sončnica_8
|
Anita, za zobke, saj tu ne veš ali čestitati ali kaj, ko jih toliko na plano dre. Mi imamo enako situacijo, upam le da ga ne bodo mučili preveč. IZVIRNO SPOROČILO: anitav Sončnica a potem ste med tedno kr velik sami? No, pa vsaj čez vikend nadoknadite. Zakaj pa nista vi2 v LJ? Pa misliš da ne ve, ko te pokliče mama? Po moje pa ve. Naš tudi sedaj par dni kr zavestno kliče mama. A vaši sončki znajo ploskat? Naš je to vrlino zavestno odkril včeraj in se mu je tako fajn zdelo. Ja, smo kar veliko sami, ker dragi dela, imam pa srečo da imam starše veliko pri meni, pa teto, nono, strica...ampak, sva pa dosti tudi sama, tako da je kar pestro. V LJ pa nisem več, ker smo se pravzaprav po rojstvu Matije preselili nazaj "domov", sem prej živela 12 let v lj (s študijem vred). Imam pa še vedno službo v Ljubljani, tako da se bom dnevno vozila gor. To je tako daleč, da zdaj ne upam niti pomislit kako bo. V Lj sem živela v centru in imela 10 minut peš do službe, zdaj pa bom imela v eno smer 130 km Kako pa je kaj z vami in vožnjo v službo? Je še kakšna, ki se bo vozila daleč ali po km ali pa po času? (jaz imam vsaj to srečo, da je večina avtoceste). ploskanje...Matija je začel ploskati že zelo zgodaj, zdaj pa to počne bolj poredko. Ah, so zanimivi, ker jih ne moreš kaj veliko primerjat med seboj, saj eni prehitevajo po levi, drugi po desni, se pravi eni prej motorično., drugi več čebljajo, razumejo...kaj se pa plete v njihovih bistrih glavicah, pa sam bog ve . tiste ko imate medvede....da bi bili ti prijazni kot winnie, sicer pa kaže, da boste v primeru srečanj poračunale z njimi, da bodo samo
|