Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jst pa mam pa mojga v nočni in visim tle gor k pozabljena devica ve pa skor vse Ja sej jaz se lahko zraven tud pogovarjam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:01:41
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tally men je to ful bed k mava velko posteljo pol pa sama spim,male pa ponoči še ne upam k seb vzet ampak pol zjutri kako urco potegneva Kje pa dela tvoj da ima nočne? Termo elektrarna toplarna Lj. mene tut včasih prime da bi tamalo k seb vzela sam kaj čem pol ko se bo navadila pr men spat , jo tut zjutri vzamem ko jo nahranim in pol ko ati pride midve še mal spiva z njim Ja, full je čudn, če si sam v veliki postelji... je pa tud res, da so naši presjani in kuj sprobaja, da je pr mamic v ta velk post fajn ležat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:05:17
|
|
|
|
katy82
|
Valentina to maš pa prov naša mala je že mal razvajena glede tega pančkanja,pa kaj čem k mi je pa hudo da bi bla skoz sama v postelci pol jo pa mal k seb vzamem in se cartamo,mislm da je to bolj izgovor zame,da se lahko stiskam Tally a tam majo tud nočne,to pa nisem vedla **** kako so ti všeč svingerji?Men so dobri sam Osenarca mi je mal mim ampak zamižim pa prenesem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:08:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Valentina to maš pa prov naša mala je že mal razvajena glede tega pančkanja,pa kaj čem k mi je pa hudo da bi bla skoz sama v postelci pol jo pa mal k seb vzamem in se cartamo,mislm da je to bolj izgovor zame,da se lahko stiskam Tally a tam majo tud nočne,to pa nisem vedla. Ja in delajo petke in svetke. Ni važno če je praznik, božoč, novo leto karkoli če te pride da dealš pač delaš. **** kako so ti všeč svingerji?Men so dobri sam Osenarca mi je mal mim ampak zamižim pa prenesem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:08:21
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Valentina to maš pa prov naša mala je že mal razvajena glede tega pančkanja,pa kaj čem k mi je pa hudo da bi bla skoz sama v postelci pol jo pa mal k seb vzamem in se cartamo,mislm da je to bolj izgovor zame,da se lahko stiskam Mah nej se mal pocrklajo... pol je šit, ko zrastejo, moja Sara bo stara 6 in bi še zmer najraj z nama ležala, sam kva k je tolk velka že, da nuca celo postlo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** kako so ti všeč svingerji?Men so dobri sam Osenarca mi je mal mim ampak zamižim pa prenesem Ne vem se...sem komi 19 minut prvega dela pregledala... zaenkrat mi ni ne vem kaj...dajmo se presenetit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:11:56
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** kako so ti všeč svingerji?Men so dobri sam Osenarca mi je mal mim ampak zamižim pa prenesem Ne vem se...sem komi 19 minut prvega dela pregledala... zaenkrat mi ni ne vem kaj...dajmo se presenetit... Joj, jest pa TV tolk mal gledam... sem rajš na compu ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:15:40
|
|
|
|
katy82
|
Punce jst grem v pančevo mam oči do kolen,nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:16:16
|
|
|
|
tally
|
Vseeno me bo tut prazna pojstla premamila tako, da vam lahko zaželim samo še lahko nočko in lepe sanje. Grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** kako so ti všeč svingerji?Men so dobri sam Osenarca mi je mal mim ampak zamižim pa prenesem Ne vem se...sem komi 19 minut prvega dela pregledala... zaenkrat mi ni ne vem kaj...dajmo se presenetit... Joj, jest pa TV tolk mal gledam... sem rajš na compu ... Jaz na tv ne morem gledat. V Egiptu ne lovimo ne kanala a ne pop tv.... Tako da si prav tako vse od trenj do preverjenega pogledam na kompjuterju... Tud tele svingerje gledam na compu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:22:36
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, tud jest grem v pančule... mirno nočko vam želim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 23:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa sem spet cist sama... spet nocna straza Lahko noc vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 0:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana: Hvala za tele svingerje. Sem pogledala prva 2 dela in sem se nasmejala do solz... Zdej pa je mozek prisel pa se poslavljam... Lahko noc vsem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 6:36:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Evo, mi smo spet med prvimi pokonci Naša Manca nima veze kdaj gre spat ona je pred 6uro zjutraj pokonci. Včeraj se je vse skupaj za eno uro zamaknilo,od kopanja, papanja, ampak ona vsaja po planu : 5.40 Jaz sem pa kot vreča krompirja, komaj še stojim pokonci. Ful bi spala, ampak kako?! Ah bo že. No pa še za vse mamice ena velia skodelica za vse pa še ena injekcija spanja da bodo čim dalj spali
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, za nami je krasna noč spali smo od 20h-04h in potem papanje in pančkanje še do 07h . Danes mi pridejo končno montirat lamelne zavese, upam da bo barvno tako kot sem si zamislila Vidim, da se nek hud maraton ni dogajal, včeraj od kar sem vas zapustila, ste vse šle počasi spat. Aurora: kako gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:13:10
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! No ss midve greva kar po istem redu vsako jutro . Hvala za kofetek, injekcija za spanje pa pri nas ne pali . Ob 6.10 se je odločil, da bova vstala in tako naj bo ! Spet ste tolk naklofale, da sploh nisem šla brat, ampak si bom potem vzela čas. Sam zadnjo stran sem si pogledala, ko ste se o svingerjih pogovarjale . Naj vam povem, da sem bla na včerajšnji dan pred pol leta še , danes zjutraj ob 4.20 pa je v obliki dr. Taševa prinesla našega Žana in tako smo postali . Moj mali Žanko vse najboljše za polovičko rojstnega dneva !!!!! Vse najboljše pa tudi Varji !!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:14:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Juro! Naša tud že gode, jo bom mogla podojit, mogoče zaspi nazaj za kako urco. edina: včer ni bilo nič potresa, razen, če ste čutil kako moj smrči Pol bi teb pasal, da bi mela vi2 ornge v razmakih terminov za zobar ss: bolj zgodaj boš mogla spat, npr. z Manco, po pa ne bo tako težko vstat kasso: kje si se pa včaraj skrivala? A nisi obljubila, da se javiš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:15:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro, za nami je krasna noč spali smo od 20h-04h in potem papanje in pančkanje še do 07h . Danes mi pridejo končno montirat lamelne zavese, upam da bo barvno tako kot sem si zamislila Vidim, da se nek hud maraton ni dogajal, včeraj od kar sem vas zapustila, ste vse šle počasi spat. Aurora: kako gre joj edina, tebe že zju3 meče 100/h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:17:25
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:19:03
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:19:37
|
|
|
|
Svojeglava
|
SS dobro jutro! Te razumem, moja meja je 6:00, kar je pred tem je sredi noči... Naša se zadnje dni zbuja 6:30, očitno se je navadila, ker se je vedno morala zbudit tam nekje do 7:00, da peljeva taveliko v vrtec. ampak na žalost je tko tut za vikend ... no samo če bo tko naprej, je men zakon... vreme za p.o.p.i.z.d.i.t, Gorenjke a se dobimo kje na kufetku ta teden k je napovedan slabo in mrzlo? Qualandia, Mercator, Tuš??? Dejmo no, bomo mal počvekale! Jutri, mogoče? Dejte se javt, Darmar je ziher za, samo nič ne bere... še kera?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:21:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! No ss midve greva kar po istem redu vsako jutro . Hvala za kofetek, injekcija za spanje pa pri nas ne pali . Ob 6.10 se je odločil, da bova vstala in tako naj bo ! Spet ste tolk naklofale, da sploh nisem šla brat, ampak si bom potem vzela čas. Sam zadnjo stran sem si pogledala, ko ste se o svingerjih pogovarjale . Naj vam povem, da sem bla na včerajšnji dan pred pol leta še , danes zjutraj ob 4.20 pa je v obliki dr. Taševa prinesla našega Žana in tako smo postali . Moj mali Žanko vse najboljše za polovičko rojstnega dneva !!!!! Vse najboljše pa tudi Varji !!!!!! Ma kaj prehitevaš s čestitkam. To je naše delo, pol se šele ti javiš in se zahvališ in voščiš še ti. Ja tebe pa res niso naučil olike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 7:35:09
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Hvala!!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! No ss midve greva kar po istem redu vsako jutro . Hvala za kofetek, injekcija za spanje pa pri nas ne pali . Ob 6.10 se je odločil, da bova vstala in tako naj bo ! Spet ste tolk naklofale, da sploh nisem šla brat, ampak si bom potem vzela čas. Sam zadnjo stran sem si pogledala, ko ste se o svingerjih pogovarjale . Naj vam povem, da sem bla na včerajšnji dan pred pol leta še , danes zjutraj ob 4.20 pa je v obliki dr. Taševa prinesla našega Žana in tako smo postali . Moj mali Žanko vse najboljše za polovičko rojstnega dneva !!!!! Vse najboljše pa tudi Varji !!!!!! Ma kaj prehitevaš s čestitkam. To je naše delo, pol se šele ti javiš in se zahvališ in voščiš še ti. Ja tebe pa res niso naučil olike Sorči, pa je blo res neolikano tole . Evo sm se zgori zahvalila, pa se delajmo, da se incident ni zgodil! Morm pa res prebrat, kaj ste mele spet v delu zvečer... verjetno je bla tema samo o "potresih" ane? No da vidmo, če se je kje treslo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 8:04:47
|
|
|
|
tilči
|
VARJA in ŽAN vse naj naj za pol svečke!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 8:23:12
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Hvala za čestitke punce, Žanu pa vseeeeee najbooooooljšeeeee, pa da bi čimprej minila tale zoprna alergija Varja še spančka, tako, da ji bom potem dala poljubčka, ko vstane Ja, Estrella, sem rekla, da se javim, a iz Po sem se vrnila šele popoldne tam okrog petih, potem skuhat za , potem je Gašper okupiral računalnik in ko je šel dol, je pa moj začel s Civilizacijo, tako, da jaz pa nisem imela dostopa . Spat pa sem šla z otroci, zaspala sem in nisem več vstala, tako, da nisem držala obljube. Sem pa prav vesela, ker Varja ni nič alergična oz. nima nobenih nezaželjenih reakcij po hrani. Včeraj zvečer sem ji prvič dala keksolino in ga je tako zmazala. Najprej sem milsila dat le kako žličko, a ko sem videla kako je, sem ji napravila kar celo šalčko. In spi kot top že od 21:00 , dvakrat se je vmes zbudila za hranjenje, matralo pa je ni nič.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?