Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: san veš kdo ma res bio kruh, krejan. no, upam, tud žito vse bio vzgaja, tud škropi sam z naravnimi zvarki, tko prav kolegica, ki si je vse to ogledala... no, njegov kruh jaz kupujem, ker mi je dober, sam vprašanje, če ga majo v kranju san, kje pa prodajajao ta kruh? verjetno spet samo na tržnici, ne? IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: san pa še to, odkar imamo zajtrk, je zmanjšal obroke na okoli 1,5 dcl. no, zajtrk je okol 1 dcl. se pa še vedno ogromno doji. Hmmmm, pri nas je pa ravno sedaj Tit začel ful lepo in veliko jesti. So še zmeraj kaki dnevi ko mu ne tekne kaj preveč, ampak drugače tako lepo je, da ga je pravi užitek hraniti....kako ustka odpira . Tudi zajtrke sem mu začela delati od kar je star 7 mesecev in sedaj pri nas hranjenje izgleda približno takole: ob 6h: dojenje ob 9h: zajtrk GH (sadje) ob 11h, pred spanjem: dojenje (bolj za crkljanje) ob 14.00: kosilo GH (zelenjava) ob 17h: dojenje, pred spanjem (bolj za crkljanje) ob 19h: kašica riževa ob 20h, pred spanjem: dojenje bi prosila še katero od vas, da napiše kako izgleda pri vas hranjenje....me je strah da moj Tit ne je preveč . Drugače pa za zajtrk in večerjo poje tam od 100-150 ml. Zelenjavica mu pa tekne, jo poje tudi do 250 ml. Ja, moj sinko ima najraje tisto kar skuha mami ....tak je k oči . mi imamo dojenje zjutraj okol 6-ih potem pa okoli 8 ali 9 ure nekje zajtrk pa potem dojenje 1-2 krat med 11:30 -12 uro kosilo dojenje 2 krat okoli 16 ih ali malo prej sadna malica dojenje po novem malo večereje okoli 18:30, kakšen pišlot ali malo kruhka dojenje čez noč pa dojenje 2-3 krat, včasih tud samo 2 krat Hvala San. Vsaj ena, ki mi je odgovorila. Vidim, da imate malo drugače kot mi, predvsem mi uspešno preskakujemo nočna dojenja, sedaj že kar nekaj časa in je super IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Ja, pri nas je tud za nč vreme, cel dan je megla, nič sončka, prav bedno. Upam, da vam bo vreme v torek naklonjeno. ma ja, sem prav žalostna ...sem mislila, da bomo danes še lahko izkoristili vreme, ker je za naprej napovedan skoraj vsak dan dež, pa je bila cel dan taka megla, da joj ...če bi imela trajno in bi šla ven, bi mi vse dol padl IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Midva sva pa danes tako uživala, kar 4 ure sva se na soncu martinčkala. blagor san in Vilma, hvala tudi vama . OK, mislim, da bo tole zadosti za danes. Jutri zjutraj vas še malo preverim, potem se pa nekatere itak vidimo, se že veselim ....upam le da ne bo spet kakih večjih zastojev na cesti.
< Sporočilo je popravil Dinki -- 10.11.2008 17:04:58 >