|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
10.11.2008 11:22:44   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

daan..lunca sam da si bolje,sem ti pikapoke včeri poslala pa ignoriraš moje poseuser posted image user posted image ..mi imamo se spet super druper fajn,sam jokamo,upam da bo kmal še kak zob ven pokukal kr sem že čist aut res,se mi že malo pipa...še na wc v miru ne moremuser posted image ...sonček dobrodošla,vsem ki ste bubani pa user posted image user posted image  in vašim otročkom tudi...no jst pa morem mojga malega kr nosit da se malo potolaži,kmal bom taka kot popaj,cela v mišicah,k je težek k user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SORI TANIKA,TE NE IGNORIRAM NAMENOMA,evo moram nehat,ker se mali dere ko jesharuser posted image user posted image user posted image user posted image ,upam,da bo kmalu boljeuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
10.11.2008 12:09:38   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nova stran in je že bolje,je moral it ven na svež zrakuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
10.11.2008 12:38:22   
Samsa
dan dan...

po PDP sem sicer julijka, a rodila sem junija (25.6. - sem kot ptiček brez gnezda user posted image )  in sem se odločila, da vas pozdravim, saj vas že kar nekaj časa spremljam, ker me zanima, kaj se dogaja z vašimi junijskimi čmrlji in čmrlikami, ki so po starosti bližje najini Lari.
Lepo čvekate in si lepo svetujete, tako da upam, da vas ne bo motilo, če se kdaj vključim v vašo debato user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 10.11.2008 12:47:22 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
10.11.2008 12:55:28   
*anamor*
Haj,

danes smo pa jedlo hippovovo kašico z mlado zelenjavo - to je tako nagravžno, jaz sem skoraj bruhala ko sem probala. Ampak mali pa je tudi jedel tak tak. Nevem nič mi ta kašica ni bila dobra, mislim, da je nebom več kupila. Meni se je tudi zdaj tako drl, da je komaj zaspal. Še najedel se po mojem ni vredu. Zdaj pa nevvem ali se je drl ker je bil tako zaspan ali ker mu ni bila všeč kašica.
Zanima me kako se veši malčki odzovejo na kašice oz. na žličke. Moj malo joka, ker ne dobi takoj. Pri flaški npr. teče skozi, jaz pa sem očitno prepočasna in mu ne folgam dajat. Samo hitim kot zmešana. user posted image

Tanikaa sem dobila mail, hvala. Res ste šikani.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
10.11.2008 13:06:06   
Anonimen
Mene pa zanima, zakaj kupujete kašice? Ali ni bolje skuhat zelenjavo doma? Dejte mal pogledat do kdaj majo te kaše rok uporabe - zakaj mislite, da zdržijo tolk časauser posted image  Sicr vsaka zase ve, sam tle se pregovarjate, kaj ja jest in kaj ne - ne vprašate pa se kolk je dobro vse tisto iz lončkov.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
10.11.2008 13:09:04   
Anonimen
Dobrodošli sonček in samsa.
Pa vsi, ki se borite z boleznimi, da se čimprej pozdravite.

Pa vsem user posted image  za tini mini roj.dneve.

Pa mtinca - hvala za cmokce - pa še enih par Lani od Lukca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
10.11.2008 13:10:16   
*anamor*
Kupujem kašo iz tega razloga ker še mu ne želim dati sveže zelenjave ali sadja. Trenutno pa poskušava. Imam pa namen kuhati sama kašice, ker sem mnenja da so bolj zdrave. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
10.11.2008 13:20:18   
Anonimen
anamor - glej, sej nism mislila sam tebe - sm že večkrat zasledila, da govorite o hrani iz lončkov. Jaz zelenjavo ful pogosto kuham, ker jo imam rada in bom tudi, ko bomo začeli z uvajanjem tamalmu kuhala "tapravo" zelenjavo - kar bo ostalo, bo itak mami pomalcalauser posted image , pač namest kake čokoldake - pa še bolj zdravo je.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
10.11.2008 13:46:35   
Anonimen
eh nya no..jst ne znam skuhat ne riža pa ne špinačeuser posted image user posted image ..hec hec ne me linčatuser posted image ..mali spi pa sem končno lahko malo zadihala pa kavo v miru spila..evo še za vasuser posted image ...
ninny mačkica kje si pa kej ti???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
10.11.2008 13:53:11   
Anonimen

ninny mačkica kje si pa kej ti???

tukaj sem. Sem imela pestro noč danes, mi je Ema jokala eno uro, pa zaspala za dve urci pa se spet zbudila... zjutraj je imela 38 vročineuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
10.11.2008 13:54:37   
Anonimen
ojla ninči..sem te že kr mal pogrešala..joj kriza no pa tile virusi in vročine..ste šle k zdravniku nazaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
10.11.2008 13:56:33   
Anonimen
aja a ji daješ sirup calpol?..jst te zsdeve sicer ne ponam sem ga pa kupila po nasvetu pediatrinje k smo se cepili in je rekla če bo vročina naj mu dam...pa baje je fajn tale calpol sirup...jst ga mam še doma neodprtega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
10.11.2008 14:05:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

tukaj sem. Sem imela pestro noč danes, mi je Ema jokala eno uro, pa zaspala za dve urci pa se spet zbudila... zjutraj je imela 38 vročineuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
10.11.2008 14:15:57   
anaj22
ojla mamice

vsem ki ste bolni mal pikapok da se čim prej pozdravte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošle nove čvekle, upam da boste veselo čvekale z nami

GH- jest delam čist po občutku. Gh imava za kosilo, skuham domače jabolko ali pa korenček dodam 60ml mojga mleka pretlačim z paličnim če se mi zdi da je prečisto pa dodam od hippa kašico, ki se drugač meše z vodo.

Jaka nemara flaše ne lončka in zdej k počas je gh bi včasih umes še kej pil. Pa sem mu dajala čaj po žlički on pa gleda sam kozarc in mu dam za foro za probat iz kozarca za pit. Se mu zdej ful k mu rata mal spit iz kozarca pa jeziček not pomolt. K zagleda kozarc kr usta začne odpiratuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
10.11.2008 14:16:19   
Tina 28
Ojla...mala spi in mam mal časa.
mi smo prejšnji teden začeli z uvajanjem. Prve tri dni kašico korenčka...potem dodali še mal krompirčka in ji zdaj že kar mal bolj potegne. Je pa zaprta...danes je mela v plenički za vzorec trdnejše kakice....kar ji do danes še ni uspelo.user posted image .

Drugače sem pa jaz tud pristaš domače kuhe...dejstvo je, da se poleg vseh ohranjevalcev v kašicah otrok tud navadi tistega okusa...pol ko pa je kao zrel za isto kosilo...ima pa čist pokvarjen okus in noče nič jest...in pol so otroci špurani!
Anamor...nikol ne veš, kakšna je bla zelenjavca, ki je romala v tisto kašico in kaj je vse dodano. Ti kar odberi na tržnici lepe kose...operi, olupi,...in fajn skuhaj.

Jaz sem celo tko ubrisana, da sem šla v merkur po tisto žičnato rožo, ki jo postaviš v lonc, da se kuha v sopari in tko obdrži še več zdravega v sebi. In pol dam sam pol korenjčka gor in mal krompirčka...in zaenkrat to še zmiksam s paličnim...ko se bo pa navadla na žličko...bo pa le pretlačeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
10.11.2008 14:19:50   
Anonimen

aja a ji daješ sirup calpol?..jst te zsdeve sicer ne ponam sem ga pa kupila po nasvetu pediatrinje k smo se cepili in je rekla če bo vročina naj mu dam...pa baje je fajn tale calpol sirup...jst ga mam še doma neodprtega..

ne,paracetomol svečke ji dam. Calpola pa nimam nič doma,ker za Mašo uporabljam lekadol sirup

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
10.11.2008 14:39:36   
NinKa
Drugače sem pa jaz tud pristaš domače kuhe...dejstvo je, da se poleg vseh ohranjevalcev v kašicah otrok tud navadi tistega okusa...pol ko pa je kao zrel za isto kosilo...ima pa čist pokvarjen okus in noče nič jest...in pol so otroci špurani!
Anamor...nikol ne veš, kakšna je bla zelenjavca, ki je romala v tisto kašico in kaj je vse dodano. Ti kar odberi na tržnici lepe kose...operi, olupi,...in fajn skuhaj.

Se podpišem pod domače kuharje. Le za izredne primere, če je človk na poti, ampak tutza ta primer obstajjo Avent Via dozice. Čist kul so za uporabo.

Sem pa jaz imela pri Patricku tako izkušnjo, ko je začel jest pa smo šli na morje. V hotelu nisem hotela gnjavit, pa sva šlaz možem v Dm nakupit te kašice....vsega živega...pa mu dam jaz zelenjavo...po ničem ni imela okusa, ko sem probala se mi je želodec obrnil...gledam lonček, zelenjava z mesom....pa je zgledalo ko cvetača iz prejšnjega, okus pa čist isti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Takrat sem vse zelenjavne lončke pometala v smeti...unih sadnih pa itak ni hotel. Naredila sem tok, da pri zajtrku sem vzela sadje in ga sama zmiksala, saj sem imela s seboj mikser, zvečer pri večerji pa sem vzela kuhano zelenjavo in jo z vilico pretlačila isto kot doma. In je jedel ko velik...Takrat sem se zaprisegla kontra lončkom in začela kuhat.

No glede tistega, kaj je romalo v lonček, se glede hrane Hipp iz Muellerja ne bi pretirano sekirala, ampak Hipp, ki se prodaja v ostalih drugih Slo trgovinah, ki je iz Madžarske, tam pa moj občutek dvomi o bio kvaliteti.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
10.11.2008 15:07:10   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
,ma bomo vidli,če se bo ponovilo zvečer in spet zjutraj,potem bo treba nekaj kupit CBuser posted image .

juhuuuuu, luncauser posted image user posted image user posted image .
mam enga frika na kable v naročju-prebrala sem vas še lahko, zdej pa bolš da se umaknem stran, da ne bo vse popadal po tlehuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančkane!!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
10.11.2008 15:16:44   
polma
Sem tamalga podtaknila hčerki, da vsem, ki uvajate napišem tole-danes sem skuhala bučo, ki sem jo kupila na tržnici. Je živo zelene barve, ima bodice kot kaktus in je božanskega blagega kumarično-bučnega okusa. Njami, res. Sem jo pa morala držat z levo roko z rokavicami za  pečico in z desno lupit z nožkom za lupljenje sadja, ker ima res peklensko ostre bodice, POZOR!!! upam, da jo bojo januarja tut prodajal, ker jaz bi jo dala za probat. Priporočam!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
10.11.2008 15:17:32   
polma
kaj pa če bi jaz zdejle obrnila stranuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
10.11.2008 15:18:12   
polma
aja, nismo še tako daleč, tut pravuser posted image .
se tipkamo!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
10.11.2008 15:31:00   
HEI
polma ravno take buče imajo v nekaterih cvetličarnah za v ikebane. In te so svinjsko drage. Tudi jaz sem jo že jedla. Njammmi!

Drugače sem pa tudi jaz pristašica domače pripravljene hrane. Res pa je da riževo kašico imam pa Hippovo.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
10.11.2008 15:31:55   
Anonimen
mogoče pa meni uspe obrniti stranuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
10.11.2008 15:32:49   
Anonimen
Drugače sem pa tudi jaz pristašica domače pripravljene hrane.

še ena pristašica, jaz tudi  Maši nisem dala nobene kupljene kašice in se bom potrudila, da jo tud Ema ne bo dobila.

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
10.11.2008 15:34:14   
Anonimen
sonček, samsa-dobrodošliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......