Nejka23
|
Zivjo punxce! Saj me sploh ne boste resno jemale, ko pa se tako redko oglasam...Ni casa, hihihihi...Vidim, da lepo cvekate, pa da se pripravljate na srecanje v Celju... Ce mi bo uspelo, se vam bom z veseljme pridruzila, ker nidalec...Seveda, ce bo styarejsa pupa zdrava...Sedaj smo 1 teden v vrtcu in 1 teden doma...Sedaj zopet nekaj smrka, ampak ni hudo, tako da je danes tudi sla...Pa ne me kregat, da sem na porodniskem in jo lahko imam doma...Enostavno se ne navadi vrtca in smo imeli prejsnji teden velike probleme...Saj ce se poslabsa,jo bom itak doma obdrzala... Jaka tudi malo smrka, ga kar s fiziolosko pomatram in z aspiratorjem, pa je takoj bolje, pa ves srecen se nasmejcka... Drugace bi bil kar pokonci, sedel, ampak ga drzimo nazaj,kolker se le da. Najraje je v posteljici in opazuje vrtiljak z medvedki in se pogovarja z njimi ter se jim smeje... Pa se malo vprasanj Na koliko casa se dojite?? Mi cez dan neje na tri ure, vcasih potegne tudi 4, ponoci pa kar vztraja na dve uri.... Vcasih od 20 zvecer na dve uri, obicajno pa se zacne ob 1h turneja...No, saj niti nisem ne vem kako utrujena, sem se zgleda da navadila AD3 kapljice mi sele sedaj redno jemljemo, pa se to sva sedaj na 5 kapljicah...Do sedaj je bil vsak dan nekje 5 ur zunaj, in sem rekla da z novembrom zacnem...Pri starejsi sem isto naredila, pa je ok. Spanje - nas gre spat nekje med 7 in 8 zvecer, pa z vmesnimi dojenji nekje do 7h, se umijeva,previjeva, pa gre nazaj spat za kaksno urco, potem pa kakor kdaj... Najpogosteje pa zaspi nekje ob 11,12h za ene dve tri urce v kosu - najraje spi zunaj, v vozicku, pa v avtu tudi... no, sedaj pa vas moram zapustit, da se kaj naredim...Obljubim, da se bom bolj pogosto javila, pogresam nekaj takega Neza iz Velenja,upam da se kaj v zivo vidimo! Bos sla na srecanje?? Lep pozdravcek!!! Lep dan vam zelim, je treba soncek izkoristit, a ne Lp, Nejka
|