Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naty bogi Žanko, upam da bo kmalu bolje. Mi uporabljamo sensitive prašek in mehčalec že od začetka. Hvala... ja js sm šla pa na to, da bom uporabljala kr vse normalno, če bo le vse vredu... pa ni . Anitka upam, da sta kak dobr film najdla . IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla ! Lep pozdravček vsem...Mi smo pa danes med tečkami, pa nič ne bi spali... No zdaj trenutno jo je dotolklo, ampak za kako dolgo , upam, da je samo tak dan, ker si sploh ni podobna Hijenca- kaj zdaj za jutri, kaj boš rekla? Naty-AD, ojoj...želim, da se vse skupaj izboljša... evo jaz pa res ...no ne bom se hvalila, ampak res sem vesela, da zaenkrat nobenih zdravstvenih težav z našo Tajo... Upam, da ko bodo prve prišle da ne bo takrat ful hudo. Mehčalec jaz tud uporabljam lenor sensitive- sem ga že pred Tajinim rojstvom , pa nikoli nič, tud vse skupaj perem in dajem vedno kr nekaj mehčalca... tole zaenkrat, spijem kavico, pa še malo preletim... Upam, da je Taja že kej zaspala. Sej znajo res ful tečkat, takrat ko so utrujeni, spat pa ne... barabice . Ja kar se zdravja tiče, sem se že mal sprijaznila, da alergija ni bolezen. Je pa drugač res zoprno , sploh ko se vse skupaj začne, pa ne veš kaj se dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 naty joj Žanko pa res vse faše.. Enga poljubčka zanj, pa tud zate en Ja res je, čeprav se tolažim, da ker je pobral vse pri alergijah, da nama bo pri ostalih otroških boleznih kej prihranjeno . Ma sej pravim... sm se sprijaznila zdej ko vsaj vemo kaj je. Midva sva itak oba alergična na vse živo... je P komaj vse napisala v njegov karton, bi ji skor placa zmanjkalo . Tko da je blo že od začetka za pričakovat, da bo mali alergik, sam nisem si misla, da na vse živo! Upam sam, da ne bo še bronhitisa staknil, ker je tud pogost pri alergikih. za Nejca, da je sedel, pa za tebe , ker si bla pridna pa pospravljala. Estrella tale tvoja Alja te bo pa res z njeno hrano ob živce spravla. da boste ponoč bolš spale, pa da bo kej pojedla. boga... sesil kaj si počela? Veslala ? IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Srčno upam, da bo Primož takrat že doma, da bove lahko šle same na kofi, ker rabim mal pauze od njega in njegove hčerke Tale je bla pa čist tipična....njegove hčerke !!!!! barbaw da glavobol mine, pa da se Maja pozdravi! Tiana ja pri nas je ista pesem, puzamo, skačemo, stojimo, se dvigamo, delamo sklece, se obračamo... sam sedet pa ni luštn ! Pa zakaj smo mamice tolk smotane, nikol nam ni dost??? No zdej gremo pa mulčka skopat pa dat spat , pol pa pred tv. Fajn spite pa bolani hroščki pozdravite se!!!!! Nočko!