|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
9.11.2008 11:46:38   
valentina2006
Joj, kakšen šmoren sem zdej nardila user posted image .

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.11.2008 11:53:23   
Estrella*
Lepn razgled imateuser posted image  Na kakšninadmorski pa si???

Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.11.2008 12:00:25   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Zdejle razgleda ni, ker je v dolini megla user posted image ... na okrog 600 m... mamo pa sonce user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.11.2008 12:15:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Zdejle razgleda ni, ker je v dolini megla user posted image ... na okrog 600 m... mamo pa sonce user posted image

Mi smo tud na 600, pa ni take sileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.11.2008 12:21:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No punce... mi mamo tak lep sonček... se grem mal martinčkat vn user posted image ...
Pr nas pa še megla user posted image  Se bo sobček tudi počasi prebil izza oblakov,pol pa gassaaaaaaaaaaaaa ven user posted image

Glej pr nas tkole zgleda...

user posted image

user posted image

Pa ti zivis nad oblaki.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.11.2008 13:01:16   
tally
Dober dan!

Mi smo spali še kr v redu glede na to da je nosek še vedno zabasan. Ponoči se je sicer prakrat zbudila sam sem ji dudico dala in je zaspala nazaj. Ob 5  je jedla in potem sva jo vzela sebi in smo spali do 9.30 user posted image .

Ma ful mi je bogica mala ko ne more na nos dihat pa tut po flaški noče jest tako da bo pri nas danes žlička v igri. Vseeno je pa dobrovoljček in se ful smeje.

user posted image      user posted image

ZARA in ŽIVA vse naj, naj za pol svečke...

user posted image        user posted image
Tudi od naju vse nja naj

MARTINA user posted image user posted image user posted image za krst.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naty kakšno reakcijo sta pa imela po banani? A ga je boščeka zvijalo? Tudi jaz upam, da bo naše spanje vsak dan boljše, ali pa vsaj nočno. A veš, da tudi jaz ne vem kaj je to za ene igre (catana) Za biserčka pa že držim pestke.

Zvijalo pa čist pikast je ratal . Naslednja faza alergij po prebavnih motnjah je baje atopični dermatitis in zdej smo mi tam... Pikice, pikice... Ust pa še nisem preverila, če je zobek že predrl na plano .

Naty*  upam da do tega ne pride. Bogi Žanuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!! Veselja ne znam opisat,končno si jo upam mal k seb vzet zjutraj da se brez skrbi pocrkljamo,kolk je to luštno

Bravooouser posted image user posted image user posted image zdej se pa le crkljajte.

Valentina ti imaš pa zelo lep razgled tudi če je megla user posted image .

Estrella a Alja ga pa takole biksa ponočiuser posted image ? Mogoče je tudi ona hotla martinovatuser posted image .

Kar se pa tiče tega kolk pustit user posted image da joka v pojstlici jaz tega ne morem in Hb imam srečo da mi je do sedaj vedno sama zaspala zvečer. Včasih ji parkrat dudo popravim, če to ne gre jo obrnem na bok ali sedim zraven pojstlice in dam roko na njen obrazek in v kratkem zaspi.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.11.2008 13:54:27   
Naty*

Pa je že razgled na meglo prav lep user posted image !

ss hvala za obrazložitev, mora bit pa res zanimiva tale igrca user posted image . Midva sva bla tud včasih čist navdušena nad čem takim, zdej sva se pa kr mal polenila user posted image ...

tally, Anitka hvala za želje, ampak že mamo atopični dermatitis user posted image ... Čist majhne, zdrobu podobne pikice kožne barve. Pa verjetno ga srbi, ker ma že čist spraskano pod laski user posted image . HB da mava v sredo pregled.

tally pri nas je nosek še zmer mal zabasan, ampak sm mu včeri hektolitre fiziološke not zlivala pa ga matrala z baby-vacom, tko da je že bolš user posted image . Držim pesti, da bo tud pri vas.

Kje je pa res špelin@, upam da je Gregor vredu... user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.11.2008 14:11:26   
Soncnica Sandra ***
Evo mi smo že dali dopoldanske obiske skozi, tudi "pojužnali" smo že, zdej pa naša miša maša panča drugo rundo, in upam, da tudi ne zadnjo.

Smo hotli iti zdej ven, pa je zaspala. Razmišljam, če je ne bi poskusila na lahko dvigniti in nesti dol v vozeka pa na svež zrak

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.11.2008 14:11:46   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No punce... mi mamo tak lep sonček... se grem mal martinčkat vn user posted image ...
Pr nas pa še megla user posted image  Se bo sobček tudi počasi prebil izza oblakov,pol pa gassaaaaaaaaaaaaa ven user posted image

Glej pr nas tkole zgleda...

user posted image

user posted image

O Valentina, ful hude fotke user posted image

Pr nas je blo čist mal sončka donc, zdej je spet čist oblačno user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.11.2008 14:30:15   
Anitka
Evo mi smo s kosila, zdaj se bo še Gal podojil, nato pa HB na sonceuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.11.2008 15:01:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ubila bom RRuser posted image user posted image user posted image , noče mi poste pošiljatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.11.2008 15:05:06   
Anonimen
Takole Anja špilauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.11.2008 15:07:55   
Anonimen

tally, Anitka hvala za želje, ampak že mamo atopični dermatitis user posted image ... Čist majhne, zdrobu podobne pikice kožne barve. Pa verjetno ga srbi, ker ma že čist spraskano pod laski user posted image . HB da mava v sredo pregled.

jp baje je AD kar tipičen za alergeneuser posted image . Mogoče bi bilo dobro prašek za perilo zamenjatuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.11.2008 15:23:34   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jp baje je AD kar tipičen za alergeneuser posted image . Mogoče bi bilo dobro prašek za perilo zamenjatuser posted image

Sej sm vedla, da bomo še to fasali user posted image . Ja verjetno bom zdej prešaltala na sensitive.

Anja je pa čist navdušena nad sintičem user posted image !

Gremo zdej mal na sončka... račke futrat pa pogledat, če me bo spet kaka goska napadla user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.11.2008 15:48:14   
*Tiana*
Naš mali spi drugo rundo, ta velka pa gleda risanke, da ma mami mal miru.

Valentina dober pogled na oblake.

Naty bogi Žanko, upam da bo kmalu bolje. Mi uporabljamo sensitive prašek in mehčalec že od začetka.

Jana kako je z Nejcem?

Kmal prideta dve prijateljici na obisk, pa jih bom kr ven peljala, ko se mali zbudi, da gremo vsaj malo na zrak. Upam da bo še sonček takrat.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.11.2008 15:53:21   
*Tiana*

user posted image

Kakšna fletna punčica.

Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. user posted image Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.11.2008 15:57:56   
valentina2006

user posted image

Oooo, lepoooo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.11.2008 16:15:57   
Anitka

user posted image

Jeeeeeej kako luštkana pupa muzikantkauser posted image user posted image

No mi smo bili pa do zdaj na zraku in je full pasalo, zdaj pa smo zakinkali, ati in mami pa si bosta kak film ogledala.

Čavči

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.11.2008 17:19:08   
Čmrlika
Hojla !
Lep pozdravček vsem...Mi smo pa danes med tečkami, pa nič ne bi spali...user posted image
No zdaj trenutno jo je dotolklo, ampak za kako dolgo user posted image , upam, da je samo tak dan, ker si sploh ni podobna user posted image

Hijenca- kaj zdaj za jutri, kaj boš rekla?

Naty-AD, ojoj...želim, da se vse skupaj izboljša...user posted image user posted image user posted image  evo jaz pa res ...no ne bom se hvalila, ampak res sem vesela, da zaenkrat nobenih zdravstvenih težav z našo Tajo... user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da ko bodo prve prišle da ne bo takrat ful hudo. Mehčalec jaz tud uporabljam lenor sensitive- sem ga že pred Tajinim rojstvom user posted image , pa nikoli nič, tud vse skupaj perem in dajem vedno kr nekaj mehčalca...

tole zaenkrat, spijem kavico, pa še malo preletim...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.11.2008 17:36:39   
Čmrlika
Ja tud js se strinjam. Sem zadnjič neki jamrala, da rabi mali ful pozornosti pa ukvarjanja pa mi je ena rekla "sej si si sama tko naredila". Ja res je... ampak sej zato sem doma eno leto. Ne za gospodinjenje in uživanje pred televizijo, ampak zaradi ukvarjanja z mojim otročkom, ki nikol več ne bo tolk majhen. Zato ga rade volje vzamem k seb proti jutru in se stiskava in ga nosim, če je kdaj potrebno in se z njim igram, mu kažem stvari ... Tud js nimam to za razvajanje, ampak samo za to, da mu pokažem, da ga mam rada, ker samo to on trenutno rabi.

Podpisujem,  user posted image  user posted image  user posted image , midve podobno počneva zgodaj zjutraj...

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!!

Super! user posted image  user posted image  user posted image  To pa je lepa novička!!!

ZARA in ŽIVA vse naj, naj za pol svečke..user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.11.2008 17:48:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

user posted image

Kakšna fletna punčica.

Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. user posted image Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače.user posted image

hvala hvala,

sam moja tudi vse meče s stolčka, zato je pa mami bolj pametna in je sintiča kar s salotejpom prpopala na mizicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.11.2008 17:51:14   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

user posted image

Kakšna fletna punčica.

hvala hvala,

sam moja tudi vse meče s stolčka, zato je pa mami bolj pametna in je sintiča kar s salotejpom prpopala na mizicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Počakaj še kak mesec, pa bo tud on na tlehuser posted image Mala bo vedno en korak pred tabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.11.2008 17:57:24   
nia5
Naš falotek bi že zabrisal na tla tale sintič. Zdej vse kar pride pod roke zmeče na tla in gleda kako pada in kako se fino sliši, ko ropota. Pa fino je mamico gledat ko pobira igrače.

Ha ha, naša tudiuser posted image , tole pobiranje igrač iz tal je polna zaposlitev, komaj folgaš eno pobrat, je že druga na tlehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.11.2008 18:21:21   
jana81
ojla da se mal javim...

sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo..user posted image
no ob treh smo šli malo ven na sprehod, zdej se pa spet grejemo notri...

edina mala je prava frajerka, naš se s sintičem igra pri sestrični, sam tolk tolče gor, da ga bo sklumpu.
Je pa tud pr nas faza metanja stvari po tleh, pa kaj čmo.

no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute..user posted image

naty joj Žanko pa res vse faše.. Enga poljubčka zanj, pa tud zate enuser posted image

Tiana sem včeri namazala z riboderminom, pa zjutaj ni več mel, bom videla še potem ko ga skopam.

valentina maš pa res super razgled..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.11.2008 18:38:42   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
sem od 7h zjutraj pospravljala hišo, vse preoprala, pomila, mah se sveti kot novo..user posted image

PRIDNA... če maš čas ... user posted image user posted image mmmmmm.... k men user posted image user posted image

no naš Nejc je danes prvič malo dlje sedel brez opore, kake 2 minute..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!