|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
9.11.2008 5:26:47   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
9.11.2008 8:28:42   
Vesnozaver
Jutro!

nedeljski zajtrk:
[/link]  in

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://mambourin.org/cafe/images/CoffeeCakeSpecialInra.jpg&imgrefurl=http://mambourin.org/cafe/index.php&h=336&w=460&sz=18&hl=sl&start=2&sig2=20mOdZL6EYfrMYgMvteHbQ&um=1&usg=__jeyQlEU7ILNZSCzdxWbdO6Ko41M=&tbnid=NSIeX_Uf7KozyM:&tbnh=93&tbnw=128&ei=45AWSY6YFY7I0gXH_aHCCA&prev=/images%3Fq%3Dcoffee%2Bspecial%2Bpictures%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN]

pri nas megleno....pravi dan za lenarjenje, kar tako moramuser posted image  
Možek je sel v gobe, pa kuhal bo danes, tako da res ne delam nic! Mami mi je vceraj prinesla dve skatli cotik, mojih in od brata, ko sva bila mala....sem se mogla prav nasmejat ob enih mojih cotkah, kak so smesneuser posted image user posted image
pa kar nekaj strikanega, kar mi je zelo vsec.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
9.11.2008 8:30:03   
Vesnozaver
eh....vdam res....Balonchy nemrem te nadomescat niti za en zajtrkuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
9.11.2008 9:11:22   
BarbaraGS
Dobro jutro :)
Ste pa res pridne februarcice...par dni me ni, pa vas komaj dohitim hehe.
birdy: ja spoznala sva se na faksu v prvem letniku. Oba bi ze mogla koncat, pa sva potem malo zavlekla. No, jaz malo bolj kot on, ker sem cetrti on pa absolvent. Za vse letnike imam se full gradiva, tako, da ni panike karkoli ti posodit. Bi se pa lahko kaj vidli in dobili..da se spoznata teoloski nosecnici :)
Tudi sama se bom poskusala prijavit na januarske izpite in naredit cimvec, drzmo pesti, da mi bo koncno mali onejcek pustil kaj ucenja, ker mi je vecino nosecnosti nagajal s hudimi slabostmi ob katerih se nisem mogla ucit in brat.

S takimi slikcami, ki jih dajete na net, mi gre kar na jok. Vse bi pohamstrala. Sam ne smem, ker sem vsakic kregana zaradi kilaze. Moja ginekologinja ne daje veliko povdarka na nic, razen na kile in me vsakic nervira s tem.
Imate kaksne dobre nasvete kaj se splaca naredit pred pregledom, da ne bom vedno tako kregana?

no, punce uzivajte v lepi nedelji :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
9.11.2008 9:53:21   
brkn83
dobro jutro nosečke.

Kako ste kaj? No js sem super, me je moj namreč včeraj zvečer lepo zmasiral, potem pa sem spala celo noč kot medo. Tak, da sem danes kot prerojena. Zajtrk je že za nama,............. mam zdej mal časa, potem ko bo pa račka pečena pa greva hitro na vikend.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
9.11.2008 10:10:44   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Dobro jutro :)
Ste pa res pridne februarcice...par dni me ni, pa vas komaj dohitim hehe.
birdy: ja spoznala sva se na faksu v prvem letniku. Oba bi ze mogla koncat, pa sva potem malo zavlekla. No, jaz malo bolj kot on, ker sem cetrti on pa absolvent. Za vse letnike imam se full gradiva, tako, da ni panike karkoli ti posodit. Bi se pa lahko kaj vidli in dobili..da se spoznata teoloski nosecnici :)
Tudi sama se bom poskusala prijavit na januarske izpite in naredit cimvec, drzmo pesti, da mi bo koncno mali onejcek pustil kaj ucenja, ker mi je vecino nosecnosti nagajal s hudimi slabostmi ob katerih se nisem mogla ucit in brat.

S takimi slikcami, ki jih dajete na net, mi gre kar na jok. Vse bi pohamstrala. Sam ne smem, ker sem vsakic kregana zaradi kilaze. Moja ginekologinja ne daje veliko povdarka na nic, razen na kile in me vsakic nervira s tem.
Imate kaksne dobre nasvete kaj se splaca naredit pred pregledom, da ne bom vedno tako kregana?

no, punce uzivajte v lepi nedelji :)

Maš zsuser posted image
Kok pa se rediš? Ne vem, če se res ful rediš bi rekla da je najbolj da mal manj ješ. Ubistvu predvidevam da ni problem v količini ampak v tistem kaj ješ.user posted image Jst sem se prvič zredila 35kil ker sem rekla sej sem noseča, kdaj pa bom brez slabe vesti jedla če ne zdej... K sem se matrala vse skup dol spravt (z hujšanjem) sem si rekla da se naslednjič ne smem tok zredit. Zaenkrat mi še dobro kaže, nekaj je šlo na slabše pa sem hiter spet mal omejitev postavla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
9.11.2008 10:18:31   
birdy
Punce, jst mam pa še manj kot 100 dni do konca. Sam še 99, joj, upam d bo hitruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
9.11.2008 10:25:56   
Dan punce,

danes pa ni moj dan ko pomislim da bom popoldne spet sama doma moj dela sevedauser posted image user posted image user posted image ...jaz pa se danes nekako pripravljam da bi spekla jabolčno pito ko jo ma Laura full rada ko grem pol popoldne do nje upam da se mi bo dalo trenutno sem še lena ko user posted image ...

Čas pa fulll beži birdy še samo 99 dni jaz jih imam še malo več ampak kljub temu se mi zdi da ko pomislim kk bo vse to hitro in bomo že držale svoje sončke v naročju komaj čakam ampak imam nek strah ok ne bom nakladalauser posted image user posted image user posted image ...V sredo imam pa pregled imam ponovno morfologijo in upam da bo moja G malo bolj obzirna in da se bo pogovarjala z mano kot z normalnih človekom ne pa kot da sem neka smet pr njej in seveda da vidimo kaj imamo če drži kar je nekako povedala al je že kaj spremembe in seveda da je vse ok z našo pikico sej ko brca čez dan si vedno rečem sigurno je vse ok ko je tako živahna je že imela jutranjo telovadbouser posted image user posted image user posted image  ne dolgo ampak kratko in sladkouser posted image user posted image user posted image ...

Zdej pa grem kavico spit pa nekaj popapcat sem skorajda lačna celo noč nisem nč jedla kaj se to praviuser posted image user posted image user posted image ...se še kaj javim papa uživajte nedeljo imamo sonček

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
9.11.2008 11:16:44   
claud
Jutro!

Jst sm dons spet preživela noč brez spanja. jjoj kok bom še tečna dons....user posted image
tok mi gre na ži8vce k se pol matram spat pa ne delam nč druzga k sam zavlečujem v postli-bi blo bolš da bi prec zjutri ustala pa bi blo.
vreme=megla.
Dons mamo mi tud pojedino popoldne...čeprou se mi ne da.....

birdy-user posted image user posted image za 99 dniuser posted image

kako kj ostale? kako boste kj preživele tole nedeljo?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
9.11.2008 11:24:50   
Balonchy
user posted image

Vesnozaver - ekola... tole bi ti moralo prilimat... Pa saj ti je uspelo in hvala za pomoč! user posted image

Tko al tko mogla jaz kavico kuhat k sm bla prva...  Sam se mi tko ni dalo - je blo prezgodaj... user posted image
Vas počastim zdaj z eno...

user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
9.11.2008 11:26:28   
brkn83
claud - boga reva, ko nisi naspana. Ampak poskusi pa popoldan malo več počivati.
Js tole nedeljo sedaj preživljam delovno (pišem seminarsko nalogo, pečem raco,...................... v glavnem počnem 100 stvari), ampak popoldne bo bolje - takrat sledi lenarjenje.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
9.11.2008 11:26:29   
claud
balonchy- ja kaj pa je res s tabo da visiš na compu še pred pol 6?!user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
9.11.2008 11:29:24   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

claud - boga reva, ko nisi naspana. Ampak poskusi pa popoldan malo več počivati.
Js tole nedeljo sedaj preživljam delovno (pišem seminarsko nalogo, pečem raco,...................... v glavnem počnem 100 stvari), ampak popoldne bo bolje - takrat sledi lenarjenje.

Popoldne bo tud kriza z lenarjenjem k sva h sorodnikom povabljena na požrtijo....upam da bom vsaj dons celo noč pod kožo gledala...user posted image

Ti si pa ful pridna....dj mi povej...vsi pravjo kok je raca mastna, da ko jo pečeš je full maščobe na pekaču...a je to res?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
9.11.2008 11:31:07   
sunny24
Jutro! Sonček....JUPI!!!!!!

birdy, super, da si padla pod 100tko! user posted image user posted image user posted image    Zdej bo šlo hitro, boš vidla. Bo hmali februar tuki! Jst mam pa malo več dni...še 107 dni oz 3 mesece in 2 tedna...Gre hitro! Pa naša se neki muva po bušiju...user posted image  Kar nej, dokler še ma plac!user posted image

vesnozaver, fajn za cotke! Zdej te čaka pa izbiranje in pranje! user posted image user posted image user posted image   Pa hvala za zajtrk!user posted image

cita, pita...kar pejdi pečt pa mi malo pošli!user posted image  Kako si drugače? Boš vidla, da bo v sredo vse OK, pa če te bo baba smotana kej napiz... in težila, jo pošlji nekam al pa se ji lepo nasmej in ji še hvala reči zravn!

claud, ku da nisi nič pančala? Jst sem šla ob 2h pa do 11h...Pol grem pa tudi jst na pojedino h noni...Se mi tako ne da...

Aja, včeri se je zgodil čudež, moj je prpelu njegovo postlco za user posted image  in upam, da jo bo končno začel mal šlihtat! Sam en napredek je že...iz Vipave je pršla postlca v NG! user posted image  za mojega! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
9.11.2008 11:35:15   
brkn83
no men se ne zdi raca mastna, pa tudi potem, ko narežeš meso, je podobno piščančjemu, le da je malo bolj temno. Mi vedno kupimo domačo raco, da je sveža in ne zamrznjena, pa seveda ne preveliko  - letos je težka 2,5 kg. Po moje če je pretežka, potem je zagovoto tudi bolj mastna.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
9.11.2008 11:36:11   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

balonchy- ja kaj pa je res s tabo da visiš na compu še pred pol 6?!user posted image  user posted image user posted image

balonchy je k stare nonice... ne more spat... user posted image  pol se mi zdi nesmiselno premetavat po postelji in zraven še preljubega zbudit, pa raj vstanem. Mogla bi kej pametnega nardit, sam ne smem rogovilit ob taki uri po hiši k bi ga vseeno zbudila. Tko, da sem se vsedla za comp, skuhala kakav, se crtala z mačkonom in ob 7:15, ko je najdražji vstal sem se lotila pečt kruh (take mini žemljice) in kuhat zgodnje kosilo, ker greva verjetno mal pohajat. Zdaj trenutno dokončujem kosilo, pomijem posogo in šibava mal na zrak...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
9.11.2008 11:37:54   
claud
sunny-user posted image user posted image ja res, čestitke tvojemu user posted image user posted image

mi2 bova pa zibko žez ene 2 mesca pomoje prvlekla s podstrešja.

Kok sva boge k bova mogle  spet jest ko 2 user posted image ane?user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
9.11.2008 11:41:29   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

balonchy je k stare nonice... ne more spat... user posted image  pol se mi zdi nesmiselno premetavat po postelji in zraven še preljubega zbudit, pa raj vstanem. Mogla bi kej pametnega nardit, sam ne smem rogovilit ob taki uri po hiši k bi ga vseeno zbudila. Tko, da sem se vsedla za comp, skuhala kakav, se crtala z mačkonom in ob 7:15, ko je najdražji vstal sem se lotila pečt kruh (take mini žemljice) in kuhat zgodnje kosilo, ker greva verjetno mal pohajat. Zdaj trenutno dokončujem kosilo, pomijem posogo in šibava mal na zrak...

Nonica ja!!user posted image user posted image user posted image
MMm...sveže žemljiice....a je kaj ostalo?user posted image
A mačkona maš.... jst pa pogrešam mojo mačkonkouser posted image ....je pr mami ostala....jst sm pa zdj brezuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
9.11.2008 11:48:40   
Balonchy
KLIKNI

A bo kera? user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 9.11.2008 11:50:02 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
9.11.2008 11:48:46   
sunny24
Ja claud, sam smo res boge...Jst mam pa jutri pregled in že vidim, da jih bom poslušala, ko bom na vago stopla...Takoj dobim kako kilo zravn, pa še prebava me malo heca in grem na WC tko na 2-3 dni...Joj, upam, da ne bo prehudo jutri!user posted image  Pol se pa drugo jutro doma zvagam (po pregledu) in mam kilo manj kot pri G...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
9.11.2008 11:50:58   
sunny24
balonchy, veš kaj...user posted image  Sam če bi eno namazala z margarino in domačo breskovo marmelado ne bi blo lih slabo...user posted image

Kdaj boste šle oz naročile po kako postelnino za user posted image  ? Sej če decembra al pa začetk januarja še ni prezgodi, ne?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
9.11.2008 11:53:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja claud, sam smo res boge...Jst mam pa jutri pregled in že vidim, da jih bom poslušala, ko bom na vago stopla...Takoj dobim kako kilo zravn, pa še prebava me malo heca in grem na WC tko na 2-3 dni...Joj, upam, da ne bo prehudo jutri!user posted image  Pol se pa drugo jutro doma zvagam (po pregledu) in mam kilo manj kot pri G...user posted image

Mene tud prebava matra.....
A maš UZ ju3?  Ah sj ne bo prehudo!

Mi2 mava pa ju3 MŠ- bomo mel porod....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
9.11.2008 11:53:31   
birdy
Hehe, jst bom tud med tistimi bogicami ki se bojo dons nažiraleuser posted image  Gremo na kosilo v Domžale in bo mende piščanec pa zelje rdeče, pa bogve kaj še, mljaskuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
9.11.2008 11:53:37   
Balonchy
sunny - pridi. Ti bom namazala ni panike. Sej sama jih tko al tko ne bova zmazala, ker geva od doma. Edin, če jih bo user posted image  pohopsal. Sam skor ne vrjamem - ima prefino rit! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
9.11.2008 11:55:16   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Mene tud prebava matra.....
A maš UZ ju3?  Ah sj ne bo prehudo!

Mi2 mava pa ju3 MŠ- bomo mel porod....

Mene tud prebava matra, sam v drugo smer kot vaju...user posted image  Zadnje čase grem minimum 3x dnevno na velko potrebo, pa če prišteješ še malo potrebo ki je tud zlo pogosta... Sem cele dneve na sekretuuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?