|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
10.11.2008 14:14:20   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara kakšne italijanske kapljice pa maš?

Petrax... to so Idroplurivit kaplice.. naših nisem šla niti iskat... user posted image

Bom ene par dni ostala pri eni kapljici... da se malo navadi....
Sem ji kr s kapalko v usta dala... glih, ku se je drla, sem izkoristla priliko.... pa je bla tk presenečena, da je kr nehala... haha... sej je hotla splunt ven, ma je blo premalo....

Jaz mam tudi Idroplurivit, sem jih naročila tašči, ker mi je kolega omenil, da so dobre. Tamali sem dajala na začetku po 5 kapljic, pa ni bilo nobene reakcije, zdej ji dajem 8. Plivit D3 so tudi meni na veliko odsvetovali, tako da nisem niti reskirala, da faše krče...  Tiste, ki dajete Plivit D3 pravite, da dajete po 1 kapljico. Meni je pediatrinja naročila 3, zdej mi pa ni nič jasno. V glavnem, dalo naj bi se 400 IE, 20 kapjic Plivita D3 vsebuje 4000 IE, torej 1 kapljica 200 IE. 2 bi bili po tem izračunu dovolj. Idroplurivit ima 16600 IE vitamina D3 v 10ml in enako veliko kapljico kot Plivit D3. To pomeni, da je v eni kaplici 83 IE in ga je potrebno dozirati 5 kapljic. Ker pa je meni pediatrinja naročila 3, sem ji začela dajati po 8, kar je ekvivalent količini Plivita D3.

Ja, sicer imaš pa prav, Lara, tudi jaz ne vem, kdaj pridem spet. Bi ful rada, ma mi ne znese, k morm večino stvari sama delat, k je moj v službi, tle pa nimam nobenga, da bi mi kaj pomagal.

Pupe, mene je sicer malo sram, za nazaj pa nisem brala, tako da ne vem, če ste o tem kaj debatirale. user posted image  
A  imate tam spodaj vse enako kot prej? V smislu širine luknce in sramnih ustnic? Ker jaz sem nekako še vedno "raztegnjena", pa me skrbi, če je to normalno. V petek imam kontrolo, tako da bomo vidli. Malo me je strah šarjenja tam notri...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.11.2008 14:21:26   
leda
lara,
malo pozno, sam smo cel vikend pohajal.

če boš mazala daktarin po jezičku, ga ne pozabi dat tudi na svoje bradavice. glivice so tudi tam in je treba zdravit simultano.
saraja, v soboto prihajamo na rojstnodnevno zabavo v center maribora, na gospejino. če bo vreme, se morda na kaki kavi vidimo.

(odgovor članu mucica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
10.11.2008 14:36:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mene pa tako prst na nogi boli, sem si zadnjič preveč noht zastrigla in sedaj se mi vrašča v meso. boli k user posted image . šepam ko hodim, k takšen stari čičo sem...............user posted image user posted image

veš, da se je meni to po obeh porodih naredilo....palec...sem pri prvem šla na operacijo...so mi ga odrezali, da ni več šel v meso, zdaj se mi je pa spet ta drugi palec, ko ga nisem šla takrat operirat zaril v meso.... pa drugače nikoliuser posted image ...  Boli pa to in tista operacija user posted image  - v bistvu boli, ko ti da injekcijo na notranjo stran prsta..... Pol je pa smešno, ko imaš noht tak čudno odrezan...je pa pol mir....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
10.11.2008 14:38:59   
leda
punce,

ko smo glih pri nogah. se je še keri po porodu spremenila oblika stopala? jaz mam že od taprve problem sploh s športnimi čevlji; sem si kupovala nove gojzarje, jih menjala, jih nosila na raztegovanje. in zdej me je spreletelo,da bom najbrž morala vse jovo na novo...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
10.11.2008 14:42:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

punce,

ko smo glih pri nogah. se je še keri po porodu spremenila oblika stopala? jaz mam že od taprve problem sploh s športnimi čevlji; sem si kupovala nove gojzarje, jih menjala, jih nosila na raztegovanje. in zdej me je spreletelo,da bom najbrž morala vse jovo na novo...

ne govori.... Jaz sem imela pred prvim porodom št. 37, potem 38..., sedaj me pa spet čevlji tišijo...sem zadnjič imela obute moje najljubše teniske, pa so me malo tiščali, elegantni tudi.....   Ne vem kaj je to...pa nimam nog otečenih.....   Jaz sem morala prvič vse novo nabavit.....  Sedaj pa ne bomuser posted image ...user posted image  ...bom tak kot KITAJKE...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
10.11.2008 14:58:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz pa je ne kopam vsak dan. Sem pa kupila oljno kopel za občutljivo kožo in ji dam to v banjico, pa je potem ne rabim z oljem mazat. Pa ne dam vedno tega not.

Rokice pa ji moram večkrat na dan pod tekočo vodo umit, ker jih je začela v usta dajat, pa so cele limaste user posted image user posted image user posted image

katero oljno kopel imaš to?

meni se zdi, da ima naš ful občuljivo kožo.....    Ma ima neke drobne pikice po trebuhu...so zginile...v bistvu niso več tak fejst rdeče, je pa sedaj pod brado, doli na vratu dobil vse rdečo, pa drobne pikice.....pa ne vem al od vročine al od drgnjenja kakega oblačila - včeraj še ni imel, danes zjutraj pa....je pa imel čez noč oblečeno mako majčko, pa bodi spodajuser posted image
Sem mu namazala z bepanthenom, pa da vidim, če bo kaj boljše.....

Mi je tak grozno, ko vidim kake flekece, me je že strah da ima kako alergijo na hrano... Pol pa kak naj vem kaj mu ne paše.... pri dojenju vsaj približno veš, če nekaj na novo ješ......
Verjele ali ne..komaj čakam, da lahko dobi kaj druga za jest, ker me ta mleka že user posted image .... Samo zato, ker ne vem al mu paše al ne in kak se bi kazale reakcije...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
10.11.2008 15:10:04   
pf
Gold fish hvala enako. Tudi jaz komaj čakam, da pride čas ko lahko začnem dodajati še kako drugo hrano. Je kar težko pri dojenju ugotoviti kaj sproža reakcijo na koži. A misliš da je vredu če z bepantenom namažem malo obrazek?

Neposredna povezava do sporočila: 3007
10.11.2008 15:10:06   
leda
mah ja. sej niso otečene, le obliko spremenijo. za vedno. in vsi moji čevlji???!!!

eh ja. bo treba najdt čevljarja po meri....

Neposredna povezava do sporočila: 3008
10.11.2008 15:13:00   
leda
ma ribica, ne mi o tem, da veš pri dojenju kaj ješ... sm glih ful tečna. že dva tedna sem na zlo rigorozni dieti (in bi jedla vse, tut tisto, česar si prej nisem niti pod razno želela) in tamala še vedno zgleda kot en pubertetnik...jutri se grem prtožit pediatrinji in pol najbrž jest riževe hrske in pit čaj za dojenje. pa da se mi zmeša.

Neposredna povezava do sporočila: 3009
10.11.2008 15:14:54   
mucica12
kaj delate???????????????????''

Neposredna povezava do sporočila: 3010
10.11.2008 15:15:57   
leda
ja, bepaten je ok za mazat, obstaja pa še bepantol, ki je še boljši za občutljivo in suho kožo. alarm.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
10.11.2008 15:41:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish hvala enako. Tudi jaz komaj čakam, da pride čas ko lahko začnem dodajati še kako drugo hrano. Je kar težko pri dojenju ugotoviti kaj sproža reakcijo na koži. A misliš da je vredu če z bepantenom namažem malo obrazek?

jaz mu zdaj mažem...so se mu neki rdeči flekeci naredili na vratuuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
10.11.2008 15:48:10   
gold fish

ma ribica, ne mi o tem, da veš pri dojenju kaj ješ... sm glih ful tečna. že dva tedna sem na zlo rigorozni dieti (in bi jedla vse, tut tisto, česar si prej nisem niti pod razno želela) in tamala še vedno zgleda kot en pubertetnik...jutri se grem prtožit pediatrinji in pol najbrž jest riževe hrske in pit čaj za dojenje. pa da se mi zmeša.

nič slabega mislilauser posted image ...

.. mene pa jezi to, ker za vsak izpuščajček pomislim na to, da mu mogoče to adaptirano mleko ne odgovarja....pa katero izbrati zdaj....kot kaki poskusni zajček....

..pri prvem ...dojenem...nisem imela problemov.....  verjame pa, da v tvojem primeru so....user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
10.11.2008 15:51:21   
leda
oh sej vem ribica,

jst tut pri prvi dojeni nism mela nobenih pripomb, zdej pa cela znanost...ma bi človk mislu, da je lažji....same same, but completely different...

Neposredna povezava do sporočila: 3014
10.11.2008 15:57:00   
gold fish

oh sej vem ribica,

jst tut pri prvi dojeni nism mela nobenih pripomb, zdej pa cela znanost...ma bi človk mislu, da je lažji....same same, but completely different...

..pri meni čisto isto.... vse je drugače..... logično...saj je drug otrok bi rekli eniuser posted image ....

...ma me jezi to, mi nismo pri prvem sploh flaške poznali kaj šele uporabljali...  ampak saj veš.... glavno je, da so ŽIVI pa ZDRAVI . ...samo to šteje, pa da jih imamo mi radi user posted image ..

.. zdaj mi pa že malo škodi....sem neke dedce prej na drugi temi gor leplauser posted image ....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
10.11.2008 16:24:26   
leda
ja, že nekaj časa postavljam eline težave v širši kontekst...je pa teži, če je prvo dete na izi, ker itak še spomin briše..
pa itak tko je s temi pamžki, rešiš en problem in se pojavi nov...

Neposredna povezava do sporočila: 3016
10.11.2008 16:36:49   
gold fish
....moj mali pikec pa je jedel ob 12h, zdaj pa spi...je že 4,5 ur mimo....

...sem šla zdaj čekirat, če je vse OK...  bi lahko prej namignil, pa bi šla mami tud malo spat....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
10.11.2008 17:04:54   
mucica12
moja tija se je zbudila
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
10.11.2008 17:06:10   
Lara Croft
Joj, kdaj bo spet poletje in bo morje toplo?

Do takrat pa.....

en lep pogled na morje....

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3019
10.11.2008 17:12:39   
arabela*
user posted image ZS imašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
10.11.2008 17:15:56   
arabela*
o babike,kak ste kaj???user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
10.11.2008 17:22:27   
lana17
Ojla,
danes je minilo dva meseca, ko se nama je pridružil najin prečudoviti sin.

Tija in Enej, tudi vama vse najboljše ob obmesečnici.

A se tud vašemu user posted image zatika slina?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
10.11.2008 17:27:17   
lana17
Kaj naj naredim, danes sem moje dete že 7 preoblekla, 4x, ker se je polulal 1x kakal in je prišlo čez pleničko, 2x bruhnilin je bil spet moker. Danes ga bom dala spat na hrbet, bom vidla če mu bo tud premočil. Kako spijo vaši user posted image , na boku al hrbtu? Moj na boku in me je kr mal strah spanja na  hrbtu.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
10.11.2008 17:29:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12

kaj delate???????????????????''

špilamo se za policajeuser posted image

(odgovor članu mucica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
10.11.2008 17:31:05   
Lara Croft
pa nima potem ful suhe kože al jo vsak dan z oljem po celem mažeš?

Jaz ji dam par kapljic olja kr v banjico.... pa je boljše.... ima pa obrašček ful ful suh.... ji kr z riboderminom mažem... user posted image

Lara Croft - kolk maš luštkano pikico - tak cukrček je

Oooo račkapk... ma kje si ti? Hvala, hvala... user posted image

a boste vi kam šli ,za novo leto in božič,ali boste doma

Za silvestrovo bomo doma.... bom pa šla en dan takrat densat s frendico na disko 70/80....

lara,
malo pozno, sam smo cel vikend pohajal.

Ma lepo, lepo.... user posted image Ma sej ne vem, če ima to reč..... samo po dlesnih ima neki belo... po nebu nič.... če bo pa treba pa hvala, si bom tudi bradavičke namazala....

ko smo glih pri nogah. se je še keri po porodu spremenila oblika stopala?

Imam občutek, da imam daljše..... nekam me vse tišči v prstke.... user posted image

Lara se tle dere zraven, ker bi bla rada samo po rokah.... ajutoooo

Vidim, da vas vse neki noge bolijo.... kaj je zdej to kej nalezljivega? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?