|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
8.11.2008 14:30:04   
želvica99
Mlinček dobr si to uganu za superkravco, pomoje res kavček peglauser posted image

Zarjica lubčka nazajuser posted image A si že v elementu s kuhanjem?

Larči pridna bodi, vidm da maš gužvo na domačem terenuuser posted image

Glede na vse pripopano sklepam, da ste že zjutraj začeli z nazdravljanjem, no sam komentiram aneuser posted image

Mateja veliko možnosti je da je samo izcedek, drži seuser posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
8.11.2008 14:42:09   
DaisyE
Aha! Ste bli glasni, ker me ni blo! Takole si pa upate! user posted image user posted image user posted image

Grem župo kuhat, iz pospravljanja pa ne vem, kaj se bo izcimilo. Po moje nič. Bom krivila stres. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
8.11.2008 14:49:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Serendipity jaz imam zelen list, ampak je močno travnato zelen številka 27. Če je tvoj enak bova približno skupaj. Nocoj je padel zadnji femoden, zadnji čas sem že cela napihnjena.

Meni piše gor 27 R2. Ni glih zelen kot trava user posted image  je bolj svetel (mogoče nimaš klomifena p amaš kero drugo substanco user posted image user posted image )
Tudi pri meni je včeraj padel zadnji femoden! user posted image  user posted image  Učinki so pa podobni kot pri tebi s tem, da so že skoraj od začetka prsi za znoret, me ob dotiku zabolijo kot da bi me na kaktus kdo porinil  user posted image
Kaj ti sledi? meni zdaj 12. - klomifen in potem nekje 17. se predvideva Gonal. Kako pa pri tebi? Mogoče bove res skupaj! user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
8.11.2008 14:52:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pinjolca, stara sablja user posted image , kaj pa ti danes na šihtu? Ej, svaka čast, da si folikla spravla iz ilegale, čeprav sem rahlo skeptična glede avtentičnosti njegove persone (ja, namigujem, da je žena namest njega pisala user posted image )...

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Povedala sem mu, da je sestra na netu, pa seveda ni verjel, pol sem mu mogla pa še vse za nazaj povedat, pol sem pa rekla, naj gre kar sam gor. Sem ga prijavila.

Je potem, ko sva zamenjala gume, še prebral, me obvestil, da ne verjameš v avtentičnost zapisa, potem sem ga hotla prisilit, da negira to izjavo, pol se je pa spuntal, da on pa že ne bo na forumu, čez pol ure me je pa začel moriti, da imam popolnoma neustrezno ime in naj si njega za zgled vzamem. Da je tematsko usklajen. Ko je končal s predavanjem, sem pa že spala.

A si ti že kaj pregledala tvojo
user posted image

Se bo našel kak ketonalček? Da še jaz enkrat luksuz pičim...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
8.11.2008 14:55:04   
DaisyE
Biba, a sem ti prej vredu napisala, mislim, dovolj jasno?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
8.11.2008 15:05:51   
mlinček
user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
8.11.2008 15:07:11   
mlinček
super cow - ekola še ena glih v tvoji fazi - že čaka stopka

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
8.11.2008 15:09:30   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image  Mlinček fletne krave.

Prvo sceno bom furala do devetih, takrat pa prešoltam na ta drugo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
8.11.2008 15:09:44   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

pika po ne vem kako je z uživanjem sojinih izdelkov, sam pomoje ni nič narobe.
saj veš, saj tudi za kavo pravijo da ni dobro, pa za cigatete, no jest kadim ne, kavo sm pa nehala, mi kr ne paše že od punkcije naprej. Tko da ne vem, kar komu odgovarja.

Ojla, mateja

midve imave pa nekaj skupnega, tud jaz imela rdeč flek 7 dni po transferju. Pa kavice tud od punkcije naprej nič ne pogrešam, prej bi jo pa vsak dan vsaj dvakrat. Upam, da so to zelo pozitivni znaki.

Drugač pa babnice in dedca, dons ste pa res zelo za nasmejat, prav popestrite dan.user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
8.11.2008 15:11:39   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image

Tole so je pa slikca od mismiskine fešte. a uganete kdo ravn nastopa???
user posted image user posted image user posted image user posted image ne ne vemo ,a ta kravica je pa iz kmetije pobegnla ko jo je goran .........

Blanči, to pa res ne vem, kdo bi bil....

Sonček, kaj je Goran s kravo naredu?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
8.11.2008 15:18:05   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Biba, a sem ti prej vredu napisala, mislim, dovolj jasno?

Super, Dejsika, zlata ti. user posted image sam zate.

Mimogrede, če te tvoj dragi spravlja v eksistenčno krizo, jest navdušeno podpiram superkau. Kako pa si tvoj predstavlja, da bi se sicer lahko naslajal ob alleged fotodnevniku, ki ga je Mlinčko tako prijazno spravil skupaj!?!?
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

cow cow tema:

gremo ugibat kaj zdej naš "super cow" dela:

mogoče
user posted image
mogoče
user posted image
mogoče
user posted image

AMPAK PO MOJE PA DELA TO:

user posted image

LP

A, Mlinčko, hvala tud tebi, je blo tko fletkan, da sem si kar sposodilauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
8.11.2008 15:40:38   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Povedala sem mu, da je sestra na netu, pa seveda ni verjel, pol sem mu mogla pa še vse za nazaj povedat, pol sem pa rekla, naj gre kar sam gor. Sem ga prijavila.

A si ti že kaj pregledala tvojo
user posted image

Se bo našel kak ketonalček? Da še jaz enkrat luksuz pičim...

Ajde, rečmo, da sta me prepričala user posted image . Ampak nej prosim, za božjo voljo, vsake tolk časa še kej od sebe da. Ga pač pogrešam. K vama me ne pusti, ker mata baje štalo in mu je nerodn, na srečanja noče hodt...

Aja, s ketonalom je pa stvar taka, stoji pa tko: imam 3 pilule, nisem pa čist prepričana v njihovo neoporečnost (od junija so brez ovoja, na luftu - v takem stanju sem jih že dobila). Kaj meniš?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
8.11.2008 16:04:10   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Aja, s ketonalom je pa stvar taka, stoji pa tko: imam 3 pilule, nisem pa čist prepričana v njihovo neoporečnost (od junija so brez ovoja, na luftu - v takem stanju sem jih že dobila). Kaj meniš?

Sem šla še mal
user posted image
premetat in našla še voltaren rapid, ki je zagotovo neoporečen. Moje laično mnenje je, da je kar dober približek oz. nadomestek ketonala (dobila sem ga po operaciji modrostnega zoba), tko da - biraj, srce!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
8.11.2008 16:10:51   
sonček85
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ja šou je v hlev in si ga na kravo m.e.t.a.l

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
8.11.2008 16:51:49   
pikovit
Dejzi vidim da rabiš ketonal.Jaz imam ta pravega.Tabletke,inekcije,svečke.Po želji.Te kličem in se ne oglasiš.Glede na tvoje neklicanjeuser posted image ,se sama odločiuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
8.11.2008 17:18:12   
vijolica30
danes začnem z menopurjevim pripravkom, je pa res da sem tok zblojena, da k mi je sestra na oddelku z drogo dala celo vrečo novih igel in seveda menopur je mal mankal da ji ne vrnem vrečo nazaj in se skregam da to ni moje....user posted image user posted image user posted image , v glavnem čist sem pozabla kako gre ta zadeva po vrsti oz sem kr lepo mislla da se bo že kej vidl in sem prčakovala že stopkouser posted image ...za crknt

drgač mi je pa tista s troskoki pr rešu najbl všečuser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica30 -- 8.11.2008 17:19:01 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
8.11.2008 18:20:59   
sonček85
zakaj vedno ko samo to stran odprem oz .temo nov IVF-ICSI ,se mi pokaže virus črv,ko pa druge pa ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
8.11.2008 19:29:38   
lučka 25
Ojla, ste me vsaj malo nasmejale in spravile v boljšo voljo. Sem od zadnjga javljanja bolj naokoli računalnika hodila, ker me je kar trgal. Dopoldan sva šla veselo na en klepet in sok, ko pa sva prišla domov pa se je pojavilo malo rjavega izcedka, kot da se začenja krvavitev. Sem pa 9 dan po ET. Zdaj pa ni o ozcedku ne duha ne sluha. Itak me je takoj zagrabila panika in sem začela user posted image , moj se pa tudi ni mogel zadržat, ker ni vedel kako naj mi pomaga. Ves čas pa je govoril, da tio še nič ne pomeni, da dokler ni user posted image , je še vse v redu. Upam, ampak res noro upam, da to ne pomeni nič in je še upanje. Bomo videli.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
8.11.2008 19:38:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Krucefiks
, je Klomifenčka že zmanjkalo? Da nisi še ti kakšne tabletke pojedel, ko takšne slikce limaš user posted image . Midva sva svoje oddelala (je že 10. dan po zadnji tabletki) in zdaj čakava, če sva kaj pridelala user posted image . In super, da se je Reško lepše obnašal in da, če ne bo nič, gresta že januarja v postopek user posted image .

Klomifena je zmankalo ja in včeraj je padel 5 dan.... Čez kake pol urce pelje tamala psa ven......user posted image

Sem bil včeraj v Ljubljani in glej ga zlomka snega do kolen ->
user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
8.11.2008 19:42:14   
n74
Lučka, 9 dan po ET-ju pa že ne more bit menstruacija, a ni to bolj podobno vgnezditvi? Jaz sem imela tud rdeč flek 7 dan po ET-ju, pol pa nič več.

No, danes je še tri dni do testa, pa je stanje bolj k.....Me spodaj špika kot pred user posted image . Tko, da sem tud user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
8.11.2008 19:51:37   
želvica99
Kruce Fiks jest pa ne kapiram tele slikce o snegu, a to si na netu najduuser posted image

Daisy, če hoče tvoj tematsko povezavo pa bodi ti SPERMIJ -user posted image -no sam predlagam. Pa da se nebi prekomerno klomifenov najedla pred punkcijo, poglej našo Netko.

Saj res kje je Netka??

Lučka poskus nekako predihat tale izcedek in ostat pozitivna, vem vem težko je, ampak me smo s tabo, v istem dreku in te podpiramo. Pridna bodiuser posted image

Zarja a te je hrana pokosila in si omagala?

Grethy, Gigi, Lara, mismis??,...kje ste vse

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.11.2008 19:52:39   
DaisyE
Ne, ne, ne lučka. Bomo kar verjeli in upali naprej! Držim pesti. Saj veš kaj pravijo, dokler se ne ulije... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pikovitka in mlinčka joooj kolk sta pridni. Mlinčka bi raje ketonal, klinc, vsaj vem da ga na GK uporabljajo. Pikovitka nisem slišala mobija, čaki, grem gledat kje je. A misliš, da je uni od mlinčke oporečen? Jaz se na zdravila pa res niti najmanj ne spoznam. Se pa seveda priporočam.

Pospravljala nisem nič, župa je bila pa dobra. Razmišljam, da bi spila še zadnjega šlosija, ampak sem malo tečne volje, pa nič fajn se ne počutim. Pa nočem na punkcijo.

Zvezdica, a tako nam po TV kažejo? A kar na kravo? Boga krava. Pa ne na kravo, noooo. Za virus pa ne vem. Mogoče zarad Murkota? user posted image user posted image user posted image  Sem si prej ogledala njegovo akademijo. Ta tud nikol ne neha presenečat.

Lučka še enkrat user posted image  šcccc stran. Naj gre tja, kjer jo hočejo.

Kje pa ste vsi?

Grem matrico gledat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.11.2008 19:55:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Lučka, 9 dan po ET-ju pa že ne more bit menstruacija, a ni to bolj podobno vgnezditvi? Jaz sem imela tud rdeč flek 7 dan po ET-ju, pol pa nič več.

No, danes je še tri dni do testa, pa je stanje bolj k.....Me spodaj špika kot pred user posted image . Tko, da sem tud user posted image

n74, jaz tudi mislim, da še ni čas za user posted image . V ponedeljek, ko bo 1. dan po ET in 14. dan po punkciji pa mi je realno. Ampak tudi mene vse bega, ker me špika tam dol in boli križ kot pred user posted image . user posted image  Jaz imama do testa še 5 dni. Upam, da nama uspe in bo vse v redu, da bova obe dočakali user posted image  in NE user posted image .

Želvica, hvala. Ja, bo treba še mal predihat vse skupaj, da se vrne moje 100% pozitivno razmišljanje.

Daisy, ja dokler se ne ulije še ni panike. Amapk, kaj ko živčki naredijo svoje. Drugače se pa strinjam, šššššc z user posted image .

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 8.11.2008 19:57:33 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
8.11.2008 19:58:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zakaj vedno ko samo to stran odprem oz .temo nov IVF-ICSI ,se mi pokaže virus črv,ko pa druge pa ne

Meni tudi. Zakaj? user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
8.11.2008 19:58:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Daisy, če hoče tvoj tematsko povezavo pa bodi ti SPERMIJ -user posted image -no sam predlagam. Pa da se nebi prekomerno klomifenov najedla pred punkcijo, poglej našo Netko.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, to bi pa blo. pa z avatarjem tud ne bi imela problemov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Klomifenčka ne bom,user posted image user posted image user posted image  si pa strašno želim enga ketonala in to samo zato, ker mi ga v lekarni nočejo dat brez recepta. Kako si ti? Kdaj maš zjutraj punkcijo? Že kaj živčna? Odvajala so prijela?

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

fantek ali punčka?
klavdijakauran

KAKO STE SEXALI DAJE BIL FANTEK NAMREC MOJI SOSEDI INAMAJOO ZE 4 PUNCKE?

PO PASJE (30%)

LEŽE (54%)

STRANSKO (10%)

ALI UMETNA OPLODITEV (6%)

Število vseh glasov: 1007

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!