|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
10.11.2008 10:14:24   
Aja1
Jaz imam samo ta seznam. Vem, da ni popoln.

OKTOBER
30. JULIJA user posted image  (ema79)
30. ZARJA user posted image  (viv)

NOVEMBER
02. GAŠPER user posted image  (kaja11)
06. NIKA user posted image  (max81)
09. NEJA user posted image  (aja1)
10. ANA ANOUK user posted image  (mucamaca)
12. NIK user posted image  (**petra**)
12. TED user posted image  (atanja)
12. ANŽE user posted image  (krfjolca)
13. LANA user posted image  (marella1) 
16. ŠPELA user posted image  (urška76)
16. KAJA user posted image  (monika79)
18. ZALA user posted image  (zamima)
18. MAJ user posted image  (malinčica)
18. KAJA user posted image  (majas) 
22. ŽIVA user posted image  (nogavica)
22. ZARA user posted image  (melita73) 

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
10.11.2008 10:56:23   
max81
Aja1 na raport prosim takojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..na zsuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
10.11.2008 12:09:07   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja1 na raport prosim takojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..na zsuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  malo zamude user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
10.11.2008 12:24:22   
Aja1
Maaaaaaaaax, čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
10.11.2008 12:37:26   
max81
ja zhdej pa jest zamujamuser posted image , se je mali zbudu, pa sva pojedla, pol je še nika vmes jedla, pa pojedla ostanke od tamavgauser posted image user posted image user posted image , da ni fovšijeuser posted image ...no zdej je šla pa še čmrla na zaslužen počitek

jest se ga pa tud ne bi branila, ker sem ful zmatrana....zdejle greva pa z malim mal pred hišo na sonček dokler še je

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
10.11.2008 12:54:33   
Aja1
Max, pa malo okol glej, da boš sosede poznala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
10.11.2008 12:58:09   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, pa malo okol glej, da boš sosede poznala user posted image user posted image user posted image

sej te kr dobr poznam, sam skoz govorimo tko kt se po domač kao reče, pol pa priimek kr mal pozabšuser posted image ...drgač majo pa po novem pri njih konjička pa ga gremo na vsake toliko pogledatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
10.11.2008 13:01:38   
Aja1

sej te kr dobr poznam, sam skoz govorimo tko kt se po domač kao reče, pol pa priimek kr mal pozabšuser posted image ...drgač majo pa po novem pri njih konjička pa ga gremo na vsake toliko pogledatuser posted image

Vem user posted image . Menda je full lep.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
10.11.2008 13:04:22   
max81

Vem user posted image . Menda je full lep.

ja res je...svetlo rjav, pa čist svetlo ..blond grivo mauser posted image user posted image ...res je lep

madona boš kmal več mojih sosedov poznala kt jestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
10.11.2008 13:05:13   
max81
sej pridejo nasledn vikend se mi zdi gor če sem prov zastoplauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
10.11.2008 13:06:15   
Aja1

Pridejo 23.11., takrat kot mi v KG user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
10.11.2008 13:10:40   
max81

a ha no fino, pol se mormo pa res dobituser posted image user posted image user posted image , da spoznam že tole gorenjsko-dolensko navezouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
10.11.2008 13:24:26   
Aja1

a ha no fino, pol se mormo pa res dobituser posted image user posted image user posted image , da spoznam že tole gorenjsko-dolensko navezouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
10.11.2008 14:44:59   
max81
evo mi2 s škratkom sva bla mal na zraku, mami je bla pridna in pograbila listje na kup, da ga bo ati zvečer lahko odvozu...joj kok bo veseluser posted image user posted image , tamalček se trenutno igra, punči pa še spiuser posted image user posted image ....user posted image user posted image  sem jo zmatrala, je samo dol padlauser posted image user posted image

kje pa ste vse??????

razn dolenjkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
10.11.2008 14:46:43   
max81
jah nč grem počas piskre postavt na šporhetuser posted image user posted image ,da ne bo mojga kap k bo vidu, da ni še nč skuhanuser posted image  ko bo prišel domov

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
10.11.2008 14:50:56   
Aja1

kje pa ste vse??????

user posted image  Dolenjka pride samo občasno malo pogledat, če se kaj dogaja. user posted image user posted image user posted image

max, smo zasmetile celo stran user posted image

Ti pa hitr kej v piskre vrž. Upam, da bo moj tastar tut kej skuhal, ker sem laaaaaaačna.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
10.11.2008 14:56:56   
max81

kje pa ste vse??????

user posted image  Dolenjka pride samo občasno malo pogledat, če se kaj dogaja. user posted image user posted image user posted image

max, smo zasmetile celo stran user posted image

Ti pa hitr kej v piskre vrž. Upam, da bo moj tastar tut kej skuhal, ker sem laaaaaaačna.

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja no če nobena nč ne napiše morva pa mi2 mal zasmetituser posted image user posted image

jah nč grem zelenjavno juhco narest

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
10.11.2008 15:52:09   
Zamima
Ojla babnce, kako ste kaj na ta siv, meglen jesenski dan? user posted image

jaz sem danes NA VELIKO zapravljala, tokrat zase user posted image .

Zala je dobila samo ene gležnarje, pa ne vem, če ji niso malo preveliki, ali pa je samo nerodna v njih, ker je do zdaj imela skoz nizke čevlje user posted image . Koliko imajo kaj št. noge vaši novembrčki? Zala ima nekje med 22 in 23.

Pa darilo za Roj. dan sem ji končno kupila... sem ji kupila elektronsko knjigo Živalski vrt user posted image .
Sebi pa celo novo garderobo, ker sem se zredila, da me je kar sramuser posted image user posted image user posted image .

Tak, da sem začela kar pri spodnjem perilu, končala pa z dvojnimi čevlji, sem ravno na razprodajo oz. neko znižanje uletela, pa sem si kar dvojne usnjene vzela user posted image .

Zdaj pa malo pospravljam, pa ribam user posted image bo treba vodo menjat, meni se pa tako danes nič več ne da, me je šoping utrudil user posted image .

A ste že vse oddale obrazec za znižano plačilo vrtca za 2009? Jaz sem končno danes. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
10.11.2008 16:41:28   
urška76
Ana Anouk vse najbolše in najlepše. Bodi še naprej takšna pridna mamina pupa. Mamici pa čisto potiho prišepni, da si njen najlepši zakladek in da jo imaš res rada. user posted image user posted image user posted image

Se zvečer kaj več oglasim, zdej se grem z malima mal igrat. Nista hotla ven, men se pa tud ni dalo prerekat z njima. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
10.11.2008 18:28:14   
Aja1
Dober večer. Nejči spi oz.se trudi zaspat, tastar kuha krompir za na solato (se oddolžuje, ker mi ni za kosilo nič skuhal), jaz pa se relaksiram na RR user posted image .

Zamima, jaz sem vlogo oddala prejšnji teden. Močno upam, da ne pademo v razred višje (lani smo bili ravno na meji med 5. in 6. pl. razredom - padli v 5.). BTW  par + kil ne škodi za zimo user posted image . Pa super, da si zase zapravljala. Jaz bom šla mogoče v četrtek, ker ima menda Labod neko znižanje (tovarniško). Še nikoli bila, ampak bom šla pogledat, če bi se našle kakšne elegantne hlače zame.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
10.11.2008 18:32:19   
Zamima
evo, omara pospravljena, voda v akvariju menjana user posted image . zdaj se bom pa na igrače spravila, jih je treba nekaj dat stran, ker sploh niso več zanimive user posted image .

Pol pa še zaline cotike malo pogledat, danes imam deloven dan user posted image .

Potem pa spat skoraj, kak dan mine user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
10.11.2008 18:32:51   
Zamima
ANČIKA,.... (kak sem pa to spregledala? user posted image ) vse naj naj, sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
10.11.2008 20:10:23   
urška76
Čer!
tako, otroka sta v postlji, zdej pa upam, da se kmal umirita in zaspita. Mala  je robala neki izsiljevat, sam mi je ratal it ven iz otroške ne da bi tulila. No zdej me neki kliče. Pa ne grem tja, če nav res sile.
Drgač smo pa danes barvali, pa Miha je mal Mačka Murija igral na računalnik(mamo eno igrco z zgodbico, pa mu je full všeč). Televizija dons skor ni prišla v poštev.
Sta bila kar pridna, mal sta se za igrače cufala (se vidi, da pogrešata očija).
Nč moram k Špeli. Bom še pol kaj napisala. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
10.11.2008 20:47:23   
urška76
Končno spita. No Miha je hitr zaspal, mala je pa kričala, pa ga klicala, pa se hihitala. Vse, samo, da bi ga zbudila. user posted image
Zdej grem pa mal na knjigico, pa kmal bo ta tečn dohtar na Fox-u

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
10.11.2008 20:48:54   
Aja1
Bomo kej čvekale?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?