|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
11.11.2008 8:29:52   
Jo@n
Jutro!

Naš mali princ še drnjoha, drugače pa je bila lepa noč, tankanje ob 4h in 6h, potem je malo pred osmo nekaj godel in na jočki zaspal.

Včeraj je bila res lepa vsebina na RR, še enkrat hvala Srečki za tako čudovite pesmice, pa Majček, Kristi  in Posadki za slikice.

Dvem čvekam čestitam za 4. zvezdicouser posted image , se vidi katere so tagobčne.

Sasy, čestitke (al pa ne) za rdečega vragca. Pa Jabki par dni nazaj. Kar trpite z ostalimi, ki jo prenašamo že doooolgo (kljub  dojenju, ki je bilo takrat še polno).

Eva, glede špagetov in makarončkov (saj to je isti šmorn, čeprav eni pravijo da ne), meni je P rekla da v 8 mesecu lahko dajem. Ne vem v čem bi bil problem, razen da je celo jajce noter? Ah, pri nas bomo še malo počakali.

Današnji jedilnik:
mali princ
M: skutka z banano (spet)
K: zelenjava mix (stročji fižol, bučke, korenček)
M: sadje ali pa mlečna kašica

Midva bova pa kar rižoto, solato imam pa že oprano v hladilniku.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
11.11.2008 8:42:03   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Sasy, čestitke (al pa ne) za rdečega vragca. Pa Jabki par dni nazaj. Kar trpite z ostalimi, ki jo prenašamo že doooolgo (kljub  dojenju, ki je bilo takrat še polno).

Jst jo trpim že od 1 meseca po porodu...samo sem jezna ker nikoli ne vem kdaj bo prišla...kljub tabletkam....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
11.11.2008 9:09:24   
clericv6
Martina: vse naj naj! user posted image

Joan: hvala za info glede testenin, skrbelo me je zaradi jajc. Bomo tudi mi še raje počakali, ziher je ziher.

Katka: pa poskusi se večkrat javiti, no. Saj vem, da imaš dva otroka, pa še en kup obveznosti, ampak te prav rada berem.

Sasy: hvala za te igrice, ti jih kar limaj user posted image .

No, prej sem omenila plenico- imeli smo veselje, ki se je končalo s kopanjem in pranjem user posted image . To se nam pa še ni zgodilo, vse je enkrat prvič.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
11.11.2008 9:28:19   
sasy20
...nadaljevanje 7 mesec....

HOP, NA TREBUH

Otroke ki še vedno raje ležijo na hrbtu, namesto da bi se prevalili na trebuh, je treba nekoliko spodbuditi. Poskusite: na kocko ali žogico pritrdite vrvico. Op pomoči vrvice držite predmet v višini oči ob otrokovi glavi, dokler ga ne opazi. Otrok takoj ko bo predmet vzbudil njegovo pozornost obrne glavo za njim. Pogledu navadi sledijo roke in z malo sreče se bo kmalu prevalil na trebuh.

DAJ, ZGRABI

Skupaj z otrokom lezite na trebuh, tako da imata glavi približno 1 meter narazen. Nato ''pričarajte'' predmet, ki bo otroka zanimal....Postavite ga otroku tik pred obraz, tik zunaj obsega njegovih rok. Opazujte, kako bo začel veslati z rokami in nogami, da bi se priplazil do predmeta....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
11.11.2008 9:33:25   
resnično srečna
Jutro...

ma kaj jutro...Iza je bila cuker...se zbudila ob 7.30 z nasmehom...pokakano plenico smo zamenjali pa jo dali v trenerko...potem smo jo poslali na jogi na jutranjo telovadbo..je naredila Cooperjev test...6 minut plazenja v krogu...pa mami je tud razmigala, ker jo je morala skoz od roba jogija prestavljat...no potem je malo pretegnila še ustne mišice...aperitiv so bile včerajšnje reklame( by the potka E. Leclerc ima že novoletna darila, igrače so kar ugodne...itak vse okrog 15 ojrotov)...no potem so madam pomlatili mlečno kašico z banano in jabolkom...bogato rignili (najprej zdravje potem kultura) in šli spat...

no zdej smrči...dobesedo...smrči ko kaka stara baba...

mamo je pa antivirusni programe zezal...he he me ni spustil na internet...je moj mož rekel naj si vse antivirusne zbrišem in je delovalo...pa še končni komentar...vsaj nekaj te jebe če te že mož ne...oh ja...SinskaT dej tvojga poštarja pošlji...zagotovo je boljši kot antivirusni program...al sme pa frigidna...ampak nisem nobenega orgazma doživela, ko je zaključil he he

no jaz imam eno drugo knjigico...naslov je Kaj zmore vaš otrok...in v njej so opisane faze po mesecih...kaj mora narediti, kaj lahko naredi...in kaj lahko še pričakujete, da bo naredil...je pa razvoj tako delesno kot duševno...

nč...dan je res usran...za drugega delat ni kot na netu viset al pa v postelji se gret...no mogoče pa se čudež zgodi in sonce nas razveseli...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
11.11.2008 9:55:50   
Majček28
Jutro

ker včeraj zgodaj smo zaspali
smo ga ponoči malo srali in ob 5.30 že vstali user posted image
pa smo zizo zagrabili
se do sitega napili in do 7h še eno kitico potegnili user posted image
de bi pridno se redili smo si kašico naredili in ob 9-ih hitro nazaj v Mižule skočili,
zdaj mati mir imajo pred mano
in na rr-ju klepetajo user posted image user posted image user posted image

No, ok tole je blo od Brine, samo ne vem zakaj se vika user posted image

Srečka, pa kje ti dobiš tele fore....sem se skor polulala od smeha....ene so prov krute ampak še vseen smešne....če se že glih mene ne tičejo user posted image

Nile, a zdej pa s topijem hodiš spat, možek pa na kavč user posted image ...da ne bo naslednji otrok- otrok interneta user posted image

...uf, šibam, je neka panika

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
11.11.2008 10:03:28   
Majček28
...upam, da glasena pravlijca spravi našo Brino še za 1h mal spančkat....je hudič če se navadiš da maš do 11h mir user posted image user posted image

...očitno ne bo palilo, se že neki oglaša

Če je že dan posran, upam da vsaj nimate problema s prebavo user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
11.11.2008 10:17:25   
NiLe
Jutro še od nas ... no, sem se mislila razpisati, pa ne bo šlo user posted image ... sirena tuli iz spalnice ... a sam pol urce je spala user posted image user posted image ... mogoče bo pa opoldanska kitica daljša!

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Jutro

ker včeraj zgodaj smo zaspali
smo ga ponoči malo srali in ob 5.30 že vstali user posted image
pa smo zizo zagrabili
se do sitega napili in do 7h še eno kitico potegnili user posted image
de bi pridno se redili smo si kašico naredili in ob 9-ih hitro nazaj v Mižule skočili,
zdaj mati mir imajo pred mano
in na rr-ju klepetajo user posted image user posted image user posted image

No, ok tole je blo od Brine, samo ne vem zakaj se vika user posted image

user posted image user posted image user posted image za luštno pesnitev, pa tale zadnja opomba me je spravila v huronski smeh, se mi je toast skoraj v grlu zataknil user posted image user posted image user posted image

Nile, a zdej pa s topijem hodiš spat, možek pa na kavč user posted image ...da ne bo naslednji otrok- otrok interneta user posted image

ne, ne ... saj MM spi v postelji, ampak kaj user posted image ko pride spat okoli 1h ali 2h user posted image ... naslednjega otroka pa ne bomo več naročili, tud prek interneta ne user posted image user posted image user posted image

Tolk za zdej, se vrnem kasnej user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
11.11.2008 10:18:57   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
Če je že dan posran, upam da vsaj nimate problema s prebavo user posted image user posted image user posted image

o to pa ne..smo včeraj zelje jedli...in je bil že zjutraj fajt kdo prvi bo  user posted image pri naš bajt...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
11.11.2008 10:30:20   
Ketrin
Jutro....

Sam na hitrco... dokler otrok spi, ker sva se ravno spet šle "Ko je jači" igrco... tko da kakšno prevračanje in ne vem kake igrce, če se pa skoz neki dere... če ne podnev, pa ponoč... joj, res je en pejn in di es tole moje dete.... Mater mi včasih tolk živc dvigne da bi jo najraj kr v pomivalca zaprlauser posted image Pismu, po moje se v cele življenju do sedaj nisem tolkrat razburla kukr sem se zdaj v 7mesecih... Vedno so me zezal da sem Umprofor k vse miri, ampak zdaj bi pa jz rabla kak umprofor.....

No, ja, saj ni važno, mal sem se spucala, čeprav je bil  namen samo dobro jutro in dober dan zaželet, ampak če prsti kr kucajo po tipkovniciuser posted image Se opravičujem....

Zdej pa grem, vsaj mal pospravt, k bo itak čez 20 minut že spet derište pokonciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4160
11.11.2008 10:43:09   
resnično srečna
jaooo ketrin...očitno sta s5 štafeto zamenjali...danes je pa Iza perla...al spi al se pa igra...no bom raj tih da se ji spet v glavi kaj ne skravžla..

v ustih pa še vedno nič...tko da očitno ni bil zobek tist hudič...

ma itaq so zobje vsega krivi...

grem pa jest zdejle kompot narest...da vidmo če bo po vzorniku jakobu to pila...ker ona vodo mal...to je 5 kapljic...čaja nič...plenice pa niso bile ne vem kolk mokre...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
11.11.2008 11:12:46   
sasy20
Jao je čudn dan....sem prej pozabila povedat...da mi je učeri FT odpadla in so mi jo prestavili za 14 dni ker imajo toliko bolnišk da bodo vsak dan ob 4 zapirali. Jaz pa sem imela ob pol 6....user posted image  
Tako da nadaljujem 24 spet z terapijo do takrat pa....bo kar bo user posted image

Naš tamal še spi...čeprav ful stoka med spanjem pa sploh ne vem zakaj a ga kej matra....kakal je že...tko da ne vem....aja zobki user posted image   ti so vedno izgovor...

Kosilo za naju:
Puranovi zrezki v smetanovi omaki
Rižek z koruzo
Zelena solata

Mali:
Z: mlečna kašica z jabolkom
M: hruška in banana
K: puran, korenje in krompirček z malo smetane
M: mlečni riž
V: mlek
Vmes pa dojenje

Neposredna povezava do sporočila: 4162
11.11.2008 11:14:21   
zolika
Moram se potožit...Ketrin te čist razumem! Tud meni se to dogaja...cel dan neki derjenzi n se dere v prazno - solz pa ni! Nič prav ne nardim zraven njega..user posted image user posted image user posted image bi najraje baterije ven vzela in za teden dni na poličko - tolk mi včasih pritisk naraste.!
Potem pa je še MM kdaj pameten...in je to odllična kombinacija user posted image

Zadnje čase se z MM veliko prerekava...to me jezi!user posted image Ima včasih take blesave,da to ni za nikamor...ali pa sem jaz od utrujenosti občutljiva - tud možno! Priznam...če pa se ne morem spočit!!! Vsako jutro si zaželim,da bi lahko spala vsaj do 10ih!user posted image pa ne...vstanimo od 5 ali 6ih!
Saj res da mi noči prespi - ampak mali gre spat ob 20ih jaz pa ob 23 ali kasneje - ker moram še vse po hiši pospravit!user posted image tako,da...

Potem je tukaj še tašča - polna vseh modrosti...sedaj ko ga čuva, ko jaz hodim na terpije...madonca je pametna! Pa raz**** me,če nastavim kaj mora Vid jest - da tega NE upošteva!user posted image user posted image user posted image user posted image Mu kr nekajpo svoje tišči...včasih bi ji z velikim veseljem kaj rekla...pa se vgriznem in gremo dalje! Ampak zato pa se na napačne potem znašam...ker jeza mora ven! Sem malo netu gledala hiške - da bi se odselili, da bi imeli mir! Samo so pa cene soljene user posted image

uffff- pardon! Sem se malo zlajala! user posted image sem mogla....

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 4163
11.11.2008 11:18:54   
Krista28
Dobro jutro...no cofe ste itak že vse spile...

Nadja tud neki noče spat več prav dolgo, pa jo kar v pojstlco tlačimuser posted image , mah se bom kar sprijaznila, da je ona ob pol osmih do osmih auf...je blo pa fajn ko je spala do 9h, 10h...Je pa res, da je včeraj ob 19h že spala...Zdel pa spi dopoldansko rundo...

Sem se spravla stanovanje pucat, ker to ni pa vse skup nč...je tko prašno, ko bi blo zapuščen...najprej spalnica..ma je kar dost dela....pa cujne (najine z user posted image ) moram prerihtat, da bom dobila frej police za dokumente in fascikle....pečico sem pa že spucala...tko ko gledam kar ne morem verjet, da sem to mal zapustila...pa tko lepo sem rihtala prej...pa okraski, pa prah pobrisan...user posted image user posted image

V četrtek grem pa na predstavitev Justa....a bi še katera...pa nardimo recimo pr men doma....dopoldne?

Imejte lep dan...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 11.11.2008 11:19:44 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 4164
11.11.2008 11:26:26   
Krista28
Ojej Ketrin in Zolika,user posted image , vaju kar zastopim....pri nas tud niso noči kar so bile, plus ko jo dam spat v pojstlo ful kašlja ...suh zrak, prah, občutekuser posted image user posted image kdo bi vedel....in potem dojim že ob 21.30, pa ob 00,30....potem sem jo pa kar med naju dala spat, pa je spala do 4h in do 7h...vsaj to, ker prej je pa se zbujala na 15min in pokašljevala, pa se kobacala po pojstli...kr nekiuser posted image user posted image . Itak pa veste kak glas ma ko se resno loti dretuser posted image user posted image

Hja tašča....rajš bom tiho ker...saj veste...forum je javen,...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
11.11.2008 11:31:29   
tasyo
Se sam na hitrco prfočkam, pa letim dalje. Ketrin, ja.... Smo tut mi spet na istem. Čeprav ima naša še vedno čist too much energije čez dan. Zdej je prvo jutranjo kitico začela pesnit (vstala pa ob 6.30). Narejenega ni še nič, cel dopoldne pojejo tel..

Ko dvigne ritko, greva na sončka, ga baje potem neki dni ne bo. Aha, mi smo spet po malem začeli z glutenom in fulll kakamo - do zdej 3x. Jao...

Evo, šibam!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
11.11.2008 11:35:08   
aprilska34
Zdravo!

Najprej: MI IMAMO DRUGI ZOBEK!!!user posted image

Danes sem pa tako lena, da sama sebi smrdim...Eva, srček, spala je celo noč kot polhek in zbudili sva se komaj ob 7.30. Sploh nisem navajena več cele noči prespat...Sem čisto zanič. Potem sva se previli (obe, he, he), najedli, potem pa še za eno uro v posteljo, sva se stisnili in kar spali... Ne vem, kdo po pospravljal in kuhal danesuser posted image .
Če ne bi morala kuhat še za ta večji dve, bi direkt za Evo pogrela kakšno Hipp kosilo, meni pa sendvič naredila...

No, zdaj se grem iz pižame ven datuser posted image  Saj mogoče se še ne bi, ampak mi pes že pol ure cvili, ga moram ven peljatuser posted image  Adijo tačas!

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
11.11.2008 12:02:41   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Najprej: MI IMAMO DRUGI ZOBEK!!!user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

Zolika in Ketrin...pa tudi ostale user posted image  bomo prebrodle to krizo sej smo močne...ja včasih nam zmanjka energije...no jaz še sama ne vem od kot jo stisnem da na koncu le spacam dan- noč do konca....

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
11.11.2008 12:13:01   
SpeliG
Srečka, user posted image user posted image  za vse pesnitve, pa ti si falila poklic! No, edin če slučajno v resnici ne pišeš kakšno zbirko pesnitev na skrivaj..

Majček, Brina je pravi cukerček in ima prav nagajive očke, bo mami že še vidla lumpko... Pa vidim da tudi tebi laufajo rime.

Aprilska, bravo za zobek!

Trnuljčica, upam da se stanje ponoči hitro umiri, te zobki so res zoprni. Mi bomo drugemu kar kupili protezo, jo tolk dajejo. Pa kaj pomaga tist Calgel?

Zolika, ti se kar mal tukaj spucaj, možno je, da si utrujena pa ti gre tut zato TM dodatno na živce. Kadar sem jaz vstala po prekrokani noči (včasih je to pomenilo čist neki druzga, celo noč plesala recimo, ah...) sem bila tečna, sam če me je pogledal. Sej potem sem OK , sam takoj zjutraj me je boljš pustit pri miru, lajam bolj kot naša Tara..
Ko že glih omenjam našo user posted image , včeraj je Martina ji spulila izpred nosa njeno pliško, sva se z MM ful smejala, kaj bo zdej psička naredila. Ker ji midva niti slučajno ne moreva kar tako vzet njeno pliško, se takoj bori zanjo, Martino pa je sam zmedeno gledala in čakala kdaj dobi igračko nazaj.

Clericv, jaz sem Martini že dala testenine, ampak  take brez glutena. Nočem prehitevat, že itak imamo probleme in se mi res nikamor ne mudi. Še cel življenje bo jedla nudlne pa nevem kaj še vse.

Včasih slišim od moje svakinje da pretiravam, da se preveč obremenjujem s tem. To mi gre na živce, ker nikakor niso vsi otroci enaki, kot tudi odrasli nismo. Jaz bi lahko po mojem jedla kamne (hm, no ja) pa me nikol ne boli želodec, drugi pač morajo pazit kaj pojedo, pa da ni pred spanjem itd.
Nevem katera mama bi dala otroku za jest nekaj, po čemer ga vedno potem zvija, kot našo po banani, recimo. In potem slišim, da kaj so že njeni jedli pri nevem , 4. mesecih, pa kar kravje mleko, pa je vse OK.
Ja, hvalabogu ne? Vsak dela po svoje...
Aja, pa hvala za čestitko!

Danes je za 7. obmesečnico in god od pediatrinje dobila piko v nogico, kako lepo darilo. HB je vse OK, pravi sicer da ima mala mere za sredinčka v 9. mesecu, ampak kaj čmo...Je ati visok, itak pravijo čist vsi, da je čist atiju podobna, bo pa še velika, ne?

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4169
11.11.2008 12:17:00   
SpeliG
NaTaŠa (dober novi nick, by the way): veliki smo 70,5 cm, težki pa 8.700 g. In ko že glih o statistiki, zgornja enka je že zunaj in je naš 6. zobek. Zdaj pa res mora spoznat Mihca, da eno zobato temo načneta...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
11.11.2008 12:35:20   
aprilska34
Joj, cel dan se mi mota po glavi "Nad mestom se dani...", ko je včeraj Srečka limala Ditkine pesmi...Ja, saj res, takih besedil ne delajo več, samo meni se zdijo takooooo žalostna, prav depresivna... Je mnogo bolj vesela tam v reklami za pasto ali za lepilo ali kaj že, za proteze, ko grize jabke...user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
11.11.2008 12:53:40   
NiLe
Spet jaz ... sem MM poslala s Tio en điro ... prej se je sonček kazal, zdej je pa spet mrknu. Mah, važno da je mala na zraku, sej bomo naslednje dni tko al tko notri zaradi dežja.

Najprej vsem neprespanim: sočustvujem z vami in res upam, da bodo te noči hitro za vami in da se boste kmalu začele zbujati spočite in naspane.

Čestitke za nove zobke; Martina in Eva user posted image user posted image user posted image ... mi smo še vedno brezzobi user posted image

Zolika; ti se kar izkašljaj ... pa probaj si vzeti malo časa za vaju s TM, da ne bosta pregloboko zabredla ... boš videla, nekaj časa samo za vaju - dela čudeže. Glede tašče pa; ne vem, zakaj zaboga mora delati po svoje, če pa naštimaš, kaj mora jesti user posted image user posted image

Današnji meni- taveliki bomo jedli pizzo in motovilček z jajčkom.

Meni user posted image :

DM: breskev + banana
K: krompir + koleraba
PM: skuta s sadjem

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 4172
11.11.2008 13:23:31   
Jo@n
Ekola, mali princ spi svojo prvo kitico, dopoldne sva letala po opravkih, se ustavila še na pokopališču in kropila kolegičino babi, nato pa odbrzela domov, kjer je najprej poskusil pojesti mojo roko, potem pa navdušen pojedel orng porcijo bučk+stročjega fižola+graha+kuskus (Evina ideja) in spil skoraj dcl razredčenega korenčkovega soka.

Potem sva se borila, kdo bo koga in ker pametnejši odneha, je šel v mižale. Saj bo verjetno le pol urce, ampak šteje pa le.

Ko se zbudi, bova šla mogoče še gume menjat, ampak je začelo nekaj pihati pri nas, tako da bom še razmislila, če se nama ljubi it ven.

Iz okolice LJ poroča Joan.user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
11.11.2008 13:35:27   
lepa posadka
Helou drage moje!

Jaz pa sem ravno z Martinovanja :-)))) Mimogrede: Martina, vse najboljše za god.

Sam g. Colarič nas je povabil (zbor), da pridemo pet... pa smo z veseljem pograbili povabilo. Vreme je bilo super. Na Trški gori se je naredil ravno sonček. Pogostitev pa... pogačke takšne in drugačne, klobase v testu, gobice, zelenjavna obara, mlinci, zelje, restan krompir in svinjska ribica s kostanji... pa sadja in seveda, cviček :-))) Že dolgo ne takega praznovanja. Pa še to: dogodek se je začel točno - ampak res točno: 11.11. ob 11 in 11 minut :-))) No, super je bilo in sploh nimam več volje, da bi še doma kaj kuhala, ker nič ne bo temu podobno :-)))

Če se vrnim k našim ta malčkom... tudi naša noč je bila ''kar neki''. Smo imeli prvo dojenje po hudem joku že ob 23.30. Ne vem kako, ampak dojenje pa vedno pomaga?! IN tako čez 3 ure, pa potem še ene parkrat... Mah, saj ni za umret... jaz takole tekam na dolge proge, tako da sem vzdržljiva :-))))

Pri nas se je tudi sedaj sonček skril... škoda. Upam, da ostane suho vsaj še do večera.

Čestitke za vse nove zobke - Eva in Martina :-)

Včeraj sem v vsem tistem navalu poezije pozabila prilimat še eno tortico za user posted image :-)

Nile... jaz grem jutri po robo zate :-))) Se sliši, kot da je cel žakelj, hehe. Pa pridi na obisk, da naredimo blagovno izmenjavo. Joj punce... sem en kup CD in DVD-jev dolžna parim... se kar tukile oproščam in obljubljam, da bom slej ko prej vrnila.

Testenine... meni je P rekla, da že lahko. Sem dala ene 2x, pa ni bilo nič hudega. Tudi rezančke iz juhe ene 2x.

Krista... držim pesti, da pospravljalna akcija uspe :-)

Kje je pa kaj Jabolko danes? Pa Big mamma... a ima kdo številko? Je vse v redu z njo?

Ok... Tomažek je v drugi rundi spanja... pa grem za spremembo še jaz malo dekico pogret :-))) Vse konzumirano dela svoje... k vragu naj gre dieta... vsaj do novega leta. Potem pa resno začnem pazit na zdravje :-)))

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
11.11.2008 13:48:31   
NiLe
Posadkauser posted image user posted image za martinovanje in konzumiranje dobrot ... aja, dieta pa lahko počaka, saj bo vseh teh dobrotah se tud meni ne bi uspelo zadržati. Pa lepo počivaj!
Po robo pa vsekakor pridem ... v kratkem user posted image . Hvalaaaa!

Moj štrukeljček je zaspal v vozičku in upam,  da jo ne zebe preveč ... je ful zadekana in naj odspi eno kitico.
Jaz pa pridno zlagam že drugo žehto, ena se še suši ... tem cunjam pa res ne pridem do konca user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?