|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.11.2008 9:01:33
|
|
|
|
darja33
|
Alo! Evo me spet med vami... Ja, itak vas berem vsak dan, sam pisat se mi ne da tak pogosto. Pa nič novga se mi ne dogaja da bi o tem pisala, nisem noseča, ne kupujem kuhinje, ne hodim na telovadbo, sam v službo tu pa tam.... Ta teden bo pa druga pesem. Vidim da me tule že Mavo zafrkava, tak da zdej pa res grem v top fita, morda že danes?! Moja punca je po starem, je sadje, zelenjavo kako žlico, ampak se ne sekiram, dokler ima 10,5 kil tud če cel mesec ne je nič razen mleka... No sej napredujemo, korenček že je... Js sem po starem, 2 krat delam ostalo pa z Mavo šetama in debatirama (nama ne zmanjka teme). Čez vikend se pa posvetim slabši polovici... Mavo, calgel res vsebuje anestetik tak da pretiravat res ni treba... To je podobno kot one močne Septolete ko maš pol čist mrtev jezik... Ha, ko sem že pri tem.. V petek smo ga v službi enmal žingal, js sem imela pa še potem paciente, pa smo panično iskali čigumi, vse kar smo našli (za prikrit zadah...) so ble Septolete. Kaj naj rečem, so mi omrtvile jezik, ki je že bil itak enmal omrtvičen od alko, tak da sem bolj nerazumljivo govorila... Ampak ni blo kakih posledic (še nimam povratne info.). Nati, čestitke...JA? Ropotuljica, je pa ena taka tička mkot js, sam bere pa se nič ne opogumi... Skuštrana sem te včeri vidla pred Jeloo oz Mega outletom, si bla otovorjena z Arsenom. Si še kr v Slo? Kako kaj tvoja lulika?! Bo potreben kontrolni pregled al se je stanje izboljšalo?! Povratna informacija je pomembna za zdravnika! Dans bo lep dan, pejte ven babe in si zluftajte možgančke in riti od vinčka ter gosk...
|
|
|