|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 20:18:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
'Cer, punce! Evo me, po dveh dneh?!?!?! Uf, ej, je za prebrat in pokomentirat sto na uro - tokrat sem zihr, da bom premagala Blacky v dolzini posta ... pa ne da tekumujem, dalec od tega, ampak tolk sem odzadi .... noro. Ladies & gentlemen (saj vem, da tud nekateri mozje/ockati berejo), pripravite se na post stoletja:-))) Z mozem sva vceraj letala po trgovinah (aha, tisti Slovenci, ki niso bili v Leclercu danes, so bili pa sigurno vceraj, Neboglasnica!), zvecer sva bila pa se pri masi in pri spovedi ... dan je odbrzel mimo. No, danes smo pa imeli krst in je blo tko zelo lustno - noro, noro, noro. Prekrasen dan, Anja pridna , celo maso je bedela in opazovala lucke, svecke in zupnika. Ena A, res, mene je pa tko skrbelo, da bo kazin. Je blo kar ganljivo, ko sem se ozrla po cerkvi in so bili sami znani obrazi - sovascani, sosedje, ucenci, njihovi starsi - se mi je kar milo storilo, res. Imeli smo v ozjem krogu in smo potem sli k nam, kjer smo se dobro podkrepcali - z mojim sva naredila tudi piscancji zur & je blo yummy. Pa se sto reci, mal je tud babi pomagala, ki obvlada kuhanje. Skratka, mislim, da lahko stoodstotno zihr recem, da imam kaksen kg vec, a hkrati tudi nasmesek na obrazu od enega do drugega usesa, ker je bil en tak lep soncen in razgiban dan ... tralali, tralala ... Masina, sem res ponosna na naso malo zabo. 24julij & netki, vi ste tudi imeli danes krst, a ne? Upam, da ste se tudi vi imeli tako lustno. Vam bom pol pripela kaksno slikico, zdaj grem pokomentirat, ste ble res pridne s tipkanjem. Eno smo zgubile na porodni mizi - dzizs, ko sem tole prebrala (ze takrat, ko ste prvic napisale), se kar nisem upala nic komentirat, ker se mi je bralo, kot bi dejansko ta oseba med porodom umrla. Se sreca, da ni tako! Sem si posteno oddahnila. mojcej, kapo dol za pogum - res si faca. Pravilno si se odlocila. Sigurno, da bo tezko z malckoma, a najpomembnejse je to, da si ti srecna, da ne zivis pod pritiskom sprasevanja, ali je to to, ali si si zasluzila (le) to, ali te bo ponovno prevaral & razocaral. Punca, vredna si mnogo vec, zasluzis si ljubezen, spostovanje in moza, ki te ima najraje na svetu! Le pogumno naprej. Kot vidis, smo julijske cveke s tabo. Kadarkoli ti bo zagustilo, se kar k nam obrni, verjemi, da bomo skupaj nasle resitev! blacky, tudi tebi hvala za iskreno izpoved o zakonskih vzponih in padcih. Kot vidis, se pocasi in vztrajno dalec pride .... korak za korakom & uspeh je ze tu, sem pa prepricana, da bo tudi v prihodnje taksen pristop ohranjal vajin zakon. Pogovor JE definitivno THE THING! Za nas vse. Pridna za locevalno! Vidim, da laptop rula ... se iz tvojih raznobarvnih postov vidi, da sta se totalno nasla. Pa crke na tipkovnici se kar same ponujajo in skacejo pod prste, ne? Pisanje nanj je cista poezija. Lepe slikice tvojih dveh crmljev. Lunica in njen Luka - zobek pri 3 mesecih na seznamu - ja, to se bere dosti bolj gladko - hi, hi. lex, kul, da ste uzivali na dopustu - se vidi, da ste se imeli tko zloooooooo fajn. Meni je pa najbolj fletna zadnja slikica, ko ste vsi skupaj. Prelepo! Almera - bravo, da ni vec krvi v blatu. Kar se malo vztrajaj pri ne-mlecni dieti, da bo bolj sigurno. Drzim pesti, da ni alergija! (Te pa cist razumem, da je kriza, ko ne smes sira - jaz ga sicer obozujem in bi se mi kar zmesalo, ce ga ne bi smela). Majuska, happy mini b'day Aleksandru (ki je spet tako cukrasto poziral - res je pravi maneken). In prima kengurujcek. Zdaj boste pa skoz spancirali. Ko ta veliki. Danes zvecer pa pravis, da bo razvajanje v banji - opala. ENJOY! 3jemi, kmalu bo tvoj praznoval okroglo, pravis? Katero pa, ce ni skrivnost? Kaj bo dogajalo? Zur? Hm, rovarka, res si dobra, da tako lepo krmaris, medtem, ko je moz odsoten. Drage moje punce, ko berem taksne poste, kot je rovarkin ali od majer, se moram vcasih kar mal v rit brcnit in si rect: "Ma, ce druge zmorejo, so tako samostojne, ko moz ni doma, in jim gre tako dobro od rok, zakaj ne bi se jaz" (pa ko sploh morda ni tako zelo hudo). Hvala za vse, cvekice! Skupaj smo mocnejse in najboljse mamice na svetu! In rovarka, lepe slikice. mirjam, pravis, da je tvoj solnik - kaj pa poucuje? Je zadovoljen s sluzbo? Btw: v banki dobijo bozicnico IN 13. placo? Madonis, jaz grem po koncu porodniske med bancnike! To je ocitno pravi biznis. Sej denarja imajo ze v banki na tone - hi, hi - pa si ga malo potalajo --- hi, hi, hi. Ko smo glih pri sluzbi - jest je tko nic ne pogresam, da je veselje. Prav fajn je tale odklop od sole (ceprav se mi je danes kaksna miniaturna solzica utrnila, ko sem precej svojih ucencev videla v cerkvi - bi jih sla kar mal pogledat ... za kaksno urco, pa bi blo dost - hi, hi) ... me kar zmrazi, ko pomislim, da bo enkrat treba nazaj ... Inigo, kar nekaj punc ti je ze zelo lepo svetovalo, kaj in kako, tako da se le lahko pridruzim lepim zeljam. Vse bo OK, ne skrbi! Lunica, kako je Luka? Sem tako zalostna, ko prebiram, kako se revcek matra in kako ga zafrkava tale reflux-lookalike ... Stiskam pesti, da ni in je to le zacasno stanje, ki izginja. netki, vau, kaj ste se kopali - ko ribice - bravo, bravo! In kako zgleda tvoj mali velik, pravi facon je. Tista slikica s kopalnim plasckom je pa itak za v okvir! Ta velik pa, pravis, je bil 7 ur notri? To poznam, ej, meni se tudi kar strga, ko sem v vodi. Mi take skomine delate, ko hodite po toplicah ipd., da bo treba resno kaj v tej smeri zastavit. Mal bi sicer se pocakala, da bo malcica vsaj majckeno vecja ... mojcek, vse dobro zelim tvoji mali Zivi. Naj se stvari hitro normalizirajo in naj se malcici cim prej povrne apetit! Mwa na njen licek & srecno. Si ne predstavljam, kaksne agonije prezivljas - mora biti noro, ko malcica noce jesti ali pa poje in potem vse zbruha - meni bi se zrolalo. Posiljam ti en kos energije, da boste uspesno prebrodili to tezavo in da bo ze danes vse tipi-topi in bo mala zaba veselo papala in se redila. za vaso druzinico. tinky, evo, pa ste preseljeni & ze uspesno praznita skatle in dajeta stvari na svoje mesto. ksenci, 3x hura za zobek! rebeca, pridna si, da se spet javljas. Kar v tem stilu naprej. tims - ups, sem ocitno mal zabluzila s spanjem. Nini torej zelim, da tudi v prihodnje spi doooooolge ure. gluna3 - lepo si napisala, da zacnes svoja dva starejsa otrocka kmalu pogresati, ce sta pri starih starsih, in nisi ena izmed tistih mamic, ki samo cakajo, da se odkrizajo svojih kratkohlacnikov. To je pravi odnos! flower, jest te tko razumem pri temle s hormoni in stanjem non-stop-mi-je-vroce, dejte-odpret-okno. Tudi jaz sem nenormalno hot po porodu. Tko in drgac Pa dober tek pri pizzi. Kaksna je? GR, tale tvoja noga je pa cisti obup. Ti jo kar ignoriraj, packo, in ne komuniciraj z njo. Mogoce bo pa pol boljs. Aha, vidim, da Blackyjin, levinjin & moj stil dobiva posnemovalce ... zgledi vlecejo, ni kaj:-) Bravo, gr, za Fischer Price - lustno je prebrat, da dejansko tudi julijke kaj zadanejo na nagradnih igrah ... hm, mogoce nekoc, nekdaj tudi jaz kaj dobim ... who knows ... Drek za plenice - so te mal zafrknil s tako kvazi pakungo. Ful sem se nasmejala, ko si opisala svojo Ano in njen plisasti zivalski vrt - vse krasno in spasno, dokler dekletce ne ugotovi, da manjka panda. Hm ... to bomo se vse dale skozi in se bomo pol pogovarjale o tem. hd, natka, 3jemi - dzizs, kaj je to z zobmi? Pravijo sicer: "1 nosecnost, 1 zob," ampak sem nekak upala, da so to bolj stare vraze, zdaj pa vidim, da se to dejansko dogaja. Kar pol zoba auf ali pa celo 2 zoba?!?! Kako ste resile zadeve/boste resile zadeve? Drzte se, bejbike. 3jemi, bravo tudi tvojemu malemu za zobek! Julijci & julijke so vedno bolj zobati ... se malo & bodo imeli vec zob kot uses nanka, a tebi grozljivke sedejo? Mene je pa tolk strah - tu mac, ze k sem Krog gledala, me je totalno zvil in sem sam cakala, kdaj se bo k meni zavlekla tista grozna dolgolasa punca iz vodnjaka in me zacela vlect za noge izpod kovtra. Brrrrr .... kaj bosta pa vidva gledala? tinky, naj ti pivce dobro tekne. lunica, mene je tudi zdaj 2 x pred menstro po porodu spikalo v jajcnikih, prej me ni nikoli. Se tudi jaz sprasujem, ce je to kaj povezano ... se ocitno precej spremeni v zenskem telesu. Hja, mogoce pa bolecine minejo. Eto, metuljcek je priletel do konca posta, zdaj gre ustimat pikico za spat - da bo sla ob 20:30 spat, ve pa uzivajte v braaaaaaaaaaanju. Upam, da ne bo prevec mucno in da ne boste zaspale za racunalnikom. Pa-pa
|