|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
11.11.2008 11:28:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

**** sm te že včeri hotla vprašat pa sm pozabila.Sej če nočš odgovorit ti ni treba.K si včer napisala,da Galuniča ne maraš zarad spolne usmerjenosti.Kaj pa če bi bil tvoj sin gej? Ker za to se ne odločiš sam in nikol ne veš komu se lahko zgodi. Ne mi zamert vprašanja , sam pač me zanima kako bi reagiralauser posted image

Ti nic ne zamerim vprasanja.user posted image  V diskusijo se pa ne bom spuscala, ker ni ne cas ne kraj primeren.

Ce bi te pa res zanimalo si lahko hitro nagooglas kej v zvezi s tem in Islamom...

Me je Jana za svingala pa se za ZS - je nimam cajta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje jih to gledaš??????????

JA na poptv.si. klik v njihovi videoteki si vedno pogledam trenja pa preverjeno...pa prej sem gledala NMK zdej patele svingerje.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.11.2008 11:28:54   
barbaw

**** sm te že včeri hotla vprašat pa sm pozabila.Sej če nočš odgovorit ti ni treba.K si včer napisala,da Galuniča ne maraš zarad spolne usmerjenosti.Kaj pa če bi bil tvoj sin gej? Ker za to se ne odločiš sam in nikol ne veš komu se lahko zgodi. Ne mi zamert vprašanja , sam pač me zanima kako bi reagiralauser posted image

Ti nic ne zamerim vprasanja.user posted image  V diskusijo se pa ne bom spuscala, ker ni ne cas ne kraj primeren.

Ce bi te pa res zanimalo si lahko hitro nagooglas kej v zvezi s tem in Islamom...

Me je Jana za svingala pa se za ZS - je nimam cajta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja verjamem da tuki ni lih taprav plac za take debate,pa verjamem da ma vera tuki velik. Sam vseen nikol ne veš kdaj te doleti v familiji,prijateljih....

A si čist not padla v svingerje?user posted image

Ves mi verjamemo da imamo svobodno voljo in potemtakem se sam odlocis.
Vzgoja je tudi pomembna...
Gejov pri nas ni...vsaj javno noben ne ve za njih... pa tud jaz ne.

Za otroka se pa tud ne bojim, ker zaupam v Boga in ker se trudim jih vzgojiti v Islamu...

in tako naprej do jutra ....mislim lahko pisem user posted image user posted image

No point je da jaz zivim v drugacnem svetu in kar se tice Islama mi popolnoma 100 % odgovarja...in imamo drugacna pravila
in drugacne poglede na svet....

ja cist sem not padla v svingarje... sej ni ne vem kaj ampak enim foram se pa res nasmejim...user posted image user posted image user posted image

Svingerji so meni tako butasti, da jih zaradi tega gledam, ker se lahko smejim. Osenarca mi je pa user posted image . Avše avšasta. Verjetno je v realu tudi taka.

Špelin kako pomagaš Gregiju da se skašlja?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.11.2008 11:29:39   
špelin@
Estrella* in nina7, kakšen košček korenčka zraven blitve čisto lepo paše user posted image  Vsaj meni osebno, ki imam zelo rada zelenjavo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.11.2008 11:30:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

**** kje si našla svingerje na netu?

klik

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.11.2008 11:33:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Svingerji so meni tako butasti, da jih zaradi tega gledam, ker se lahko smejim. Osenarca mi je pa user posted image . Avše avšasta. Verjetno je v realu tudi taka.

Imas cist prov...ampak ko zivis tok delec od vsega Slovenskega mi je pa tud to super... sam da je neki...
Osenarca.. kaj pa vem...nimam mnenja.user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.11.2008 11:33:44   
špelin@

Kaj pa vem... Sedi mi v naročju, jaz pa ga tolčem po hrbtu user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.11.2008 11:35:14   
Anonimen
Zdej pa res grem...user posted image user posted image user posted image  Itak sem sele na 4 delu... otroci mi ne dajo ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.11.2008 11:39:58   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

hijenca, tvoj Videk je tak pridkan spalček, da bi ga lahko kdaj meni posodila user posted image  

user posted image  to pa ne bo šlo, ker bo drugače mamici user posted image , pa bo mamica user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.11.2008 11:45:33   
tana7
VARJA IN ŽAN, čestitke za 6 mesecev!!

barbaw, lepo,da je Maja bolje user posted image

no, nas pa P ne msili videti v živo, je tudi ona po telefonu ocenila, da gre za 6. bolezen
Brina je ponoči spet papala, vsaj to, če že podnevi ful malo papa - zadnji dve noči pa vstajam na dobro uro in sem ful user posted image
boge tiste, ki imate že dolgo take noči user posted image
na srečo sem pa vesela, da hoče papati vsaj ponoči, pa mi zato ni tak "problem" vstajat
vročine pa na srečo več ni

čveke, se dobite v četrtek
no, naju ziher ne bo
še cepljenje, ki naj bi ga imeli v četrtek (no, očitno naju itak ne bi bilo, tudi, če bi bila Brina zdrava), so nam premaknili na 4. december!! pa sem mislila, da jo bom ta teden končno stehtala
včeraj je tehtala z mano na tehtnici 7 kg, z Goranom na tehtnici pa 7,5 kguser posted image user posted image user posted image Pa NOVA je!! naj si nekam zatlačijo to, da meri na 100g - že takrat sem prodajalko spraševala, da to verjetno ne pomeni, da merijo na toliko natančno, ampak da samo ne pokaže več kot eno decimalko, pa mi je zatrjevala, da to pomeni natančnost na 100g - yeah, wrajt, verjetno so vse tehtnice glih enako točneuser posted image user posted image potem pa dizajn plačujem, da je lahko skrita pod kopalniško omarouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.11.2008 11:46:04   
katy82
Punce imam problem!!!!!!!!!!!!!!

Naših dudk ne uvažajo več tko da jih ni več za dobit,kaj naj naredim,k mala noče nobene druge niti pod razno,vse ven pluvauser posted image user posted image user posted image
Par mi jih bo poskusla dobit iz BC ena prodajalka sam so še drugi kupci,ki jih rabijo

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.11.2008 11:48:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Naših dudk ne uvažajo več tko da jih ni več za dobit,kaj naj naredim,k mala noče nobene druge niti pod razno,vse ven pluvauser posted image user posted image user posted image
Par mi jih bo poskusla dobit iz BC ena prodajalka sam so še drugi kupci,ki jih rabijo

Kake pa?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.11.2008 11:48:40   
špelin@

Katere dudke so to??

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.11.2008 11:49:03   
Estrella*

Jaz sem morala prekrižat noge in ga polečt na trebuh, da je z glavo bil malo nižje kot z rito in sem ga morala tolčt po htbtu , pol paše isto po prsihuser posted image Saj ne vem ke je kaj  pomagalo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.11.2008 11:50:08   
Estrella*

Poglej kod je izdelovalec in uvoznik in probaj naročit prek netauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.11.2008 11:50:24   
tana7
aja, ena je omenjala Optimist Optiko

kaj je njihov plus?
jaz leče naročam pri http://www.080-1-lece.si/intro
imam sicer tele http://www.080-1-lece.si/trgovina/c30/2

kolk časa traja, da jih dobiš, pa kakšne so cene... čeprav mislim, da teh mojih nimajo?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.11.2008 11:51:06   
špelin@

Jaz sem morala prekrižat noge in ga polečt na trebuh, da je z glavo bil malo nižje kot z rito in sem ga morala tolčt po htbtu , pol paše isto po prsihuser posted image Saj ne vem ke je kaj  pomagalo.

Meni še nihče ni nič pokazal oz. povedal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.11.2008 11:52:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
aja, ena je omenjala Optimist Optiko

kaj je njihov plus?
jaz leče naročam pri http://www.080-1-lece.si/intro
imam sicer tele http://www.080-1-lece.si/trgovina/c30/2

kolk časa traja, da jih dobiš, pa kakšne so cene... čeprav mislim, da teh mojih nimajo?

Tudi jaz jih naročam pri 080-leče. Pa vidim, da so pri Estrellinem dobavitelju cenejše..........

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.11.2008 11:52:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

VARJA IN ŽAN, čestitke za 6 mesecev!!

barbaw, lepo,da je Maja bolje user posted image

no, nas pa P ne msili videti v živo, je tudi ona po telefonu ocenila, da gre za 6. bolezen
Brina je ponoči spet papala, vsaj to, če že podnevi ful malo papa - zadnji dve noči pa vstajam na dobro uro in sem ful user posted image
boge tiste, ki imate že dolgo take noči user posted image
na srečo sem pa vesela, da hoče papati vsaj ponoči, pa mi zato ni tak "problem" vstajat
vročine pa na srečo več ni

čveke, se dobite v četrtek
no, naju ziher ne bo
še cepljenje, ki naj bi ga imeli v četrtek (no, očitno naju itak ne bi bilo, tudi, če bi bila Brina zdrava), so nam premaknili na 4. december!! pa sem mislila, da jo bom ta teden končno stehtala
včeraj je tehtala z mano na tehtnici 7 kg, z Goranom na tehtnici pa 7,5 kguser posted image user posted image user posted image Pa NOVA je!! naj si nekam zatlačijo to, da meri na 100g - že takrat sem prodajalko spraševala, da to verjetno ne pomeni, da merijo na toliko natančno, ampak da samo ne pokaže več kot eno decimalko, pa mi je zatrjevala, da to pomeni natančnost na 100g - yeah, wrajt, verjetno so vse tehtnice glih enako točneuser posted image user posted image potem pa dizajn plačujem, da je lahko skrita pod kopalniško omarouser posted image

Tana, pojdi v ZD in zahtevaj naj jo stehtajo. Pri nas v Medvodah, ni bilo problema, pa v Logatcu tud ne komplicirajo

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.11.2008 11:54:32   
katy82
Evo take so samo da so dvojkica:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174599

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.11.2008 11:54:57   
tana7

Tana, pojdi v ZD in zahtevaj naj jo stehtajo. Pri nas v Medvodah, ni bilo problema, pa v Logatcu tud ne komplicirajo

ja,saj verjetno bom
ko bo zdrava

leče, vidim, da ti dve spletni štacuni nimata istih leč - kako torej primerjaš cene? kar isto dioptrijo od drugega proizvajalca?

Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.11.2008 11:57:00   
špelin@
Evo take so samo da so dvojkica:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174599

A ti grem v trboveljski BC pogledat, če jih imajo?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.11.2008 11:57:56   
Estrella*

Pred tem sem zarosila kopalnico in sva bila notri cca 10 minut, pol sem ga pa tolklauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.11.2008 11:59:21   
špelin@

Pred tem sem zarosila kopalnico in sva bila notri cca 10 minut, pol sem ga pa tolklauser posted image

Jooooj, naju bo še kdo na CSD prijavil da otroka pretepava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.11.2008 12:01:55   
Estrella*
Špelin@: katere leče pa nosiš???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.11.2008 12:02:19   
hijenca
Eno vprašanje.

Danes imava popoldan cepljenje in sem poabila, ali danes ne sme jest Videk samo sadja, zelenjavo pa lahko? Ali je boljše, da danes ne je ne sadja in ne zelenjave?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?