Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:31:20
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Vpadam v vašo veselo debato... letnik 1973 je ZLATI letnik, lepo prosim sicer pa Brina nam je zbolela sem prej klicala dežurnega na Metelkovo - po mojem opisu, je ocenil, da ima šesto bolezen lahko bi bile še norice, ampak se mi ne ujema z opisom iz knjige ful je pikasta po hrbtu, bušiju, po čelu, vekah, zadaj po vratu verjetno zato ne papa, pa tista vročina s petka na soboto... upam, da je to res to in da bo hitro konec - če sem prav prebrala, se zaključi v 2-3 dneh imamo pa P v četrtek - verjetno ne bo dobila 3. doze cepiva?!? ne vem pa, ali grem lahko z njo na sprehod jutri ali ne - vročine več nima danes sva bili zunaj 1,5 ure naša P pa jutri šele popoldan dela meje kar presenetilo, da je zbolela - sem mislila, da bo še kar preteklo nekaj časa do prve bolezni sploh pa ne vem, kje je to dobila baje naj bi se preneslo z drugih otrok? ne vem, da bi bili kateri bolni Ja bogica Brina. naj hitro ozdravi...po mojem greš lahko na kak sprehod.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:31:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Joj Aurora ta je pa dobra A si se doterala za možeka? Moj točno ve kdaj me zagrabi ker si takrat oblečem črno pižamo za spat(majčko in hotke) pa me nikol ne pusti zaspat.K pa njega prime pa zgine v kopalnico in potem pol ure paradira pred mano nag pa misli da bom dol padla od njegove lepote,no ja saj ponavad kar podležem A ve maste še kej predigre?MIdva se dobesedno naskočva in je gotovo v 5-ih minutah.Sam ni slabo da ne bo katera to mislila,sam men manjka romantika,mal svečk pa muzka ne bi blo slabo na vsake kvatre.Itak pa vzdušje ni čist sproščeno k skoz poslušava če se mala oglaša Po porodu se nama je čist spremenil sploh ne vem če se bo vrnilo kdaj na stare tirnice Mah pol bo še slabš, ker nikol ne veš kdaj bo prilezla k vama in si skoz z enim učom na straži Zato so pa kljucavnice in kljuci v vratih... Je.e ti to, ko se enkrat zaleti v vrata, te vse mine Ves Andraž je že tolk velik, da vzame ključ in našga ven phne in odpre vrata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:31:43
|
|
|
|
katy82
|
**** saj to je tud men čudn k nisem bla nikol pristašica takega sexa ampak zdej pa kadar se pač spraviva je ful dober. Mogoče je to zato ker se ne dogaja več tako pogosto kot se je prej ko sva bla sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:32:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A ve maste še kej predigre?MIdva se dobesedno naskočva in je gotovo v 5-ih minutah.Sam ni slabo da ne bo katera to mislila,sam men manjka romantika,mal svečk pa muzka ne bi blo slabo na vsake kvatre.Itak pa vzdušje ni čist sproščeno k skoz poslušava če se mala oglaša Po porodu se nama je čist spremenil sploh ne vem če se bo vrnilo kdaj na stare tirnice Nič predigre je treba hit opravt ker ne vemo kdaj se bo mala zbudila . Ne res se je spremenilo, pa še mala je v isti sobi tko da neke romantike ne more bit. saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice Sej bi jo pa jo nimamo , šele drugo leto, takrat bo pa sama hodila k nama spat pa spet ne bo nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Edina kaj se čudš da smrči,ziher je blo včer prehudo zanj k je bla končno mala pridna se je pa mami razživela nimam pojma o čem ve to Kaj se delaš nevedno, kar priznaj . ja a si še tukaj upam, da ti dragi ni zahinavil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:33:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice al pa otroka v spalnico, ti pa v dnevni, al pa kuhni, al pa kopalnici, možnosti je milijon tally ne še kr sem tu, se zadržujem...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:34:09
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Edina kaj se čudš da smrči,ziher je blo včer prehudo zanj k je bla končno mala pridna se je pa mami razživela nimam pojma o čem ve to Kaj se delaš nevedno, kar priznaj . ja a si še tukaj upam, da ti dragi ni zahinavil Je rekel, da skoči še pod tuš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** saj to je tud men čudn k nisem bla nikol pristašica takega sexa ampak zdej pa kadar se pač spraviva je ful dober. Mogoče je to zato ker se ne dogaja več tako pogosto kot se je prej ko sva bla sama. Jah ce vama je tko fajn pol ni problema... Men ni... jaz rabim velik predigre, medigre in ...po sexsu tud velik crklanja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice al pa otroka v spalnico, ti pa v dnevni, al pa kuhni, al pa kopalnici, možnosti je milijon tally ne še kr sem tu, se zadržujem... opaaaa Jana zdaj še bolj po diši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:35:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice al pa otroka v spalnico, ti pa v dnevni, al pa kuhni, al pa kopalnici, možnosti je milijon tally ne še kr sem tu, se zadržujem... jana, to ti pa ne verjamem, že slišim, da nekaj šumi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:35:49
|
|
|
|
aurora28
|
Katy kratko ali sladko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:35:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Edina kaj se čudš da smrči,ziher je blo včer prehudo zanj k je bla končno mala pridna se je pa mami razživela nimam pojma o čem ve to Kaj se delaš nevedno, kar priznaj . ja a si še tukaj upam, da ti dragi ni zahinavil Je rekel, da skoči še pod tuš potem pa le še kak post napiš, da mu tik pred očmi ne zaspiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:36:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice al pa otroka v spalnico, ti pa v dnevni, al pa kuhni, al pa kopalnici, možnosti je milijon tally ne še kr sem tu, se zadržujem... opaaaa Jana zdaj še bolj po diši eh kje pa....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice al pa otroka v spalnico, ti pa v dnevni, al pa kuhni, al pa kopalnici, možnosti je milijon Tocno tako... Pa tud sej ni sam noc za te stvari.... podnevi je se bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:37:05
|
|
|
|
katy82
|
Midva ponavadi v dnevni ker me vse mine da bi jo medtem gledala.Je pa od moje kolegice punčka stara 2 leti kazala men na dojenčku kaj delata oči pa mami ko spijo.Sem bla šokirana da se ne umakneta pred tolk starim otrokom.So mel pa probleme k je mala ponoči zagledala očija na njej in se je valda ustrašla za mami in je histerično vpila in jokala celo noč. Aurora a ma tvoj še kej za pospravt da si še kr tle gor,hitr v akcijo drugač ti bo zaspal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:37:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice al pa otroka v spalnico, ti pa v dnevni, al pa kuhni, al pa kopalnici, možnosti je milijon tally ne še kr sem tu, se zadržujem... jana, to ti pa ne verjamem, že slišim, da nekaj šumi [/quote] ma sej grem zdej po neki za grickat pa pred tv spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:38:13
|
|
|
|
aurora28
|
Naju je zadnjič prijelo, da sva hitro skočila drug na drugega preden je obisk prišel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:38:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Edina kaj se čudš da smrči,ziher je blo včer prehudo zanj k je bla končno mala pridna se je pa mami razživela nimam pojma o čem ve to Kaj se delaš nevedno, kar priznaj . ja a si še tukaj upam, da ti dragi ni zahinavil Je rekel, da skoči še pod tuš potem pa le še kak post napiš, da mu tik pred očmi ne zaspiš Al pa k njemu pod...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos saj vam pravim otroke je treba dat v svoje sobice al pa otroka v spalnico, ti pa v dnevni, al pa kuhni, al pa kopalnici, možnosti je milijon Tocno tako... Pa tud sej ni sam noc za te stvari.... podnevi je se bolje. eh moj itak po cele dneve dela, ma še boljš še kake nočne naj si najde, ker povem vam vsak čas bo dobil eno orng okrog kepe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:39:47
|
|
|
|
jana81
|
NOČKO BABIKE....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:39:52
|
|
|
|
katy82
|
Edina a nisi ta prave buče trofla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:39:54
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: trenutno stanje do januarčič je -99 strani. Huda ura se jim bilža. Samo kot intermezzo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:40:03
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Edina kaj se čudš da smrči,ziher je blo včer prehudo zanj k je bla končno mala pridna se je pa mami razživela nimam pojma o čem ve to Kaj se delaš nevedno, kar priznaj . ja a si še tukaj upam, da ti dragi ni zahinavil Je rekel, da skoči še pod tuš potem pa le še kak post napiš, da mu tik pred očmi ne zaspiš Al pa k njemu pod... Imava kad in ni fajn, razen če bi kopel naredu takrat pa skočim zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:41:10
|
|
|
|
tally
|
Jana nočko tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 22:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midva ponavadi v dnevni ker me vse mine da bi jo medtem gledala.Je pa od moje kolegice punčka stara 2 leti kazala men na dojenčku kaj delata oči pa mami ko spijo.Sem bla šokirana da se ne umakneta pred tolk starim otrokom.So mel pa probleme k je mala ponoči zagledala očija na njej in se je valda ustrašla za mami in je histerično vpila in jokala celo noč. Aurora a ma tvoj še kej za pospravt da si še kr tle gor,hitr v akcijo drugač ti bo zaspal Ej, ampak to je pa res... Pa ves kake posledice to na otroku lahko pusti...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?