|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
10.11.2008 15:34:30   
Anonimen
še vedno nisem na novi straniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.11.2008 15:34:39   
Anonimen
oujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.11.2008 15:56:36   
Samsa
pa ti je ratalo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.11.2008 16:06:09   
aleksandra silvija
Samsa pozdravljenauser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.11.2008 16:07:31   
aleksandra silvija
tukaj sem. Sem imela pestro noč danes, mi je Ema jokala eno uro, pa zaspala za dve urci pa se spet zbudila... zjutraj je imela 38 vročine
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mirno nočko in naspanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.11.2008 16:09:03   
aleksandra silvija
Se mu zdej ful k mu rata mal spit iz kozarca pa jeziček not pomolt. K zagleda kozarc kr usta začne odpirat
user posted image user posted image user posted image
Bravo-pa saj  otročki brez AM sploh ne rabijo flašk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.11.2008 17:19:30   
Tina 28
Uf...midve sva že z drugega sprehoda...sem mogla kar v peto dat, saj je skoraj takoj zatem, ko je sonček ušel ratala temauser posted image hribi...nimaš kaj.

Sem sama doma..tolk stvari je blo za komentirat, ko sem vas brala...zdaj mi je pa vse ušlo iz glave.

Aja...RMRM, Ninny....kdaj se dobimo...prejšnji teden mi je blo že takoj jasno, da ne bo nič, saj je bla Maša bolna...zdaj je EMa...no, do naslednjega tedna se pa pozdravte in naj noben na novo ne zboli...pol pa se vidimouser posted image .

Aha...mislim, d sem hotla komentirat zadevo z vzgojiteljico. Jaz, ki delam v tem poslu...pa priznam, da je treba kdaj glas povzdignit, ker eni tolk iščejo meje, da glava peče. Mislim, da je vsaka prijazna z otroci, dokler upoštevajo pravila...ko jih ne (kar ni nič novega) pa je treba bit bolj oster. Saj boste vidle na kakšnem rojstnem dnevu, kako zgleda že vsaj 5 vrstnikov na kupu...kaj šele 20 na cesti, ko ni spasa. Mi je pa zadeva z mobijem mimo (sem tud jaz mela nekaj let nazaj obdobje, ko sem privat dvigala, ker sem iskala stanovanje, pa je blo skoz nekaj...in sem dobila po grbi od starša...in po pravici priznam. Ni pa zaradi tega trpelo delo, saj nisem prekinjala procesa...in me je izučlo, da se oglasim, samo, če kličejo iz vrtca za Nejca...alpa kak starš). Čeprav ga vedno nosim s sabo, če bi se kermu kaj naredlo, pa bi mogli starše poklicat...v tem primeru je treba tud govort po mobiju.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.11.2008 18:08:57   
lunca14
uuuuuuuuuuuu-vidim,da je debata o gosti hraniuser posted image ,ali kupljena,ali doma narejena.Tudi sama sem za drugo varianto,domače,ker me je kar groza,kaj vse je v teh kupljenih stekleničkah,je pa res,da če začneš z kupljeno hrano-že pripravljeno,je potem težko it na domače narejeno,ker je tam toliko različnih dodatkov okusa,ki prijajo tamalim,da jim je domača potem neokusna.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.11.2008 19:21:42   
anaj22
čer

moj medo je že omagu je sam padu v postlo ker pop. ni nč spav

se morm pohvalt da sva šla včeri prvič od kar mava Jaka zvečer ven sva šla gledat bonda in je blo super, sam jest sem bla ob 23h že fuč ker sem celo soboto pospravlala pa neki packala ker smo mel v nedelo pol obiske.

men je za tamalga ful fajn kuhat, še bl se mi pa pol dopade k on to tko z veseljem poje

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.11.2008 19:43:09   
Kaja08
Čeeeeerrr!! No, Žigi že spi, kot ubit, ker celo popoldne ni nič spal (tako kot Jaka, ane anaj user posted image ) Včeri zvečer se je neki zmrdval, ko sem mu dala riževo kašico, danes ga pa nisem dohajala - komi sem mu dala žlico v usta, je že novo žlico hotu user posted image  Je več kot 60 ml kašice pojedu, pol pa še ful mleka popil user posted image user posted image  Zdej pa samo upam, da bo tudi spal temu primerno user posted image

anaj, kaj pa mu vse kuhaš? Jaz bom verjetno še počakala, da se fajn navadi na tole večerno kašico, pol bom pa kakšno zelenjavo začela dajat. Sam ni mi čist jasn, kako korenček speštaš - ker palični mešalnik mi ne deluje na tako malo količino (en korenček), če pa samo z vilico pretlačim, pa ostanejo ogromni koščki user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.11.2008 19:46:11   
Kaja08
Aja, pa še neki me zanima - ko dajete po žlički hrano, a user posted image  kej jeziček ven potisne?

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.11.2008 20:01:17   
Tina 28
Kaja...jaz sem mela iste težave s korenčkom. Fajn mora bit skuhan, pa mal mlekca dodaj...pa se bo pol lepše spasiral. 4-ti dan sem pa dodala še četrtino kropirja in je ratala lepa kašica....tud korenjček se je lepše zmiksal skupaj. Drgač pa men je mal štorasto in tud mal ven pošilja...ampak je vsak dan boljše. Danes sem pa pavzo naredila, ker je revica zaprta od korenja in ji bom dalas jutri špinačko s krompirjem. Ne pozab na čajčka!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.11.2008 20:09:14   
mtinca1
tudi pri nas Lana že spi, ampak da ne bom hvalila dneva pred večerom - se lahko tudi še zbudi. sicer držim pesti, da je to to za danes. Je pa spala popoldan eno uro.

gosta hrana - jaz upam, da ne bom dosti kupovala teh hipovih in podobnih zadev in da bom pripravljala sama. takšen je plan!

samsa - dobrodošla med nami!

a katera ve, kako dolgo traja , da zobek zrase do svoje končne velikosti user posted image ?

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 10.11.2008 20:16:46 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.11.2008 20:15:30   
anaj22
kaja jest korenček čist na drobno narežem pa dam kuhat pol ga pa z mlekom zmešam in z paličnim pretlačim. Jest sem mu najprej dajala kašico ki se z vodo zmeša (po nasvetu P, da se otrok žlice navadi) sam da sem jo jest mešala z mojim mlekom. Nato je prejšni teden jedu jabolko + moje mleko, dons pa sva probala korenček + moje mleko. Jutri bo tud korenček, naslednidan pa jabolko-korenček. Potem bova pa začela še s špinačo, korompirjem, kolerabo, cvetačo uglavnem mu bom dajala zelenjavo in sadje kismo ga pridelali doma + moje mleko.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.11.2008 20:27:46   
Anonimen
Cer

user posted image user posted image user posted image za vse bolane,da bo kmalu bolje.
GH,Marisa nima nobene reakcije na kivi,tako da ji ga bom kar dajala.Mislim da so najbolj rizicne peske,te pa itak pri pasiranju ostanejo na cedilu.Sem ji pa danes dala bebi piskot,katerega je normalno z veseljem glodala.Tamala je se kar noce zelenjave,in menda je to povezano s tem kaksno krvno skupino ima.Moram pogledat ce kje pise,potem pa se kaj je za njo najbolje.
Mi pa ze ka´ksno urco spi,samo ga ponoci nekaj sracka(kot pri vas Kaja),hoce ob 4ih flasko.Pa vceraj je zvecer veliko riza pojedla,a ni nic pomagalo.

Aja,pozdravljena nova mamicauser posted image .

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.11.2008 20:29:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Aja, pa še neki me zanima - ko dajete po žlički hrano, a user posted image  kej jeziček ven potisne?

Ne vem ce je to to,ampak Marisa veckrat malo ven pihne,zato ji moram zlicko za kake 3s kar v ustkah drzat,le tako vso hrano zadrzi.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.11.2008 20:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

tudi pri nas Lana že spi, ampak da ne bom hvalila dneva pred večerom - se lahko tudi še zbudi. sicer držim pesti, da je to to za danes. Je pa spala popoldan eno uro.

gosta hrana - jaz upam, da ne bom dosti kupovala teh hipovih in podobnih zadev in da bom pripravljala sama. takšen je plan!

samsa - dobrodošla med nami!

katera ve, kako dolgo traja , da zobek zrase do svoje končne velikosti user posted image ?
a

DRugace ne vem,lahko ti edino povem da bo v cetrtek 1m kar so Marisi ven pogledali,in sta zrasla do polovice,tako da glede na to recimo 2muser posted image .

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.11.2008 20:35:16   
Anonimen
user posted image Spet jaz,hocem cimprej se eno zvezdicouser posted image .
Kje ste?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.11.2008 20:50:08   
mtinca1
DRugace ne vem,lahko ti edino povem da bo v cetrtek 1m kar so Marisi ven pogledali,in sta zrasla do polovice,tako da glede na to recimo 2m .

hvala kleopatra, se mi niti pod razno ni sanjalo...

imam pa še eno vprašanje: verjetno delate vse kašice iz sveže zelenjave; kakšno pa imate mnenje glede kuhanja zamrznjene zelenjave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.11.2008 20:52:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aja...RMRM, Ninny....kdaj se dobimo...prejšnji teden mi je blo že takoj jasno, da ne bo nič, saj je bla Maša bolna...zdaj je EMa...no, do naslednjega tedna se pa pozdravte in naj noben na novo ne zboli...pol pa se vidimouser posted image .

ja, upam,da nam kmalu uspe

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.11.2008 20:54:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kje ste?

tukaj sem,klepetajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.11.2008 20:55:27   
Anonimen
Pri vas že vsi spijo,Ema pa je šele začela jesti. Sem ji merila vročino 37,6, svečko sem ji pa samo zjutraj dala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.11.2008 20:55:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

DRugace ne vem,lahko ti edino povem da bo v cetrtek 1m kar so Marisi ven pogledali,in sta zrasla do polovice,tako da glede na to recimo 2m .

hvala kleopatra, se mi niti pod razno ni sanjalo...

imam pa še eno vprašanje: verjetno delate vse kašice iz sveže zelenjave; kakšno pa imate mnenje glede kuhanja zamrznjene zelenjave?

ZAmrznjene ji jaz ne mislim dajat,razen ce bo nuja,je pa se vseeno bolje kot kupljene kasice. 

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.11.2008 20:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

uuuuuuuuuuuu-vidim,da je debata o gosti hraniuser posted image ,ali kupljena,ali doma narejena.Tudi sama sem za drugo varianto,domače,ker me je kar groza,kaj vse je v teh kupljenih stekleničkah,je pa res,da če začneš z kupljeno hrano-že pripravljeno,je potem težko it na domače narejeno,ker je tam toliko različnih dodatkov okusa,ki prijajo tamalim,da jim je domača potem neokusna.

se podpišem pod to

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.11.2008 20:56:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kje ste?

tukaj sem,klepetajuser posted image

O cemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!