Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 11:46:38
|
|
|
|
valentina2006
|
Joj, kakšen šmoren sem zdej nardila .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 11:53:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Lepn razgled imate Na kakšninadmorski pa si???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 12:00:25
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepn razgled imate Na kakšninadmorski pa si??? Zdejle razgleda ni, ker je v dolini megla ... na okrog 600 m... mamo pa sonce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 12:15:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepn razgled imate Na kakšninadmorski pa si??? Zdejle razgleda ni, ker je v dolini megla ... na okrog 600 m... mamo pa sonce Mi smo tud na 600, pa ni take sile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 12:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 No punce... mi mamo tak lep sonček... se grem mal martinčkat vn ... Pr nas pa še megla Se bo sobček tudi počasi prebil izza oblakov,pol pa gassaaaaaaaaaaaaa ven Glej pr nas tkole zgleda... Pa ti zivis nad oblaki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 13:01:16
|
|
|
|
tally
|
Dober dan! Mi smo spali še kr v redu glede na to da je nosek še vedno zabasan. Ponoči se je sicer prakrat zbudila sam sem ji dudico dala in je zaspala nazaj. Ob 5 je jedla in potem sva jo vzela sebi in smo spali do 9.30 . Ma ful mi je bogica mala ko ne more na nos dihat pa tut po flaški noče jest tako da bo pri nas danes žlička v igri. Vseeno je pa dobrovoljček in se ful smeje. IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ZARA in ŽIVA vse naj, naj za pol svečke... Tudi od naju vse nja naj MARTINA za krst. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naty kakšno reakcijo sta pa imela po banani? A ga je boščeka zvijalo? Tudi jaz upam, da bo naše spanje vsak dan boljše, ali pa vsaj nočno. A veš, da tudi jaz ne vem kaj je to za ene igre (catana) Za biserčka pa že držim pestke. Zvijalo pa čist pikast je ratal . Naslednja faza alergij po prebavnih motnjah je baje atopični dermatitis in zdej smo mi tam... Pikice, pikice... Ust pa še nisem preverila, če je zobek že predrl na plano . Naty* upam da do tega ne pride. Bogi Žan . IZVIRNO SPOROČILO: katy82 MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!! Veselja ne znam opisat,končno si jo upam mal k seb vzet zjutraj da se brez skrbi pocrkljamo,kolk je to luštno Bravooo zdej se pa le crkljajte. Valentina ti imaš pa zelo lep razgled tudi če je megla . Estrella a Alja ga pa takole biksa ponoči ? Mogoče je tudi ona hotla martinovat . Kar se pa tiče tega kolk pustit da joka v pojstlici jaz tega ne morem in Hb imam srečo da mi je do sedaj vedno sama zaspala zvečer. Včasih ji parkrat dudo popravim, če to ne gre jo obrnem na bok ali sedim zraven pojstlice in dam roko na njen obrazek in v kratkem zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 13:54:27
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepn razgled imate Na kakšninadmorski pa si??? Zdejle razgleda ni, ker je v dolini megla ... na okrog 600 m... mamo pa sonce Pa je že razgled na meglo prav lep ! ss hvala za obrazložitev, mora bit pa res zanimiva tale igrca . Midva sva bla tud včasih čist navdušena nad čem takim, zdej sva se pa kr mal polenila ... tally, Anitka hvala za želje, ampak že mamo atopični dermatitis ... Čist majhne, zdrobu podobne pikice kožne barve. Pa verjetno ga srbi, ker ma že čist spraskano pod laski . HB da mava v sredo pregled. tally pri nas je nosek še zmer mal zabasan, ampak sm mu včeri hektolitre fiziološke not zlivala pa ga matrala z baby-vacom, tko da je že bolš . Držim pesti, da bo tud pri vas. Kje je pa res špelin@, upam da je Gregor vredu...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 14:11:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo mi smo že dali dopoldanske obiske skozi, tudi "pojužnali" smo že, zdej pa naša miša maša panča drugo rundo, in upam, da tudi ne zadnjo. Smo hotli iti zdej ven, pa je zaspala. Razmišljam, če je ne bi poskusila na lahko dvigniti in nesti dol v vozeka pa na svež zrak
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 14:11:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 No punce... mi mamo tak lep sonček... se grem mal martinčkat vn ... Pr nas pa še megla Se bo sobček tudi počasi prebil izza oblakov,pol pa gassaaaaaaaaaaaaa ven Glej pr nas tkole zgleda... O Valentina, ful hude fotke Pr nas je blo čist mal sončka donc, zdej je spet čist oblačno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 14:30:15
|
|
|
|
Anitka
|
Evo mi smo s kosila, zdaj se bo še Gal podojil, nato pa HB na sonce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 15:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ubila bom RR , noče mi poste pošiljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 15:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Takole Anja špila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 15:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* tally, Anitka hvala za želje, ampak že mamo atopični dermatitis ... Čist majhne, zdrobu podobne pikice kožne barve. Pa verjetno ga srbi, ker ma že čist spraskano pod laski . HB da mava v sredo pregled. jp baje je AD kar tipičen za alergene . Mogoče bi bilo dobro prašek za perilo zamenjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 15:23:34
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* tally, Anitka hvala za želje, ampak že mamo atopični dermatitis ... Čist majhne, zdrobu podobne pikice kožne barve. Pa verjetno ga srbi, ker ma že čist spraskano pod laski . HB da mava v sredo pregled. jp baje je AD kar tipičen za alergene . Mogoče bi bilo dobro prašek za perilo zamenjat Sej sm vedla, da bomo še to fasali . Ja verjetno bom zdej prešaltala na sensitive. Anja je pa čist navdušena nad sintičem ! Gremo zdej mal na sončka... račke futrat pa pogledat, če me bo spet kaka goska napadla !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 15:48:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
Naš mali spi drugo rundo, ta velka pa gleda risanke, da ma mami mal miru. Valentina dober pogled na oblake. Naty bogi Žanko, upam da bo kmalu bolje. Mi uporabljamo sensitive prašek in mehčalec že od začetka. Jana kako je z Nejcem? Kmal prideta dve prijateljici na obisk, pa jih bom kr ven peljala, ko se mali zbudi, da gremo vsaj malo na zrak. Upam da bo še sonček takrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 15:53:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole Anja špila Kakšna fletna punčica. Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 15:57:56
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole Anja špila Oooo, lepoooo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 16:15:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole Anja špila Jeeeeeej kako luštkana pupa muzikantka No mi smo bili pa do zdaj na zraku in je full pasalo, zdaj pa smo zakinkali, ati in mami pa si bosta kak film ogledala. Čavči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 17:19:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla ! Lep pozdravček vsem...Mi smo pa danes med tečkami, pa nič ne bi spali... No zdaj trenutno jo je dotolklo, ampak za kako dolgo , upam, da je samo tak dan, ker si sploh ni podobna Hijenca- kaj zdaj za jutri, kaj boš rekla? Naty-AD, ojoj...želim, da se vse skupaj izboljša... evo jaz pa res ...no ne bom se hvalila, ampak res sem vesela, da zaenkrat nobenih zdravstvenih težav z našo Tajo... Upam, da ko bodo prve prišle da ne bo takrat ful hudo. Mehčalec jaz tud uporabljam lenor sensitive- sem ga že pred Tajinim rojstvom , pa nikoli nič, tud vse skupaj perem in dajem vedno kr nekaj mehčalca... tole zaenkrat, spijem kavico, pa še malo preletim...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 17:36:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ja tud js se strinjam. Sem zadnjič neki jamrala, da rabi mali ful pozornosti pa ukvarjanja pa mi je ena rekla "sej si si sama tko naredila". Ja res je... ampak sej zato sem doma eno leto. Ne za gospodinjenje in uživanje pred televizijo, ampak zaradi ukvarjanja z mojim otročkom, ki nikol več ne bo tolk majhen. Zato ga rade volje vzamem k seb proti jutru in se stiskava in ga nosim, če je kdaj potrebno in se z njim igram, mu kažem stvari ... Tud js nimam to za razvajanje, ampak samo za to, da mu pokažem, da ga mam rada, ker samo to on trenutno rabi. Podpisujem, , midve podobno počneva zgodaj zjutraj... IZVIRNO SPOROČILO: katy82 MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!! Super! To pa je lepa novička!!! ZARA in ŽIVA vse naj, naj za pol svečke..
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 17:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole Anja špila Kakšna fletna punčica. Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače. hvala hvala, sam moja tudi vse meče s stolčka, zato je pa mami bolj pametna in je sintiča kar s salotejpom prpopala na mizico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 17:51:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole Anja špila Kakšna fletna punčica. Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače. hvala hvala, sam moja tudi vse meče s stolčka, zato je pa mami bolj pametna in je sintiča kar s salotejpom prpopala na mizico Počakaj še kak mesec, pa bo tud on na tleh Mala bo vedno en korak pred tabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 17:57:24
|
|
|
|
nia5
|
Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače. Ha ha, naša tudi , tole pobiranje igrač iz tal je polna zaposlitev, komaj folgaš eno pobrat, je že druga na tleh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:21:21
|
|
|
|
jana81
|
ojla da se mal javim... sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo.. no ob treh smo šli malo ven na sprehod, zdej se pa spet grejemo notri... edina mala je prava frajerka, naš se s sintičem igra pri sestrični, sam tolk tolče gor, da ga bo sklumpu. Je pa tud pr nas faza metanja stvari po tleh, pa kaj čmo. no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute.. naty joj Žanko pa res vse faše.. Enga poljubčka zanj, pa tud zate en Tiana sem včeri namazala z riboderminom, pa zjutaj ni več mel, bom videla še potem ko ga skopam. valentina maš pa res super razgled..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 9.11.2008 18:38:42
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo.. PRIDNA... če maš čas ... mmmmmm.... k men no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute..
|
|
|
Koliko ss ste imele?metuljcek271 (
79%)
2 (
10%)
3 (
3%)
4 (
1%)
več (
7%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!