|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
10.11.2008 23:00:33   
katj
NČK, si lušna s tole z radijem user posted image .

Naju ne bo, nekak se nisva organizirala, se mi je zdel daleč. Zdej pa ko vas berem, me je pa zamikal.
No takole, če sem čahko iskrena, mam pa kr mal slabo vest.
Pa sej vem da naju ne boste pogrešale user posted image , samo zato ker ste tako prijazne punce, k sem tlele med vami "novinka", pa se vseen spomnete na naju.

san je pa res zmagovalka o rečenem.

Lepo se mejte!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.11.2008 23:05:46   
Naša črtica koraka
TERIDa, user posted image user posted image user posted image  za zobke! A je erika dobila kar obe enkici naenkrat?

pa user posted image user posted image user posted image user posted image za mirno spanje ... anja tudi en spi več tako trdno, kot je včasih ... kot praviš, si lahko s topom streljal, pa se ne bi prebudila.

Glede prevoza - je zdaj vse zmenjeno, anede.
(Če greš pa za nazaj čitat boš pa lahko videla, da se nisem nič hecala na to temo in tudi "ukrast" te nisem nameravala ... user posted image )

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
11.11.2008 1:04:51   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

zdele mi pa moj pravi, da boste mislile, da sem nora kdaj vam pišem!(ni navajen, da sem tako zgodaj pokonci)! pa mu pravim, da to pa res ni kaj takega, da nisem prva, pa omenla sem Špelo100 in še katera, kako dolgo ste pokonci! pa sam reče,"pa jaz ne vem kdo ste ve"!user posted image user posted image user posted image

za jutri mi je pa prav žal, da me ne bo! tudi jaz ne bom manjkala na naslednjem srečanju, pa upam, da takrat pa tudi primorke pridete!!!!!!!! in ostale 

user posted image user posted image user posted image , ja tina50 taki so moški...

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

za jutri...Jagoga ali Špela100. A vesta v katerem lokalu se bomo dobile? za vsak slučaj, če katera kaj zamudi, da ne boste tam čakale pred vhodom....ali pa če mi katera od vaju napiše ZS in tel. št. da bom lahko poklicala ko s Terido prideva tja. Hvala.

OK, toliko zaenkrat od mene,
se beremo....

Ti pošljem telefonsko na zs, drugače je pa v tej stavbi samo en velik lokal, smo tega izbrale, ker je velik prostor.
Prehrano bomo pa jutri predebatirale od naših user posted image . user posted image user posted image  Se že veselim.
Dinki Titek je pa tak zlatko. user posted image

MOTORJI: brrrrrr imam odpor do njih in upam, da Maks ne bo neki ful zagret motorist

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Super! Jaz imam pa s to puzzle peno drugačne težave. Sem kupila tisto, ki je sestavljena iz manjših delov (jih je 36, abeceda in številke - od Unikatoya), pa sem ugotovila, da je premajhna. Zato sem hotela kupit še eno, pa jih nimajo nikjer več! Prodajajo jih v vseh možnih trgovinah, a jih ni več. In sem celo kontaktirala Unikatoy, a so zmanjkale in bodo prišle nove šele decembra! Druge pa ne pašejo zraven!

Terida meni se zdi, da sem zadnjič vidla take puzle tuki v eni naši trgovini. Preverim danes in ti sporočim. In jutri kot berem prideš. user posted image  Mogoče jih pa celo dobiš.

Terida jaz sem te puzzle videla v Obiju na Rudniku v Lj, v soboto so še bile.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Srečanje: jutri pridemo vse4: Daša, Azzurra, Sara in Aleži user posted image user posted image  Prosila bi samo Jagogo ali Špelo,da točno poveste kje se dobimo in kakšno tel. št. v primeru izgube user posted image . Hvala!!user posted image user posted image

Zdaj pa letim dealt kosilce moji princeski!!

Kasneje se slišimo!!

Imaš zs in mojo telefonsko.

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

imam dve vprašanji:

- kako je na kraju srečanja poskrbljeno za previjanje?

- kako boste ve s kosilom za malčke ali obstaja kakšna možnost, da se kosilo naroči na kraju srečanja (a so vaši malčki že kdaj jedli zunaj? user posted image ) Ker pri nas je tako, da zjutraj dobi mleko, dopoldne sadno malico, za kosilo pa praktično je kot odrasli (danes npr. telečji ragu z zelenjavo (korenje, koleraba, bučka in zelje) z nasekljano paštico in vse lepo posuto s parmezančkom)....ste kaj razmišljale o kosilu al boste fliknile na zizo ali na flašo?

- PREVIJANJE: v wc-ju je previjalna, je zelo čisto, drugače je pa tako velik prostor, da komot tudi v vozičku previješ v kakšnem kotu, ma ne bo potrebe
- HRANA: je možno, da naročiš, ker bodo malice, kosila, juhice, paštice, jaz bom mojemu kar frutek dala, dojila se bova pa prej in potem doma.

Upam, da se Liam pozdravi do jutri.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo!

Naš mali pa danes ni čisto vredu. Skoz ima vročino tam okrog 38, pa učke čist steklene, zbudil se je že ob 6, pa se je kr skoz neki jokal, pa sem ga poskušala do 7 malo še uspavat, pa pol ni šlo več. Čez dan je spal pa 2x po 10 min, pol pa v jok. Pa sploh noče bit malo sam, da bi se igral, skoz morem bit zraven njega. Se igra na tleh, jz ležim ali sedim za njim, pa se kr naprej obrača nazaj, me pogleda, poboža po obrazu potem pa se igra naprej. če pa sedim pred njim pa se stegne k meni, da ga vzamem k sebi in se stisne potem se hoče pa naprej igrat.user posted image user posted image user posted image

O bogi Luka in ti tudi. Upam, da se čimprej pozdravita.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Punce iz kje sta Lucalu in Katj, nič se nista oglasili, pa bi res rada eno odpeljala v PO. Če ima katera mobi naj jih obvesti, da imajo prevoz iz LJ zagotovljen, oz če je katera kje na pot nm - lj že prej.

Se oglasim, ko zaspi.

Mumu user posted image user posted image user posted image  ful si prijazna

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
11.11.2008 1:08:11   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

San - ti si pa res pozorna, vsakemu odgovoriš oziroma nameniš vsaj kakšno besedico. Občasno se spravim na RR in se vam oglasim...smo pa le preživele kar nekaj časa skupaj in se bodrile med samo, ko smo čakale na naše zakladke. Je pa res, da sem bolj na tesnem s časom in da ga želim čim več preživeti s Tajo. Po pravici povedano imam kar slabo vest, kadar nisem zraven nje.

Res je San je ful prijazna in pozorna...meni to ne rata...
Katy13 ne imej slabe vesti...do poroke bo Taja vse pozabila.user posted image  Vem se hecam, vem, da ti je hudo, meni bi bilo tudi, samo tako je, nimaš kaj. Saj je v dobrih rokah.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
11.11.2008 1:10:39   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

SREČANJE
Spisek se povečuje, samo zelo slabo vreme in bolezen nas lahko vstavi.

V tem stavku sem pozabila napisat "ali pa tašča"
Prej se je moj možek pogovarjal s svojo mamo in ko konča, mi ves razburjen pove, da pride jutri tašča na obisk. Jaz pa v luft, češ saj me ne bo doma. Zdaj moram pa najprej obrazložit, zakaj je bil ves razburjen - zato, ker se je ona kar sama povabila in ji je rekel, da naj raje najprej vpraša, če sploh imamo čas in če nimamo nobenih drugih zadev. Ona pa je zavihala nos, češ kaj se mora vedno prej najavit. In ko je meni rekel, da bo prišla in sem jaz skočila v luft, je rekel:saj sem vedel da je jutri nekaj in da ne more priti na obisk. Jo je takoj nazaj poklical in ji povedal da mene in Tomaža dopoldan ni doma. Zdaj se bo pa zopet držala še 3 mesece, češ še takrat ko pridem na obisk, vas ni doma.
Zmeraj se mora pojavit ravno takrat, ko je najmanj potrebno.

Malo čudno sem napisala, upam pa, da vsaj malo razumljivo. Tašča gor al pa dol, jaz jutri pridem v Postojno, pa naj pred vrati sedi cel dopoldan.

Joj neeeee, me je kar mraz stresel, sem že mislila, da te ne bo. Pa pripelji jo s sabo, ji bomo dale vse user posted image  čuvat, me pa bomo klepetale. user posted image user posted image  

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
11.11.2008 1:11:38   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Najprej upam, da bo Liam ok in ne bo ponoči bruhal.

Pol pa vam moram povedati da sem čist raznežena. Vem da to ni to ampak je blo pa hudo. Taja je že spala in se zbudila in iz posteljice se je slišalo MAMA in potem še dvakrat MAMA MAMA user posted image . In pridem jaz se mi nasmehne, jaz ji dam dudo in nazaj zaspi. Vem da ni mene klicala ampak je blo res tok lepo da sem vem mogla takoj povedat user posted image . Na pa sem mela spet neki za solzice user posted image . Grem Grdo račko gledat user posted image

user posted image user posted image user posted image  za mamo...jaz teh magičnih besed še nisem slišala....

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
11.11.2008 1:16:46   
Špela100
Zdaj pa grem ninčule nančule, da bom jutri spočita za čvek. Se vidimo, ostale pa tudi lepo pozdravljam in želim mirno noč. Poročilo iz srečanja pa tudi dobite.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
11.11.2008 6:15:30   
katj
Jutro!

Bi poslala en kafe, pa še ne znam user posted image .

Mi smo mel lušno noč, zato sm pa že pokonc in naspana.

Lep dan.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
11.11.2008 7:23:30   
jagoga
Dobro jutro, mi smo tudi spali kot polhki, če jaz premalo spim, sem si pa sem kriva, ker grem pozno spat.

Špela100, Vilma, dajta oceno vremena in temperature, ker jaz tem vremenarjem nič ne verjamem. Ali so v postojni kaj zmrznjene šipe na avtih?

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
11.11.2008 7:43:37   
Dinki

Najprej upam, da bo Liam ok in ne bo ponoči bruhal.

Pol pa vam moram povedati da sem čist raznežena. Vem da to ni to ampak je blo pa hudo. Taja je že spala in se zbudila in iz posteljice se je slišalo MAMA in potem še dvakrat MAMA MAMA user posted image . In pridem jaz se mi nasmehne, jaz ji dam dudo in nazaj zaspi. Vem da ni mene klicala ampak je blo res tok lepo da sem vem mogla takoj povedat user posted image . Na pa sem mela spet neki za solzice user posted image . Grem Grdo račko gledat user posted image

user posted image user posted image  kako lepo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida

NČK, ne odpovedat, če češ ti jaz Terido predam, če se ne maraš sama voziti, samo ne odpovej!

Evo, sem že blago za izmenjavo postala user posted image ne se bat, nisem nič užaljena!

user posted image  tudi jaz sem pozabila na koncu mojega stavka dodati tole: user posted image
ma, terida, jaz te ne dam! user posted image  sem včeraj cel dan pripovedovala Titu kako bo jutri sedel z eno fletno punčko na zadnjem sedežu user posted image ...to še ni doživel!
aja, pa terida user posted image user posted image user posted image  Eriki za kar 2 zobka naenkrat user posted image .

katy13, tudi jaz imam slabo vest če je Tit buden in sem na RRju, zato to ne počnem več. Tu gor visim le še ko Titek pančka...je pa zato prikrajšano marsikatero gospodinjsko opravilo user posted image ....ampak, nič se ne sekiraj, sej te zastopimo, poleg tvojega zakladka hodiš tudi že v službo, tako da je normalno, da želiš ves preostali čas preživeti s Tajo user posted image .

Ok, sem prišla samo na hitrco pogledat če še zmeraj vse velja za danes, pa vidim da vse štima....tudi Azzurra verjetno pride user posted image
zdej pa grem, sem se spet razčvekala user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
11.11.2008 7:55:40   
Vilma
Uf ste načvekale. V glavnem danes se vidimo, Julija je dosti bolje, sicer še malo prehlajena, ma ne tako dosti, da naju ne bi bilo na srečanje. Se bom držala malo bolj stran z njo, pa bo. Težko je bit v tem času čisto zdrav, še odrasli vsi neki smrkamo.
Danes je mrzlo, trenutno 7 stopinj. Jagoga šipe niso zamrznjene. user posted image  Oblačno je, piha pa ne, kar je pomembno.Vseeno se fajn oblecite, jaz sem se navadila na te temperature. user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.11.2008 8:20:21   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Pri nas je vse pod kontrolo, smo spočiti in pripravljeni na nov dan.
Ufff, včeraj ste pa načvekale toliko, da se mi ne sanja kako bom vse prebrala... moja kavica le ne traja tako dolgo...  user posted image  Pri nas je bil sonček in smo bili cel dan zunaj.
No, pa začnimo...

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Anja je trenutno spet polna nekih izpuščajčkov, sem ji kupila neke bio žemljice, češ da v bio žemljicah bo pa ja le voda, moka, kvas in sol - figo- so takoj namesto sintetičnih emulgatorjev uturili noter sojin lecitin (soje ne sme)- skratka zečeti moram brati te deklaracije in se mi kar dozdeva, da bo treba začet jest tako hrano, ki ima notri sintetične E-je. user posted image user posted image user posted image   

Uboga Anja... naj pikice čimprej izginejo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
aja, pa luknjice v ličkih je dobila, oziroma je dobila luknjico samo na eni lički ... čakamo še, da se še ena prikaže na drugi strani user posted image .

Kako lepoooo... user posted image user posted image user posted image

Danes zvečer ko smo se kopali smo imeli celo poplavouser posted image , tko da sem mojga hitro poslala pa fotič, da je to dokumentirau. Slikice sem že dodala v album. Le poglejte kakšne hlače sem imelauser posted image .

Super slikice!!! user posted image Res zgleda pestro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Pozdravljene.

Na hitro vas pozdravim in potem bežim... user posted image

Zdravo Katy13... lepo, da si se oglasila! user posted image

TIMOTY krasen fantek... user posted image lepa družinica ste!!!

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
mi smo pa dobili prvi zobek! jupi! user posted image  mi je tok hecno, nisem vedla da bo to ena taka mini mini š****, ki jo sploh ne vidm, čutim pa že. pa sploh nisem vedela, da pričakujemo zob, in sem bila čist presenečena prejle, ko je pil iz kozarca, in sem ugotovila da zraven neki škrblja user posted image

Job čestitke za zobek!!! user posted image

Jz pa sem danes pa že 100%, da me ne bo. Ampak ne zaradi posla, tisto biše šlo skoz, kot kaže, ampak ker zgleda, da je ena viroza me malo zagrabla, pa vas ne bi vse okužla.

Ursi2 upam, da viroza čimprej mine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina (Pingvinčica) in Maks iskrene čestitke ob vajini obmesečnici!!!
user posted image

No, to je vse kar mi je zaenkrat uspelo... Zdaj grem nahranit detece, potem pa (upam) pridem nazaj.

< Sporočilo je popravil lucalu -- 11.11.2008 8:21:24 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.11.2008 8:43:23   
Špela100
Ja vreme je tako kot je rekla vremenarka Vilma user posted image

- ne piha ( najbolj pomembno)
- 7 stopinj
- oblačno
- ceste suhe

user posted image

se vidimo

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.11.2008 8:52:20   
Ursi2
Dobro jutro punce. Sem sicer skor celo noč pokonci, ampak do rač sem pa šele zdej prišla!

Pošiljam vam dobro user posted image

Upam, da bote uživale na srečanju še za nas, ki ne pridemo!

Pa dejte kaj slikat, al!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.11.2008 9:09:16   
lucalu
Katj in Lucalu iz kje ste, mogoče pa jst lahko eni nudim prevoz iz LJ do PO. V avto mislem da bi brez problema spravle še en vozek.

mumu zlata si... user posted image  Jaz sem drugače iz Celja, pa zdaj niti nisem planirala, tako, da... mogoče te pa kdaj drugič "nafehtam". user posted image

san, Urbanček je eno, res čudovito dete!!! user posted image user posted image user posted image  Po "gibanju" je pa podoben mojemu Taiu - podobne vragolije zganjata. user posted image

Ja pa zdej je pa ta naš revček zaprt. Učeri ni cel dan nič kakal. Ja madonca iz redkega blata v tako trdoto. No in danes je naredila en bobek. Vem da bi mogla več pit ampak noče! Jst ji skos ponujam čaj ona pa nič. In včeraj se je napenjala, v plenički pa nič. Se mi je prav smilila. Bom šla potem suhe slive pa jogurt kupit. Upam, da bo pomagalo. No po moje bo.

Ja, to pa ni fino... pri nas so tudi včasih bobki... ti pa na žalost ne znam svetovati. Meni je P rekla, da kadar so bobki, je premalo tekočine, kar pa že itak veš. Sem mu pa zadnjič dala slive za malico, pa je cel dan driskal. user posted image

bi prosila še katero od vas, da napiše kako izgleda pri vas hranjenje....me je strah da moj Tit ne je preveč user posted image . Drugače pa za zajtrk in večerjo poje tam od 100-150 ml. Zelenjavica mu pa tekne, jo poje tudi do 250 ml.

Pri nas hranjenje zgleda nekako takole:
cca ob 8h: mleko
cca ob 11h: GH (kuhana zelenjava, 2-3x tedensko meso (piščanec, puran), 1-2x tedensko rumenjak)
cca ob 14h: mleko
cca ob 17h: GH (kuhano sadje - surovo mu še ni všeč)
cca ob 20h: mleko
To je to... ima pa tudi Tai raje zelenjavo kot sadje... sploh bučke OBOŽUJE! 200 ml pa ne poje ničesar. user posted image

pomlad08 krasen avatarček!!! user posted image

Me zanima a se vsi vaši malčki že sami usedejo?

Naš se usede sam... iz trebuščka in iz hrbtka - ima dobre trebušne! user posted image

Julija je še kar prehlajena. Je bilo že bolje, pa jo je v petek spet zvilo.

Pikapokice za Julijo, upam, da je že vredu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, pa sem "obdelala" še eno stran. Zdaj me Tai kliče, se vrnem...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
11.11.2008 9:17:06   
san
trenutno nimam nič časa, zato vam samo zaželim en krasen dan, tistim, ki se dobite, pa še ugodne cestne razmere, krasno vreme in dober čvekuser posted image user posted image user posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
11.11.2008 9:18:55   
san
aja, pa še

Nina in Maks vse najboljše, bodita zdrava in veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
11.11.2008 10:18:36   
Lona76
Nina in Maks vse najboljše za obmesečnico.user posted image

Taja je že odspala eno kitico, Tilen mi je že popil en živček user posted image . Naša revca se tok matra kakat. Se je zjutraj full napenjala pol pa en bobek. In je kr jokat začela. Zdej ji bom dala jogurt pol pa še suhe slive. Pa ni hudič da se ne bo posračkala. Sej pol ga bo pa verjetno do sred hrbta. Kakca namreč user posted image . Nej sam da bo šel ven.

Zdejle si pa kuham kavico k me hoče neki glava bolet. Pomoje je sam od utrujenosti. Taja je spala kot ponavadi, smo ji pa učeri spustil ležišče dol, ker sem jo zadnjič videla da se je neki za ograjo prijemala in je bolš preprečiti kot zdraviti. Sej po moje se še neki časa ne bo dvignila ampak klinc k se bo prvič bi znal biti prepozno.

Za pit ji skos ponujam pa noče. No naredi kakšen požirek.

Tiste ki greste v Postojno maksimalno uživajte in se načvekajte še namesto nas ki smo doma ostale.

Katy13 te čist zastopim, da hočeš vsak prosti trenutek preživeti s Tajo. Vse bomo kmalu na istem ko bomo šle tudi me delati. Bomo na RR sam še v službi user posted image .

Aha kar se tiče besednjaka naše Taje. Prvi zlogi so bili baba. In je moja bistra tašča ugotovila da je pa Taja začela najprej babi klicat user posted image .

Terida user posted image user posted image  za zobke. Mi nimamo še nobenega.

Zdaj moram pa res it likat - user posted image se me je že naveličal in kar začel sam likat user posted image

user posted image user posted image  jst tut enkrat tok časa nisem likala da je šel potem moj likat. No zdej pa mi to ne rata več. Očitno sem tok pridna da njemu ni treba, al se mu pa kup ne zdi še dovolj velik, al je pa tok len ratu.user posted image

No, pa saj ne verjamem,
da bi se kakšna javila, ker vem,
da že ves svet ve,
da je moja žvala-
brez radia

user posted image user posted image  Če se nebi bala za Tajo bi šla pa kr jst s tabo. Pa bi mela natur radio od naše Taje user posted image . Bi bla še vesela da nimaš radia pa maš tišino user posted image .

Tko zdej se grem pa z otroci igrat, zvečer pa v nabavo. Mi bo hrane za Tajo zmanjkalo, pa za nas tudi user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
11.11.2008 10:26:34   
lucalu
Dinki Tit je pravi bonbonček!!! user posted image user posted image user posted image

mumu čestitke Tii za poskakovanje po ritki!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Naš sonček zaenkrat kr dobro že sam sedi, ob opori pa sploh, puzanje mu še ne gre najbolje- gre vzvratno namesto naprej user posted image - namesto, da nogice odrine, se odrine od rokic in gre nazaj. Prejšnji teden pa se je začel postavljat kr na noge - ob opori se sam dvigne in nekaj časa stoji, potem pa hop na rito user posted image . Prav posrečen je.

Bravo Timotej!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
pa vsak dan poskuša dat v usta mačjo hrano, me gleda, če ga vidim in potem črta k sklediciuser posted image . danes je malce pobrskal po njenem mesku, ga je zgleda hotel namesto svojega zajtrka

user posted image  Pri nas je tudi pasja hrana bolj zanimiva od njegove... user posted image

Naš mali pa danes ni čisto vredu. Skoz ima vročino tam okrog 38, pa učke čist steklene, zbudil se je že ob 6, pa se je kr skoz neki jokal, pa sem ga poskušala do 7 malo še uspavat, pa pol ni šlo več. Čez dan je spal pa 2x po 10 min, pol pa v jok. Pa sploh noče bit malo sam, da bi se igral, skoz morem bit zraven njega. Se igra na tleh, jz ležim ali sedim za njim, pa se kr naprej obrača nazaj, me pogleda, poboža po obrazu potem pa se igra naprej. če pa sedim pred njim pa se stegne k meni, da ga vzamem k sebi in se stisne potem se hoče pa naprej igrat.user posted image user posted image user posted image

Pikapokice za Lukca, da bo kmalu bolje!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce iz kje sta Lucalu in Katj, nič se nista oglasili, pa bi res rada eno odpeljala v PO. Če ima katera mobi naj jih obvesti, da imajo prevoz iz LJ zagotovljen, oz če je katera kje na pot nm - lj že prej.

mumu še enkrat: res si ZLATA!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Zanima me koliko dnevnih počitkov imajo vaši zakladi in koliko časa na počitek?? In kdaj vam gredo zvečer spat?? Moj ima zadnje dni 2 počitka, prej pa po 3. Zvečer gre spat ob 20.30. Zjutraj in zvečer pred spanjem se dojiva, čez dan pa gosta hrana, nad katero je čist navdušen. Pred spanjem je pa dojenje še vedno zakon.

Mi še vedno spimo skoraj po vsakem obroku... s tem, da včasih 10 minut, včasih pa tudi 2 uri. user posted image

No, toliko mi je še uspelo prebrati, ker očitno smo imeli zdaj enega od tistih desetminutnih spancev... user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
11.11.2008 10:27:35   
tina50
smo pa res gratale čveke! ob takem lepem vremenu kot je bilo včeraj pa ste tolk na čvekale!user posted image

lepo se imejte danes na srečanju! pa sej ste že tako tam!user posted image user posted image  no, upam, da se imate lepo! na čvekajte se še za nas, ki nismo z vami!user posted image

san Urbanček je prava faca na slikah!user posted image user posted image

Ursi2 user posted image user posted image  za motor! moj je tolk navdušen nad motorji!jaz pa sploh ne! ko sva začela hodit je seveda mislil, da ga imam sam zarad motorja, no pol je pa le ugotovil, da ta svar ni za mene! sma šla enkrat do ankarana, sam mislila da mi bo rit razneslouser posted image ! zdej ima pa potovalnega skuterja! na to se mi je že bolje vsest, ampak ne rada!

Dinki hranjenje! sploh nimam besed pri tem, ker kr žalostna gratam, ko moj škratek tolk mal poje! pa sej vem, da sem smotana, pa da nekateri tud ne pojejo tolk, sam vse en...
no midva se zjutraj ponavadi ob
   -7-8 podojiva
   -10-11 ima malico(ponavadi sadje), če pa se slučajno dojiva ob 9 ima pa ob 12 kosilo(zelenjava, juhica), če pa noče, potem se pa dojiva! ma vse imava tako zmešano, da joj! sva imela že vredu ritem, pa se nama včasih podere!
   -13-14 se dojiva, ker potem zaspi
   -17 ima riževo kašico ali gres-evo(to ima res rad)
   -okoli 19 pa spet dojenje, ker gre spat!
   -ponoči pa spet dojenje 2-3x!

ma me je kr sram, ker mama kr tako vse ............ma........eh.....

pomlad08, user posted image user posted image  avatarček

< Sporočilo je popravil tina50 -- 11.11.2008 10:30:11 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
11.11.2008 10:31:52   
tina50

user posted image user posted image user posted image Nina in Maks vse najboljše user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 11.11.2008 10:32:20 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
11.11.2008 10:34:25   
tina50

Me zanima a se vsi vaši malčki že sami usedejo? Naša se še ne, pa tut včasih ko sedi se kr vrže nazaj al pa v stran, tko da morm zraven nje sedeti ko ona sedi. Je pa full rada na trebuščku in se igra.

pr nam je tudi tako, sam včasih ni rad na trebuščku, včasih pa

Pri nas je isto.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
11.11.2008 10:37:28   
Pingvinčica
Pozdravljene drage moje!

Po dolgem času se vam zopet oglašam. Najprej najlepša hvala za čestitke. Meni vas ne uspe brat kaj šele kaj napisat. Vas pa vseeno nisem pozabla in veliko mislim na vas. Počasi finiširamo z delom na hiši in upamo, da se nam do božiča uspe preselit. (čeprav sva dobla včeri en tak račun da user posted image ).

Sem zasledila, da se danes dobite v Postojni. Fino načvekajte se še za vse nas, ki nas ne bo in eno kavico spijte. Upam, da boste organizirale še kakšno srečanje bližje nas in da nam takrat uspe pridit. Seveda če bomo še dobrodošle.

Naša Nina ima že 2 meseca 6 zobkov.user posted image Pa še nova 2 mislim da bosta kmalu pribodla. Dojimo se na žalost samo še 2-3 na dan. Ni pa hrane, ki ji ne bi bla všeč in naj tako ostane čimdlje. Na kratko je to vse od nas. Bom dodala še kako slikco v album.

By, by

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
11.11.2008 10:39:07   
tina50

Še eno vprašanje, ko se glih o hrani menimo. A ve zdaj že vse jeste al še vedno katera pazi s prehrano? Zadnjič sem sosedi omenila krvavice, pa me je kar debelo pogledala, kaj a to že ješ? user posted image

jaz že kr dolgo jem vse!!!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
11.11.2008 10:43:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

Dobro jutro, danes bo en lep sončen dan, upam da tudi jutri.
San, ta tvoj Urban je pa že pravi raziskovalec, kaj tisto posteljo na 4 sliki imate od Ikeje, katero se podaljšuje?

ja, to je tista postelja, je superuser posted image

Mi jo imamo tudi za tavelikega in  sem zelo zadovoljna. Samo jogi je zelo tank, tako da kakšnega odraslega človeka pa ne bi dolgo zdržala.

mene more vsak večer držat, ker grem spat z izidorejm in pol zaspim in še kakšno uro z njim spimuser posted image

san, kje pa prodajajao ta kruh? verjetno spet samo na tržnici, ne?

ja, na tržnici - pokriti, tam na sredi, pa v trgovinici zrno do zrna, pa verjetno še v kakšni bio trgovini v lj. drugače pa še v domžalah, kjer ima pekarno, pa mogoče še kje

ursi, hvala za link, kako je luka?

timoty, bolje da je en teden pred cepljenjem zdrav. spanje, naš spi približno 2 krat dnevno, dopoldne okoli pol ure, popoldne pa od recimo 20 min do 1 ure. včasih, pa zategne tudi dlje - ma redkouser posted image

hranjenje, vidim, da se naš največ doji, mogoče preveč?user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?