|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 22:58:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jst pa mam pa mojga v nočni in visim tle gor k pozabljena devica ve pa skor vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej jaz se lahko zraven tud pogovarjam...user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.11.2008 23:01:41   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tally men je to ful bed k mava velko posteljo pol pa sama spim,male pa ponoči še ne upam k seb vzet ampak pol zjutri kako urco potegneva
Kje pa dela tvoj da ima nočne?

Termo elektrarna toplarna Lj. mene tut včasih prime da bi tamalo k seb vzela sam kaj čem pol ko se bo navadila pr men spatuser posted image , jo tut zjutri vzamem ko jo nahranim in pol ko ati pride  midve še mal spiva z njimuser posted image

Ja, full je čudn, če si sam v veliki postelji... je pa tud res, da so naši user posted image presjani in kuj sprobaja, da je pr mamic v ta velk post fajn ležat.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.11.2008 23:05:17   
katy82
Valentina to maš pa prov naša mala je že mal razvajena glede tega pančkanja,pa kaj čem k mi je pa hudo da bi bla skoz sama v postelci pol jo pa mal k seb vzamem in se cartamo,mislm da je to bolj izgovor zame,da se lahko stiskamuser posted image

Tally a tam majo tud nočne,to pa nisem vedla

**** kako so ti všeč svingerji?Men so dobri sam Osenarca mi je mal mim ampak zamižim pa prenesemuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.11.2008 23:08:14   
tally

Valentina to maš pa prov naša mala je že mal razvajena glede tega pančkanja,pa kaj čem k mi je pa hudo da bi bla skoz sama v postelci pol jo pa mal k seb vzamem in se cartamo,mislm da je to bolj izgovor zame,da se lahko stiskamuser posted image

Tally a tam majo tud nočne,to pa nisem vedla.

Ja in delajo petke in svetke.

Ni važno če je praznik, božoč, novo leto karkoli če te pride da dealš pač delaš.

**** kako so ti všeč svingerji?Men so dobri sam Osenarca mi je mal mim ampak zamižim pa prenesemuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.11.2008 23:08:21   
valentina2006

Mah nej se mal pocrklajo... pol je šit, ko zrastejo, moja Sara bo stara 6 in bi še zmer najraj z nama ležala, sam kva k je tolk velka že, da nuca celo postlo.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.11.2008 23:09:21   
Anonimen

Ne vem se...sem komi 19 minut prvega dela pregledala... zaenkrat mi ni ne vem kaj...dajmo se presenetit...user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.11.2008 23:11:56   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ne vem se...sem komi 19 minut prvega dela pregledala... zaenkrat mi ni ne vem kaj...dajmo se presenetit...user posted image

Joj, jest pa TV tolk mal gledam... sem rajš na compu user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.11.2008 23:15:40   
katy82
Punce jst grem v pančevo mam oči do kolen,nočko

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.11.2008 23:16:16   
tally
Vseeno me bo tut prazna pojstla premamila tako, da vam lahko zaželim samo še lahko nočko in lepe sanje. Gremuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.11.2008 23:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Joj, jest pa TV tolk mal gledam... sem rajš na compu user posted image ...

Jaz na tv ne morem gledat. V Egiptu ne lovimo ne kanala a ne pop tv.... Tako da si prav tako vse od trenj do preverjenega pogledam na kompjuterju...

Tud tele svingerje gledam na compu...

Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.11.2008 23:22:36   
valentina2006
Punce, tud jest grem v pančule... mirno nočko vam želim...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.11.2008 23:26:21   
Anonimen
No pa sem spet cist sama... spet nocna strazauser posted image

Lahko noc vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.11.2008 0:13:09   
Anonimen
Jana: Hvala za tele svingerje. Sem pogledala prva 2 dela in sem se nasmejala do solz...

Zdej pa je mozek prisel pa se poslavljam...

Lahko noc vsem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.11.2008 6:36:45   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

user posted image

Evo, mi smo spet med prvimi pokonci user posted image
Naša Manca nima veze kdaj gre spat ona je pred 6uro zjutraj pokonci. Včeraj se je vse skupaj za eno uro zamaknilo,od kopanja, papanja, ampak ona vsaja po planu : 5.40 user posted image
Jaz sem pa kot vreča krompirja, komaj še stojim pokonci.
Ful bi spala, ampak kako?!
Ah bo že.

No pa še za vse mamice ena velia skodelica user posted image  za vse user posted image  pa še ena injekcija spanja da bodo čim dalj spali user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.11.2008 7:08:46   
Anonimen
Dobro jutro,

za nami je krasna nočuser posted image user posted image user posted image spali smo od 20h-04h in potem papanje in pančkanje še do 07huser posted image user posted image user posted image .

Danes mi pridejo končno montirat lamelne zavese, upam da bo barvno tako kot sem si zamislilauser posted image

Vidim, da se nek hud maraton ni dogajal, včeraj od kar sem vas zapustila, ste vse šle počasi spat.

Aurora: kako greuser posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.11.2008 7:13:10   
Naty*
Jutro!

No ss midve greva kar po istem redu vsako jutro user posted image . Hvala za kofetek, injekcija za spanje pa pri nas ne pali user posted image . Ob 6.10 se je odločil, da bova vstala in tako naj bo user posted image !

Spet ste tolk naklofale, da sploh nisem šla brat, ampak si bom potem vzela čas. Sam zadnjo stran sem si pogledala, ko ste se o svingerjih pogovarjaleuser posted image .

Naj vam povem, da sem bla na včerajšnji dan pred pol leta še user posted image , danes zjutraj ob 4.20 pa je user posted image  v obliki dr. Taševa prinesla našega Žana  user posted image  in tako smo postali user posted image . user posted image

Moj mali Žanko vse najboljše za polovičko rojstnega dnevauser posted image  !!!!! Vse najboljše pa tudi Varji user posted image user posted image !!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.11.2008 7:14:18   
Estrella*
Juro!

Naša tud že gode, jo bom mogla podojit, mogoče zaspi nazaj za kako urco.
edina: včer ni bilo nič potresa, razen, če ste čutil kako moj smrčiuser posted image  Pol bi teb pasal, da bi mela vi2 ornge v razmakih terminov za zobaruser posted image

ss: bolj zgodaj boš mogla spat, npr. z Manco, po pa ne bo tako težko vstatuser posted image

kasso: kje si se pa včaraj skrivala? A nisi obljubila, da se javiš???

Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.11.2008 7:15:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutro,

za nami je krasna nočuser posted image user posted image user posted image spali smo od 20h-04h in potem papanje in pančkanje še do 07huser posted image user posted image user posted image .

Danes mi pridejo končno montirat lamelne zavese, upam da bo barvno tako kot sem si zamislilauser posted image

Vidim, da se nek hud maraton ni dogajal, včeraj od kar sem vas zapustila, ste vse šle počasi spat.

Aurora: kako greuser posted image user posted image

joj edina, tebe že zju3 meče 100/huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.11.2008 7:17:25   
Estrella*
user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.11.2008 7:19:03   
Estrella*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.11.2008 7:19:37   
Svojeglava
SS dobro jutro! Te razumem, moja meja je 6:00, kar je pred tem je sredi noči...user posted image
Naša se zadnje dni zbuja 6:30, očitno se je navadila, ker se je vedno morala zbudit tam nekje do 7:00, da peljeva taveliko v vrtec.
ampak na žalost je tko tut za vikend user posted image ... no samo če bo tko naprej, je men zakon...

vreme za p.o.p.i.z.d.i.t, Gorenjke a se dobimo kje na kufetku ta teden k je napovedan slabo in mrzlo? Qualandia, Mercator, Tuš???

Dejmo no, bomo mal počvekale!
Jutri, mogoče?

Dejte se javt, Darmar je ziher za, samo nič ne bere... še kera?

Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.11.2008 7:21:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

No ss midve greva kar po istem redu vsako jutro user posted image . Hvala za kofetek, injekcija za spanje pa pri nas ne pali user posted image . Ob 6.10 se je odločil, da bova vstala in tako naj bo user posted image !

Spet ste tolk naklofale, da sploh nisem šla brat, ampak si bom potem vzela čas. Sam zadnjo stran sem si pogledala, ko ste se o svingerjih pogovarjaleuser posted image .

Naj vam povem, da sem bla na včerajšnji dan pred pol leta še user posted image , danes zjutraj ob 4.20 pa je user posted image  v obliki dr. Taševa prinesla našega Žana  user posted image  in tako smo postali user posted image . user posted image

Moj mali Žanko vse najboljše za polovičko rojstnega dnevauser posted image  !!!!! Vse najboljše pa tudi Varji user posted image user posted image !!!!!!

Ma kaj prehitevaš s čestitkam. To je naše delo, pol se šele ti javiš in se zahvališ in voščiš še ti. Ja tebe pa res niso naučil olikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.11.2008 7:35:09   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

Hvala!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Ma kaj prehitevaš s čestitkam. To je naše delo, pol se šele ti javiš in se zahvališ in voščiš še ti. Ja tebe pa res niso naučil olikeuser posted image user posted image

Sorči, pa je blo res neolikano tole user posted image . Evo sm se zgori zahvalila, pa se delajmo, da se incident ni zgodil!user posted image user posted image user posted image user posted image

Morm pa res prebrat, kaj ste mele spet v delu zvečer... verjetno je bla tema samo o "potresih" ane? No da vidmo, če se je kje treslo...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.11.2008 8:04:47   
tilči
user posted image  VARJA in ŽAN  vse naj naj za pol svečke!user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.11.2008 8:23:12   
kasso
Dobro jutro!

Hvala za čestitke punce, Žanu pa vseeeeee najbooooooljšeeeee, pa da bi čimprej minila tale zoprna alergijauser posted image

Varja še spančka, tako, da ji bom potem dala poljubčka, ko vstaneuser posted image

Ja, Estrella, sem rekla, da se javim, a iz Po sem se vrnila šele popoldne tam okrog petih, potem skuhat za user posted image , potem je Gašper okupiral računalnik in ko je šel dol, je pa moj začel s Civilizacijo, tako, da jaz pa nisem imela dostopauser posted image . Spat pa sem šla z otroci, zaspala sem in nisem več vstala, tako, da nisem držala obljube.

Sem pa prav vesela, ker Varja ni nič alergična oz. nima nobenih nezaželjenih reakcij po hrani. Včeraj zvečer sem ji prvič dala keksolino in ga je tako zmazala. Najprej sem milsila dat le kako žličko, a ko sem videla kako je, sem ji napravila kar celo šalčko. In spi kot top že od 21:00 user posted image , dvakrat se je vmes zbudila za hranjenje, matralo pa je ni nič.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?