Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 20:31:46
|
|
|
|
ključek
|
.................luškan pišek...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 20:52:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you A ti vsak dan kopaš LN? Tud zdaj,ko je prehlajena vsak drugi dan. ja tud zdej jo, jo itak v kuhinji, pa naštimam lonec vode s soljo, da vre, za čiščenje noska..........potem jo oblečem, kapco tanko ji dam gor (ma tok las, da ji morem....... ), pa v postelji fajn pokrijem, pa je. danes je že manj smrkala in kašljala ponoči. lonec vode z soljo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 20:53:23
|
|
|
|
meta21
|
To nas pa še čaka.. ... Naš prvi pikec v akciji....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 20:54:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK midve sva pa prišle s pregleda Marija je velika 57,5 cm in ima 4,640 kg
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 20:56:18
|
|
|
|
meta21
|
To je ponavadi vedno počela, ko sva se midva kej kregala in je blo napeto ozračje...... al pa če sem jst naglas jokala.... Naša psička isto počne. Tud če se midva objameva mora bit obvezno zraven in se kar enemu na nogo prilepi. Če pa Lovro joka pa na veliko vzdihuje, češ dajte ga že utišat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 20:58:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst včeraj nisem kopala Lare, ker je malo šmrcala... pa malo pokašljuje... Ma ne vem, kje je to staknila? Morda glih med kopanjem, ker preveč segrejem kopalnico.... pol pa prideva sem, kjer je ful manj stopinj.... Pa ji glavico vedno pokrijem s kapico za ene pol urce... jaz pa imam isto temperaturo,kot drugod. Kape pa ji nikoli ne dam,edino ko ji lase perem.Pa še takrat za 3 minutke,ker je alergična na kape
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 21:10:12
|
|
|
|
meta21
|
Saraya, a ji lase posebej pereš? Jaz mu glavo umijem vsakič ko ga kopam, vsak drugi dan. Je pa res, da nima skoraj nič las.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 21:31:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša psička isto počne. Tud če se midva objameva mora bit obvezno zraven Ja, ja, tudi... če sva ležala na kavču, je prišla ležat na naju... če sva bla oba v kopalnici, je prišla za nama.... zdej jo mal zapostavljamo... pa je zlo fleksibilna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 21:41:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz pa imam isto temperaturo,kot drugod. Ma sej bi jst tudi imela isto, če bi jo samo kopala.... ma jo imam ene pol ure slečeno in malo telovadi... pa masiram jo... že tako vedno kiha, ko ji plenico menjavamo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 21:43:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saraya, a ji lase posebej pereš? Jaz mu glavo umijem vsakič ko ga kopam, vsak drugi dan. Je pa res, da nima skoraj nič las. ja posebej ja.Nekje enkrat tedensko.Kopamo pa vsak dan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 21:45:30
|
|
|
|
meta21
|
jaz pa imam isto temperaturo,kot drugod. Jaz mu pa vedno vklopim kalorifer v sobi pa še drgeta s spodnjo čeljustjo, ko ga vzamem iz vode, čeprav ga takoj zavijem v brisačo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 21:45:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz pa imam isto temperaturo,kot drugod. Ma sej bi jst tudi imela isto, če bi jo samo kopala.... ma jo imam ene pol ure slečeno in malo telovadi... pa masiram jo... že tako vedno kiha, ko ji plenico menjavamo... jaz mam v stanovanju itak vedno vroče.Mogoče zarad tega niti ne čutim razlike
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 21:47:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 jaz pa imam isto temperaturo,kot drugod. ga takoj zavijem v brisačo. naša pa noče bit zavita Je pač odkrita,pa ne dela sile,da bi jo zeblo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 22:11:54
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst včeraj nisem kopala Lare, ker je malo šmrcala... pa malo pokašljuje... Ma ne vem, kje je to staknila? Morda glih med kopanjem, ker preveč segrejem kopalnico.... pol pa prideva sem, kjer je ful manj stopinj.... Pa ji glavico vedno pokrijem s kapico za ene pol urce... Jaz mojmu pustim kapico eno uro, tak mi je rekla patronažna. preden zapustim prostor ga vedno podojim in odprem vrata, da se počasi temperatura zniža.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 22:37:23
|
|
|
|
lana17
|
meta21
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 22:38:38
|
|
|
|
lana17
|
Mali že spi? Moj je danes ob pol devetih zaspal, sem ga pdoojila pa kr v zibko položila? A je res za jutri dež napovedan? Ampak v naših krajih ga ne bo, ane?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 22:43:29
|
|
|
|
lana17
|
Imam monologe. Več sreče prihodnjič. Računalnik je lačen. Grem mal v posteljo brat. Nočko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 22:50:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, sem hmal popizdla...... Lara prvič da dela tak kažin.... že eno uro... se ji spi... na rokah zaspi, jo dam v zibko pa jok.... pa gor, pa dol.... me že hrbet boli... zdej sem moža poslala tja, ki jo mam vrh glave... Po možnosti še spala ne bo ponoči od vsega razburjenja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 22:56:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, sem hmal popizdla...... Lara prvič da dela tak kažin.... že eno uro... se ji spi... na rokah zaspi, jo dam v zibko pa jok.... pa gor, pa dol.... me že hrbet boli... zdej sem moža poslala tja, ki jo mam vrh glave... Po možnosti še spala ne bo ponoči od vsega razburjenja.... hvala enako. Od pol devetih jo že dajem spat.Njo pa zvija,pa napenja Celo kuhno že mam pobruhano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 23:02:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst včeraj nisem kopala Lare, ker je malo šmrcala... pa malo pokašljuje... Ma ne vem, kje je to staknila? Morda glih med kopanjem, ker preveč segrejem kopalnico.... pol pa prideva sem, kjer je ful manj stopinj.... Pa ji glavico vedno pokrijem s kapico za ene pol urce... Jaz mojmu pustim kapico eno uro, tak mi je rekla patronažna. preden zapustim prostor ga vedno podojim in odprem vrata, da se počasi temperatura zniža. jaz tud proti koncu odprem vrata kopalnice, da se malo temperira, pa dam mu tanko kapico gor, pa jo ma včasih kar še čez en del noč gor..... Lara naš tud ful začne kihat, ko se previja....roke pa noge pa ima itak nonstop mrzle, razen ko je v vodi,pa še pol en čas... pol pa spet mrzlica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 23:04:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, sem hmal popizdla...... Lara prvič da dela tak kažin.... že eno uro... se ji spi... na rokah zaspi, jo dam v zibko pa jok.... pa gor, pa dol.... me že hrbet boli... zdej sem moža poslala tja, ki jo mam vrh glave... Po možnosti še spala ne bo ponoči od vsega razburjenja.... naš dela isto, ko ga položim v kinderpet - čez dan, pa plane v taki jok, da ... Ponoči zaenkrat še ne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 11.11.2008 23:08:27
|
|
|
|
gold fish
|
naš pikec ga tud nekaj serje zadnje dva dni.....mu nekaj nazaj ven priteče, seveda po bodiju, pol se pa tak smeji kot da se mu je ne vem kaj zgodilo.... Ma sem mu danes spet morala 3x bodi preoblečt sedaj proti večeru....., ma ko sma dopoldan sama pa je mir... Grem zdaj spat... ...se beremo, ko se beremo ..... ...mogoče bo kratek odklop.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 12.11.2008 8:54:39
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Jaz tudi prižgem kalorifer, ko kopam Lano, pa malo centralno pojačam kake pol ure prej, ker jo pustim nago prej že 15 minut, da se nabrca in jo pokrijem s pleničko. Ko jo oblečem kalorifer ugasnem in centralno dam na normalno temperaturo in ko se začneva dojiti tudi odprem vrata da gre toplota še v druge prostore, da ne zakuhamo. Laske ji zraven kopanja umijem vsak drugi dan, kapce pa ji ne dajem gor, ji pa fejst obrišem laske in ko jo namažem kar hitro oblečem, da se ne sprehladi. Pol pač gas na dojenje, ker drugače mi zaspi v 15 minutah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 12.11.2008 9:16:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you A ti vsak dan kopaš LN? Tud zdaj,ko je prehlajena vsak drugi dan. ja tud zdej jo, jo itak v kuhinji, pa naštimam lonec vode s soljo, da vre, za čiščenje noska..........potem jo oblečem, kapco tanko ji dam gor (ma tok las, da ji morem....... ), pa v postelji fajn pokrijem, pa je. danes je že manj smrkala in kašljala ponoči. lonec vode z soljo Saraya, P mi je rekla naj dam vodo prevereti, ker LN pač še ne more inhalirati in se ji tako pomaga pucati nosek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 12.11.2008 9:56:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Od pol devetih jo že dajem spat.Njo pa zvija,pa napenja Celo kuhno že mam pobruhano no lari je sam to falilo, da se mogla še usrat... in jasno pol še mal pojest... Sva spali do 6ih in pol od 7ih do 9.30...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?