Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 VARJA IN ŽAN, čestitke za 6 mesecev!! barbaw, lepo,da je Maja bolje no, nas pa P ne msili videti v živo, je tudi ona po telefonu ocenila, da gre za 6. bolezen Brina je ponoči spet papala, vsaj to, če že podnevi ful malo papa - zadnji dve noči pa vstajam na dobro uro in sem ful boge tiste, ki imate že dolgo take noči na srečo sem pa vesela, da hoče papati vsaj ponoči, pa mi zato ni tak "problem" vstajat vročine pa na srečo več ni čveke, se dobite v četrtek no, naju ziher ne bo še cepljenje, ki naj bi ga imeli v četrtek (no, očitno naju itak ne bi bilo, tudi, če bi bila Brina zdrava), so nam premaknili na 4. december!! pa sem mislila, da jo bom ta teden končno stehtala včeraj je tehtala z mano na tehtnici 7 kg, z Goranom na tehtnici pa 7,5 kg Pa NOVA je!! naj si nekam zatlačijo to, da meri na 100g - že takrat sem prodajalko spraševala, da to verjetno ne pomeni, da merijo na toliko natančno, ampak da samo ne pokaže več kot eno decimalko, pa mi je zatrjevala, da to pomeni natančnost na 100g - yeah, wrajt, verjetno so vse tehtnice glih enako točne potem pa dizajn plačujem, da je lahko skrita pod kopalniško omaro Tana, pojdi v ZD in zahtevaj naj jo stehtajo. Pri nas v Medvodah, ni bilo problema, pa v Logatcu tud ne komplicirajo
|