kasso
|
špelin@, ja jaz bi šla kar tja in vprašala, ker če ne boš doma živce zgubila. barbaw, upam, da je danes Maja že kaj bolje , pa Brina tudi. Jaz sem pa prav ponosna sama nase, ker odlašam že dve leti, sem včeraj naredila. Peljala sem otroka k zobozdravniku. No, jaz sem se bolj tresla kot onadva. Zobozdravnica jima je le pogledala zobke. Najprej je zlezel Gašper na stol, zelo priden, odprl usta...en zobek je za popravit, drugo pa namazat oz. zalit....sem mislila, da bo huje. No, potem pa vpraša, koliko je Petja stara in mi reče, da naj jo jaz primem v naročje, da se ne bo bala. Ona pa tačas že na stolu in odpre usta , potem pa je bilo tako fajn se vozit na tiste stolčku. Sem prav ponosna na to mojo punco, kako je korajžna. Nalsednjič ju pripeljem, da jima zobke namaže...to biitak brez problema. Potem pa ko bo treba sinu enga vrtat, pa ne vem kako bo. Aja, pa na tehnični sem avto peljala, prepričana, da poteče 11.11., tam pa ugotovim, da je že 05.11. potekla, jaz pa 3x v LJ z njim, moj 1x v Ajdovščini. Dobro, da me niso ustavili policaji. Upam, da Martina tega ne bere
|