|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
10.11.2008 20:50:12   
Aja1
Si grem glavo umit, pol bom pa pripravljena na eno debato, če bo katera tukaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
10.11.2008 20:52:42   
Aja1
Spremenjen plan - pranje las jutri user posted image . Danes se mi ne da.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
10.11.2008 21:01:03   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Spremenjen plan - pranje las jutri user posted image . Danes se mi ne da.

user posted image  Tko si jest ponavad ob ene desetih zvečer premislim. Drgač pa bom občasno kle gor pokukala. Če ne prej pol ob desetih na hitro, ko bo Hausa (se je glih začel) konc.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
10.11.2008 21:05:41   
Aja1
Urška, ti je kaj dolgčas, ko ni Žigata doma? Kakšen večer malo miru tudi paše, priznaj user posted image . Jaz sem se zdej že tako navadla, da gre moj občasno v nočno, da mi je kar hecno, če je kakšen teden cel teden zvečer doma user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
10.11.2008 21:09:47   
max81
a se še kej čveka...no mi2 sva tud mal pred tvjem zdejle....sicer sem bla prejle že tko zmatrana da je blo groza, zdej me je pa minilouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
10.11.2008 21:17:33   
urška76

Urška, ti je kaj dolgčas, ko ni Žigata doma? Kakšen večer malo miru tudi paše, priznaj user posted image . Jaz sem se zdej že tako navadla, da gre moj občasno v nočno, da mi je kar hecno, če je kakšen teden cel teden zvečer doma user posted image

Ma ti si navajena, da ga ni, men pa tkooooo manjka. Midva sva čudna, sej bom zvenela pocukran, sam se mi zdi, da vsa vsak dan bol zatrapana. user posted image  Sej tkole zvečer, ko maldva sopita mi že paše mal miru, sam pol v postelji pa kr rinem na njegovo stran, pa v njegovi majčki spim (taki rabljeni, da diši po njem user posted image .
Ta tečen je pa dans dolgočasen, sem ga že lan na popu gledala. Majo staro sezono na foxu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
10.11.2008 21:24:44   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ma ti si navajena, da ga ni, men pa tkooooo manjka. Midva sva čudna, sej bom zvenela pocukran, sam se mi zdi, da vsa vsak dan bol zatrapana. user posted image  Sej tkole zvečer, ko maldva sopita mi že paše mal miru, sam pol v postelji pa kr rinem na njegovo stran, pa v njegovi majčki spim (taki rabljeni, da diši po njem user posted image .
Ta tečen je pa dans dolgočasen, sem ga že lan na popu gledala. Majo staro sezono na foxu.

Urška, sej sta še mladoporočenca user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
10.11.2008 21:25:27   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

a se še kej čveka...no mi2 sva tud mal pred tvjem zdejle....sicer sem bla prejle že tko zmatrana da je blo groza, zdej me je pa minilouser posted image

Itak, da se še čveka. Boš kej povedala? Kej novga?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
10.11.2008 21:33:57   
max81

ja ne vem, a te kej od sosedov zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
10.11.2008 21:44:59   
Aja1

ja ne vem, a te kej od sosedov zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne. Tle sem zdej na tekočem user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
10.11.2008 21:47:20   
Aja1
Max, veš kolk časa že čakamo kakšno novo slikco Nike in Tjaša???? Dejmo!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
10.11.2008 21:50:32   
Aja1
Danes bi kmal umrla od smeha. Se gre moj tuširat, Neja pa nekaj skače okrog in zavije v kopalnico. Ko je vidla nagega očija, je pritekla k meni in vpila - oči ma kakija user posted image user posted image user posted image . Letiva obe v kopalnico in mu začne brisačo vlečt dol (jo je imel zavzano okoli pasu) in na ves glas razlagat, da je tam kaki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
10.11.2008 21:52:02   
max81

ja ja vem vem, sem lenauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
10.11.2008 21:55:24   
Aja1

ja ja vem vem, sem lenauser posted image user posted image user posted image .

ajdi, vzemi si pet minut časa in nam pokaži svojadva sončka.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
10.11.2008 21:56:55   
max81
ne gre zdej sp,loh, ker sem pred tvjem...hišn je pa ugasnjen, ker ventilator tako nemarno ropota da je groza

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
10.11.2008 21:58:32   
Aja1

ne gre zdej sp,loh, ker sem pred tvjem...hišn je pa ugasnjen, ker ventilator tako nemarno ropota da je groza

Pa jutri.

Zdaj pa grem počasi v mižule. Jutri bo treba zgodaj vstat.

Mirno noč.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
10.11.2008 21:58:53   
max81
bom vidla koko bo jutri s časom...sicer je moj frej, samo ma pa ful opravkov ma svoj avto za zrihtat, pa pelat ga more na tehničnga, pa zavarvat ga more, pa agent pride dam k mamo še bajto za zavarvat, tko da nč ne oblubm

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
10.11.2008 21:59:49   
max81
jest tud samo še grdo račko pogledam pol pa pod tuš in spat

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
11.11.2008 7:03:45   
Nogavica

Danes bi kmal umrla od smeha. Se gre moj tuširat, Neja pa nekaj skače okrog in zavije v kopalnico. Ko je vidla nagega očija, je pritekla k meni in vpila - oči ma kakija user posted image user posted image user posted image . Letiva obe v kopalnico in mu začne brisačo vlečt dol (jo je imel zavzano okoli pasu) in na ves glas razlagat, da je tam kaki user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Živa je zadnjič tudi uletela k atiju v kopalnico in mi povedala, da ima ati rep. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
11.11.2008 8:26:35   
Pikapolonica_
Jutro!
Ste bile pa pridne v teh dveh dneh, sem imela kaj za prebratuser posted image Tole s kakijem in repom jeuser posted image user posted image ... saj se jim res moraš nasmejat.
Pri nas je že dva dni na sporedu: 'ati plide z avtom. annn annn' pa 'ati nesu igracko in dalilo. (igračko in darilouser posted image ).' ... ' ati nesu bona.' V glavnem ati, ati, ati....user posted image user posted image
Mi2 s tamalim greva danes do Klagenfurta do Ikee, moram pogledat malo za blago za zavese. Jutri pa ze pride ati z igračko, darilom in bombonočkomuser posted image Sem mu pa res naročila da gre pošpegat do Nexta in je včeraj popoldne bil in mu je kupil dvoje frajerskih hlač. Juhejuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
11.11.2008 10:15:16   
Zamima
samo toliko da nas dvignem na prvo stran.
Nimam nič pametnega za povedat trenutno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
11.11.2008 11:00:40   
max81
ooo mi smo pa dones že pridni,je ati že avtomobila opral....seveda mu je punči pomagala, dobr da sem ji škornčke obulauser posted image , zdejle se pa greje pri babiciuser posted image , jest sem pa prah mal v avtu spucala, se je že kr kadilouser posted image user posted image user posted image , tolk je bilo prahu....junior pa še kr veselo pančkauser posted image user posted image user posted image

zdejle pa čakamo strica, da nas olupi za par sto evrčkov, mamo bajto, pa avto od mjga za zavarvatuser posted image user posted image user posted image

ja ja res se luštni s tem njihovim foramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
11.11.2008 11:02:49   
max81
babe a majo vaši avtomobilske sedeže kej umazane...jest sem naši zdejle slekla prevleko in jo dala kr u stroj upam, da ne bom kej zaj....user posted image , ker piše da je treba na roko...sam jest ne vm kako bom tist na roke opralauser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
11.11.2008 12:46:00   
Aja1
Naša sedeža nima umazanega, ker oči ne pusti, da je v avtu user posted image . No, samo malo so naramnice umazane, ker sem ji jaz dala parkrat malo čokolade v avtu.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
11.11.2008 12:47:18   
Aja1
BTW - max, jaz bi dala tudi v stroj in bom dala, ko bo treba. Sem dala tudi od lupinice prevleko, pa od vozička in je vse ok.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?