Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 0:12:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem skrila golido s cunjami pred sabo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 0:13:53
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 6:54:04
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Posla z mačkoni vam ni zmanjkalo kolikor vidim, pa tudi novim RR-jevkam ne. Jaz pa verjetno bom dala cepiti proti rota virusu, se mi zdi da se je kar dosti to razširilo. Moje kolegice so tudi dale svoje malčke, ena ni, ki ima zdaj dve in pol starega fantka, pa še tisti je bil spomladi hospitaliziran zaradi rota virusa 14 dni, pa še doma je bil revček ful bogi. Sem ga videla takrat ravno v zdr. domu, ko ga je pripeljala k zdravniku, jaz pa sem imela takrat pregled pri ginekologu in je bil res ful bogi, pa se je takrat komaj začelo. Me je pa strah kako bo našo otrok preneslo ta cepljenja, stranski učinki itd. Grem kavo kuhat, se tipkamo kasneje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 8:21:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pomoje bomo kmalu lahko našo temo kar preimenovale v "maček" jaz sem ravnokar hotla to napisat.... .... al pa otročki od cat- woman..... DOBRO JUTRO punce katera bo odprla drugi del septembra prosim naj napiše septemberski mucki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 8:24:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ta večja dva sem spravila v šolo, kavo sem spila, perilo dala v sušilca, zalaufala še en stroj perila, zdaj pa se psihično pripravljam, da bom šla likat Marija je ob šestih jedla in zdaj še lepo spančka, bo pa kmalu alarm...tko predvidevam.... danes pa imava sistematski pregled ob 12.00 potem pa vam javim kako smo napredovali kaj boste danes kuhale????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 8:27:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
aja pa še tole jaz je ne bom dala cepit za tale rota virus ne vem, predvidevam da pred 3. letom ne bo šla v vrtec potem po 3. letu pa so že tako veliki, da ne dajejo vse v usta kar vidijo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 8:28:43
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem skrila golido s cunjami pred sabo.... jst bom tut kr tkole nardila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 9:37:28
|
|
|
|
pf
|
RačkaPK jaz kuham piščančji file v omaki z bučkami in rdečo, ter zeleno papriko. Pa mehko solato sem že očistila, prilogo si bom pa še omislila. Grema z Lano po naslednjem hranjenju (po deseti) malo v mesto za kaki dve urci na potep, tako da kasneje samo dokončam na brzino, po kosilu pa greva k mojim staršem še na obisk, tak da bova danes potujoče. A mislite punce da ni smislno cepit otroka, če ni v vrtcu? Našo Lano bo pazila moja mami, ker gre drugo leto z junijem v pokoj (stara pa komaj 53 let). Takle je fajn, ker še imaš nekaj od penzije, samo takrat so bili drugi časi in so začeli ful hitro delati. Jaz o penziji sploh ne razmišljam, ker je to uh, uh daleč še. Pa ful sem skrenla s teme. Kriza. A že dajate svojim otročkom pajacke gor ali pa v voziček zimske vreče? Jaz sem včeraj popoldne jo dala v zimsko vreče, ko sva šle malo po vasi, pa moram reči, da ni najbolj srečna bila videti. Pa ne ker bi ji bilo vroče, ampak ker sem opazila, da nima rada, če je preveč okorna. Bošček mali kaka je bila v tisti vreči, ampak tak fajn topla, ko sem jo dala ven.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:06:41
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:09:47
|
|
|
|
Bambi D
|
Hello, ma škoda, da nobena ne odgovori, kako je z njo tam spodaj, k me res zanima oz. skrbi... Btw, lih k se mačke, miške in dojenčki tle naokoli sprehajajo, sm razmišljala, če mačka ni mačkon?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:22:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Hello, ma škoda, da nobena ne odgovori, kako je z njo tam spodaj, k me res zanima oz. skrbi... Moja je ku rožca... lepo cvetoča in dobro podmazana...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:25:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
kaj boste danes kuhale???? nimam pojma..... kje je še to.... eno pašto mam od predvčerajšnjim.... U... testo za pico si dam ven... pa za moža... nej mu bo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:37:47
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moja je ku rožca... lepo cvetoča in dobro podmazana... Srečna ti... moja ni pa prow neč podmazana... upam, da bodo Keglove vaje kaj pomagale, da se vzpostavi prejšnje stanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:54:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma slej ku prej se bo..... ne skrbi, dej....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:56:33
|
|
|
|
amor real
|
Jst sem skrila golido s cunjami pred sabo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:57:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
U... testo za pico si dam ven.. Nič ne bo s pico..... je samo eno testo še in si ga bom prišparala za čez wikend, ku mojega dragega ne bo doma.... Sem si en file osliča dala odmrznit... Kaj bo možek jedu pa ne vem.... se bo že znajdu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 10:57:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Jst sem skrila golido s cunjami pred sabo.... Ja ja.... ste ful navdušene.... ma kaj, ku me bo vse počakalo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:01:47
|
|
|
|
bibica1
|
eno pozno dobro jutro jest bom pa skuhala........... aaaaaammmm......... ma kr pico bom naročila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:05:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
jest bom pa skuhala........... aaaaaammmm......... ma kr pico bom naročila Tako naredi tudi moj dragi, ko se ponudi, da bo on poskrbel za hrano... ma smo vsi molto kuntjenti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:12:18
|
|
|
|
bibica1
|
aaaaaaaaaahhhhh jest sem pa tok zaspana ,moja zala še spi mož je pa šel v službo kok so drage pice, eno sem naročila, pa je 15 evrov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:18:21
|
|
|
|
bibica1
|
čez eno uro morm pa h tašči uboga jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:30:46
|
|
|
|
bibica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Jst sem skrila golido s cunjami pred sabo.... bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:35:09
|
|
|
|
alysa
|
Dober dan. Zdej sm pa že tolko v zaostanku na naši temi, da težko sledim vsem novim zgodbam, ki se tu odvijajo ... Mi smo drugače kr v redu, mali je že pravi dobrovoljček, mene pa mal muči to vreme z občasnimi glavoboli, pa še kaj bi se našlo ... četrtek imamo kontrolo teže in rasti, da vidim, kolko se je zredil in zrastu v drugem mescu ... lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:54:01
|
|
|
|
bibica1
|
končn je pršla pica,ni preveč dobra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 11:57:53
|
|
|
|
Bambi D
|
Kak spam filter ne bi bil odveč niti na forumu...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?