|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
9.11.2008 20:18:22   
metuljcek321
'Cer, punce! Evo me, po dveh dneh?!?!?! Uf, ej, je za prebrat in pokomentirat sto na uro - tokrat sem zihr, da bom premagala Blacky v dolzini posta ... pa ne da tekumujem, dalec od tega, ampak tolk sem odzadi .... noro.

Ladies & gentlemen (saj vem, da tud nekateri mozje/ockati berejo), pripravite se na post stoletja:-)))

Z mozem sva vceraj letala po trgovinah (aha, tisti Slovenci, ki niso bili v Leclercu danes, so bili pa sigurno vceraj, Neboglasnica!), zvecer sva bila pa se pri masi in pri spovedi ... dan je odbrzel mimo. No, danes smo pa imeli krst in je blo tko zelo lustno - noro, noro, noro. Prekrasen dan, Anja pridnauser posted image  user posted image  user posted image , celo maso je bedela in opazovala lucke, svecke in zupnika. Ena A, res, mene je pa tko skrbelo, da bo kazin. Je blo kar ganljivo, ko sem se ozrla po cerkvi in so bili sami znani obrazi - sovascani, sosedje, ucenci, njihovi starsi - se mi je kar milo storilo, res.

Imeli smo v ozjem krogu in smo potem sli k nam, kjer smo se dobro podkrepcali - z mojim sva naredila tudi piscancji zur & je blo yummy. Pa se sto reci, mal je tud babi pomagala, ki obvlada kuhanje. Skratka, mislim, da lahko stoodstotno zihr recem, da imam kaksen kg vec, a hkrati tudi nasmesek na obrazu od enega do drugega usesa, ker je bil en tak lep soncen in razgiban dan ... tralali, tralala ... Masina, sem res ponosna na naso malo zabo.

24julij & netki, vi ste tudi imeli danes krst, a ne? Upam, da ste se tudi vi imeli tako lustno.

Vam bom pol pripela kaksno slikico, zdaj grem pokomentirat, ste ble res pridne s tipkanjem.

Eno smo zgubile na porodni mizi - dzizs, ko sem tole prebrala (ze takrat, ko ste prvic napisale), se kar nisem upala nic komentirat, ker se mi je bralo, kot bi dejansko ta oseba med porodom umrla. Se sreca, da ni tako! Sem si posteno oddahnila.

mojcej, kapo dol za pogum - res si faca. Pravilno si se odlocila. Sigurno, da bo tezko z malckoma, a najpomembnejse je to, da si ti srecna, da ne zivis pod pritiskom sprasevanja, ali je to to, ali si si zasluzila (le) to, ali te bo ponovno prevaral & razocaral. Punca, vredna si mnogo vec, zasluzis si ljubezen, spostovanje in moza, ki te ima najraje na svetu! Le pogumno naprej. Kot vidis, smo julijske cveke s tabo. Kadarkoli ti bo zagustilo, se kar k nam obrni, verjemi, da bomo skupaj nasle resitev!

blacky, tudi tebi hvala za iskreno izpoved o zakonskih vzponih in padcih. Kot vidis, se pocasi in vztrajno dalec pride .... korak za korakom & uspeh je ze tu, sem pa prepricana, da bo tudi v prihodnje taksen pristop ohranjal vajin zakon. Pogovor JE definitivno THE THING! Za nas vse.

Pridna za locevalno!

Vidim, da laptop rula ... se iz tvojih raznobarvnih postov vidi, da sta se totalno nasla. Pa crke na tipkovnici se kar same ponujajo in skacejo pod prste, ne? Pisanje nanj je cista poezija.

Lepe slikice tvojih dveh crmljev.

Lunica in njen Luka - zobek pri 3 mesecih na seznamu - ja, to se bere dosti bolj gladko - hi, hi.

lex, kul, da ste uzivali na dopustu - se vidi, da ste se imeli tko zloooooooo fajn. Meni je pa najbolj fletna zadnja slikica, ko ste vsi skupaj. Prelepo!

Almera - bravo, da ni vec krvi v blatu. Kar se malo vztrajaj pri ne-mlecni dieti, da bo bolj sigurno. Drzim pesti, da ni alergija! (Te pa cist razumem, da je kriza, ko ne smes sira - jaz ga sicer obozujem in bi se mi kar zmesalo, ce ga ne bi smela).

Majuska, happy mini b'day Aleksandru (ki je spet tako cukrasto poziral - res je pravi maneken). In prima kengurujcek. Zdaj boste pa skoz spancirali. Ko ta veliki. Danes zvecer pa pravis, da bo razvajanje v banji - opala. ENJOY!

3jemi, kmalu bo tvoj praznoval okroglo, pravis? Katero pa, ce ni skrivnost? Kaj bo dogajalo? Zur?

Hm, rovarka, res si dobra, da tako lepo krmaris, medtem, ko je moz odsoten. Drage moje punce, ko berem taksne poste, kot je rovarkin ali od majer, se moram vcasih kar mal v rit brcnit in si rect: "Ma, ce druge zmorejo, so tako samostojne, ko moz ni doma, in jim gre tako dobro od rok, zakaj ne bi se jaz" (pa ko sploh morda ni tako zelo hudo). Hvala za vse, cvekice! Skupaj smo mocnejse in najboljse mamice na svetu! In rovarka, lepe slikice.

mirjam, pravis, da je tvoj solnik - kaj pa poucuje? Je zadovoljen s sluzbo?

Btw: v banki dobijo bozicnico IN 13. placo? Madonis, jaz grem po koncu porodniske med bancnike! To je ocitno pravi biznis. Sej denarja imajo ze v banki na tone - hi, hi - pa si ga malo potalajo --- hi, hi, hi.

Ko smo glih pri sluzbi - jest je tko nic ne pogresam, da je veselje. Prav fajn je tale odklop od sole (ceprav se mi je danes kaksna miniaturna solzica utrnila, ko sem precej svojih ucencev videla v cerkvi - bi jih sla kar mal pogledat ... za kaksno urco, pa bi blo dost - hi, hi) ... me kar zmrazi, ko pomislim, da bo enkrat treba nazaj ...

Inigo, kar nekaj punc ti je ze zelo lepo svetovalo, kaj in kako, tako da se le lahko pridruzim lepim zeljam. Vse bo OK, ne skrbi!

Lunica, kako je Luka? Sem tako zalostna, ko prebiram, kako se revcek matra in kako ga zafrkava tale reflux-lookalike ... Stiskam pesti, da ni in je to le zacasno stanje, ki izginja.

netki, vau, kaj ste se kopali - ko ribice - bravo, bravo! In kako zgleda tvoj mali velik, pravi facon je. Tista slikica s kopalnim plasckom je pa itak za v okvir! Ta velik pa, pravis, je bil 7 ur notri? To poznam, ej, meni se tudi kar strga, ko sem v vodi. Mi take skomine delate, ko hodite po toplicah ipd., da bo treba resno kaj v tej smeri zastavit. Mal bi sicer se pocakala, da bo malcica vsaj majckeno vecja ...

mojcek, vse dobro zelim tvoji mali Zivi. Naj se stvari hitro normalizirajo in naj se malcici cim prej povrne apetit! Mwa na njen licek & srecno. Si ne predstavljam, kaksne agonije prezivljas - mora biti noro, ko malcica noce jesti ali pa poje in potem vse zbruha - meni bi se zrolalo. Posiljam ti en kos energije, da boste uspesno prebrodili to tezavo in da bo ze danes vse tipi-topi in bo mala zaba veselo papala in se redila. user posted image user posted image  za vaso druzinico.

tinky, evo, pa ste preseljeni & ze uspesno praznita skatle in dajeta stvari na svoje mesto.

ksenci, 3x hura za zobek!

rebeca, pridna si, da se spet javljas. Kar v tem stilu naprej.

tims - ups, sem ocitno mal zabluzila s spanjem. Nini torej zelim, da tudi v prihodnje spi doooooolge ure.

gluna3 - lepo si napisala, da zacnes svoja dva starejsa otrocka kmalu pogresati, ce sta pri starih starsih, in nisi ena izmed tistih mamic, ki samo cakajo, da se odkrizajo svojih kratkohlacnikov. To je pravi odnos!

flower, jest te tko razumem pri temle s hormoni in stanjem non-stop-mi-je-vroce, dejte-odpret-okno. Tudi jaz sem nenormalno hot po porodu. Tko in drgacuser posted image  user posted image  user posted image  Pa dober tek pri pizzi. Kaksna je?

GR, tale tvoja noga je pa cisti obup. Ti jo kar ignoriraj, packo, in ne komuniciraj z njo. Mogoce bo pa pol boljs.

Aha, vidim, da Blackyjin, levinjin & moj stil dobiva posnemovalce ... zgledi vlecejo, ni kaj:-)

Bravo, gr, za Fischer Price - lustno je prebrat, da dejansko tudi julijke kaj zadanejo na nagradnih igrah ... hm, mogoce nekoc, nekdaj tudi jaz kaj dobim ... who knows ...

Drek za plenice - so te mal zafrknil s tako kvazi pakungo.

Ful sem se nasmejala, ko si opisala svojo Ano in njen plisasti zivalski vrt - vse krasno in spasno, dokler dekletce ne ugotovi, da manjka panda. Hm ... to bomo se vse dale skozi in se bomo pol pogovarjale o tem.

hd, natka, 3jemi - dzizs, kaj je to z zobmi? Pravijo sicer: "1 nosecnost, 1 zob," ampak sem nekak upala, da so to bolj stare vraze, zdaj pa vidim, da se to dejansko dogaja. Kar pol zoba auf ali pa celo 2 zoba?!?! Kako ste resile zadeve/boste resile zadeve? Drzte se, bejbike.

3jemi, bravo tudi tvojemu malemu za zobek! Julijci & julijke so vedno bolj zobati ... se malo & bodo imeli vec zob kot usesuser posted image  user posted image  user posted image

nanka, a tebi grozljivke sedejo? Mene je pa tolk strah - tu mac, ze k sem Krog gledala, me je totalno zvil in sem sam cakala, kdaj se bo k meni zavlekla tista grozna dolgolasa punca iz vodnjaka in me zacela vlect za noge izpod kovtra. Brrrrr .... kaj bosta pa vidva gledala?

tinky, naj ti pivce dobro tekne.

lunica, mene je tudi zdaj 2 x pred menstro po porodu spikalo v jajcnikih, prej me ni nikoli. Se tudi jaz sprasujem, ce je to kaj povezano ... se ocitno precej spremeni v zenskem telesu. Hja, mogoce pa bolecine minejo.

Eto, metuljcek je priletel do konca posta, zdaj gre ustimat pikico za spat - da bo sla ob 20:30 spat, ve pa uzivajte v braaaaaaaaaaanju. Upam, da ne bo prevec mucno in da ne boste zaspale za racunalnikom.

Pa-pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
9.11.2008 20:19:05   
metuljcek321
OMG, tole so pa res creva. Sem menda kar celo stan pokurila.

Mea kulpa, mea kulpa, babnice.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
9.11.2008 20:24:49   
3jeMi
metuljček... tole je pa post leta... user posted image user posted image user posted image

p.s. Ga bom jutri ponovno prebrala in pokomentirala... mali je v postelji, skočim pod tuš, pa hop na kavč, ker na kavču me pa ta drugo dete čaka... user posted image

Lahko noč, punce! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3428
9.11.2008 20:25:26   
Anonimen
metuljček hvala za odgovore in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde, ktera bo presegla njen post? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3429
9.11.2008 20:33:32   
nanka
Metuljček pa ti si fenomenalna, mislim da nisi nobene izpustila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo pridno Anjo.
Ja jaz imam rada grozljivke, pa kakšna komedija mi tudi sede, drugače pa serije kot so CSI, Bones, Super natural, Buffy the vampir slayer, Xena the warior princess in podobne. Rada imam grozljivke in zgodovinske filme.
Zob bom pa popravila, ker mi ga je samo pol odpadlo, tako da mi ga bo zobar zakrpal. Sem kar dobra, ker sem po štirih nosečnostih samo ob pol zoba.

< Sporočilo je popravil nanka -- 9.11.2008 20:37:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
9.11.2008 20:34:13   
neboglasnica
Mislim, da lahko kar metuljčkin post pokomentiram....in bom odgovorila na vse. user posted image

user posted image tako se dela, punca!! Hvala, si mi polepšala dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
9.11.2008 20:34:55   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

štirih nosečnostih samo ob pol zoba.

Res je!!! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
9.11.2008 20:36:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Bravo, gr, za Fischer Price - lustno je prebrat, da dejansko tudi julijke kaj zadanejo na nagradnih igrah ... hm, mogoce nekoc, nekdaj tudi jaz kaj dobim ... who knows ...

Mogoče pa delijo nagrade za najdaljši smiselen post na RR-ju??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3433
9.11.2008 20:36:59   
neboglasnica
KWA, a sem zdaj sama tu???

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
9.11.2008 20:38:43   
Anonimen
a ti pa tekmuješ za najkrajši post GR? user posted image

čaki mojga.

Neposredna povezava do sporočila: 3435
9.11.2008 20:38:59   
Anonimen
BUuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
9.11.2008 20:39:01   
nanka
Jaz sem tudi, samo mi nekaj tipkovnica nagaja, pa moram vsak objavljen post še 5x popravituser posted image user posted image , da ne izpadem polpismena

Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 20:44:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 20:45:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
9.11.2008 20:47:14   
24julij
obljubjena slikica kako je bila nasa lara pripravljena na krst

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
9.11.2008 20:47:33   
nanka
Lunica, mene pa nekja zanima če mi boš lahko odgovorila glede tvoje knjige na ZS. Kolikšni so bili vsi stroški, da je tvoja knjigica pripravljena na prodajo in koliko izvodov boš izdala. Namreč moja sedemnajstletna hči piše knjigo in bi jo rada nekoč izdala. Pa ji govorim, da je brez sponzorjev to ogromen strošek, ampak bi ji rada to predstavila v številkah. Zdaj redno pošilja svoje prispevke na natečaje, ravno zdaj čaka na odgovor. Saj ni treba čisto točen znesek, samo približno me zanima, če mi lahko zaupaš.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
9.11.2008 20:50:29   
nanka
Joj 24julij,kakšna lušna pupa je Larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
9.11.2008 20:53:25   
dzanika
metuljcek super da je krst uspel. Vreme vam je bilo pa tudi naklonjeno. user posted image
Joj metuljcek kakšen post.  Mislim da res nisi nobene spustila. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
9.11.2008 21:04:22   
lex
24julij super slikcauser posted image user posted image user posted image , tud jaz sem gledala tole oblekcouser posted image , mi je ful padla v oči, ker je carskauser posted image user posted image user posted image user posted image
metuljček bravo za ta postuser posted image user posted image user posted image user posted image  in uspešen krstuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
9.11.2008 21:05:24   
sasi13
bili smo pri brinu (inigo) na obisku.

na slikiciuser posted image so Anžej, Brin, Jan (iz leve proti desni)

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
9.11.2008 21:10:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: populis

kar se tiče teh šoping centrov;kao folk nima denarja pa to, al zmeri ko grem je povsod polno in vsi z polnimi vozički ven vozjouser posted image user posted image user posted image

ja sej to je pa res. user posted image

Se čisto strinjam. To se še posebej sprašujem pred tavelikimi prazniki ... polni vozički hrane, ki bi jo mi pokurili v 3 tednih ... pa folk res tolk je al kaj?? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
9.11.2008 21:13:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, happy mini b'day Aleksandru (ki je spet tako cukrasto poziral - res je pravi maneken). In prima kengurujcek. Zdaj boste pa skoz spancirali. Ko ta veliki. Danes zvecer pa pravis, da bo razvajanje v banji - opala. ENJOY!

Brez skrbi, uživala sem 100 %. Za nekaj časa me je celo zmanjkalo ... user posted image   No, sem pa zdaj ofrišana, z opranimi lasmi in lepo dišeča, skratka, super se počutim user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3447
9.11.2008 21:21:54   
dzanika
sasi waw kak so srčkani Anžej, Brin in Jan.  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
9.11.2008 21:26:56   
Anonimen
iiiiiiiiiiii kok so šikani user posted image user posted image user posted image ful dobra fotka

nanka poslalauser posted image

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
9.11.2008 21:31:50   
neboglasnica
Lepi ste na slikicah...pa tudi v resnici, seveda.

Jaz pa jem francosko štručko iz Leclerca, mnjami je dobra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!