|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
11.11.2008 9:38:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... user posted image  Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem user posted image

koliko pa so ti mulci stari?

V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kajuser posted image

To je čist psihično.Ko so jih imeli v našem vrtcu, smo se skoz praskali po glaviuser posted image

zdaj že mene vse skrbiuser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.11.2008 9:39:09   
Estrella*

špelin@, kaj je obstruktivni bronhitisuser posted image Upam, da ni kaj resnega.

To je bronhitis, pri katerem je prisotna še zožitev dihalnih poti user posted image

user posted image user posted image user posted image

Špelin@: enaka diagnoza kot pri Andražu. Po parih obolenjih so že napisali asthma sussp. HB je že 3 leta mir in upam, da tako ostaneuser posted image
Pa user posted image za Gregija

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.11.2008 9:40:18   
Anonimen
Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočileuser posted image user posted image ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
11.11.2008 9:40:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... user posted image  Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem user posted image

V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kajuser posted image

To je čist psihično.Ko so jih imeli v našem vrtcu, smo se skoz praskali po glaviuser posted image

???
Kje pa spodaj ali zgorajuser posted image ?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
11.11.2008 9:41:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

???

zgoraj, spodaj pa bomo vidli ko pridejo majstoriuser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
11.11.2008 9:42:21   
Estrella*

Tako moja miška je snedla 2 hruški+2 piškota (en obrok zizanja smo preskočileuser posted image user posted image ) in zdaj pančka, jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantjeuser posted image

Moja bo mela tud to za malico., čez kake 20min. A one vedno enako stavr jesta, kaj bo pa za koslilo??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
11.11.2008 9:43:31   
Estrella*

???

zgoraj, spodaj pa bomo vidli ko pridejo majstoriuser posted image user posted image

Če bo za kakšen za pogledatpa ga poslikajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
11.11.2008 9:44:05   
špelin@
Špelin@: enaka diagnoza kot pri Andražu. Po parih obolenjih so že napisali asthma sussp. HB je že 3 leta mir in upam, da tako ostaneuser posted image   

Potem mi boš pa znala dati uporabne napotke user posted image  Upam, da nas bo alergologinja hitro vzela, da se pomaknemo naprej in kaj ukrenemo... Ma moram po izvid v ZD, da ga bom imela pri sebi za k alergologinji.

jaz pa čakam majstore, upam da pridejo kaki mladi fantjeuser posted image

Packa....... user posted image user posted image  In user posted image  za papcanje! In nočno pančkanje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2358
11.11.2008 9:44:22   
Anonimen

Moja bo mela tud to za malico., čez kake 20min. A one vedno enako stavr jesta, kaj bo pa za koslilo??

user posted image user posted image user posted image hruški sem 10 min kuhala in sem naredila bolj vodeno, je kar vriskala od veseljauser posted image .

Kosilo: riž+blitva, pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 2359
11.11.2008 9:44:45   
Estrella*
edinaos: veš kak malo starejši možak zan bit tud prav sexyuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2360
11.11.2008 9:45:53   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image hruški sem 10 min kuhala in sem naredila bolj vodeno, je kar vriskala od veseljauser posted image .

user posted image user posted image user posted image krompir in blitva. In to je bila kupljena v Logaški SZ, ker jo drugje nisem dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.11.2008 9:46:42   
Estrella*
barbaw: kako ste preživeli noč? Je AB prijel?

Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.11.2008 9:47:32   
kasso

špelin@, kaj je obstruktivni bronhitisuser posted image Upam, da ni kaj resnega.

To je bronhitis, pri katerem je prisotna še zožitev dihalnih poti user posted image

a se to samo pozdravi ali kako? Meni se ne sliši tako nedolžnouser posted image Upam, da ne bo postalo kronično, ker se to že kar vleče par mesecev. Saj v Trbovljah bosta pa najbrž takoj prišla na vrsto, a neuser posted image

Edina, hvala...ja v četrtek zaenkrat nimam nobenih planov. No, razen službeno imam ful dela, a ne vem, bom mogla zjutraj prej vstajat, da kaj naredim.

službenouser posted image pridna, meni je šlužba trenutno ''španska vas''user posted image user posted image

ja, tudi meni bi pašalo dat na off....a stalno mislim na to koliko moram narest....to je pa le, ker zabušavam......bo že bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.11.2008 9:50:27   
Estrella*

a se to samo pozdravi ali kako? Meni se ne sliši tako nedolžnouser posted image Upam, da ne bo postalo kronično, ker se to že kar vleče par mesecev. Saj v Trbovljah bosta pa najbrž takoj prišla na vrsto, a neuser posted image

Edina, hvala...ja v četrtek zaenkrat nimam nobenih planov. No, razen službeno imam ful dela, a ne vem, bom mogla zjutraj prej vstajat, da kaj naredim.

službenouser posted image pridna, meni je šlužba trenutno ''španska vas''user posted image user posted image

ja, tudi meni bi pašalo dat na off....a stalno mislim na to koliko moram narest....to je pa le, ker zabušavam......bo že bolje.

Punca, pa saj si na porodniški, malo pa lahko izprežešuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.11.2008 9:52:07   
kasso
v petek se odpre Mercator center v PO. Komaj čakam, da napravim eno fajn špežouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.11.2008 9:53:21   
Anonimen
Dobro jutro!

SS in Srčekgirl hvala za kavicouser posted image . Mi smo pa dons spali do pol devetihuser posted image user posted image . Se je ob dveh zbudila,pa ji nism dala jest,sm jo kr k seb vzela,pa je spala do pol šestih,pojedla in potegnila do poldevetih v svoji pojsteljici.Sej paše tole spanje,sam ne bom tega prevečkrat prakticiralauser posted image .

Vse najbolj
še Varji in Žanu za pol svečke user posted image user posted image user posted image .

Edina user posted image user posted image user posted image  za spanje.

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gregija.

Kasso kaj pa ti delaš da maš službene stvari za rihtat?

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.11.2008 9:55:40   
Anonimen

če pride zgoraj opisan, te pokličem da prideš na kofi v času montažeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.11.2008 9:56:13   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.11.2008 9:56:33   
Estrella*

če pride zgoraj opisan, te pokličem da prideš na kofi v času montažeuser posted image

važi. jaz grem štimat za Alči malico , jo nafutrm in via posteljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.11.2008 9:57:11   
kasso
Punca, pa saj si na porodniški, malo pa lahko izprežešuser posted image

user posted image , ja saj danes praznujem z mojo Varjo. Me pa zanima, če se bo kdo od domačih spomnil, da ima danes pol leta. Najbrž neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.11.2008 9:57:35   
Naty*
Hvala za čestitke vsemuser posted image !!!!

edina poslušam "kad čovjek voli ženu", sm že kr pozabla kolk je dobr komad user posted image !

Šibava midva mal na luft, sam eno vprašanje mam za tiste, ki pridete na logaški čvek v četrtek (al godoviški user posted image , kakorkol že)...
a ma kera v bližini dm? Ker bi mela riževo kašico za Žana. Če glih ne bi blo preveč s poti user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.11.2008 9:57:55   
Anonimen

važi. jaz grem štimat za Alči malico , jo nafutrm in via posteljauser posted image

Aja Aljo boš pa kar doma pustilauser posted image user posted image user posted image

Evo moja se je pa ravnokar zbudila in greve malo venuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.11.2008 9:58:21   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image krompir in blitva. In to je bila kupljena v Logaški SZ, ker jo drugje nisem dobilauser posted image

Mi smo včer tud to jedl. Sam ne vem a ji ni blo dobr al pa ni bla lačna,je kr neki pljuvala vn. Bomo dons probal še enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.11.2008 10:04:06   
Anonimen
**** sm te že včeri hotla vprašat pa sm pozabila.Sej če nočš odgovorit ti ni treba.K si včer napisala,da Galuniča ne maraš zarad spolne usmerjenosti.Kaj pa če bi bil tvoj sin gej? Ker za to se ne odločiš sam in nikol ne veš komu se lahko zgodi. Ne mi zamert vprašanja , sam pač me zanima kako bi reagiralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.11.2008 10:07:12   
špelin@
Aja, še to vam povem: crknil nam je komunikator za siol tv in je bila za user posted image  včeraj zvečer kar kriza... user posted image  No, na srečo je fuč samo napajalnik, tako da je "le" za 20 EUR stroškov... user posted image
Jaz pa zdaj zijam RTL-ovo oddajo o otroških zdravnikih preko neta user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.11.2008 10:08:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?