|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
11.11.2008 8:31:32   
Srčekgirll
Jutro bejbe!
Najprej ena user posted image za vse.

Vidm, da ste zelo pridne s čvekcanjem. Fajn.
Mi2 z Vidkom sva super. Se veselo zabavava, kljub temu, da je zunaj dolgočasno vreme. No, sam tolk, se še kej oglasim, zdej morem it, Vid me kličeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.11.2008 8:32:25 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.11.2008 8:32:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Hvala za čestitke punce, Žanu pa vseeeeee najbooooooljšeeeee, pa da bi čimprej minila tale zoprna alergijauser posted image

Varja še spančka, tako, da ji bom potem dala poljubčka, ko vstaneuser posted image

Ja, Estrella, sem rekla, da se javim, a iz Po sem se vrnila šele popoldne tam okrog petih, potem skuhat za user posted image , potem je Gašper okupiral računalnik in ko je šel dol, je pa moj začel s Civilizacijo, tako, da jaz pa nisem imela dostopauser posted image . Spat pa sem šla z otroci, zaspala sem in nisem več vstala, tako, da nisem držala obljube.

Sem pa prav vesela, ker Varja ni nič alergična oz. nima nobenih nezaželjenih reakcij po hrani. Včeraj zvečer sem ji prvič dala keksolino in ga je tako zmazala. Najprej sem milsila dat le kako žličko, a ko sem videla kako je, sem ji napravila kar celo šalčko. In spi kot top že od 21:00 user posted image , dvakrat se je vmes zbudila za hranjenje, matralo pa je ni nič.

jaz sem ji tud že dala keksolino, pa ga ne marauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tokl žalostna, ker ne je mlečnih kašuc, pa toliko izbire je, pa še dobre so za povrhuuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.11.2008 8:40:59   
špelin@
Dobro jutro user posted image

VSE NAJBOLJŠE VARJI IN ŽANU!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že celo jutro klicarim k naši P zaradi rtg izvida, ampak se nobena k.... ne oglasi user posted image

Vidim, da ste bile včeraj strašno pohotne user posted image

katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... user posted image  Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem user posted image

Grem spet vzet telefon v roke......

Ha-ha-ha, zdaj je pa ves čas zasedeno user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.11.2008 8:46:57 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.11.2008 8:53:07   
špelin@
Ej, zdaj pa kao nekdo dvigne slušalko in je takoj prekinjeno! A čem it kar direkt osebno tja, kaj pravite?? Poln k... jih imam že vseh user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.11.2008 8:57:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, zdaj pa kao nekdo dvigne slušalko in je takoj prekinjeno! A čem it kar direkt osebno tja, kaj pravite?? Poln k... jih imam že vseh user posted image

Špelin@, če imaš čas bi na tvojrm mestu šla kar tja, ker drugače jih boš težko dobila. Dostikrat odložijo slušalko zraven telefonauser posted image ti si pa lahko prste znucaš, pa nič ne pomaga

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.11.2008 9:00:38   
Estrella*
Grem zrihtat malo in šibneva malo ven v to turobno vremeuser posted image  

Špelin@: kako je z Gregijem zdravstveno in ješčovno??? Naša po ta novem kaar normalno pije mlekouser posted image Smo čakam kdaj bo usekala ponovni štrajkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.11.2008 9:07:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
pelin@: kako je z Gregijem zdravstveno in ješčovno??? Naša po ta novem kaar normalno pije mlekouser posted image Smo čakam kdaj bo usekala ponovni štrajkuser posted image

Eh, naš mali ga malo sračka: včasih lepo spije mleko, drugič pobesni, tretjič malo popije in se potem spakuje... Ampak zdaj se več ne sekiram: če ostane več kot pol doze, mu noter lepo zmešam rižolino, keksolino ali kaj podobnega in po žlički še kar nekaj poje. Spije tudi veliko razredčenega soka.
Držim pestke, da Alja ne bo več štrajkala!!! user posted image user posted image user posted image

Evo, dobila P in izvid se je našel!!! Slika kaže, da gre res za obstruktivni bronhitis user posted image , nima pa pljučnice, kar je user posted image  Več bova opravila v alergološki, ko bo alergologinja naredila teste in povedala, kako naprej. P je samo rekla, da moramo nazaj, če bi mali težko dihal ali imel kakšne večje težave, do alergološkega izvida ima pa samo Ventolin. Zdaj pa moram počakat do 12h, ko začne delat alergološka amb., da malega naročim.

Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.11.2008 9:12:14   
špelin@
kodrana, vidim, da si gor user posted image  Kako je s Taro? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.11.2008 9:12:19   
Anonimen
Žan vse najboljše ti želim za polovičko leta, pa da se čim prej rešite teh alergijskih problemčkovuser posted image user posted image user posted image

Varja tudi tebi vse najboljše želim, tebi pa želim da se bom čim lažje odstavila od mamine zizeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.11.2008 9:12:28   
kasso
špelin@, ja jaz bi šla kar tja in vprašala, ker če ne boš doma živce zgubila.

barbaw, upam, da je danes Maja že kaj bolje user posted image user posted image user posted image , pa Brina tudi.

Jaz sem pa prav ponosna sama nase, ker odlašam že dve leti, sem včeraj naredila. Peljala sem otroka k zobozdravniku. No, jaz sem se bolj tresla kot onadva. Zobozdravnica jima je le pogledala zobke. Najprej je zlezel Gašper na stol, zelo priden, odprl usta...en zobek je za popravit, drugo pa namazat oz. zalit....sem mislila, da bo huje. No, potem pa vpraša, koliko je Petja stara in mi reče, da naj jo jaz primem v naročje, da se ne bo bala. Ona pa tačas že na stolu in odpre usta user posted image , potem pa je bilo tako fajn se vozit na tiste stolčku. Sem prav ponosna na to mojo punco, kako je korajžna. Nalsednjič ju pripeljem, da jima zobke namaže...to biitak brez problema. Potem pa ko bo treba sinu enga vrtat, pa ne vem kako bo.

Aja, pa na tehnični sem avto peljala, prepričana, da poteče 11.11., tam pa ugotovim, da je že 05.11. potekla, jaz pa 3x v LJ z njim, moj 1x v Ajdovščini. Dobro, da me niso ustavili policaji. Upam, da Martina tega ne bere user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.11.2008 9:12:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
pelin@: kako je z Gregijem zdravstveno in ješčovno??? Naša po ta novem kaar normalno pije mlekouser posted image Smo čakam kdaj bo usekala ponovni štrajkuser posted image

Eh, naš mali ga malo sračka: včasih lepo spije mleko, drugič pobesni, tretjič malo popije in se potem spakuje... Ampak zdaj se več ne sekiram: če ostane več kot pol doze, mu noter lepo zmešam rižolino, keksolino ali kaj podobnega in po žlički še kar nekaj poje. Spije tudi veliko razredčenega soka.
Držim pestke, da Alja ne bo več štrajkala!!! user posted image user posted image user posted image

Evo, dobila P in izvid se je našel!!! Slika kaže, da gre res za obstruktivni bronhitis user posted image , nima pa pljučnice, kar je user posted image  Več bova opravila v alergološki, ko bo alergologinja naredila teste in povedala, kako naprej. P je samo rekla, da moramo nazaj, če bi mali težko dihal ali imel kakšne večje težave, do alergološkega izvida ima pa samo Ventolin. Zdaj pa moram počakat do 12h, ko začne delat alergološka amb., da malega naročim.

no HB vsaj pljučnica niuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.11.2008 9:14:48   
Anonimen
Vprašala bi za četrtek, ste se kaj dogovorile kje in kdaj se dobite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.11.2008 9:14:58   
kasso
špelin@, kaj je obstruktivni bronhitisuser posted image Upam, da ni kaj resnega.

edinaos, ja jaz močno upam, da se bo Varja čimlažje odadila od zize user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.11.2008 9:15:55   
valentina2006
DOBRO JUTRO...

Noč pri nas tko, tko... se je okrog 4.30 zbudu in mel nek monolog user posted image ... sem hodila dudko dajat, pa jo je vztrajno vn metu user posted image ... no pol mu je pa 1X le uspelo in spal do 6.30, se takrat napapcu in spal do zdejle z mamico... sam mami je še fullll user posted image
Srčekgirll: HVALA za user posted image ... se že kuha user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  VARJA in ŽAN  vse naj naj za pol svečke!user posted image

Čestitke tud z naše strani user posted image ...

špelin@: Grozaaaa... ti kr pej osebno...  user posted image ...  user posted image ... joj, kva si vse dovolijo user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.11.2008 9:15:57   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A se kaj dogovarjate? Očitno sem zgrešilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.11.2008 9:18:41   
kasso

katy82, prejšnji teden je bilo pestro tudi zato, ker skupina 6 mulcev na poti v glasbeno šolo ustrahuje in izsiljuje otroke... user posted image  Pa sem to prijavila na policijo, zdaj pa budno spremljam, kdaj se bo golazen spet pojavila, da jim pokažem user posted image

koliko pa so ti mulci stari?

V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kajuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.11.2008 9:18:54   
špelin@
špelin@, kaj je obstruktivni bronhitisuser posted image Upam, da ni kaj resnega.

To je bronhitis, pri katerem je prisotna še zožitev dihalnih poti user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.11.2008 9:19:14   
valentina2006

O vidim, da si ta čas zrihtala... HB ni pljučnica user posted image ... in še vedno user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vam vse dobr izteče user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.11.2008 9:19:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A se kaj dogovarjate? Očitno sem zgrešilauser posted image

baje bo v igri čvekuser posted image samo ne vem ali pri Estrelli ali v Logatcuuser posted image

Glej da boš prišlauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.11.2008 9:20:49   
špelin@
kasso, tudi jaz stiskam pestke za Varjo, da se bo mirno odstavila od zize user posted image user posted image
Uni mulci so stari nekje od 12-15 let... user posted image
Uši?? Madona, se že praskam, to je čisto od psihe user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.11.2008 9:25:21   
kasso

To je bronhitis, pri katerem je prisotna še zožitev dihalnih poti user posted image

a se to samo pozdravi ali kako? Meni se ne sliši tako nedolžnouser posted image Upam, da ne bo postalo kronično, ker se to že kar vleče par mesecev. Saj v Trbovljah bosta pa najbrž takoj prišla na vrsto, a neuser posted image

Edina, hvala...ja v četrtek zaenkrat nimam nobenih planov. No, razen službeno imam ful dela, a ne vem, bom mogla zjutraj prej vstajat, da kaj naredim.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.11.2008 9:26:27   
špelin@

a se to samo pozdravi ali kako? Meni se ne sliši tako nedolžnouser posted image Upam, da ne bo postalo kronično, ker se to že kar vleče par mesecev. Saj v Trbovljah bosta pa najbrž takoj prišla na vrsto, a neuser posted image

Ne vem, kako se to zdravi... user posted image  Upam, da bova v Trb. hitro na vrsti, bom fajn zatežila, itak!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.11.2008 9:32:26   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.11.2008 9:33:49   
tilči

koliko pa so ti mulci stari?

V vrtcu imajo uši, k sreči jih mojadva nista fasala. Jaz pa stalno mislim na to in me glava srbi, joooj zdaj pa ne vem ali je le psihično al kajuser posted image

To je čist psihično.Ko so jih imeli v našem vrtcu, smo se skoz praskali po glaviuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.11.2008 9:37:28   
Anonimen

Edina, hvala...ja v četrtek zaenkrat nimam nobenih planov. No, razen službeno imam ful dela, a ne vem, bom mogla zjutraj prej vstajat, da kaj naredim.

službenouser posted image pridna, meni je šlužba trenutno ''španska vas''user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?