|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
8.11.2008 19:58:22   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Kruce Fiks jest pa ne kapiram tele slikce o snegu, a to si na netu najduuser posted image

Jp

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
8.11.2008 20:00:19   
DaisyE
Kruce, še sreča, da včasih kaj na net napišejo. Jaz drugače sploh ne bi opazila, da je zunaj pol metra snega. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
8.11.2008 20:10:29   
cukica
Pozdravljene!

Tudi mi gremo novembra po zarznjenčke okrog 20 moram dobit user posted image  polpa da vidimo kako bo.
Okoli 6.12. naj bi jih vstavili potem pa bomo videli kaj bo,..

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
8.11.2008 20:36:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pozdravljene!

Tudi mi gremo novembra po zarznjenčke okrog 20 moram dobit user posted image  polpa da vidimo kako bo.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Potem pa............. bo test pokazal user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.11.2008 20:48:13   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pozdravljene!

Tudi mi gremo novembra po zamrznjenčke okrog 20 moram dobit user posted image  polpa da vidimo kako bo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.11.2008 21:05:48   
Tina1
želvica99 jutri ti želim čim manj bolečo punkcijo,čim več spunktiranih jajčec. Potem pa hitro domov počivat in pusti se razvajati.
Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
8.11.2008 21:55:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

želvica99 jutri ti želim čim manj bolečo punkcijo,čim več spunktiranih jajčec. Potem pa hitro domov počivat in pusti se razvajati.
Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jast tud to želimuser posted image .
Pa sporoči kako je šlouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
8.11.2008 21:55:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kruce, še sreča, da včasih kaj na net napišejo. Jaz drugače sploh ne bi opazila, da je zunaj pol metra snega. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.11.2008 22:01:28   
bambi75

Jaz tud.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.11.2008 22:11:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Jaz tud.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.11.2008 22:11:21   
Tina1
Jaz vam želim lahko in mirno nočko.
Grem počas user posted image  k moram jutr zgodi vstat, če hočem bit med prvimi na uz.

Nočko.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.11.2008 22:12:11   
pika.po
želvica99 čim manj bolečo punkcijo, pa ful kvalitetnih jajčk jutri user posted image user posted image user posted image
Potem pa kavčanje in cartanje user posted image user posted image user posted image Prav paše. user posted image

Pa čimprej po otroke. user posted image

Tina1 naj jutri UZ pokaže vse črno od  foliklov. Upam, da pridno rastejo. Jaz navijam. user posted image user posted image user posted image

Upam, da nisem kere pozabla, ni seznamčka user posted image Shuki, mismis kje sta? user posted image

Kam so pa danes zginile vse čveke? Vsi prklopleni na Martina user posted image user posted image user posted image hikhikhik user posted image

Pazte se WP, da vas kje ne ujame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.11.2008 22:20:35   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Serendipity jaz imam zelen list, ampak je močno travnato zelen številka 27. Če je tvoj enak bova približno skupaj. Nocoj je padel zadnji femoden, zadnji čas sem že cela napihnjena.

Meni piše gor 27 R2. Ni glih zelen kot trava user posted image  je bolj svetel (mogoče nimaš klomifena p amaš kero drugo substanco user posted image user posted image )
Tudi pri meni je včeraj padel zadnji femoden! user posted image  user posted image  Učinki so pa podobni kot pri tebi s tem, da so že skoraj od začetka prsi za znoret, me ob dotiku zabolijo kot da bi me na kaktus kdo porinil  user posted image
Kaj ti sledi? meni zdaj 12. - klomifen in potem nekje 17. se predvideva Gonal. Kako pa pri tebi? Mogoče bove res skupaj! user posted image

Ja, jaz mam močnejšo dozo, že 12. grem kar po gonal al pa menopur, bom vidla kaj mi bojo dal. Sem šla gledat list pa je res , da piše 27 in pa R1 zraven.

Danes dopoldne ste ble pa res dobre. Najprej Kruce s spajdermenom spizdoimenom potem je pa še superkravca ob štangi plesala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
No sem se pa zvečer nasmejala.

vijolica30 user posted image  za začetek.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.11.2008 22:22:50   
DaisyE
user posted image

Nedelja, 09.11.

anna1 - ET
Tina1 - UZ
želvica99 - punkcija

Upam, da mi je ratalo vse zajet. Ana želim ti pridne otroke, ki bodo pri tebi ostali do konca in naprej.

Tina, naj UZ pokaže ves napredek, ki je nastal ob pivu in jajcih. Naj bodo folikelčki večji, pa nič se sekirat, če počasi rastejo, taki so potem najboljši, ker se do punkcije fajn okrepijo.

Želvica, naj punkcija čim prej mine in prinese čim več jajčk. In seveda naj čim manj boli.

Upam, da nisem kere sfalila, sem čist blesava, ko ni seznama.
user posted image

Grem počasi v posteljo, hvala vsem za navijanje in spodbudne besede.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.11.2008 22:32:28   
pika.po
Dejzi tele tvoje navijačice so pa tolk lušne, da si jih bom kar sposodla in že danes navijam za tvojo ponedeljkovo nebolečo, s ketonalčkom podprto punkcijo. In same super truper celice! user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.11.2008 22:40:48   
bambi75

Lučka upam, da je samo izcedek v nosečnosti. Držim pesti.

Dejzi a lahk pridem v Ljubljano na obisk jaz bi user posted image  Še dobro da imamo net res, da še kaj zvemo.

Cukica dobrodošla ponovno v boju. Želim ti  user posted image  na koncu.

Anna želim ti da dobiš dva najlepša otroka v varstvo ostali pa gredo za nekaj časa v frižider.

Tina naj tvoje dobre znake potrdi jutrišnji UZ.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.11.2008 22:50:43   
mlinček

user posted image

Nedelja, 09.11.

anna1 - ET
Tina1 - UZ
želvica99 - punkcija

Upam, da mi je ratalo vse zajet. Ana želim ti pridne otroke, ki bodo pri tebi ostali do konca in naprej.

Tina, naj UZ pokaže ves napredek, ki je nastal ob pivu in jajcih. Naj bodo folikelčki večji, pa nič se sekirat, če počasi rastejo, taki so potem najboljši, ker se do punkcije fajn okrepijo.

Želvica, naj punkcija čim prej mine in prinese čim več jajčk. In seveda naj čim manj boli.

user posted image

SE PODPIŠEM TUD JST

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.11.2008 23:27:24   
lučka 25

user posted image

Nedelja, 09.11.

anna1 - ET
Tina1 - UZ
želvica99 - punkcija

user posted image

Se podpišem in pridružujem navijanju. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.11.2008 23:27:56   
lučka 25

Lučka upam, da je samo izcedek v nosečnosti. Držim pesti.

Jaz tudi. user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
9.11.2008 6:02:23   
Tina1
Dobro jutro.
Za vse skupaj pa eno čisto pravo
user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.11.2008 8:00:08   
nokes
dobro jutro,

a se jim je včeraj server sesul? nisem in nisem mogla gor!!! ni bilo nič martina, pikica.po!user posted image

seveda navijamo za današnje akterke, želvico, anno in tino! poročajte, ko opravite, me pa bomo držale pesti!

lučka, tale izcedek daj kar na ignore, pa glavo gor, pa čakat do testka, mislim, kaj se gre, res šccc, šccc.... drži se!
WANTED!!!

eee, babike, kje hodite trepetalkice?? a tako trepetate, da ne morete klofat po tipkovnici??? vas zeeeelo pogrešam, saj razumem, se približuje datum testka, pa je vsaki dan večje breme! dajmo, punce, mislim na vas!!!! javite se kaj, ker malo pa me skrbi!

tudi ostale rr-jevke, kje ste? saj veste same, katere imam v mislih! upam, da rabite samo malo počitka od čvekanja in rr.ja in da ni kaj narobe! tudi vas bom zelo vesela, če se javite.

dobro pipike, zdajle se grem vržt na seznam, če mi bo uspelo kaj narest z njim in ga prilimat sem. če ne, pa ...user posted image

nokes

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.11.2008 8:01:23   
lučka 25
Tina, hvala za kavico. Danes pa le dobro opravi na UZ. user posted image

Vsem ostalim pa tudi eno lepo jutro in en lep dan. user posted image  
Pri nas je še megla, a se dviguje in se že kaže sonček. Super!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.11.2008 8:01:39   
bbpikica
BIBA007 pri meni je ponavadi tako, da en mesec prej pokličem sestro na št.01/5106800 in se naročim približno deset dni pred pričakovanouser posted image  na pregled, ker ti naredi UZ za vsak slučaj da ni kakšnih cist, potem pa tako kot ti je že ena napisala drugi dan user posted image  zjutraj v ambulanto na prvo špikico. Če pa sem te zdaj spravila v dilemo pa lahko za vsak slučaj tudi Reša pokličeš in ga povprašaš.

Vsem ostalim pa eno lepo in pozitivno predvsem pa uspešno nedeljo z veliko lepimi novičkami.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.11.2008 8:03:15   
sapi
anna1 - ET
Tina1 - UZ
želvica99 - punkcija

user posted image

Nedelja, 09.11.

anna1 - ET
Tina1 - UZ
želvica99 - punkcija

user posted image

Grem počasi v posteljo, hvala vsem za navijanje in spodbudne besede.

Tudi jaz dajmo punce user posted image user posted image user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.11.2008 8:03:51   
lučka 25
o, nokes je tudi že tu.  user posted image  A ne ta deden je bil pa peste. Pa zdaj nas pride na vrsto poln trepetalk s testi. Ja, tole čakanje je res mučno. Z izcedki pa tako kot si reklašššc, šššc, šššc. Nimajo tu kaj za delat. tak se lahko samo user posted image  pkaže na testu. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!