Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem koliko pa so ti mulci stari? V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kaj To je čist psihično.Ko so jih imeli v našem vrtcu, smo se skoz praskali po glavi zdaj že mene vse skrbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:39:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, kaj je obstruktivni bronhitis Upam, da ni kaj resnega. To je bronhitis, pri katerem je prisotna še zožitev dihalnih poti Špelin@: enaka diagnoza kot pri Andražu. Po parih obolenjih so že napisali asthma sussp. HB je že 3 leta mir in upam, da tako ostane Pa za Gregija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočile ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:40:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem koliko pa so ti mulci stari? V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kaj To je čist psihično.Ko so jih imeli v našem vrtcu, smo se skoz praskali po glavi zdaj že mene vse skrbi ??? Kje pa spodaj ali zgoraj ?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem koliko pa so ti mulci stari? V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kaj To je čist psihično.Ko so jih imeli v našem vrtcu, smo se skoz praskali po glavi zdaj že mene vse skrbi ??? Kje pa spodaj ali zgoraj ????? zgoraj, spodaj pa bomo vidli ko pridejo majstori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:42:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočile ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantje Moja bo mela tud to za malico., čez kake 20min. A one vedno enako stavr jesta, kaj bo pa za koslilo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:43:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem koliko pa so ti mulci stari? V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kaj To je čist psihično.Ko so jih imeli v našem vrtcu, smo se skoz praskali po glavi zdaj že mene vse skrbi ??? Kje pa spodaj ali zgoraj ????? zgoraj, spodaj pa bomo vidli ko pridejo majstori Če bo za kakšen za pogledatpa ga poslikaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:44:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: enaka diagnoza kot pri Andražu. Po parih obolenjih so že napisali asthma sussp. HB je že 3 leta mir in upam, da tako ostane Potem mi boš pa znala dati uporabne napotke Upam, da nas bo alergologinja hitro vzela, da se pomaknemo naprej in kaj ukrenemo... Ma moram po izvid v ZD, da ga bom imela pri sebi za k alergologinji. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantje Packa....... In za papcanje! In nočno pančkanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočile ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantje Moja bo mela tud to za malico., čez kake 20min. A one vedno enako stavr jesta, kaj bo pa za koslilo?? hruški sem 10 min kuhala in sem naredila bolj vodeno, je kar vriskala od veselja . Kosilo: riž+blitva, pri vas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:44:45
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: veš kak malo starejši možak zan bit tud prav sexy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:45:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočile ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantje Moja bo mela tud to za malico., čez kake 20min. A one vedno enako stavr jesta, kaj bo pa za koslilo?? hruški sem 10 min kuhala in sem naredila bolj vodeno, je kar vriskala od veselja . Kosilo: riž+blitva, pri vas? krompir in blitva. In to je bila kupljena v Logaški SZ, ker jo drugje nisem dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:46:42
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: kako ste preživeli noč? Je AB prijel?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:47:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, kaj je obstruktivni bronhitis Upam, da ni kaj resnega. To je bronhitis, pri katerem je prisotna še zožitev dihalnih poti a se to samo pozdravi ali kako? Meni se ne sliši tako nedolžno Upam, da ne bo postalo kronično, ker se to že kar vleče par mesecev. Saj v Trbovljah bosta pa najbrž takoj prišla na vrsto, a ne Edina, hvala...ja v četrtek zaenkrat nimam nobenih planov. No, razen službeno imam ful dela, a ne vem, bom mogla zjutraj prej vstajat, da kaj naredim. službeno pridna, meni je šlužba trenutno ''španska vas'' ja, tudi meni bi pašalo dat na off....a stalno mislim na to koliko moram narest....to je pa le, ker zabušavam......bo že bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:50:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, kaj je obstruktivni bronhitis Upam, da ni kaj resnega. To je bronhitis, pri katerem je prisotna še zožitev dihalnih poti a se to samo pozdravi ali kako? Meni se ne sliši tako nedolžno Upam, da ne bo postalo kronično, ker se to že kar vleče par mesecev. Saj v Trbovljah bosta pa najbrž takoj prišla na vrsto, a ne Edina, hvala...ja v četrtek zaenkrat nimam nobenih planov. No, razen službeno imam ful dela, a ne vem, bom mogla zjutraj prej vstajat, da kaj naredim. službeno pridna, meni je šlužba trenutno ''španska vas'' ja, tudi meni bi pašalo dat na off....a stalno mislim na to koliko moram narest....to je pa le, ker zabušavam......bo že bolje. Punca, pa saj si na porodniški, malo pa lahko izprežeš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:52:07
|
|
|
|
kasso
|
v petek se odpre Mercator center v PO. Komaj čakam, da napravim eno fajn špežo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! SS in Srčekgirl hvala za kavico . Mi smo pa dons spali do pol devetih . Se je ob dveh zbudila,pa ji nism dala jest,sm jo kr k seb vzela,pa je spala do pol šestih,pojedla in potegnila do poldevetih v svoji pojsteljici.Sej paše tole spanje,sam ne bom tega prevečkrat prakticirala . Vse najboljše Varji in Žanu za pol svečke . Edina za spanje. Špelin@ za Gregija. Kasso kaj pa ti delaš da maš službene stvari za rihtat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: veš kak malo starejši možak zan bit tud prav sexy če pride zgoraj opisan, te pokličem da prideš na kofi v času montaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočile ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:56:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: veš kak malo starejši možak zan bit tud prav sexy če pride zgoraj opisan, te pokličem da prideš na kofi v času montaže važi. jaz grem štimat za Alči malico , jo nafutrm in via postelja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:57:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punca, pa saj si na porodniški, malo pa lahko izprežeš , ja saj danes praznujem z mojo Varjo. Me pa zanima, če se bo kdo od domačih spomnil, da ima danes pol leta. Najbrž ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:57:35
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala za čestitke vsem !!!! edina poslušam "kad čovjek voli ženu", sm že kr pozabla kolk je dobr komad ! Šibava midva mal na luft, sam eno vprašanje mam za tiste, ki pridete na logaški čvek v četrtek (al godoviški , kakorkol že)... a ma kera v bližini dm? Ker bi mela riževo kašico za Žana. Če glih ne bi blo preveč s poti .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: veš kak malo starejši možak zan bit tud prav sexy če pride zgoraj opisan, te pokličem da prideš na kofi v času montaže važi. jaz grem štimat za Alči malico , jo nafutrm in via postelja Aja Aljo boš pa kar doma pustila Evo moja se je pa ravnokar zbudila in greve malo ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 9:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočile ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantje Moja bo mela tud to za malico., čez kake 20min. A one vedno enako stavr jesta, kaj bo pa za koslilo?? hruški sem 10 min kuhala in sem naredila bolj vodeno, je kar vriskala od veselja . Kosilo: riž+blitva, pri vas? krompir in blitva. In to je bila kupljena v Logaški SZ, ker jo drugje nisem dobila Mi smo včer tud to jedl. Sam ne vem a ji ni blo dobr al pa ni bla lačna,je kr neki pljuvala vn. Bomo dons probal še enkrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 10:04:06
|
|
|
|
Anonimen
|
**** sm te že včeri hotla vprašat pa sm pozabila.Sej če nočš odgovorit ti ni treba.K si včer napisala,da Galuniča ne maraš zarad spolne usmerjenosti.Kaj pa če bi bil tvoj sin gej? Ker za to se ne odločiš sam in nikol ne veš komu se lahko zgodi. Ne mi zamert vprašanja , sam pač me zanima kako bi reagirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 10:07:12
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, še to vam povem: crknil nam je komunikator za siol tv in je bila za včeraj zvečer kar kriza... No, na srečo je fuč samo napajalnik, tako da je "le" za 20 EUR stroškov... Jaz pa zdaj zijam RTL-ovo oddajo o otroških zdravnikih preko neta
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.11.2008 10:08:04 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?