|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
8.11.2008 21:01:45   
claud
Ajvy-zakaj brez tega ne greš rodit? a zarad šivov al kaj?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
8.11.2008 21:04:32   
Ajvy
Katjuša....vatiranci...to je skup potegnjena vata oblečena v gazo ..je pa v velikosti kolkr širokega uložka....mi smo ga dobili v porodni..pol pa nič...
je pa tak mehak, da se nič ne čuti (če maš šive , nič ne drgne....)..v glavnem mehkejši je od uložka...sicer ni tak vpojen...pač menjaš pogosteje...ampak mehkoba je pa neprecenljiva...sploh če si šivan.....
Jst sem jih še cimri posodla v P.,ker mi ni verjela...pa je dala P uložke v gato...pa si je hitr premisnlauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
8.11.2008 21:05:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy-zakaj brez tega ne greš rodit? a zarad šivov al kaj?

ja, pa tudi če ne bom šivana..jih bom uporabljala..dihajo super....mehki so...tam doli je pa itak vse razboleno...potem pa vir nature s krilci in čist nič drugega....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
8.11.2008 21:09:31   
claud
ej verjameš al pa ne....me ni tok strah pred porodom kot pred tistim rezanjem in šivanjem....pa še kr neki punc mi je rekl da to šivanje boli k user posted image .... pa pomoje bi pol tiste bolečine še prenesla sam tist trenutek k bojo pa šival pa pomoje bolš da me zvežejo....user posted image to mi je res grozn....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
8.11.2008 21:11:29   
Ajvy

ej verjameš al pa ne....me ni tok strah pred porodom kot pred tistim rezanjem in šivanjem....pa še kr neki punc mi je rekl da to šivanje boli k user posted image .... pa pomoje bi pol tiste bolečine še prenesla sam tist trenutek k bojo pa šival pa pomoje bolš da me zvežejo....user posted image to mi je res grozn....

a viš..mene pa šivnje ni bolelo...mogoče je vsake toliko malo cuknilo...samo ni bilo hudega...ne se pustit strašit...jst sem na eni strani gledala pikico, na drugi pa mi je moj (namenoma ) težil z sms-i...da me je zaokupiral...da nisem preveč misnla na to....
Če te pa preveč peče...pa itak prosiš če ti lahko malo s sprejčkom omrtviči.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
8.11.2008 21:17:49   
claud
Zadnjič je od še en sodelavc od mojga dojenčka dubu in je mela njegova prou sanjski porod.....sicer bi on kmal vse zamudu k je šlo tok hitr ampak zanjo je blo pa fajn: ob 14 sta pršla u porodnišnico, on je šel parkirat, prletu not se preobleku tamala pogleda ven 14.25, s tem da je tud rezal niso nč.....v glavnem popolno....user posted image
Sicer je bil pa to njen 2. porod....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
8.11.2008 21:21:06   
Ajvy

Zadnjič je od še en sodelavc od mojga dojenčka dubu in je mela njegova prou sanjski porod.....sicer bi on kmal vse zamudu k je šlo tok hitr ampak zanjo je blo pa fajn: ob 14 sta pršla u porodnišnico, on je šel parkirat, prletu not se preobleku tamala pogleda ven 14.25, s tem da je tud rezal niso nč.....v glavnem popolno....user posted image

o hudo...to pa je sanjski porod user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
8.11.2008 21:35:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

o hudo...to pa je sanjski porod user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke....

ja res sanjsko......

mene so tud šivi bolel cel porod je bil super bolečina vzdržna (pa nisem mela nič protibolečinekega) ko me je šivala so bli pa svi pr pultu in so gledal tak tam mojo štručko tehtajo in umivajo.... in sem se tako zadrla kratko jedernato in precej glasno AU da so se vsi obrnal pa jih je blo kr nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
8.11.2008 21:53:51   
birdy

Zdravo....

PIkica...jst imam že veliko od prej...čaka me še samo en velik obisk Tosame...da si nabavim škatle vatirancev, ker brez njih ne grem nikamor....
Kako pa si ti kaj?? Kakšen pa je že kaj trebušček??

Vatirance? Mislš une ogromne k vata ovita v blago?
Jst sem tud po porodu sam vatirance uporabljala... So mi jih že v porodnišnico prnesl k sem jih tam sam en paket dubla k so bli glih zaen dan.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
8.11.2008 21:53:59   
birdy

Katjuša....vatiranci...to je skup potegnjena vata oblečena v gazo ..je pa v velikosti kolkr širokega uložka....mi smo ga dobili v porodni..pol pa nič...
je pa tak mehak, da se nič ne čuti (če maš šive , nič ne drgne....)..v glavnem mehkejši je od uložka...sicer ni tak vpojen...pač menjaš pogosteje...ampak mehkoba je pa neprecenljiva...sploh če si šivan.....
Jst sem jih še cimri posodla v P.,ker mi ni verjela...pa je dala P uložke v gato...pa si je hitr premisnlauser posted image

Aaaa, spreglej moj zgornji post...
Ja, vatiranci so zakon, za kasneje pa Vir s krilciuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
8.11.2008 21:56:20   
birdy
Ajvy, sem prebrala pa pozabla odgovort. Mi je pomagal, sem se kr držala, edin tistga glede vročine ne, ker jo HB nismo meluser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
8.11.2008 22:08:17   
birdy
Katjuša, ti si šivilja a ne?
A če bi ti jst dala neki za zašit pa seveda bi ti za to plačala, bi to naredla? Sej se gre sam za eno posteljnino, nč težkega. Bi dala moji mami, sam jst bi to baldahin (un za nad otroško pojstlo) predelala v posteljnino, pa bi mi tok težila da raj ne bi. Verjetn bi mi šla tud novo posteljnino kupt, sam da bi tist klinčev baldahin visu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
8.11.2008 22:14:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

A če bi ti jst dala neki za zašit pa seveda bi ti za to plačala, bi to naredla? Sej se gre sam za eno posteljnino, nč težkega. Bi dala moji mami, sam jst bi to baldahin (un za nad otroško pojstlo) predelala v posteljnino, pa bi mi tok težila da raj ne bi. Verjetn bi mi šla tud novo posteljnino kupt, sam da bi tist klinčev baldahin visu.

ja med drugim sem tud šivilijauser posted image user posted image user posted image user posted image ja se lahko zmenmo ni blema....
a nočeš met baldahinčka?
grem zdej k zasluženemu počitku

lepo ajajte in lepo sanjajte

aja z mojim sma pa mela že včeraj en čudovit večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.11.2008 22:15:49 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
8.11.2008 22:18:57   
kayica24
hey februarčice!

Že vse spite al kako???

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
8.11.2008 22:20:46   
kayica24
Še katero od vas vedno bolj tišči v želodcu, kot da bi bil želodec en sam kamen,pa še dihanje imam oteženo zarad tega :(

Pa nevem..je začela pikica mala pritiskat na želodček???
Zraven tega pa me sili še na kašelj, posebaj ko se vležem, pa nisem nič prehlajena...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
8.11.2008 22:23:33   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja med drugim sem tud šivilijauser posted image user posted image user posted image user posted image ja se lahko zmenmo ni blema....
a nočeš met baldahinčka?
grem zdej k zasluženemu počitku

lepo ajajte in lepo sanjajte

aja z mojim sma pa mela že včeraj en čudovit večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne, ne bi mela baldahina. Pa še ta je od tavelke pojstle (140x70), zdej bom mela pa od začetka zibko. K bo pa user posted image  šel v večjo pojtlo je pa itak že brez pomena tist baldahin. Pa tud ne vpraš ko sem se preživcerala z natikanjem in iztikanjem tega user posted image ... Smo mel bl mal placa in je blo treba pojstlo umikat, pa palco za baldahin rezat pa... In sem rekla ma nikol več!!!!!!!!!!
Ti bom jst na zs jutr pisala sam tok da za ziher vidm če se bo izšlo tist k sem si zamisnla. Sam mam baldahin v Nelijini sobi pa raj ne bi not hodila.

A sta se mela lušten...user posted image user posted image  Mislm, ko sta se pogovarjala?user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
8.11.2008 22:34:56   
Ajvy

Zdravo....

PIkica...jst imam že veliko od prej...čaka me še samo en velik obisk Tosame...da si nabavim škatle vatirancev, ker brez njih ne grem nikamor....
Kako pa si ti kaj?? Kakšen pa je že kaj trebušček??

Vatirance? Mislš une ogromne k vata ovita v blago?
Jst sem tud po porodu sam vatirance uporabljala... So mi jih že v porodnišnico prnesl k sem jih tam sam en paket dubla k so bli glih zaen dan.

to to ...meni jih je tudi sestra dala en paket...potem pa jih je moj kar po škatlo nosil user posted image user posted image
sem prepozn prebrala naj spregledamuser posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 8.11.2008 22:35:28 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
8.11.2008 22:37:26   
sunny24
Čer! Evo, jst sem ko en mali user posted image ...sem se najedla za cel teden naprej...user posted image  Pa jutri me spet neki hudga čaka...najrajši bi kar odpovedala!
Zdej pa prebavljam tle na kavču, pa neki me je RR hecu (mi ni odprlo strani)...

kayca, mene tudi full tišči in včasih kar ne morem prov zadihat...Pa mi nič ne pomaga...user posted image

katjusa, sam da je bil konstruktiven pogovor! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy, res je čudno, ko se odvadiš praznovat...meni je vse ravno al je božič, al novo leto al...Sej letos sploh ne vem, kam se bom dala...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
8.11.2008 22:38:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Še katero od vas vedno bolj tišči v želodcu, kot da bi bil želodec en sam kamen,pa še dihanje imam oteženo zarad tega :(

Pa nevem..je začela pikica mala pritiskat na želodček???
Zraven tega pa me sili še na kašelj, posebaj ko se vležem, pa nisem nič prehlajena...user posted image

mene že vse tišči user posted image user posted image  diham pa tudi težko...sploh ko dobim podplatek pod rebra user posted image user posted image

KAšelj pa ne vem...mene nič ne matra....mogoče imaš pa presuh zrak v sobi....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
8.11.2008 22:39:22   
Ajvy

Ajvy, sem prebrala pa pozabla odgovort. Mi je pomagal, sem se kr držala, edin tistga glede vročine ne, ker jo HB nismo meluser posted image user posted image

Super....sem se bala da boš užaljena...da te podcenjujem al pa kej tazga...daleč od tega....
pa še jst sem se marsikaj naučila.....
samo da je pomagalo....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
8.11.2008 22:42:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, res je čudno, ko se odvadiš praznovat...meni je vse ravno al je božič, al novo leto al...Sej letos sploh ne vem, kam se bom dala...user posted image

Midva sva se prvo skupno novo leto gledala ko dva teleta, k nimata kam sama s seboj...oba sva bila namreč navajena delat....pol u drugo je že šlo....sva pa šibka na ostalih praznikih...po mojem pol k bodo otroc bo drugač...k boš že zaradi njih htel atmosfero ustvarit....predvidevam...naša mami je to obvladala in kar se tega tiče  bi ji bla kar rada mau podobna...to so bli eni magični časi....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
8.11.2008 22:50:29   
brkn83
punce js se pa zdele odpravljam spat. Upam, da bom lahko kmal zaspala, ker danes me pa je popoldne začelo malo tiščati v spodnjem delu trbuha. Pa tak napeta se zdim sama sebi, v glavnem nič več mi ne paše.

lepo se imejte in se beremo jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
8.11.2008 22:52:52   
Ajvy
Brkn...nočko....

mene tudi danes tak trebušček boli....zdejle se nalivam z magnezijem v upanjem ,da bo boljš....pol pa spat....sem že u iber utrujena.....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
8.11.2008 23:07:57   
birdy

Super....sem se bala da boš užaljena...da te podcenjujem al pa kej tazga...daleč od tega....
pa še jst sem se marsikaj naučila.....
samo da je pomagalo....

Ej, valda niti približn nisem užaljena al pa da bi misnla da me podcenuješuser posted image  
Sej, jst sem pomoje ful pametna izpadla ko sem pol na konc kao sama ugotovila da so to norice... No, resnica je da sem mojga poslala en štuk nižje po taščo. In ona je pol rekla da so to ziher norice, jst bi do takrat pomoje še mislila da je klub vsemu kaka alergija. Kak dan kasneje bi mi bilo šele jasno da so norice, ko je mela že mal več pikc.
Sej zdej pa že ni več kužna, so vse suhe.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
9.11.2008 5:26:46   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image       1.12.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image    ?  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image    3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)            (št.user posted image   2 št.user posted image  1)    user posted image     7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image 0)     user posted image    2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image     3.12.
user posted image 10.2. Shuka                  (št.user posted image 3, št.user posted image  0)    user posted image     26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     19.11.  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image      21.11.   MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)            (št.user posted image  2, št. user posted image  1)    user posted image    2.12.
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image       ? MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    1.12.
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image    ?
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image      KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image     8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image   10.11./18.11.
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 71   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 13
 user posted image  = 44

user posted image       user posted image     user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?