|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 10.11.2008 9:12:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Anja spi, jo je vcerajsni krst in dan nasploh cist zmatral ---- zaspala potem ob sestih zvecer, nato sva jo kar prebudila za previjanje in hranjenje, zaspala nekaj do devetih, drnjohala 10 ur, zdajle je pa spet mrknila v dezelo sanj. Hja, miska je izmucena, mami ima pa mal cajta za RR medtem. IZVIRNO SPOROČILO: nanka Metuljček pa ti si fenomenalna, mislim da nisi nobene izpustila. za tvojo pridno Anjo. Thank you, thank you, saj kar zardevam:-)) IZVIRNO SPOROČILO: nanka Sem kar dobra, ker sem po štirih nosečnostih samo ob pol zoba. Se cisto strinjam! IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica tako se dela, punca!! Hvala, si mi polepšala dan! Ni blema ... bom se kdaj Aja, pa si me nasmejala s tistim o nagradi za najdaljsi smiselni post ... hi, hi. lunica, bravo za najkrajsi post. flower, kako Lan? Je bolje? 24 julij, krasno princesko imas! A ves, da ima nasa enako oblekico in sem tudi razmisljala, ce bi jo za krst oblekla, pa sem si potem premislila. Je pa cortkana sto na uro - mislim na ta malo in oblekico, da ne bo pomote! dzanika, ja, skoraj vse sem vkljucila v post, se mi zdi ... Ce sem pa katero izpustila, jo bom pa v bliznji prihodnosti vkljucila - no worries, punce. sasi - prekrasne slikice! Tista z okvirckom medvedka je sploh zakon. Beautiful babies!!!! Majuska, kul za sproscujoco kopel. Jaz sem kar mal pozabila, kako to izgleda, odkar imava samo tus. Izpadanje las ---- meni se je kar malo uneslo, umivala sem si pa kar z receptom proti izpadanju. Drugac pa pohvalijo Fitoval, ja. Kapsule in sampon. rovarka, jaz ne dajem nobene kremice na obraz. Not yet. A bi mogla???? Pa me veseli, da te moji posti spravijo v dobro voljo - se bom trudila se naprej, prav? Ker vem, da je smeh pol zdravja. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek , vau, to pa je rekordni post, Merci beaucoup! mojcej, se 1 x za pogum & fantasticno, da ti najblizji tako lepo stojijo ob strani. Res drzi, da v nesreci spoznas prijatelja, kajne? frutka, meni zveni, k da se tvoja plazi .... ouuuuuujeeeeeee .... tooooo ... liju, ja, tole se bere, kot da bi bil mali tecko, ker se mu je zrusil ritem. Zihr bo dons boljse, bos videla. nanka, bravo za hcerkico in njeno pisateljevanje. To je lepo slisat, da se se najdejo najstniki, ki jih to razveseljuje in jim lezi. V danasnjih casih racunalnikov in vseh moznih komunikacijskih sredstvih je uzivanje ob pisanju (in branju) prava redkost. Se sreca, da smo tudi julijske cvekice tu prave carice marice, a ne? In Nanka, sporoci, kako bo slo hceri s pisanjem/objavo itd. Blacky, kako Nejc? lex, vidim, da dobro napredujete pri izdelavi hise ... kdaj okvirno naj bi se pa selili? Spomladi? mojcej, iiii, kaksne kjut fotkice! Keep them coming! mojcek, lepo je brati spodbudne besede ge. Nine, ki ti je odgovorila. Naj se pozlatijo. Almera, kje v Siski pa je Kik (si ze bila?)? Jaz sem sla ze parkrat na Rudnik in imajo precej stvari za nase malcke. Me je pa kar streslo, ko sem videla, da nasi mali sploh niso vec (ze nekaj casa) v kategoriji najmanjsih, ampak je treba gledat ze kar konkretne cunjice. Kva gre cajt naprej, ej, in kva rastejo teli nasi .... noro! Vau, rovarka, kaksne super tickerje si nasla za gluna3 - pohvale! Aha, rebeca, res je, da je slo kar nekaj casa v tisti vcerajsni post ... pa v tale dons tud - ha, ha! Odlicne novicke, da sta bila tudi tvoja dva lepotca (fenomenalne slikice!!!!!) med krstom tako pridna. Skoda za dez. Mi smo res urajmali prelep jesenski dan, ja. Tinky, uspesno tanjsanje denarnice ti zelim! Sem prav "staufa" bit doma? Prvic slisim ta izraz ... poduci me, kaj pomeni, please. Neboglasnica, a sem jaz prav razumela, da si ti danes zjutraj ze likalnik peljala na sprehod? Vau, punca, hitra si, cestitke. Pri nas je pa vceraj popoldne prepeval - je bil na maratonu! lunica, drek za tako noc ... ja, ce ne prej, boste spali, ko bo imel tri leta ... grenko-sladko sem se nasmejala ob tem, ves? Se pa slisi ful dobr, da bosta zdajle uzivala na ta veliki postelji in se imela fino --- kul. Dej, ce bos kaj koristnega/zanimivega/nenavadnega prebrala v revijah, nam pa sporoci, a prav? IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Mojcej, Tinky in petra1984 čestitke za 4 mesece!! Se pridruzujem lepim zeljam! Nasa mala se kar spi ... grem mal do nje pokukat ... pa kaj naredit, pa jest, pa se in se ...
|