredna povezava do sporočila: 3799
11.11.2008 13:42:39   
glugluglu
populis dober nakupuser posted image user posted image user posted image

ilatic, ali si potem dala ven mireno?

mojcek, držim pesti, da Lukcu ne bojo delali phmetrijo, pozdravi jo in sporoči, da držimo pesti, da bo vse ok in da ugotovijo kaj je, da bo potem Lukcu bolje!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!