|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
9.11.2008 9:19:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Grem jest, sem lačna ratala ob ****- jevem postuuser posted image

Dones pa sploh se nisem, hrane omenilaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem še brala včerajšnegauser posted image

Tisto musako sem ze prebavila... sedajle sem pospravila 3 toste.. pqa studiram ce ne bi se enga user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.11.2008 9:24:52   
Svojeglava
O, hvala vsem za čestitke za pol svečke!
Pri nas spančkamo in za ponoči notri prinašamo...

jaz pa brskam po FDV diplomskih in magistrskih in sem našla prav zanimivo delo z naslovom: verbalna agresivnost na interaktivnih forumih... ring a bell???user posted image

kaj vse folk piše, kot da bi res prevzeli neko drugo identiteto, če so skriti pod nickom in si dajo duška v svoji nestrpnosti...je par primerov v nalogi, res zanimivo...

lpsvojeglava

Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.11.2008 10:03:21   
Naty*
Zato bom " crkljala" svojega otroka...in v to stejem tudi da ga imam ogromno na rokah in da ga ne puscam v posteljici da sam zaspi v dretju...

No to je sam moje razmisljanje sam prav gotovo nisem delec od resnice.

Ja tud js se strinjam. Sem zadnjič neki jamrala, da rabi mali ful pozornosti pa ukvarjanja pa mi je ena rekla "sej si si sama tko naredila". Ja res je... ampak sej zato sem doma eno leto. Ne za gospodinjenje in uživanje pred televizijo, ampak zaradi ukvarjanja z mojim otročkom, ki nikol več ne bo tolk majhen. Zato ga rade volje vzamem k seb proti jutru in se stiskava in ga nosim, če je kdaj potrebno in se z njim igram, mu kažem stvari user posted image ... Tud js nimam to za razvajanje, ampak samo za to, da mu pokažem, da ga mam rada, ker samo to on trenutno rabi.

Estrella ve ste pa mele pestro noč user posted image ....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svojeglava ja eni z internetnim nickom dobesedno prevzamejo drugo osebnost. Ampak js sm mnenja, da so taki prav s tem razlogom tud na forumih. Da bi bli neki, kar v življenju drugač niso...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
9.11.2008 10:08:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Anitka: Na tvoj račun se vsak večer res nasmejem... bom res mogla mal v Prekmurje prit user posted image .

user posted image

Ja ti kar pridiuser posted image user posted image user posted image Te bom zeloooooooooo vesela.

Sicer pa dobro jutro moje čveke!

Kako ste spale? Mi še kar - sem nehala jamrati zaradi zbujanja na dve uri, ker škodi lepotiuser posted image user posted image user posted image Si je pa spet prepeval slavospeve med 5.00 in 5.45, nato pa je zaspal do osmih in nato spet rogovilil med nama v postelji do 9.10 in nato spet zaspal.

SS daj nam ti malce razloži (za nas nevedneuser posted image user posted image ) kaj za ene igre je Catana. Pa hvala za  user posted image

Estrella a je bilo kaj? Si popustila? user posted image user posted image user posted image Pa upam, da bo dan po katastrofalni noči kaj boljšiuser posted image user posted image user posted image

Nizy user posted image user posted image Lepo, če ti je bilo v naši družbi všeč. Pa oglasi se še kaj.

**** a veš, da sem ti kar mal favš za martinčkanje na sončku.  user posted image Jaz bi tuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii. Pri nas je pa spet en grd, turoben, oblačen dan.user posted image user posted image

Martina  user posted image za uspeli krst.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

"Zbudi se v brezumni grozi tišine, negibnosti. Zakriči. Od glave do pete ga prevzemajo potreba, hrepenenje, nevzdržen nemir. Hlasta za zrakom in vrešči, dokler mu v glavici ne bobni od utripajočega zvoka. Kriči – prsi mu seka bolečina, grlo prebada pekočina. Ko bolečine ne prenese več, se hlipanje umiri in poneha. Posluša. Odpira in zapira peščice. Glavico suče na levo in na desno. Nič ne pomaga. Nevzdržno je. Spet začne jokati, toda napeto grlo ne zdrži; kmalu spet utihne. Maha z rokicami in brca z nogicami. Spet odneha, trpeč, nezmožen misliti, nezmožen upati. Posluša. Potem zaspi nazaj."

**Takole Jean Liedloff v svoji knjigi The Continuum Concept (1989) opisuje, kaj se dogaja, ko se dojenček zbudi sam sredi noči.**

Je pa res, da se je navadil, da ga ni treba nosit (vsaj zvečer). Podojiva se pa je še buden, mu dam dudo, pol ga pa v naročju zibam in mu pojem, da začne dremat. Pol ga položim v postlco in mal pobožam, pa zaspi. Če ga pa čez dan nosim al pa ko kengurujčkava, mi pa križ razpadeeee ! Mislm, da ma že kr čez 9 kil...

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naty kakšno reakcijo sta pa imela po banani? A ga je boščeka zvijalo? Tudi jaz upam, da bo naše spanje vsak dan boljše, ali pa vsaj nočno. A veš, da tudi jaz ne vem kaj je to za ene igre (catana) Za biserčka pa že držim pestke.

Zvijalo pa čist pikast je ratal . Naslednja faza alergij po prebavnih motnjah je baje atopični dermatitis in zdej smo mi tam... Pikice, pikice... Ust pa še nisem preverila, če je zobek že predrl na plano . Kako ste pa vi spali? Se je Gal spet izkazal?

Ni mi žal, da ga vzamem k sebi, ko se zbudi z jokom. Res ganljivo napisan članek. Se čisto strinjam s komentarjem in razmišljanjem, kot ga je napisala ****.
Upam, da ne bo prišlo do atopičnega dermatitisa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image      user posted image

ZARA in ŽIVA vse naj, naj za pol svečke...

user posted image        user posted image

Pa še od naju z Galomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeej Katyuser posted image user posted image user posted image user posted image za Laro.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
9.11.2008 10:53:34   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo mene, sem se malce naspala.
Smo kar v trojčku spali v dnevni, ati, Manca in jaz user posted image  in sicer to dobro dve urci user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
9.11.2008 10:55:14   
Soncnica Sandra ***

Jutro!

Naša noč je bilauser posted image . Ker ni bilo večerje je mala naredila auf ob 1.30h in ni hotla zizat, ne flaše, spila je po borbah čaj in ni hotla zaspatuser posted image Pol jo je zmanjkal do 4h pa spet ista pesem, pol je zagrabla flašo in zasoala do 6.30h pa spet auf, ko sem ji dala na joško je zaspala do 8h. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja bogica no.
Sam tole tvojo Aljo bo pa treba malce po nagi riti, ker mamici ne pusti spati user posted image
ŽIVA in ZARA vse naj naj za pol svečke!!!!!

Tudi z moje in Mančine strani!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1531
9.11.2008 10:56:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

MOJA LARA NIMA VEČ REFLUKSA!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veselja ne znam opisat,končno si jo upam mal k seb vzet zjutraj da se brez skrbi pocrkljamo,kolk je to luštnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za Laro!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa veselo v crkljanje!!!!

Punce za vas sploh ne vem kaj se dogaja ker mi ne znese prebirat,a je možna kaka kratka obnova?
uuuuuuuuu to bo pa težka user posted image

Uh alarm moram it,se tipkamo kasneje

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
9.11.2008 10:57:30   
Soncnica Sandra ***

No punce... mi mamo tak lep sonček... se grem mal martinčkat vn user posted image ...
Pr nas pa še megla user posted image  Se bo sobček tudi počasi prebil izza oblakov,pol pa gassaaaaaaaaaaaaa ven user posted image

user posted image

Tudi ti Valentina!!!

... se še pol kej oglasim user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1533
9.11.2008 10:58:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

JUTRO PUNCE!!!

Evo krst je za nami, bilo je super, družba se je popoldan ful "sprostila" user posted image , tako da smo se imeli ful fino.Tamala je bila ceu dan pridna, skor nč ni spala,ampak ni nč sitnarla, zvečer je pa z flaško v ustih zaspala....
Zdej grem pa brat za nazaj....

user posted image user posted image user posted image  za krst in za Tjaško, da je bla tako pridna.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
9.11.2008 10:59:00   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

O, hvala vsem za čestitke za pol svečke!
Pri nas spančkamo in za ponoči notri prinašamo...
Tudi mi smo danes tako počeli user posted image

jaz pa brskam po FDV diplomskih in magistrskih in sem našla prav zanimivo delo z naslovom: verbalna agresivnost na interaktivnih forumih... ring a bell???user posted image

kaj vse folk piše, kot da bi res prevzeli neko drugo identiteto, če so skriti pod nickom in si dajo duška v svoji nestrpnosti...je par primerov v nalogi, res zanimivo...

lpsvojeglava

Sam tale naslov je pa na orto zanimiv user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
9.11.2008 11:06:37   
Soncnica Sandra ***

SS daj nam ti malce razloži (za nas nevedneuser posted image user posted image ) kaj za ene igre je Catana.
No kratka razlaga igre Catan za vse nevednice user posted image . To je družabna igra, ki je najbolj primerna za 4 igralce (no gre tudi v 3).No potem na igralni plošči imaš polja s surovinami (žito, gozd, skale,glino in ovce) in tam postavljaš naselja in mesta (podobno kot monopoli, samo da je igra veliko bolj zanimiva kot monopoli), potem pa jih povezujes s cestami (na osnovni igri, v razširitvah pa lahko tudi  z ladjami po morju).
Potem imaš še dodatke k osnovni igri: trgovci, mornarji, barbari, ....

Uglavnem ful zanimiva igra user posted image

Evo pa še en link, če si želiš pogledat: KLIK

Pa hvala za  user posted image
Ni za kaj, tudi jaz jo ravno pijem

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 9.11.2008 11:12:35 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
9.11.2008 11:06:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

lpsvojeglava

Poznam eno, ki je čist padla notri v eno igrico. Je živela prav za njo, vsi so ji bili napoti. Pa v igri je bilo neko streljanje in je vmes imela prav občutek, da jo nekdo želi ustreliti pa take finte. Še tipa je pustila zaradi tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.11.2008 11:07:17   
Soncnica Sandra ***
Kaj zdej že vse južno kuhate????

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.11.2008 11:08:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

SS daj nam ti malce razloži (za nas nevedneuser posted image user posted image ) kaj za ene igre je Catana.
No kratka razlaga igre Catan za vse nevednice user posted image . To je družabna igra, ki je najbolj primerna za 4 igralce (no gre tudi v 3).No potem na igralni plošči imaš polja s surovinami (žito, gozd, skale,glino in ovce) in tam postavljaš naselja in mesta (podobno kot monopoli, samo da je igra veliko bolj zanimiva kot monopoli), potem pa jih povezujes s cestami (na osnovni igri, v razširitvah pa lahko tudi  z ladjami po morju).
Potem imaš še dodatke k osnovni igri: trgovci, mornarji, barbari, ....

Uglavnem ful zanimiva igra user posted image

Evo pa še en link, če si želiš pogledat: KLIK

Pa hvala za  user posted image
Ni za kaj, tudi jaz jo ravno pijem

Hvala za obrazložitevuser posted image user posted image , da ne bom tako nevedna hodila po svetuuser posted image user posted image

Jaz imam pa ravno Baby TV naštimano in se učim angleščineuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.11.2008 11:10:18   
Anitka

Ne, pa je niti ne bomouser posted image user posted image user posted image , je ati dolžan še kosilo za rojstni dan v gostilniuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.11.2008 11:16:45   
valentina2006

Ne, pa je niti ne bomouser posted image user posted image user posted image , je ati dolžan še kosilo za rojstni dan v gostilniuser posted image user posted image user posted image

Tud moj user posted image ma še neporavnane dolgove zarad RD... pa se ne sekira preveč... se bom kr sama šla vrtet za štedilnik user posted image .   user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.11.2008 11:23:07   
Anitka

Tud moj user posted image ma še neporavnane dolgove zarad RD... pa se ne sekira preveč... se bom kr sama šla vrtet za štedilnik user posted image .   user posted image

In kaj bo na meniju?

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1542
9.11.2008 11:23:48   
valentina2006

Svojeglava ja eni z internetnim nickom dobesedno prevzamejo drugo osebnost. Ampak js sm mnenja, da so taki prav s tem razlogom tud na forumih. Da bi bli neki, kar v življenju drugač niso...

Naty*: Pod tole tvojo izjavo se pa tud jest podpišem.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: Majski hroščki - 4.del
9.11.2008 11:24:18   
Soncnica Sandra ***

Punce zdele bomo pr men doma udrl prtijo catana.

pride katerauser posted image

Ce bi bil tarok bi prisla... za katan se mi pa ne da...user posted image user posted image user posted image  

OK, ko bomo igrali tarok te povabim, samo glej da boš prišla, ker drugače si bom od Špelin valjar sposodila user posted image

Za tarok... še ena kandidatka user posted image

Zmenjeno, te pocukam za rokav, ko se bomo kaj menili user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: Majski hroščki - 4.del
9.11.2008 11:24:26   
Soncnica Sandra ***

ss uživajte pri igri (čeprav nimam pojma, kaj je to zaena igra user posted image - a so karte?)

Evo, sem že nekaj postov nazaj Anitki razlagala, pa vseeno še en link zatjebe user posted image : KLIK
Drugače pa mi igramo s kockami je ful bolj zanimivo. Obstaja pa tudi Catan s kartami

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.11.2008 11:24:40   
valentina2006

In kaj bo na meniju?

Pečena piška + krompir, goveja juhca in zelnata solata user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.11.2008 11:27:56   
Estrella*
No mi bomo mel tud govejo juhco sam brez goveje muzikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.11.2008 11:39:13   
valentina2006

No mi bomo mel tud govejo juhco sam brez goveje muzikeuser posted image

Tud pr nas nav goveje muzike user posted image ...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.11.2008 11:44:05   
valentina2006

No punce... mi mamo tak lep sonček... se grem mal martinčkat vn user posted image ...
Pr nas pa še megla user posted image  Se bo sobček tudi počasi prebil izza oblakov,pol pa gassaaaaaaaaaaaaa ven user posted image

Glej pr nas tkole zgleda...

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.11.2008 11:45:52   
valentina2006

Glej pr nas tkole zgleda...

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (25%)

Da, ker je to dodatni strošek (48%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (16%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (5%)

Ne, ce je nizka in upravičena (7%)

Vseeno mi je (0%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!