|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
9.11.2008 20:14:43   
urška76
Zamima, pa kaj je to s tvojimi sosedi user posted image . A jih luna že daje. sej je res že zlo okrogla, ampak do polne pa še manjka se mi zdi.
Aja1 upam, da ti res mala ne zboli. Našga Miha se zdele že nekaj dni drži prehlad. Po malem kašlja pa iz nosa mu teče na veliko. Sam vročine pa nima, na srečo. Naj tako tud ostane user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
9.11.2008 20:36:35   
Aja1
Urška, verjemem, da ga boste vsi pogrešali....ampak kmalu bo tukaj sobota, pa se boste crkljali. Ti boš pa ta teden imela zvečer več časa za RR user posted image .

Sem šla Nejo pogledat v sobo in je reva čist mokra (lase, obraz). Vročina padla na 36. Kaj naj naredim? Sem jo samo odkrila user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
9.11.2008 20:48:57   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sem šla Nejo pogledat v sobo in je reva čist mokra (lase, obraz). Vročina padla na 36. Kaj naj naredim? Sem jo samo odkrila user posted image

Pusti jo pančat. To bo še najbolje zanjo, sploh če je vročina padla. Pa pazi, da ni preveč pokrita.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
9.11.2008 20:57:09   
Aja1
Ja, jo bom kar pustila. Sem šla še preverit, če je tudi pižama mokra, pa na srečo ni...mogče čist malenkost vlažna na enem delu.

Me prav zanima kakšna bo noč in če bo jutri za v vrtec ali ne....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
9.11.2008 21:05:19   
atanja
Aja pri nas je blo isto včer mal vročine danes ponoči neki moker zdaj pa ok

Smo pa šli v cirkus in je blo sam dearja stran metanje. So mel kamele pa konje. Pa še z njimi se mi je zdel da ful grdo  delajo ker so ble kar malo prestrašene.
KAr nekaj

MAm pa eno vrpašanje-ali se vaši malčki česa ful bojijo? ker se ted zamaskiranih ljudi fulll boji. Danes je klovna vidu sem ga komaj pomirila. Al pa če vid kako maskoto je čist fertik.. Muu bi rada pokazala da se ni za bat ker drugače bo za pust v vrtcu grozno mu..

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
9.11.2008 21:09:46   
Anonimen
Neja, vse najlepše in najboljše za 2.rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Mamici pa velik šopek rožic! user posted image user posted image user posted image

Tako, pa imamo po novem Saro v hiši. user posted image Zelo lepo dan je za nami. Dopoldne smo bili na Martinovem teku v Simonovem zalivu, no mi trije smo bili samo gledalci, ostali naši so pa tekli. Čudovit sonček in prijetno toplo je bilo. user posted image
Mami je cela zadovoljna in srečna, mi pa z njo. Tortice smo so najedli do konca in naprej, potem pa šli še na grobek od strica. Aja, pa brat in bratranec in sestrična so imeli čez animacijo in nas vse nahecali, da jim je torta padla na tla. user posted image In jaz seveda ne bi bila jaz, da jim ne bi verjela. So šli vmes po sladko smetano in jogurt in to zmetali pred vrata. user posted image No skratka res smo se lepo imeli danes.

Jutri pa praznuje naša zlata Ančika, res je pravi srček, tako je pridna in potrpežljiva in prilagodljiva, danes smo bili večino dneva med neznanimi ljudmi in kar daleč od doma in je tako, kot da sploh ne bi imeli je zraven. Nič ne protestira in ne javka, samo smeji se in carta. Res je zlata. Tako kot mami. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
9.11.2008 21:14:36   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jutri pa praznuje naša zlata Ančika, res je pravi srček, tako je pridna in potrpežljiva in prilagodljiva, danes smo bili večino dneva med neznanimi ljudmi in kar daleč od doma in je tako, kot da sploh ne bi imeli je zraven. Nič ne protestira in ne javka, samo smeji se in carta. Res je zlata. Tako kot mami. user posted image

tega pa jaz za našo ne morem napisat  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
9.11.2008 21:27:47   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: atanja
MAm pa eno vrpašanje-ali se vaši malčki česa ful bojijo? ker se ted zamaskiranih ljudi fulll boji. Danes je klovna vidu sem ga komaj pomirila. Al pa če vid kako maskoto je čist fertik.. Muu bi rada pokazala da se ni za bat ker drugače bo za pust v vrtcu grozno mu..

Raj praši, česa se našadva ne bojita. Bom hitrej zapisala.user posted image  Bojita se  (oba) vsega kosmatega na štirih nogah ne glede na velikost. Pa raznih maskot (teh zamaskiranih ljudi). Smo enkrat Nodija srečal, pa je hotu Mihu dat en bonbon, sem mislila, da bo mali kar umru od strahu.  Za pusta mu pa ni panike v vrtcu, se itak tam oblečejo po zajtrku. Pa vzgojiteljice so sicer našemljene, samo tako zelo razpoznavno. Ostalih odraslih pustnih mask se pa boji, ta velik. Ta mala zaenkrat ni panike pokazala. Upam, da se tega ne naleze, tako kot strahu pred živalmi.
Muca maca luštn, da mate tako pridno pupiko. Sej tko kot si rekla, pridna po mamici. BTW jest še zmeri stiskam pesti.
Sem pa ravnokar govorila z našim. Še kar čakajo na avion. Baje se je en pokvaru, pol so mel pa dva leta pa en avion. In morjo počakat, da ta avion prleti nazaj na Pučnika (kok je men to bedno ime za naše glavno letališče).

< Sporočilo je popravil urška76 -- 9.11.2008 21:35:10 >

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
9.11.2008 21:39:42   
Aja1
Jaz za našo še ne vem, če se boji maskot. Zaenkrat še nismo bile v bližini kakšne.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
9.11.2008 21:40:44   
Aja1
Urška, tvoj se bo pa še kar načakal. Meni je tudi ta Pučnik mimo. Brnik je bilo boljše.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
9.11.2008 22:08:08   
urška76
Mal sem zdele foto knjigico urejala (mam že sedem strani, obdelala sem pa slike do marca user posted image ). Bom mela ta teden cajt da jo do novembra naredim. Pol pa še kaka slika veselga decembra na koncu in v vezavo. Da jo dobijo moji in njegovi za novo leto.
Tako, zdej grem pa pod tuš pa spat.
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
9.11.2008 22:41:47   
atanja
JAz sem pa naredila en album, če želi katera pogledat kako je blo pri nas za Hallowen

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
9.11.2008 23:22:59   
Nogavica
Naša se ne boji nobenih maskot (jim v trgovini pogumno vzame čokoladico iz rok user posted image  in se pusti pobožat), tudi živali se ne boji. Boji se pa nekaterih slik ljudi na naslovnicah knjig (recimo Jadrana Krta, naslovnice DaVincijeve šifre in neke ženske podobe na eni mamini knjigi user posted image ). Boji se jih v tolikšni meri, da morava tu in tam iti z njo mimo knjižne poličke in jo držati za roko. Aja, pa boji se slike čarovnice pri Sneguljčici, tako da smo Sneguljčico za nekaj časa skrili.

MucaMaca, zelo lepo, da je Ana tako pridna. Lahko rečem samo to, da je Živa popolno nasprotje. Res je vragec in pol. Saj ima dneve, ko res lahko rečem, da je pridna, da uboga, ne trmari, se umirjeno igra ... ampak kaj, ko so ti dnevi takoooooo redki.

Danes sta bila na obisku prijatelja (par) in Živa jima je seveda morala pokazati vse vragolije, ki jih premore. user posted image  Po mojem ju lep čas spet ne bo. user posted image  Saj sta se igrala z njo in jo cartala (kolikor je pač pustila), ampak Živa čisto znori, ko se z nekom začne igrati/divjati, potem pa čisto izgubi občutek in se sploh ne zna več umiriti, pa še ušpiči kakšno (npr. od vsega navdušenja z vso močjo vrže atiju kocko v glavo). No, danes je tako divjala, da sem jo morala vmes preobleči, ker je imela majčko čisto premočeno.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
9.11.2008 23:25:36   
Nogavica
atanja, dobre fotke. Vidim, da ste imeli pravo čarovniško vzdušje. user posted image  Kako pa je bilo Tedu všeč? Kaj tisto je vaš kuža? Ful je lep.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
10.11.2008 8:31:20   
max81
Draga slavljenka Neja in Dragi slavljenec Kostja čestitke za vajino drugo svečkico in da bosta še naprej pridnauser posted image

no mi smo tudi včeraj praznovali eno rundo pa še mormo, bili je luštnouser posted image user posted image user posted image ...v soboto smo šli v celovec, sej veste kamuser posted image user posted image user posted image user posted image , smo mogli, ker se uzadno prodala PP stolček za hranjenje, ker sem ga bla sita do konca, samo kotalkal smo ga ke pa sem po jedilnici, za pucat je pa živa katastrofa sploh če 2 pujska jesta v njemuser posted image user posted image user posted image user posted image  in pol samo pucaš stol 100krat na dan, če ga pa ne se pa vse zasuši v tiste špranjice da pol skorej nohte polomišuser posted image user posted image ..no v glavnem, če bi vedela za ikeo, preden sem bila v prvo noseča, bi definitivno kupla antilop stolček, pa še cena je smešnauser posted image

a ja pa novica je ta, da je mali škrat spal dane s11h in pa to, da imamo že user posted image prvi zobek, ker se je fant odločil, da noče bii več škrbastuser posted image user posted image ..je pa dobil zobek 4m pred svojo sestrico

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
10.11.2008 8:36:45   
max81
drugače pa dobro jutro, kavica je kuhanauser posted image user posted image
danes smo vstali ob pol osmih, tamala je bla ful pridna se je mal celo stisnla k meni, pol je šla pa sama dol v dnevno sploh nisem vedla kdaj, ker sem  očitno zaspala nazaj in šlišim, da neki ropota pa nisem vedla kje..pa jo pokličem in vprašam kje je in mi odgovori igram se..ja kje pa si...v dnevniuser posted image ...nad kuhinjo je čist navdušena, non stop se igra z njo upam, da jo kmalu ne mineuser posted image ...od naju je dobila barbie kotale s ščitniki in pa čelado..je bla tud ful vesela jih je kr sama učeri dala ven iz ruzaka jih prinesla v kuhinjo se usedla na stopničko in jih dala sama gor, se držala ob steno in se peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
10.11.2008 8:38:40   
max81
no dej dej Aja1 a boš sam čekirla al kvauser posted image user posted image user posted image ...ne morem sama s sabo klele čvektuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
10.11.2008 8:54:26   
marella1
Kostja in Neja vse najboljše za 2. rojstni dan.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
10.11.2008 9:10:53   
Nogavica
Vse najboljše, Ana Anouk!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
10.11.2008 9:15:08   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

no dej dej Aja1 a boš sam čekirla al kvauser posted image user posted image user posted image ...ne morem sama s sabo klele čvektuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
10.11.2008 9:16:03   
Aja1
Ana, vse najboljše za rojstni dan. Še naprej ostani pridna in ubogljiva škorpijonka....si ena redkih user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
10.11.2008 9:20:57   
Aja1
Atanja - vi ste pa noč čarovnic vzeli čisto zares user posted image user posted image user posted image . Uau, full ste se potrudili in dobro uštimali.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
10.11.2008 9:27:56   
marella1
Vse najboljše Ana Anouk za 2. rojstni dan

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
10.11.2008 9:30:25   
marella1
Jaz sem pa nazaj iz službne poti po delu ex Yu. Bili smo v Sarajevu, Mostarju in do Splita. Sem prišla včeraj zvečer domov in sem trenutno še vedno rahlo zalimana.
Drugače pa je Sarajevo res zakon.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
10.11.2008 9:51:23   
max81
kje mamo seznamček..jest sem čist zgublena
hahaha

Draga Ančiuser posted image  želimo ti vse najlepše in da bi kmalu dobila bratca ali sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?